Teşekkür ederim canım fiyatı uygun diye mi ordan aldın sebamed i nerden aldın
Yılın ilk ayinda dogan, güneş gibi, ay gibi parlayan demek anlami :)Can'ım Şen'inde kızın olucak galiba inşallah
Mirayın anlamı ne Can'ım benimde inşallah kısmet olursa
canim göğüs kremimi kucuk? ondan kucucuk sursen yetiyor.. yogun zaten.. benimde kucuk tuptu aylarca kullandim. kizimda catlama vs hicbirsey olmadi.ben de sebamedin aldım. bugün de earth mama göğüs ucu ile pişik kremi geldi. Allam ne kadar küçükmüş ya bu. temem okumuştum şişeler çok küçük diye de bu kadar küçüğünü hakkaten beklemiyordum.. :/
@bugza +2,5 kilo ile 77,5 olmuşum.
C candy1907 bir sorum var sana canım, şimdi 30. hafta kontrolü için doktora gideceğim ben sonrasında da doğum yapacağım hastaneye gidecekmişim öyle dedi doktorum. hastane randevum da 36. haftada. tamam buraya kadar herşey normal. peki bundan sonra ben doğum sancım ya da suyum gelene kadar hastaneye gitmeyecek miyim? Türkiyede her 2 haftada 1 kontrol yapıyorlarmış. bu çatı muayenesi filan dedikleri şeyi ne zaman yapıyorlar bu arkadaşlar, hatırlıyor musun birşeyler önceki doğumundan?
Maşallahay ben de göndereyim yawfgerçi bu geçen haftadan kalma. yani 26 haftalığız. Eki Görüntüle 1896625
canim göğüs kremimi kucuk? ondan kucucuk sursen yetiyor.. yogun zaten.. benimde kucuk tuptu aylarca kullandim. kizimda catlama vs hicbirsey olmadi.
ama doktorum 30.haftadan sonra surmeye basla demisti.
catlama %40 krem. %60 i bebek dogduktan sonra dogru emzirme. uzun sure memede birakmama. 2 saate 1 emzirme mesela. bebege meme basligini doğru kavratmak.
Onu hiç bilemedım canım pişik kremı cok daha çabuk bıter :/ sen nerden ne kadara aldın. Ben daha almadım amerıkadan gelır umudu ıle beklıyorum o yuzden kutularının küçük oldugunu bılıyorum ama gormedımkız benden ne istiyon. 80 oldum 8060larda olanlara ayar ol , hatta beraber olalım
aaaa, arada bana da oluyor, arada yumru gibi toplanıyor. ama hiç aklıma doğum başlangıcı olduğu gelmediydi. pozisyon değiştiriyodur diye sallamıyordum. artarsa diye dikkat edeyim madem.
umarım öyle olurhadi göğüs ucu kremi bi nebze anlarım. sadece göğüs ucuna süreceğimden yeter uzun süre de pişik kreminden emin olamadım. her seferinde sürmek gerekiyo mu acaba? hele ilk başlarda günde 5-8 kere altına mıçcak. günde 8 kere sürsem 1 haftaya biter sanki :/
Onu hiç bilemedım canım pişik kremı cok daha çabuk bıter :/ sen nerden ne kadara aldın. Ben daha almadım amerıkadan gelır umudu ıle beklıyorum o yuzden kutularının küçük oldugunu bılıyorum ama gormedım
Bızım yüz kremlerı fılan gıbı bışey galıba
Hametan yaaaaa her acmakta suruceksin mis gibin11 den 90'ar tl bayıldım. yüz kremleri ne kadar büyüklükte fikirsizim tatlımcım, şöyle diyeyim. bende küçük bekliyordum da hakkaten küçük çıktı. kapaği 1 liradan azıcık büyük olabilir. gözünde canlanır mı bilemedim.
ay ben de göndereyim yawfgerçi bu geçen haftadan kalma. yani 26 haftalığız. Eki Görüntüle 1896625
yok canım özel sigortam, yüksele mi gidiyorsun yoksa? allahın avusturyasında yoklukla hayatımıza devam edeceğiz :) bu türkiyedekiler zırt pırt hastaneye doktora gidince kıskanıyorum ben ya. acaba çocuğa birşey oldu da ben mi çok rahatım diye düşünüyorum. burada kimse hastaneye gitmiyormuş gibi bir algım var o nedenle gidecek olsam da değil 2 kere 50 kere düşünürüm.Canim 30 haftadan sonra doktorun da son randevu olmuyor dogum tarihinden 4 hafta once en son randevuyu veruyor hastanede en son 2 hafta once olmasi lazim..cati muannesi falan hastanedeki son randevularinda yaparlar ama sen herhangi bi sancin suyun agrin oldugu zaman direk hastabeye gidebiliyorsun onlar seni nts falan bagliyorlar suana kadar hic hastnaeye gitmedik butun testlerimi doktorum yapiyor..
Semmelweise yazilacagini soyleseydin sana kendi doktorumu ayarlardim o semmelweiste oberartz cok cok iyi bi doktor
Senin ozel sigortan vardi sanirim oyle hatirliyorum yada yok mu
maasaallaaah efenim :)
pek tatlisiniz :))
Yalniz hamileligi yuksek kilo baslayanlar masallah almiyorlar dogru duzgun zayif baslayanlar dolu dizgin ilerliyor :)
Ahanda göğüs ucu+pişik kremi canım, ikisi tek elime sığıyor da yer bilem kalıyor o derece küçükler :) Ama Denasın dediği gibi yeterler bence. İlk denemeleri yaptım öyle normal kremler gibi parmağını daldırıp almıyorsun. Kremin üzerinde parmağını hafif gezdirsen yetiyor. Kıvamı kremden çok vazelin gibi.Onu hiç bilemedım canım pişik kremı cok daha çabuk bıter :/ sen nerden ne kadara aldın. Ben daha almadım amerıkadan gelır umudu ıle beklıyorum o yuzden kutularının küçük oldugunu bılıyorum ama gormedım
Bızım yüz kremlerı fılan gıbı bışey galıba
Yok kuzum kalbi yavaşlayinca sezeryana aldı hemen.17 sene öncesiydi normal doğmaz dedi.sezeryandan korkuyordum bu kadar yaygin degildi o zaman.benim zorumla bekledik o kadar.sonra kızdı götürdü sezeryana :)normal mi doğurdun canım? 24 saatten sonra devam ettiler mi normal için zorlamaya?
80gr alti ustu olabilir demek oluyor o kilosunun yaninda yazan gram :)Kızlar geçen gün doktora gittim 23+2 ken.
Bugün 23+4 üz.
Yarın ayrıntılı ultrasona gidicez.
Aklıma şu takıldı. Doktor bebek 530 gram 28 santim demişti.
Verdiği ultrason kağıdında 533gr+80gr yazıyor bu ne demek.
Fl:39.5 mm gibi bir şey 28 santim gibi birşey çıkıyor ama bu gramı anlamadım.
533gram+80gram yazmasını?
İlk kez mecburiyetten gittiğim bir yerdi o yüzden sorma şansım yok. Suratsızdı zaten gayet.Sizce bu ne demek beni bi aydınlatın.
cordeliac sen bilirsin. Vasfiyeteyzeniz sende tecrübeli annelerimizdensin bilme ihtimalin yüksek geliyor.
Benim bildiğim o +80 gram ultrason cihazının yapmış olduğu ölçümde 80 gramlık bir sapma olabileceği yönünde. Yani bebek 533 gramdan 80 grama kadar daha ağırda olabilir düşükte olabilir demek. Ama yanlış biliyor da olabilirim, diğer arkadaşlar bakalım ne diycek.Kızlar geçen gün doktora gittim 23+2 ken.
Bugün 23+4 üz.
Yarın ayrıntılı ultrasona gidicez.
Aklıma şu takıldı. Doktor bebek 530 gram 28 santim demişti.
Verdiği ultrason kağıdında 533gr+80gr yazıyor bu ne demek.
Fl:39.5 mm gibi bir şey 28 santim gibi birşey çıkıyor ama bu gramı anlamadım.
533gram+80gram yazmasını?
İlk kez mecburiyetten gittiğim bir yerdi o yüzden sorma şansım yok. Suratsızdı zaten gayet.Sizce bu ne demek beni bi aydınlatın.
cordeliac sen bilirsin. Vasfiyeteyzeniz sende tecrübeli annelerimizdensin bilme ihtimalin yüksek geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?