- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
Bence de maasallah sana. Kaç kilo ile başlamıştın da iki kilo aldın :) Ben o kadar dikkat ediyorum ama malesef hızla kilo alıyorum. 54 le başlamıştım 62 olmuşum. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bu haftaya kadar maximum 6 kilo alman gerekiyodu hızlı gidiyosun dedi.
Az kilo alan arkadaşlar nasıl besleniyosunuz bana da söyleyin. Ben hamilelik öncesi yemeye çok düşkün biri değildim. Hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 54 tü. Şimdi ise yemek yedikten bir saat sonra acıkıyorum. Aç bekliyorum resmen. Bu kilo konusunu çok kafama takmaya başladım. Bu gidişle bi 10 kilo daha alırım ben
Bence de maasallah sana. Kaç kilo ile başlamıştın da iki kilo aldın :) Ben o kadar dikkat ediyorum ama malesef hızla kilo alıyorum. 54 le başlamıştım 62 olmuşum. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bu haftaya kadar maximum 6 kilo alman gerekiyodu hızlı gidiyosun dedi.
Az kilo alan arkadaşlar nasıl besleniyosunuz bana da söyleyin. Ben hamilelik öncesi yemeye çok düşkün biri değildim. Hayatımda gördüğüm en yüksek kilo 54 tü. Şimdi ise yemek yedikten bir saat sonra acıkıyorum. Aç bekliyorum resmen. Bu kilo konusunu çok kafama takmaya başladım. Bu gidişle bi 10 kilo daha alırım ben
Açlıktandır o zaman atıştır mutlaka ben hiç boş kalmıyorum sen de cebinde kuru yemiş de olsa bişeyler bulundur derim...bir de koşturmuşsun şekerin de düşmüş olabilir vücudun kaybedilen enerjiyi yerine koyacak besin alamayınca da oluyorSagol canim. Tansiyonu dusurecek birsey yiyip icmedim ama bugun is yerim tempoluydu biraz. Sanirim oglen yemegini sadece yogurtla gecistirdim. Acliktan belki de
Aynı durumdayım! Öğlenden beri perişan oldum, birden bire vurdu... Nefes alamıyorum, halim yok, bi de kum döküyorum üzerine...Kizlar cok kotu grip oldum ben.
Kizim ve esim gripti, onlardan da bana bulasti.
Ihlamur iciyorum, meyve yiyorum sadece.
Bir de bal-zencefil-limon karisimi yaptim dun. Bugun icmeye baslayacagim.
Baska neler yapabilirim, iyi gelir dediginiz bir sey var mi?
Görüntü olarak benim de öyle. Hatta çok kilo aldım diyorum kimse inanmıyor. Kollar bacaklar filan çok fark yok ama koca bi göbek var.Bunye galiba canim. Benim yememde bir artma olmadi. Ekstra beslenmiyorum da. 10 kilo aldim. Ama kollarim, bacaklarim, yuzum ince. Bir gobek var baya. Anlamadim nerde bu on kilo..
Açlıktandır o zaman atıştır mutlaka ben hiç boş kalmıyorum sen de cebinde kuru yemiş de olsa bişeyler bulundur derim...bir de koşturmuşsun şekerin de düşmüş olabilir vücudun kaybedilen enerjiyi yerine koyacak besin alamayınca da oluyor
Ben kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyorum. Süt içiyorum. Çoğunlukla hiç ekmek yok. Öğlen de şirkette yiyorum. Pilav makarna ekmek yine yok. Çorba, sebze ya da et yemeği. Aralarda cok acıkırsam bi meyve kuruyemiş atıştırıyorum. Aksam da yine dikkat etmeye çalışıyorum. Çok nadiren kaçamak yapıyorum ama o kadar hepimizde vardır. Bebeğin kilosu da hep bir hafta önde. doktor benim ve bebeğin hızlı kilo alışına göre seker yüklemesi yaptırsan iyi olabilir dedi. Yine de ısrar etmedi yaptırmayacaksan bir hafta aclık tokluk evde ölç gönder sonucları dedi. Ben de ölçüp göndereceğim bakalım. Umarım normaldir.kilonuzu vucut kitle endeksiyle degerlendiriyorsunuz degil mi? zayif kisiler daha cok kilo alabilirler cunku.
ben akil verecek durumdamiyim bilmiyorum ama ben gercekten dusuk kalorili besleniyorum. bir ogun mutlaka salata yiyorum, sabah kahvaltisinda musli, meyve ve yogurt karisimi, bos kalori almamaya dikkat etmek gerekiyor temelde, ay yagli vs.
canım yemek yedikten hemen sonra tansiyon ölçme demişti doktorum bana..belki o etkilemiştir..bide hamile kaldım kalalı benimde düşük sayılır 9-6,8-5 felan çıkıyor..doktor normal dedi..yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi..ama yüksek çıkarsa hemen ya arıyorsun ya hastaneye geliyorsun dedi..Kizlar tansiyon dusuklugu yasayan var mi? Kizim okuldan geldi ikimiz karsilikli aksam yemegimizi yiyorduk ki birden ellerim ve bacaklarim uyustu. Soguk ter doktum. Kendimi yataga zor attim. Tansiyonumu olctuk ve 65 / 45 cikti. Hala daha kendimi cok iyi hissetmiyorum. Yoktur bir problem degil mi...
canım yemek yedikten hemen sonra tansiyon ölçme demişti doktorum bana..belki o etkilemiştir..bide hamile kaldım kalalı benimde düşük sayılır 9-6,8-5 felan çıkıyor..doktor normal dedi..yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi..ama yüksek çıkarsa hemen ya arıyorsun ya hastaneye geliyorsun dedi..
son derece saglikli besleniyor gozukuyorsun, belki bebege gidiyordur bu kilolar. insallah seker yoktur cunku fazla kilonun onunla iliskisi olabilir. ben son iki haftaya kadar tatli yemiyordum simdi gozumun onunden pastalar kekler ucusuyor. benim de acilen dengelemem lazim.Ben kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin yiyorum. Süt içiyorum. Çoğunlukla hiç ekmek yok. Öğlen de şirkette yiyorum. Pilav makarna ekmek yine yok. Çorba, sebze ya da et yemeği. Aralarda cok acıkırsam bi meyve kuruyemiş atıştırıyorum. Aksam da yine dikkat etmeye çalışıyorum. Çok nadiren kaçamak yapıyorum ama o kadar hepimizde vardır. Bebeğin kilosu da hep bir hafta önde. doktor benim ve bebeğin hızlı kilo alışına göre seker yüklemesi yaptırsan iyi olabilir dedi. Yine de ısrar etmedi yaptırmayacaksan bir hafta aclık tokluk evde ölç gönder sonucları dedi. Ben de ölçüp göndereceğim bakalım. Umarım normaldir.
eşler öyle malesef canım:) hamile kaldım kalalı yemek haricinde iş hiç yapmadım..işten geldi bugün evi süpürüp sildi bende evdeydim tüm gün..ama buna rağmen yaptırmıyor bana hiçbir şey..yapınca bir sürü azar işitiyorum..çocuğa zarar vercen diyor..bende pes ettim..yemek hariç hiçbir şey yapmıyorum:) Allaha şükürler olsunki böyle düşünceli eşlerimiz var..fazla kuruntu yapıyor olabilirler ama tamamen ilgisiz olmalarından iyidir bence..Benim doktorum da oyle dedi. Yuksek olmasindansa dusuk olsun, gelde bizimkine anlat. Kiyameti kopardi. Zorla doktora goturecek. Hala soyleniyor
Ben de kum dokuyormusum yine.Aynı durumdayım! Öğlenden beri perişan oldum, birden bire vurdu... Nefes alamıyorum, halim yok, bi de kum döküyorum üzerine...
eşler öyle malesef canım:) hamile kaldım kalalı yemek haricinde iş hiç yapmadım..işten geldi bugün evi süpürüp sildi bende evdeydim tüm gün..ama buna rağmen yaptırmıyor bana hiçbir şey..yapınca bir sürü azar işitiyorum..çocuğa zarar vercen diyor..bende pes ettim..yemek hariç hiçbir şey yapmıyorum:) Allaha şükürler olsunki böyle düşünceli eşlerimiz var..fazla kuruntu yapıyor olabilirler ama tamamen ilgisiz olmalarından iyidir bence..
Benim de artık hep düşük çıkıyor hamilelikte normal dedi doktor 9-5 9-6 genelde böyleKizlar tansiyon dusuklugu yasayan var mi? Kizim okuldan geldi ikimiz karsilikli aksam yemegimizi yiyorduk ki birden ellerim ve bacaklarim uyustu. Soguk ter doktum. Kendimi yataga zor attim. Tansiyonumu olctuk ve 65 / 45 cikti. Hala daha kendimi cok iyi hissetmiyorum. Yoktur bir problem degil mi...
Canım ben koyu renk alın demiştim ondan öyle hatırlıyorsundır belki ben son ay alırım geceliği kiloma bağlı olarak :))))Eki Görüntüle 1895842Vasfiyeteyzeniz Can'ım sen mişsin hatırlamıyorum ama buradan birisi koyu renk gecelik istiyordu.görmüşken söyliyim dedim instagram da gördüm
Canım bende cuma günü gitmiştim doktora senden bir hafta öndeydi biz 24+2ydik 30 cm di bizim kız bence seninkide normal bir hafta sonra 1-2cm uzar elbette.Kızlar kasılmalarım için doktora gittik.
23+2 yiz bugün 530 grama 28 santim oğlum.
Haftaya uyumlu diyor doktor ama minik geldi ya, bir 30 santime 600 bekliyordum. Moralim bozuldu
Alttan muayene yaptı açılma var mı diye.Rahim ağzı kapalı şuan ama dikkat etmemizde fayda var dedi.
Birde cinsel ilişki için girilebilir ama içeri boşalma gebelikte önerilmez dedi belki bilmeyen vardır.
Çok geçmiş olsun canım. Ben sütün içine taze nane,ayva veya elma dilimi, bi sallama poşet çay, azıcık bi tutam kadar karabiber ve 2 tane tarçın çubuğu koyup kaynatıyorum. İstersen 1-2 karanfil ve zencefil de koyabilirsiniz iyice renk verinceye dek alma ocaktan. Sonra da içine isteğine göre bal koy iç. Toparlıyor hemen. Ben bu akşam iyi hissetmedim kendimi hemen bunu yaptım. Eşimle içtik chai tea latte gibi oluyo. Zevk için bile yapılıp içilebilir. Üşenme yap. Şifa olur inşallahKizlar cok kotu grip oldum ben.
Kizim ve esim gripti, onlardan da bana bulasti.
Ihlamur iciyorum, meyve yiyorum sadece.
Bir de bal-zencefil-limon karisimi yaptim dun. Bugun icmeye baslayacagim.
Baska neler yapabilirim, iyi gelir dediginiz bir sey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?