2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar baby teach besikler ilgi mi çekti gerçekten güzeller. Ama model çok fazla var. Hangisini önerirsiniz acaba. Alan arkadaşlar var mi
Canım baby tech beyaz kelebekler modelini alma diyorum çünkü beyaz parmaklık olan kısmı plastik gibiydi sağlam gelmedi bana

Ayy cok fena olmus.
Kurtlanan herhangi bir sey varsa ondan gecmistir digerlerine de.
Ben de acayip hastayim, evde herkes gripti bana da bulasti tabi. Canimi disime taktim tarhana corbasi pisiriyorum, tam sarimsak ekleyecegim icinde siyah siyah bir seyler var.buldum birini ama anlayamadim ne. Neyse attim onu, kepçeye bir tane daha geldi. Icime kurt dustu tabi. Aldim tarhana kavanozunu iyice inceledim ve bir tane siyah böcek buldum. Sinirlerim bozuldu aglayacaktim. Doktum koca tencereyi. Bir kavanoz tarhanayi da cope attim. Usendim yenisini yapmaya ama o kadar muhtacim ki bir tas çorbaya,yeni kavanozdan bir daha corba pisirdim.
Cok sinir bozucu gercekten.

Evinin boceklenmedigine dua et bence canim

Turikiyede her yer acik marketler ac kalmazsin

Burda 7 den sonra ekmek bulamazsin

yok canım, sipariş de veririm de iştah kalmadı. gözümün önünden gitmiyor görüntü.

Makarnanın kurtlandıgnı hiç görmedim ya ilginç
Benim makarnalar kilerimde duruyor belki 5 ay olmuştur alalı hiç bi şey olmadı çok sıcak bide burası ona rağmen bi şey Yok

ben de ilk defa gördüm gerçekten. raflarım var, en altta kutularda duruyordu hepsi. raflar da açık ve ev de henüz sıcak da değil. ben de yeni paketli ürünlerin kurtlanması sinirimi bozdu daha çok.

valla öyle. sinirden ağlamak üzereyim.

Kizlar cok kotu grip oldum ben.
Kizim ve esim gripti, onlardan da bana bulasti.
Ihlamur iciyorum, meyve yiyorum sadece.
Bir de bal-zencefil-limon karisimi yaptim dun. Bugun icmeye baslayacagim.
Baska neler yapabilirim, iyi gelir dediginiz bir sey var mi?

Evet güzelmiş bu da aslında kademesi görünmüyor foto da. Sallanması da iyi birşey. Ama sanki korkuluklar çok aralıklı. Sorun olur mu acaba
Netten mi sipariş verdiniz canım ne kadardı fiyatı
Canım bizimki bu model. http://babytech.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=265 ilk geldiğinde açıp baktık. Henüz kurmadık kutusunda.Tam ölçmedim ama aralıklar uygun gibi bebek kafası sığacak kadar geniş değildi. Bir de şu yan kısmının çıkarılması konusunu konusmus arkadaslar. O konu benim de aklıma takıldı gecekten ama bu modelin zaten yan tarafı otomatik çıkmıyomuş. Katlanan bi model olduğu için içe katlarız ya da kendimiz sökeriz diyor eşim. Çocugun kendi çıkarması mümkün değilmiş.

Canım baby tech beyaz kelebekler modelini alma diyorum çünkü beyaz parmaklık olan kısmı plastik gibiydi sağlam gelmedi bana
Teşekkür ederim canım. Bende foruma bi baktım da eski gonderilerde o modelini alan çok var. Ona mi baksam diyordum.

Sağol canım sizinki de güzelmiş. Bunu da düşünebilirim. Burda bayisini buldum bi ara gidip bakacağım.

Kuzum kurtlanmanın caresi yok ama bir dahaki sefere paketlerinde saklama ortama bagli olarak kurtlaniyor/sinekleniyor plastik ambalajlarda ya da kaplarda saklananlar. Bunun SKT ile alakasi yok. Aslina bakarsan asil raf omurleri SKT'den itibaren 6-12 ay daha fazladır da gida guvenligi icin dusuk surelerde basilir. Saklayacaksan bez torbada ya da sakladigin kabin icine tuz dokerek sakla. Ortamin nemini cektigi icin kurtlanma, boceklenme yapmaz.

Can'ım mutfağın çok sıcak oluyorsa kurtlanır.bazen benim de başıma geliyor iyi temizleseydin Çekmece'yi diğer bakliyatlarına da geçmiş olabilir

Kızlar baby teach besikler ilgi mi çekti gerçekten güzeller. Ama model çok fazla var. Hangisini önerirsiniz acaba. Alan arkadaşlar var mi
canım ben oturma odama bundan aldım..güzel gibi duruyor ama kullanmadan tam olarak bilemicem tabi:) kendi odasına ikeadan almıştım.

canım ben oturma odama bundan aldım..güzel gibi duruyor ama kullanmadan tam olarak bilemicem tabi:) kendi odasına ikeadan almıştım.
Eki Görüntüle 1895876
Ya bunlar çok hoşuma gidiyor benim de aslında yatak odam da yanımda yatırmak için istiyordum fakat çok uzun süre kullanılmıyor diye vazgeçtim.

6-7 ay kullanırsın dediler. Değmez diye düşündüm.
Şundan almaya karar verdim yatak odası için.

Eklentiler

• FB_IMG_1475617666920.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 77
Can'ım mutfağın çok sıcak oluyorsa kurtlanır.bazen benim de başıma geliyor iyi temizleseydin Çekmece'yi diğer bakliyatlarına da geçmiş olabilir

baktım canım, attım her şeyi, rafın içine plastik raflardan almıştım. onlara kadar attım valla. :/

güzel görünüyor buda canım benim diğer aldığım beşik de böyle..onda uzun süre yatar inşallah..bunda da artık ne kadar yatarsa diye düşündük..ayaklanınca gerek kalmaz zaten oda da beşiğe..güle güle kullanırız inşallah hepimiz..

İnşallah canım sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat : )

Kizlar tansiyon dusuklugu yasayan var mi? Kizim okuldan geldi ikimiz karsilikli aksam yemegimizi yiyorduk ki birden ellerim ve bacaklarim uyustu. Soguk ter doktum. Kendimi yataga zor attim. Tansiyonumu olctuk ve 65 / 45 cikti. Hala daha kendimi cok iyi hissetmiyorum. Yoktur bir problem degil mi...

Canım benim de en fazla 9/6 çıkıyor genelde 8/5 açlık yorgunluk stres etkiliyor uzanıp dinlen ayaklarını havaya kaldır tuzlu ayran iç ben normalde de tuzu azaltmadım hamilelikten önceki şekilde yiyorum bir de limon çok düşürüyor bilgin olsun

Sagol canim. Tansiyonu dusurecek birsey yiyip icmedim ama bugun is yerim tempoluydu biraz. Sanirim oglen yemegini sadece yogurtla gecistirdim. Acliktan belki de

Bence de maasallah sana. Kaç kilo ile başlamıştın da iki kilo aldın :) Ben o kadar dikkat ediyorum ama malesef hızla kilo alıyorum. 54 le başlamıştım 62 olmuşum. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bu haftaya kadar maximum 6 kilo alman gerekiyodu hızlı gidiyosun dedi.
Az kilo alan arkadaşlar nasıl besleniyosunuz bana da söyleyin. Ben hamilelik öncesi yemeye çok düşkün biri değildim. Hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 54 tü. Şimdi ise yemek yedikten bir saat sonra acıkıyorum. Aç bekliyorum resmen. Bu kilo konusunu çok kafama takmaya başladım. Bu gidişle bi 10 kilo daha alırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…