- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Bende hala içerde ama yanları bir sert.Çıkıcak mı anlamadım
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız :)
Benimde normal içerde ama yanları sert gibi dimi?
aaaa ben cevap yazmadim mi ona, kusura bakma canim yazdim saniyordum
fiyat disinda bi farki yok, performa biraz daha ekzantirik, janjanli iste ekrani isikli fln.. biraz daha hafif..
olctugun degerleri kablosuz bilgisayara atiyosun..
omurluk seker hastasi olsan performa derim.. ama surda 3-4 ay kullanicaksin, o kadar bile degil..
active isini gorur cok rahat..
10 tane fln igne cikiyor.. ben biriyle 3-4 kez deliyorum, tek seferde atmiyorum.. dogrusu atmak tabi ama :)
max 2kez delip atilmali, 2 den sonra igne ucu bozuluyor acitiyor girerken..
igneyi de ayri alicaksin strip gibi..
50lik strip gunde 2 ölcsen 25 gun yeter..kac kez ölçmeyi planliyorsun? ona gore strip de al almisken.. cok da abartma ama :) ben olsam 1 kutu alip bi bakarim duruma..
çok sıkı takip gereken bi durum olursa devamini ona gore alirim..
Benim kuzenimde eşinde esmer bildiğin karalar gözlerine kahverengi bebeklerini görmeniz lazım sapsarı masmavi gözlü kıvır kıvır saçları var zillinin. Aralıkta kardeşi olacak o erkek o nasıl olur merak ediyorum.
Leslie ile 2 mil mi yapıyordun? Doğru mu hatırlıyorum?Ya bide varya planladığım gibi olsaydı varyaaaa sen o zaman görseydin. Hamile kalıcak diye 60 kiloya düştüm. Sonra bir iki aksilik çıktı derken iki ayda 67 oldum mu geri heh 67 olunca da tak diye hamile kaldım :) ama ister şimdi başlayın ister Doğum sonrası Leslie inanılmaz vücut sıkıldığı yapıyor
26+0 950 Gr dedi bugün ogluma. 3600 den çok mu olur acaba?Bence senin bebiş 4 e yakın doğar hatta geçebilir de oğlumun eski usg nu buldum 28+2 de 980 gr mış 3600 doğdu...
Listede ismin bilgilerin yok. Yollarsan ekleyeyim
bizimkinin de ilk babaanne oluşu ama tık yok:) kızından olan torunları yetiyor ona zaten bizimkine gerek yokBenim kuzenimde eşinde esmer bildiğin karalar gözlerine kahverengi bebeklerini görmeniz lazım sapsarı masmavi gözlü kıvır kıvır saçları var zillinin. Aralıkta kardeşi olacak o erkek o nasıl olur merak ediyorum.
Kesin yün yatakta yatırmıştır nerede yatıracak analarımız bizi lateks mi vardı ki o zaman. Kaynanam sağlıklı diye bizim kızada yun döşek ve yorgan yapıyor ama ben yinede alıcam yatak onada kırılmasın diye bişey demedim. Heveslendi ilk babaanne oluşu ben tırsar ikinciyi yapmazsam tek olacak. Gerçi anneanne ama demekki farkediyor.
Heee spor yaptığım için 78 kg oldum :)))))Tü tüüü tüüü maşallah jenifer lopez kalçası mı okaslarda sıkı gibi sankim, buralardan uzak kaldığın zamanlarda spor neyin mi yapıyorsun canım
Doktor 50lik yüksek çıktı diye 100luk yükleme istedi dün bende istemedim kendim ölçerim dedim. Oda o zaman sabah aç akşam tok düzenli ölç not al dedi sence hergün mü ölçmeliyim gün aşırı filan mı ölçmek mantıklı. Ben medikalbirlik diye bir sitede performayı 57 liraya buldum 50 strip var icinde. Diğerini bulamadım doğru düzgün daha önce baktığımda vardı şimdi yok sanki.
I ikizcan2016 4momslarda indirim var jokerde canım. bak bi istersen işine yararsa belkim.
https://www.joker.com.tr/kampanyalar/?campaignId=1832
Bizimki içten içe hep istiyordu da benden çekiniyordu soramıyordu. Bir defa laf arasında olsada sevsek dedi bende bir sürü torununuz varya zaten demiştim biz düşünmüyoruz demiştim kadın dahada soramadı. Olduğuna en çok o sevindi eminim. Hatta biz herkes bir aradayken söyledik çok sevindim dedi gözleri doldu millet gidincede gelin ben utandım tebrik edemedim dedi öptü bizi sağolsun. Beşiği beğenin biz ödeyelim diyor. Hakkını yiyemem herşeyi al desem alır ben biraz uyuzum yok biz hallederiz diyip duruyorum. İnşallah sizinkininde tavrı değişir belki doğunca çok sever.bizimkinin de ilk babaanne oluşu ama tık yok:) kızından olan torunları yetiyor ona zaten bizimkine gerek yokkadın görüyorum cidden kızından olan torunlarına canını vercek nerdeyse..ama bizimki için pek bişey göremedim şimdilik..annem ondan kat ve kat daha heyecanlıı..bide samimiyetsizce oğlandan olan çocuk elbette farklı olur diyor..ama davranışta gösterdiği hiçbir şey yok..hamile olduğumu eşimle söylediğimde bile öyle soğuk tepki verdiki..eşimle telefonda konuşuyor ona yansıtmıyordur muhtemelen..ben aldım telefonu iyi hamileymişsin galiba hadi hayırlı olsun dedi donuk donuk bir yandan da esniyor..sevinçcin zerresi yok..zaten sevmezdim kadını o anda iyice soğudum..onun için ne yaparsa yapsın kayınvaliden kulanmasan da al gönlü hoş olsun..düşünmesi bile ne güzel..
Şeker yüklemesi yapalım dedi bugün doktor. Ben de şart mı dedim. İstemezsen yapmayiz dedi. İki dilim baklava yediğin kadar şeker veriliyor dedi. 75lik. Ben uç gün önce koca bi topak tahin helvası goturmustum. Düşününce daha çoğunu da yemisim aslında.
Bilemedim ne yapmalı. Yapanlar da vardı yapamayanlar da aramızda. Bi akıl verin.
canim performanin depodan bana gelisi 180 flndi birkac ay once.. firma fiyat kirmis sanirim..
ya da yenilenecek bunlari bitiriyorlar :)
bu fiyata kacirma performa al :)
ben de performa kullaniyorum, benimki beleşti tabi :))
tokken 50lik yukleme ben de yaptiricam..
eski doktoruma yaptirmicam demistim, sen bilirsin demisti, yenisi biraz daha yaşlı prof. illa istiyor.. acken yukletmem dedim bunu yaptircam iste tok karnina. bi sikinti cikarsa sık sık ölcum gerekecek..
ilk 3 gun duzenli ölç, sabah açlık, kahvaltidan 2 saat sonra tokluk ve aksam yemeginden 2 saat sonra tokluk ölç.. yaz degerlerini.. bi sorun yoksa hergun ölcmene gerek yok, arada kontrol edersin haftada 2 gun fln..
Bende bu ara tahin helvasına sardım sorma koca helvayı bir iki günde tek başıma bitirdim. Normalde de severdim başta tatlı istemiyordu anım yiyemiyorum şimdi fena açıldım. Birde dün doktor şekeriniz yüksek sabah gelin diye mesaj attığında adını demeyeyim canı çeken olur bu haftanın tatlısı varsa mübarek olanŞeker yüklemesi yapalım dedi bugün doktor. Ben de şart mı dedim. İstemezsen yapmayiz dedi. İki dilim baklava yediğin kadar şeker veriliyor dedi. 75lik. Ben uç gün önce koca bi topak tahin helvası goturmustum. Düşününce daha çoğunu da yemisim aslında.
Bilemedim ne yapmalı. Yapanlar da vardı yapamayanlar da aramızda. Bi akıl verin.
bizimkinin de ilk babaanne oluşu ama tık yok:) kızından olan torunları yetiyor ona zaten bizimkine gerek yokkadın görüyorum cidden kızından olan torunlarına canını vercek nerdeyse..ama bizimki için pek bişey göremedim şimdilik..annem ondan kat ve kat daha heyecanlıı..bide samimiyetsizce oğlandan olan çocuk elbette farklı olur diyor..ama davranışta gösterdiği hiçbir şey yok..hamile olduğumu eşimle söylediğimde bile öyle soğuk tepki verdiki..eşimle telefonda konuşuyor ona yansıtmıyordur muhtemelen..ben aldım telefonu iyi hamileymişsin galiba hadi hayırlı olsun dedi donuk donuk bir yandan da esniyor..sevinçcin zerresi yok..zaten sevmezdim kadını o anda iyice soğudum..onun için ne yaparsa yapsın kayınvaliden kulanmasan da al gönlü hoş olsun..düşünmesi bile ne güzel..
Aman benimki de oğlum mu olacak benim fln diye sevinç gösterisi yapıyor ama ben içimden 'hayır senin degil benim oğlum olacak' diyorumbizimkinin de ilk babaanne oluşu ama tık yok:) kızından olan torunları yetiyor ona zaten bizimkine gerek yokkadın görüyorum cidden kızından olan torunlarına canını vercek nerdeyse..ama bizimki için pek bişey göremedim şimdilik..annem ondan kat ve kat daha heyecanlıı..bide samimiyetsizce oğlandan olan çocuk elbette farklı olur diyor..ama davranışta gösterdiği hiçbir şey yok..hamile olduğumu eşimle söylediğimde bile öyle soğuk tepki verdiki..eşimle telefonda konuşuyor ona yansıtmıyordur muhtemelen..ben aldım telefonu iyi hamileymişsin galiba hadi hayırlı olsun dedi donuk donuk bir yandan da esniyor..sevinçcin zerresi yok..zaten sevmezdim kadını o anda iyice soğudum..onun için ne yaparsa yapsın kayınvaliden kulanmasan da al gönlü hoş olsun..düşünmesi bile ne güzel..
Ben açken baklava yerim hatta severek yerim :)):)
canım iki dilim baklavayla ayni tamam da, açken sabah iki dilim baklava yemiyoruz hicbirimiz :))
ben tokken 50lik yaptircam.. onun sonucuna gore bakicaz..
Bende alacaktım evde ölçerek diye sen bahsettiğinde sonra dedim 50lik yaptırayım yüksek çıkarsa alırım öylede oldu. Ya açken içirdiler o elmalı glikozu bana tadı güzelde bir saat bekleyince içtikten sonra içim bayıldı resmen.
Kafanı şişirdim kusura bakma bilgiler için çok teşekkür ederim.
Bende bu ara tahin helvasına sardım sorma koca helvayı bir iki günde tek başıma bitirdim. Normalde de severdim başta tatlı istemiyordu anım yiyemiyorum şimdi fena açıldım. Birde dün doktor şekeriniz yüksek sabah gelin diye mesaj attığında adını demeyeyim canı çeken olur bu haftanın tatlısı varsa mübarek olanondan pisiriyordum hiç yiyemedim haberi alınca
Of benimki de ay gelsem de baksam nasıl yaparım ben onsuz ki fln diye hayal kuruyordu hiç boş hayal kurmayalım kafa yormaya gerek yok ben izne ayrılcam kendim bakıcam dedimaman canim bosver,
sevmezse sevmesinler, cok da fifi :))
gölge etmesinler, uzak dursunlar da.. sen de ona gore davranirsin..
bizimkinin ailesinden de 5kurus fayda yok..
anca kizinin cocuguna yedirsin :)
hic de umrumda degil walla.. hatta daha iyi, ordan torunu olmasa bize saracakti.. durmadan gelicek torunum torunum..
ben size yerlesicem fln diyordu bi ara ayarsiz kadin.. Allahtan kizi once dogurdu da rahatladik..
Sen birde şu çocuğa baksana instagramda fan sayfası bile var :))öncelikle saglikli hayirli evlat olsunlar, orasi ayri :)
ama iste olmusken de insan sarışın maviş yemelik istiyor :))
boyle kıllı fln kapkara da olsa yicez mecbur da :))))
bunlara baktikca insanin ici gidiyor :)
Eki Görüntüle 1896974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?