2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

aynen ben de oyleyim :))
bi kaşik suda boguvericem..
biz de biseyler yapalim diyor aylardir, lan yap o zaman! daha ne kaldi ki, herseyi hallettim ben, nerdeyse 8.aya gircem.. her gordugunde ayni terane.. "biz de bisey yapalim.."
gecen de gelmis, "ben battaniye örecektim ama komsum dedi ki artik orgu battaniye kullanilmiyormus.."
ya ör ya da örme, bana reklam mi yapiyorsun uyuz kari! örecektim de yapacaktim da...
çok sansürlü küfür edesim geliyor bazen :)))
insallah hamileliktendir, dogumdan sonra gecer bu ofke krizlerim :)

Benimki de öyle işte : dolabını biz alalım ama ay siz taşıncaksınız onu nasıl taşıyacaksınız sanki sırtımda götürcem yada nakliyeciler biz bunu taşımayız fazla bu diyecekler
Yapmayacaksan söyleme kadın
Görümcem desen ayrı terane ayrı gıcık evde kaldığı için de uğraşacak başka şeyi Yok yüz versem şimdiden gelir Doğuma kadar kalır üstüne Doğumdan sonra da kalır ve dünyadaki en bilgili kişi odur :))
Şimdiden lohusa depresyonunu yaşatıyorum kendime bunları kafama takıp düşünüp inşalalh doğurunca rahatlarım ama şimdilerde aklımda Doğuma gelecekler bebeğimi kucaklarına alacaklar benden bile çok sevmeye kalkacaklar telaşındayım

Benim doktor ille de yaptır dedi.. 25.000 gebe kadın üzerinde yapılan çalışmalar ile 2008 yılında bu konuya son nokta konmuş. gebelik şekeri olup olmadığı en doğru ve kesin şeker yüklemesi ile netleşiyormuş. Ben onun yalancısıyım tabi :)

Bana ilk 50 lik yapıldı, tokluk sınırın biraz üzerinde çıktı. Öyle olunca da kesin teşhis için bu sefer de 100 lük yapıldı. Şekerim falan yokmuş. Birçok kişiden daha duydum benzer durumu. 50 lik yüksek çıkıp 100 lükler ne hikmetse hep normal. Keşke en baştan 100 lük yaptırsaymışım diyorum şimdi. Naçizane tavsiyem yaptıracaksan direk 100 lük yaptır.

Ben açken baklava yerim hatta severek yerim :))
zararlı mıdır degil midir tartışılır ama riskli gruptayım ailede var bende polikistik over var diye yaptırdım emin olmak istedim sanırım @bugza

Bende sabah aç karna yiyebiliyorum baklava malesef. Ama çoktandır yemedim akşamdan kalırsa masada uyanınca atarım ağzıma.

Benimde en favori tatlımdır fıstıklı sarma oyy oyyyy oyyyy...

Ay kızlar her gün bakıyorum bu ikisine belki oğlum benzer diye :))) derinn83 I ikizcan2016
Babasına benzerse belki thesarıkafaya benzer biraz ananeden de gözleri alsın oldu sana sarışın maviş
Bende sendenim :) Buzdolabımın üzerine annemin kucağında ablamla olan fotoğrafını astım hergün bakıyorum, ikisine de benzeyebilir kabulüm yeterki görümcelerime benzemesin

Canım burt's bees'lere bakındım, dediğin gibi ölçülerine de dikkat ederek araştırdım trendyoldan daha ucuzunu pek göremedim. En fazla 1-2 TL fark ediyor, Trendyolda kargo parası ödemediğim için ordan almam daha karlı olacak bu durumda.

235 mL bebek şampuanı 44,99 TL
115 mL bebek yağı 54,99 TL
185 gr çatlak kremi 79,99 TL

Birde bebek losyonu var. Bunu tam anlayamadım, bebek yağı ile bebek losyonu arasındaki fark ne? Sadece bebek yağı alsam kafi olmaz mı, işlevleri çok mu farklı?

Bu arada ekşi sözlükte bi abla Burt's Bees organik giysilerinden bahsetmiş. Carter's lar falan halt etmiş, çocuğa resmen başka marka giydiremez olduk bir kumaş bu kadar mı harika olur demiş.. Google dan baktım hep yabancı sitelerde var Türkiye'de tekstil satışı yok mu bunların hiç, bi bilgin var mı canım?

Losyonlar daha az yagli. Daha kolay emiliyor sadece tek fark o.
Babystrends de 300 ml'ligini 40'a satiyordu. Cok bi' fark yok arada.

Yok kuzum onlarin tekstil satisi Turkiye'de. Getiren yer de yok distributoru dahil. Zaten gelse 7 dolarlik sampuan ne fiyata geliyor goruyorsun, 15 dolarlik tulumunu oyle 40-50'ye de satmazlar carters gibi.

Çatlak kreminden bi' kutu bitirdim onun ben. Tavsiye ederim. Babystrends'in kapanacagini bilsem öyle manyak gibi her yerime surmezdim daha uzun giderdi. Hep senin yüzünden. 40 liraydi onda.

Turkiye'de bi' mini rodini var oyle carters'larin yanında halt ettigi o da asiri asiri ucuk fiyatli. Instagram'da @gunesingardrobu var 2. El ve 0 karisik satan. O makul satıyor bi' tek sifirlarini teklemelerden. Ben de ondan bi' tulum, bi' de pijama altı yakalayabildim.

Yün kullanırken dikkat et canım Ye nesil bebeklerde yün alerjisi çok fazla oluyor. Mesela benim kız yünlü bişey olunca geniz Eti şişiylr burnu tıkanıyor. Evde mutlaka alternatifin olsun

Ben bir kere sırf meraktan nasıl ibadet yapıyorlar görmek için Ankarada kiliseye gittim.Bir pazar günü ayinine.

Orda iki çocuk vardı bir erkek bir kız,allam yok böyle tatlılık. Bildiğin sapsarı bembeyaz taş gibi çocuklar.Ana babaları da cidden iyiydi valla bayılmıştım.

Çocuk bizim tarafa çekerse renkli gözlü,sarışın ya da kumral olur. Baba tarafına çekerse ela göz,esmer ten olur hepsi öyleler.

Valla kime çok bakarsan benzer diyorlar ya arada kendi bebeklik fotoğrafıma,erkek kardeşime ve bilgisayarımda ekran kağıdı olan maviş çocuğa bakıyorum. Olmuşken ben doğurdum moduna iyice sokabilecek bir çocuk olsun biraz

Eşimde bizimki böyle mavi,sarışın olmazsa sen sevmezsin de iyice kaptırdın kendini diyor,bişeyin b*kunu çıkarmakta üstüme yok.

aynı gerginlik bende var da benimki anneme karşı. :/ bi de bizim sülalenin ilk torunu. ilk olması kötüymüş yawf. kimse kucağından bırakmayacak. dellendirecek beni. şimdiden sinirlenip duruyorum düşündükçe.

Kızlar günaydın

Bugün bizim sıpayı görmeye gidicez saat 4 te.

İlkkez bu kadar heyecanlıyım inşallah bir şeyi yoktur çocuğumun

Bakalım bizim çirkin kime benziyor,ben bana benzer diye umuyorum annesinin kopyası babası kesin bana benziyor havalarında
Akşam bildiğiniz niye bana değilde sana benzeyecek diye birbirimizi yedik

Fotoğrafını atarım,kalın dudaklı,çatık kaşlıysa kesin babası,ona benzerse oturur poz verir zaten beni çekiyorlar diye

Bir tane yay oğlak karışımı adamla uğraşırken,bi de oğlanı da kovaya denk getirdim iyi mi

"Ancak genel kanıya göre, yaz aylarında bebek losyonu, kış aylarında ise bebek yağı kullanmak daha faydalı olabilir." diye bişeyler okudum farklı farklı yerlerde cordeciim. doğru bilgimizidr ki acaba , benim yine kafam karıştı şimdik ikisini aynı anda kullanmıyomuşuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…