2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Canın çekmiş demekki iyice,bende tek başıma bir buçuk kilo mandalinayı götürmüştüm bir akşam

C candy1907 bir sorum var sana canım, şimdi 30. hafta kontrolü için doktora gideceğim ben sonrasında da doğum yapacağım hastaneye gidecekmişim öyle dedi doktorum. hastane randevum da 36. haftada. tamam buraya kadar herşey normal. peki bundan sonra ben doğum sancım ya da suyum gelene kadar hastaneye gitmeyecek miyim? Türkiyede her 2 haftada 1 kontrol yapıyorlarmış. bu çatı muayenesi filan dedikleri şeyi ne zaman yapıyorlar bu arkadaşlar, hatırlıyor musun birşeyler önceki doğumundan?

kızlar son 2 haftadır zaman zaman karnımda kasılmalar oluyor , sizlerde de oluyor mu ? cuma kontrolüm var dr uma da soracagım . dinlenmekle veya poziyon değiştirmekle geçiyor , acaba erken dogum belirtisi mi

Yaptırmayacak mısın?
Bende perşembe günü sorucam doktora.Bizdede yok yaptırmak gerekli mi diye

kızlar son 2 haftadır zaman zaman karnımda kasılmalar oluyor , sizlerde de oluyor mu ? cuma kontrolüm var dr uma da soracagım . dinlenmekle veya poziyon değiştirmekle geçiyor , acaba erken dogum belirtisi mi
yok canm dogum sancusu pozısyon degısınce gecmezmıs.o banada oluyor yorulunca dınlencen dıyo doktor.bırde magnezyum almıyorsan al mutlaka

B bugza 23+4 bugün. 52 kiloyum. Başlangıç kiloma yetişiyorum yavaş yavaş..

Son düzenleme:
Kasilma dedigin aniden sertlesip top halinemi geliyor hatta disari çıkıntılı bir hal bile alıyor bildigin tas gibi oluyor eger buysa ve sureklilik arz etmiyorsa normalmis. Bende yasayinca sordum drumuza 10dk da bir olmuyorsa dert etme normal, ani hareketlerden kacin dedi. Benimde genelde aksamlari oluyor hala elimle oksuyorum 1 dk surmuyor bile duzeliyor.

Küçük olduğuna bakma bı blokta okudumda ıkı tane almış sadece 1 kutu yettıgı için ikinci kutuyu satıyodu,küçük ama aylarca yetti dıye yazmış

Yaptırmayacak mısın?
Bende perşembe günü sorucam doktora.Bizdede yok yaptırmak gerekli mi diye
Hayir yaptirmayacagim canim devlet hastanesi drunun soyledikleri aynen bu yondeydi. Sen sekeri tolere edebilirsin ama o bebek ne yapar bilmiyoruz risk altinda degilsiniz gerek yok bence ama karar sizin dedi. Aile hekimim istersen tokluguda takip ederiz dedi yaptirmayacaksan oyle yapicam orada takip edicem sonucta seker cikinca ilac degil diyet ve yuruyus veriliyor suan dikkat ediyorum ettigim surecede insalah sorun olmayacak.

lacrimosa ben iki gün önce göbeğim ve kasıklarımda kasılmalar hissettim.

Erken doğumdan geliyor herhalde deyip hastaneye koştum. Doktor alttan muayene yaptı açılma yok dedi rahatladık. Bebek döndüyse kasılmalar olabilir dedi.Belki öyle bir şey sendede

Can'ım bu earth mama göğüs ucu ve pişik kremini nerden aldın

Ben de hiç yaptırmak istemiyordum ama bebek iki hafta ileriden gidiyor içimiz rahat etsin dedi sadece ikinci saat 154 çıktı hafif yüksek biraz yediklerine dikkat et dedi mecbur yaptırdım bizim ailelerde de hiç şeker yok

500 ml migrosta 47tl idi :) internetten 25tlye aldim yada 22.5 sanirim :) kiz benim kilonun 2~3 unu sana versem ayar oluyorum sen ve senin gibilere dubaya donucem :)

kız benden ne istiyon. 80 oldum 80 60larda olanlara ayar ol , hatta beraber olalım

yok canm dogum sancusu pozısyon degısınce gecmezmıs.o banada oluyor yorulunca dınlencen dıyo doktor.bırde magnezyum almıyorsan al mutlaka

aaaa, arada bana da oluyor, arada yumru gibi toplanıyor. ama hiç aklıma doğum başlangıcı olduğu gelmediydi. pozisyon değiştiriyodur diye sallamıyordum. artarsa diye dikkat edeyim madem.

Küçük olduğuna bakma bı blokta okudumda ıkı tane almış sadece 1 kutu yettıgı için ikinci kutuyu satıyodu,küçük ama aylarca yetti dıye yazmış

umarım öyle olur hadi göğüs ucu kremi bi nebze anlarım. sadece göğüs ucuna süreceğimden yeter uzun süre de pişik kreminden emin olamadım. her seferinde sürmek gerekiyo mu acaba? hele ilk başlarda günde 5-8 kere altına mıçcak. günde 8 kere sürsem 1 haftaya biter sanki :/

Yalniz hamileligi yuksek kilo baslayanlar masallah almiyorlar dogru duzgun zayif baslayanlar dolu dizgin ilerliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…