2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Dur ben bunu bir arastirayim kuzum. Bookmark'larimda varsa yurtdisindaki kaynagin linkini de atarim asansor trabzanlarla ilgili. Yuksek kademeyken cidden on trabzanin komple cikartilmasi/kolay cikartilabilir olmasi cidden risk ama ikea gibi global markalar dahil besiklerin on trabzani komple cikartilabiliyor. Bazilari cidden kolay cikiyor. Hatta buradaki kimdi hatirlamiyorum arkadaslar yazmisti, cocuklar kendi parmakliklari yerinden sokup girip cikiyormus.

Benimki ahsap oyun parki zaten. Yatak olarak maksimum bi' 6 ay falan kullanir, yer seviyesine sabitlerim. Ben parmakliklardan zaten kulliyen korkuyorum sabit bile olsa.

Sana zahmet bize eziyet araştırırsan süper olur valla :) Malum biliyorsun bende şuan için sadece sepet beşik var. Kız çocuklar çok hareketli olur en fazla 4 ay yatar diyorlar. Yere yakın yan korumalıklı uzun vadede kullanacağı bir yatak istiyorum. Ama sanki ona da bebek en azından bi 10-12 aylık olana kadar yatıramam gibime geliyor. 4 aydan 10 aya kadar ki ara süreç için ne yapıcam resmen kafayı yiyorum. Gözümsün cordi halledersin sen bu işi :))

Minigim17 evet biz benzerini baby tech ten aldık. Kademeli, sallanma özelliği de var. cocuk büyüyünce yan tarafı cıkıp en alt kademede montessori yatak da olabiliyor. Beyaz modeli ile bu renk arasında malzeme farkı olduğu için bunu tercih ettik.

Eklentiler

• IMG-20160903-WA0002.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 44
Canim moralini bozmaya yer arama :) bende 23+2 de gitmistim en son 600gr ve 28.5 cm doktorumuz tombis olacak biraz demistir seninki gayet normal bu durumda

Karın çevresi 1 hafta geride dedi.
Çok soğuk bir kadındı ya bir şey anlamadım.Kasılmam var diye ilk doktora attm kendimi.
Çocuğu gösterdi sözde ama bir şey göremedim valla ekranda ben kapkaranlık karıncalı tvydi resmne.

Ya 1 hafta ileride geride cikmasi gayet normal gelisimi hep ayni duzeyde ilerlemiyorki 10 gun sonra git misal bu sefer ileride cikar 1 hafta 10 gune cok takilmayin diyor doktorlar. Genelde devletin ekrani oyle antin kuntin oluyor bebek gozukmuyor bile develete mi gittin :)

Kızlar aniden sol kasığımda bi batma oldu ya dra da gidemem şimdi

Evet güzelmiş bu da aslında kademesi görünmüyor foto da. Sallanması da iyi birşey. Ama sanki korkuluklar çok aralıklı. Sorun olur mu acaba
Netten mi sipariş verdiniz canım ne kadardı fiyatı

Yok ya lina kadın sağlığı merkezi mi neydi. En yakın oydu direkt daldım.
Kadını da sevmedim cihazı da.

Soru soruyorum cevap bile vermedi gıcık oldum

Kızlar biz emzikler, zincirler, biberonlar alıyoruz da bakalım bebekler emecek mi bunları benim etrafımdaki bebekler hiç almadı emzik filan 3-4tane bebek var yakınlarımda ama hiçbiri emzik almamış.

ben bir tane aldım ikili philips avent sootie , bakalım en yüksek yorum sayısı ve menuniyer yorum bu iründe idi

Eklentiler

• Oyuncak_10528708.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar baby teach besikler ilgi mi çekti gerçekten güzeller. Ama model çok fazla var. Hangisini önerirsiniz acaba. Alan arkadaşlar var mi

instagramda emzikzinrici06 dıye bı yer dun verdım bugun kargoya vermıs kadın resım atamıyorum bı gelsın atıcam kargo dahıl emzık ve yastık 40 tl
canım ben 5 liraya zincirli emzik askısı yaptım igde inanılmaz fiyatlara satıolar bildiğin isimli yaptım yani

Vasfiyeteyzeniz Can'ım sen mişsin hatırlamıyorum ama buradan birisi koyu renk gecelik istiyordu.görmüşken söyliyim dedim instagram da gördüm

Niye yasaklanmış acaba ? Ben zaten şimdi sepet beşik aldım ama onu 6 aydan fazla kullanamam heralde herkes öyle yorum yapıyor onlar için.
Sonrası için acele etmiyorum sonra alacağım ev taşıma işleri olacak çünkü odasını sonra düzenleyeceğim şimdilik araştırmaya devam :)

ay çok sinirim bozuldu, dolabımın altında mutfak erzaklarım duruyordu, yok makarnadır, pirinçtir falan filan. makarna yapayım dedim, paketi yeni açtım ki son kullanma tarihlerine var daha en az bir yıl. kurtlanmış. tek tek tüm paketlere açtı. hepsi kurtlu, tiksindim attım herşeyi. çok sinirim bozuldu ama. nasıl bozulur ki durduğu yerde paketli ürünler. bi de çok olmadı hatırlıyorum özellikle makarnayı , en fazla 2 ay falan olmuştur, migrostan aldım. migros marka da değil. ay ağlıcam. aç kaldığıma mı yanayım, tüm hepsini çöpe attığıma mı yanayım.

Evinin boceklenmedigine dua et bence canim

Turikiyede her yer acik marketler ac kalmazsin

Burda 7 den sonra ekmek bulamazsin

Makarnanın kurtlandıgnı hiç görmedim ya ilginç
Benim makarnalar kilerimde duruyor belki 5 ay olmuştur alalı hiç bi şey olmadı çok sıcak bide burası ona rağmen bi şey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…