- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Of benimki de ay gelsem de baksam nasıl yaparım ben onsuz ki fln diye hayal kuruyordu hiç boş hayal kurmayalım kafa yormaya gerek yok ben izne ayrılcam kendim bakıcam dedim
Hayır alınacak verilecek ne var demez hiç umrunda degil bi kere sadece biz üstümüze düşeni yaparız fln ddi bi daha da hiiççç üstüme ne düştü diye sormadı :)))
Ay son bir haftadır kaynanamla görümcemle içten içe kafayı bozmuş durumdayım bu msjlar hislerimi coşturdu
Eki Görüntüle 1896991
Sen birde şu çocuğa baksana instagramda fan sayfası bile var :))
Benimki de öyle işte : dolabını biz alalım ama ay siz taşıncaksınız onu nasıl taşıyacaksınız sanki sırtımda götürcem yada nakliyeciler biz bunu taşımayız fazla bu diyecekleraynen ben de oyleyim :))
bi kaşik suda boguvericem..
biz de biseyler yapalim diyor aylardir, lan yap o zaman! daha ne kaldi ki, herseyi hallettim ben, nerdeyse 8.aya gircem.. her gordugunde ayni terane.. "biz de bisey yapalim.."
gecen de gelmis, "ben battaniye örecektim ama komsum dedi ki artik orgu battaniye kullanilmiyormus.."
ya ör ya da örme, bana reklam mi yapiyorsun uyuz kari! örecektim de yapacaktim da...
çok sansürlü küfür edesim geliyor bazen :)))
insallah hamileliktendir, dogumdan sonra gecer bu ofke krizlerim :)
Benim doktor ille de yaptır dedi.. 25.000 gebe kadın üzerinde yapılan çalışmalar ile 2008 yılında bu konuya son nokta konmuş. gebelik şekeri olup olmadığı en doğru ve kesin şeker yüklemesi ile netleşiyormuş. Ben onun yalancısıyım tabi :)Şeker yüklemesi yapalım dedi bugün doktor. Ben de şart mı dedim. İstemezsen yapmayiz dedi. İki dilim baklava yediğin kadar şeker veriliyor dedi. 75lik. Ben uç gün önce koca bi topak tahin helvası goturmustum. Düşününce daha çoğunu da yemisim aslında.
Bilemedim ne yapmalı. Yapanlar da vardı yapamayanlar da aramızda. Bi akıl verin.
Ben açken baklava yerim hatta severek yerim :))
zararlı mıdır degil midir tartışılır ama riskli gruptayım ailede var bende polikistik over var diye yaptırdım emin olmak istedim sanırım @bugza
askolsun olur mu oyle sey :)
benim tatliyla aram yoktur, haftanin tatlisini da pek sevmem.. gebelikte seker duzensizliginin tatliyla cok alakasi yok canim yaa,
"ayy ben tatli yemiyorum seker yoktur bende" deme luksun olmuyor.. illa kontrol takip gerekiyor..
ben tatlilardan bi fistik sarmayi seviyorum hani şu yeşil yesil kimil kimil :)))
oyyy gece gece kotu oldum :))
Bende sendenim :) Buzdolabımın üzerine annemin kucağında ablamla olan fotoğrafını astım hergün bakıyorum, ikisine de benzeyebilir kabulüm yeterki görümcelerime benzemesinAy kızlar her gün bakıyorum bu ikisine belki oğlum benzer diye :)))derinn83 I ikizcan2016
Babasına benzerse belki thesarıkafaya benzer biraz ananeden de gözleri alsın oldu sana sarışın maviş
Canım burt's bees'lere bakındım, dediğin gibi ölçülerine de dikkat ederek araştırdım trendyoldan daha ucuzunu pek göremedim. En fazla 1-2 TL fark ediyor, Trendyolda kargo parası ödemediğim için ordan almam daha karlı olacak bu durumda.Burt's Bees alirken gramajlarina dikkat et. Turkiye gramajlari daha dusuk. Indirim derken dusuk gramaj alma. Bazen hepsiburada'da da pisik kremi indirime giriyor. Ben de onu bekliyorum.
Ben atopik dermatit'e iyi geliyor. Sabun icermiyor, dr'lar da boyle durumlarda tavsiye ediyor diye mustela aldim. Bebek yagi da "yag icermeyen" bir urunmus. Gelsin bi' deneyeyim diye bekliyorum.
Dun butun deterjan bakim islerini tamamen hallettim, kurtuldum.
Ya kadin 75 tl fiyat cekti. Bi' de bu ay sonuna kadar gelmesini bekle! Oldu, gorusuruz dedim.
Babystrends de geri donseydi iyiydi ya. :/
Canım burt's bees'lere bakındım, dediğin gibi ölçülerine de dikkat ederek araştırdım trendyoldan daha ucuzunu pek göremedim. En fazla 1-2 TL fark ediyor, Trendyolda kargo parası ödemediğim için ordan almam daha karlı olacak bu durumda.
235 mL bebek şampuanı 44,99 TL
115 mL bebek yağı 54,99 TL
185 gr çatlak kremi 79,99 TL
Birde bebek losyonu var. Bunu tam anlayamadım, bebek yağı ile bebek losyonu arasındaki fark ne? Sadece bebek yağı alsam kafi olmaz mı, işlevleri çok mu farklı?
Bu arada ekşi sözlükte bi abla Burt's Bees organik giysilerinden bahsetmiş. Carter's lar falan halt etmiş, çocuğa resmen başka marka giydiremez olduk bir kumaş bu kadar mı harika olur demiş.. Google dan baktım hep yabancı sitelerde var Türkiye'de tekstil satışı yok mu bunların hiç, bi bilgin var mı canım?
2 mile yapmaya niyetlendim bi hafta yaptım da sonra üşendim ama tekrar başlamayı düşünüyorum canımLeslie ile 2 mil mi yapıyordun? Doğru mu hatırlıyorum?
Yün kullanırken dikkat et canım Ye nesil bebeklerde yün alerjisi çok fazla oluyor. Mesela benim kız yünlü bişey olunca geniz Eti şişiylr burnu tıkanıyor. Evde mutlaka alternatifin olsunBenim kuzenimde eşinde esmer bildiğin karalar gözlerine kahverengi bebeklerini görmeniz lazım sapsarı masmavi gözlü kıvır kıvır saçları var zillinin. Aralıkta kardeşi olacak o erkek o nasıl olur merak ediyorum.
Kesin yün yatakta yatırmıştır nerede yatıracak analarımız bizi lateks mi vardı ki o zaman. Kaynanam sağlıklı diye bizim kızada yun döşek ve yorgan yapıyor ama ben yinede alıcam yatak onada kırılmasın diye bişey demedim. Heveslendi ilk babaanne oluşu ben tırsar ikinciyi yapmazsam tek olacak. Gerçi anneanne ama demekki farkediyor.
öncelikle saglikli hayirli evlat olsunlar, orasi ayri :)
ama iste olmusken de insan sarışın maviş yemelik istiyor :))
boyle kıllı fln kapkara da olsa yicez mecbur da :))))
bunlara baktikca insanin ici gidiyor :)
Eki Görüntüle 1896974
Ay ben açken neler neler yiyorum bilsen ikincim :/:)
canım iki dilim baklavayla ayni tamam da, açken sabah iki dilim baklava yemiyoruz hicbirimiz :))
ben tokken 50lik yaptircam.. onun sonucuna gore bakicaz..
Benimki de öyle işte : dolabını biz alalım ama ay siz taşıncaksınız onu nasıl taşıyacaksınız sanki sırtımda götürcem yada nakliyeciler biz bunu taşımayız fazla bu diyecekler
Yapmayacaksan söyleme kadın
Görümcem desen ayrı terane ayrı gıcık evde kaldığı için de uğraşacak başka şeyi Yok yüz versem şimdiden gelir Doğuma kadar kalır üstüne Doğumdan sonra da kalır ve dünyadaki en bilgili kişi odur :))
Şimdiden lohusa depresyonunu yaşatıyorum kendime bunları kafama takıp düşünüp inşalalh doğurunca rahatlarım ama şimdilerde aklımda Doğuma gelecekler bebeğimi kucaklarına alacaklar benden bile çok sevmeye kalkacaklar telaşındayım
Eki Görüntüle 1897043 Benim küçüklüğüm vE prenses kızım. Bakalım oğlan kime benzeyecek :)
Losyonlar daha az yagli. Daha kolay emiliyor sadece tek fark o.
Babystrends de 300 ml'ligini 40'a satiyordu. Cok bi' fark yok arada.
Yok kuzum onlarin tekstil satisi Turkiye'de. Getiren yer de yok distributoru dahil. Zaten gelse 7 dolarlik sampuan ne fiyata geliyor goruyorsun, 15 dolarlik tulumunu oyle 40-50'ye de satmazlar carters gibi.
Çatlak kreminden bi' kutu bitirdim onun ben. Tavsiye ederim. Babystrends'in kapanacagini bilsem öyle manyak gibi her yerime surmezdim daha uzun giderdi. Hep senin yüzünden.40 liraydi onda.
Turkiye'de bi' mini rodini var oyle carters'larin yanında halt ettigi o da asiri asiri ucuk fiyatli. Instagram'da @gunesingardrobu var 2. El ve 0 karisik satan. O makul satıyor bi' tek sifirlarini teklemelerden. Ben de ondan bi' tulum, bi' de pijama altı yakalayabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?