2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
gunaydın kızlar bende kızımın odası hediyelikleri için harekete geçtim :)

ben hayatım boyunca cok zayıf oldum hamıle kaldıgımda 50ydım sonra kusmaktan 48e kadar dustum suan 58,5 olmusum=))ben aldıysam herkes alır ya kılo almak ıcın herseyı ypardım eskıden ama nafıle=) gebelıkte makarnaya cok dustum onsan sanırsam

Haha bende hamile kalmak icin 8 ay ugrastim incirler pekmezler bilmem neler zaten uğraşlar sirasinda 5 kilo aldim geriside bebisle artarak devam etti :)

Az önce seker yuklemesi icin devletteki doktoruma gittim ben pek taraftar degildim iki taraftada ailelerde seker yok. Benimde acligi surekli aile hekimim takip ediyordu 85~90 arasi hic sasmadi tabi tokluktan haberim yok :) doktor ben kendi kizimda torunum icin yaptirmadim karar senin ama bana sorarsan ben yine olsun yine yaptirmam dedi. Aileleri sordu yok deyince ee daha ne dusunuyorsun dedi :) yaptirmadim yediklerime dikkat ederek devam edecegim.

Bence senin bebiş 4 e yakın doğar hatta geçebilir de oğlumun eski usg nu buldum 28+2 de 980 gr mış 3600 doğdu...
Benim sıpa 24+3 te 870 gramdı. Ben çok tombiş olmasını istemiyorum kızımda çatım dardı 3500 gramın üstü doğmaz demişti drumuz

Haha bende hamile kalmak icin 8 ay ugrastim incirler pekmezler bilmem neler zaten uğraşlar sirasinda 5 kilo aldim geriside bebisle artarak devam etti :)
tatlı yıyemıyorum ya esım resmen agzımı zorla actırıp pekmez falan verıyor oda mıdemı bulandırıyor baklava dıyarında yasıyorum dusun bı tane alıp yemeyı canım ıstemıyır.ama acı de tuzlu de bana kasık kasık yerım=)

Benim sıpa 24+3 te 870 gramdı. Ben çok tombiş olmasını istemiyorum kızımda çatım dardı 3500 gramın üstü doğmaz demişti drumuz

Çatı darlığı kiloyu etkilemez ki canım. Benimde çatim dardı. 24 saat sancı cekmeme rağmen 4 cm açılmam oldu.oglum 4.500 gr doğdu. Çatı darlığı doğumun seyrini değiştiriyor sadece

Bende yemiyorum canim istemiyor tuzlu ve eksiye yatiya giderim :)

Çatı darlığı kiloyu etkilemez ki canım. Benimde çatim dardı. 24 saat sancı cekmeme rağmen 4 cm açılmam oldu.oglum 4.500 gr doğdu. Çatı darlığı doğumun seyrini değiştiriyor sadece
normal doğum istiyorum inş. Bunda da normal yaparım

Bende sebamed aldim :)

ben de sebamedin aldım. bugün de earth mama göğüs ucu ile pişik kremi geldi. Allam ne kadar küçükmüş ya bu. temem okumuştum şişeler çok küçük diye de bu kadar küçüğünü hakkaten beklemiyordum.. :/

B bugza +2,5 kilo ile 77,5 olmuşum.

500 ml migrosta 47tl idi :) internetten 25tlye aldim yada 22.5 sanirim :) kiz benim kilonun 2~3 unu sana versem ayar oluyorum sen ve senin gibilere dubaya donucem :)

B bugza 28. haftam yarın bitiyor +8,5 kg ile 67 kg oldum ( 24. haftaya kadar iştahım normaldi ama son 1 haftadır gece 3-4 wcye kalksam midem zil çalıyor , wcden mutfaga ugrayıp agzıma bişeyler atıp yatıyorum 70 i geçmek istemiyorum.

normal mi doğurdun canım? 24 saatten sonra devam ettiler mi normal için zorlamaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…