57.5 basladim ilk 3 ay hic almadim 24.haftada 6 kilo aldim ama kilo alisim devamimda hizlandi 2 haftada 3 kiloda simdi aldim :))) almayanlara imreniyorum ama yapacak biseyim yok ekmek yok, makarna, tatli,hamurisi, aburcubur, pilav yok ama aliyorum napim kizim guzel buyusun gelissinde verilir kilo napalim :)
ben hayatım boyunca cok zayıf oldum hamıle kaldıgımda 50ydım sonra kusmaktan 48e kadar dustum suan 58,5 olmusum=))ben aldıysam herkes alır ya kılo almak ıcın herseyı ypardım eskıden ama nafıle=) gebelıkte makarnaya cok dustum onsan sanırsam
ben hayatım boyunca cok zayıf oldum hamıle kaldıgımda 50ydım sonra kusmaktan 48e kadar dustum suan 58,5 olmusum=))ben aldıysam herkes alır ya kılo almak ıcın herseyı ypardım eskıden ama nafıle=) gebelıkte makarnaya cok dustum onsan sanırsam
Haha bende hamile kalmak icin 8 ay ugrastim incirler pekmezler bilmem neler zaten uğraşlar sirasinda 5 kilo aldim geriside bebisle artarak devam etti :)
Az önce seker yuklemesi icin devletteki doktoruma gittim ben pek taraftar degildim iki taraftada ailelerde seker yok. Benimde acligi surekli aile hekimim takip ediyordu 85~90 arasi hic sasmadi tabi tokluktan haberim yok :) doktor ben kendi kizimda torunum icin yaptirmadim karar senin ama bana sorarsan ben yine olsun yine yaptirmam dedi. Aileleri sordu yok deyince ee daha ne dusunuyorsun dedi :) yaptirmadim yediklerime dikkat ederek devam edecegim.
Haha bende hamile kalmak icin 8 ay ugrastim incirler pekmezler bilmem neler zaten uğraşlar sirasinda 5 kilo aldim geriside bebisle artarak devam etti :)
tatlı yıyemıyorum ya esım resmen agzımı zorla actırıp pekmez falan verıyor oda mıdemı bulandırıyor baklava dıyarında yasıyorum dusun bı tane alıp yemeyı canım ıstemıyır.ama acı de tuzlu de bana kasık kasık yerım=)
Çatı darlığı kiloyu etkilemez ki canım. Benimde çatim dardı. 24 saat sancı cekmeme rağmen 4 cm açılmam oldu.oglum 4.500 gr doğdu. Çatı darlığı doğumun seyrini değiştiriyor sadece
tatlı yıyemıyorum ya esım resmen agzımı zorla actırıp pekmez falan verıyor oda mıdemı bulandırıyor baklava dıyarında yasıyorum dusun bı tane alıp yemeyı canım ıstemıyır.ama acı de tuzlu de bana kasık kasık yerım=)
Çatı darlığı kiloyu etkilemez ki canım. Benimde çatim dardı. 24 saat sancı cekmeme rağmen 4 cm açılmam oldu.oglum 4.500 gr doğdu. Çatı darlığı doğumun seyrini değiştiriyor sadece
ben de sebamedin aldım. bugün de earth mama göğüs ucu ile pişik kremi geldi. Allam ne kadar küçükmüş ya bu. temem okumuştum şişeler çok küçük diye de bu kadar küçüğünü hakkaten beklemiyordum.. :/
ben de sebamedin aldım. bugün de earth mama göğüs ucu ile pişik kremi geldi. Allam ne kadar küçükmüş ya bu. temem okumuştum şişeler çok küçük diye de bu kadar küçüğünü hakkaten beklemiyordum.. :/
500 ml migrosta 47tl idi :) internetten 25tlye aldim yada 22.5 sanirim :) kiz benim kilonun 2~3 unu sana versem ayar oluyorum sen ve senin gibilere dubaya donucem :)
Bbugza
28. haftam yarın bitiyor +8,5 kg ile 67 kg oldum ( 24. haftaya kadar iştahım normaldi ama son 1 haftadır gece 3-4 wcye kalksam midem zil çalıyor , wcden mutfaga ugrayıp agzıma bişeyler atıp yatıyorum 70 i geçmek istemiyorum.