2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

kilonuzu vucut kitle endeksiyle degerlendiriyorsunuz degil mi? zayif kisiler daha cok kilo alabilirler cunku.
ben akil verecek durumdamiyim bilmiyorum ama ben gercekten dusuk kalorili besleniyorum. bir ogun mutlaka salata yiyorum, sabah kahvaltisinda musli, meyve ve yogurt karisimi, bos kalori almamaya dikkat etmek gerekiyor temelde, ay yagli vs.

Bunye galiba canim. Benim yememde bir artma olmadi. Ekstra beslenmiyorum da. 10 kilo aldim. Ama kollarim, bacaklarim, yuzum ince. Bir gobek var baya. Anlamadim nerde bu on kilo..

Sagol canim. Tansiyonu dusurecek birsey yiyip icmedim ama bugun is yerim tempoluydu biraz. Sanirim oglen yemegini sadece yogurtla gecistirdim. Acliktan belki de
Açlıktandır o zaman atıştır mutlaka ben hiç boş kalmıyorum sen de cebinde kuru yemiş de olsa bişeyler bulundur derim...bir de koşturmuşsun şekerin de düşmüş olabilir vücudun kaybedilen enerjiyi yerine koyacak besin alamayınca da oluyor

Aynı durumdayım! Öğlenden beri perişan oldum, birden bire vurdu... Nefes alamıyorum, halim yok, bi de kum döküyorum üzerine...

Bunye galiba canim. Benim yememde bir artma olmadi. Ekstra beslenmiyorum da. 10 kilo aldim. Ama kollarim, bacaklarim, yuzum ince. Bir gobek var baya. Anlamadim nerde bu on kilo..
Görüntü olarak benim de öyle. Hatta çok kilo aldım diyorum kimse inanmıyor. Kollar bacaklar filan çok fark yok ama koca bi göbek var.

Sagol canim ilgin icin. Kotu birsey olmasinda. Daha iyi beslenmeye dikkat edicem.

Ben kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyorum. Süt içiyorum. Çoğunlukla hiç ekmek yok. Öğlen de şirkette yiyorum. Pilav makarna ekmek yine yok. Çorba, sebze ya da et yemeği. Aralarda cok acıkırsam bi meyve kuruyemiş atıştırıyorum. Aksam da yine dikkat etmeye çalışıyorum. Çok nadiren kaçamak yapıyorum ama o kadar hepimizde vardır. Bebeğin kilosu da hep bir hafta önde. doktor benim ve bebeğin hızlı kilo alışına göre seker yüklemesi yaptırsan iyi olabilir dedi. Yine de ısrar etmedi yaptırmayacaksan bir hafta aclık tokluk evde ölç gönder sonucları dedi. Ben de ölçüp göndereceğim bakalım. Umarım normaldir.

canım yemek yedikten hemen sonra tansiyon ölçme demişti doktorum bana..belki o etkilemiştir..bide hamile kaldım kalalı benimde düşük sayılır 9-6,8-5 felan çıkıyor..doktor normal dedi..yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi..ama yüksek çıkarsa hemen ya arıyorsun ya hastaneye geliyorsun dedi..

Benim doktorum da oyle dedi. Yuksek olmasindansa dusuk olsun, gelde bizimkine anlat. Kiyameti kopardi. Zorla doktora goturecek. Hala soyleniyor

son derece saglikli besleniyor gozukuyorsun, belki bebege gidiyordur bu kilolar. insallah seker yoktur cunku fazla kilonun onunla iliskisi olabilir. ben son iki haftaya kadar tatli yemiyordum simdi gozumun onunden pastalar kekler ucusuyor. benim de acilen dengelemem lazim.

Benim doktorum da oyle dedi. Yuksek olmasindansa dusuk olsun, gelde bizimkine anlat. Kiyameti kopardi. Zorla doktora goturecek. Hala soyleniyor
eşler öyle malesef canım:) hamile kaldım kalalı yemek haricinde iş hiç yapmadım..işten geldi bugün evi süpürüp sildi bende evdeydim tüm gün..ama buna rağmen yaptırmıyor bana hiçbir şey..yapınca bir sürü azar işitiyorum..çocuğa zarar vercen diyor..bende pes ettim..yemek hariç hiçbir şey yapmıyorum:) Allaha şükürler olsunki böyle düşünceli eşlerimiz var..fazla kuruntu yapıyor olabilirler ama tamamen ilgisiz olmalarından iyidir bence..

Haklisin canim. Ilgili olmalari guzel elbette. Ara sira dozu kacirsa da sonucta bizi dusunuyor :)

Benim de artık hep düşük çıkıyor hamilelikte normal dedi doktor 9-5 9-6 genelde böyle

Kızlar usamarkabebe sweetmarkabebe olarak devam edecekmiş

kızlar doğumdan hemen sonra humananın çaylarına başlamayı düşünüyorum..ama bende troid problemi var..dereotu vs süt yaparken guatraya iyi gelmeyen şeylerdendi..süt hormonunu yükseltsin diye bu çayı içerken başka şeylere zarar verirmiyim acaba..napsam bilemedim..aranızda bu çayı içip zararını gören oldu mu?

Canım bende cuma günü gitmiştim doktora senden bir hafta öndeydi biz 24+2ydik 30 cm di bizim kız bence seninkide normal bir hafta sonra 1-2cm uzar elbette.

Çok geçmiş olsun canım. Ben sütün içine taze nane,ayva veya elma dilimi, bi sallama poşet çay, azıcık bi tutam kadar karabiber ve 2 tane tarçın çubuğu koyup kaynatıyorum. İstersen 1-2 karanfil ve zencefil de koyabilirsiniz iyice renk verinceye dek alma ocaktan. Sonra da içine isteğine göre bal koy iç. Toparlıyor hemen. Ben bu akşam iyi hissetmedim kendimi hemen bunu yaptım. Eşimle içtik chai tea latte gibi oluyo. Zevk için bile yapılıp içilebilir. Üşenme yap. Şifa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…