2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende hala içerde ama yanları bir sert.Çıkıcak mı anlamadım

İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız :)

Benimde normal içerde ama yanları sert gibi dimi?

öncelikle saglikli hayirli evlat olsunlar, orasi ayri :)
ama iste olmusken de insan sarışın maviş yemelik istiyor :))
boyle kıllı fln kapkara da olsa yicez mecbur da :))))
bunlara baktikca insanin ici gidiyor :)

Doktor 50lik yüksek çıktı diye 100luk yükleme istedi dün bende istemedim kendim ölçerim dedim. Oda o zaman sabah aç akşam tok düzenli ölç not al dedi sence hergün mü ölçmeliyim gün aşırı filan mı ölçmek mantıklı. Ben medikalbirlik diye bir sitede performayı 57 liraya buldum 50 strip var icinde. Diğerini bulamadım doğru düzgün daha önce baktığımda vardı şimdi yok sanki.

masallah :))
anne tarafim da baba tarafim da hep mavi gozlu benim, erkek kardesim de maviş..
bana denk gelmemis ama :)
kahverengi benim gozler.. eşimin de butun ailesi karaca, kendi mavi gozlu..
bakalim şans :))

Leslie ile 2 mil mi yapıyordun? Doğru mu hatırlıyorum?

bizimkinin de ilk babaanne oluşu ama tık yok:) kızından olan torunları yetiyor ona zaten bizimkine gerek yok kadın görüyorum cidden kızından olan torunlarına canını vercek nerdeyse..ama bizimki için pek bişey göremedim şimdilik..annem ondan kat ve kat daha heyecanlıı..bide samimiyetsizce oğlandan olan çocuk elbette farklı olur diyor..ama davranışta gösterdiği hiçbir şey yok..hamile olduğumu eşimle söylediğimde bile öyle soğuk tepki verdiki..eşimle telefonda konuşuyor ona yansıtmıyordur muhtemelen..ben aldım telefonu iyi hamileymişsin galiba hadi hayırlı olsun dedi donuk donuk bir yandan da esniyor..sevinçcin zerresi yok..zaten sevmezdim kadını o anda iyice soğudum..onun için ne yaparsa yapsın kayınvaliden kulanmasan da al gönlü hoş olsun..düşünmesi bile ne güzel..

Tü tüüü tüüü maşallah jenifer lopez kalçası mı o kaslarda sıkı gibi sankim, buralardan uzak kaldığın zamanlarda spor neyin mi yapıyorsun canım
Heee spor yaptığım için 78 kg oldum :)))))
Popo genetik bizde. Ninem de lopez yegenimin de :))) etim de sıkı evet o da genetik. Biraz da evvelden yaptığım sporun etkisi var tabi ama şu an bildiğin dana gibiyim.

Teşekkürler bu arada

canim performanin depodan bana gelisi 180 flndi birkac ay once.. firma fiyat kirmis sanirim..
ya da yenilenecek bunlari bitiriyorlar :)
bu fiyata kacirma performa al :)
ben de performa kullaniyorum, benimki beleşti tabi :))
tokken 50lik yukleme ben de yaptiricam..
eski doktoruma yaptirmicam demistim, sen bilirsin demisti, yenisi biraz daha yaşlı prof. illa istiyor.. acken yukletmem dedim bunu yaptircam iste tok karnina. bi sikinti cikarsa sık sık ölcum gerekecek..

ilk 3 gun duzenli ölç, sabah açlık, kahvaltidan 2 saat sonra tokluk ve aksam yemeginden 2 saat sonra tokluk ölç.. yaz degerlerini.. bi sorun yoksa hergun ölcmene gerek yok, arada kontrol edersin haftada 2 gun fln..

Şeker yüklemesi yapalım dedi bugün doktor. Ben de şart mı dedim. İstemezsen yapmayiz dedi. İki dilim baklava yediğin kadar şeker veriliyor dedi. 75lik. Ben uç gün önce koca bi topak tahin helvası goturmustum. Düşününce daha çoğunu da yemisim aslında.
Bilemedim ne yapmalı. Yapanlar da vardı yapamayanlar da aramızda. Bi akıl verin.

Bizimki içten içe hep istiyordu da benden çekiniyordu soramıyordu. Bir defa laf arasında olsada sevsek dedi bende bir sürü torununuz varya zaten demiştim biz düşünmüyoruz demiştim kadın dahada soramadı. Olduğuna en çok o sevindi eminim. Hatta biz herkes bir aradayken söyledik çok sevindim dedi gözleri doldu millet gidincede gelin ben utandım tebrik edemedim dedi öptü bizi sağolsun. Beşiği beğenin biz ödeyelim diyor. Hakkını yiyemem herşeyi al desem alır ben biraz uyuzum yok biz hallederiz diyip duruyorum. İnşallah sizinkininde tavrı değişir belki doğunca çok sever.

:)
canım iki dilim baklavayla ayni tamam da, açken sabah iki dilim baklava yemiyoruz hicbirimiz :))
ben tokken 50lik yaptircam.. onun sonucuna gore bakicaz..

Bende alacaktım evde ölçerek diye sen bahsettiğinde sonra dedim 50lik yaptırayım yüksek çıkarsa alırım öylede oldu. Ya açken içirdiler o elmalı glikozu bana tadı güzelde bir saat bekleyince içtikten sonra içim bayıldı resmen.
Kafanı şişirdim kusura bakma bilgiler için çok teşekkür ederim.

Bende bu ara tahin helvasına sardım sorma koca helvayı bir iki günde tek başıma bitirdim. Normalde de severdim başta tatlı istemiyordu anım yiyemiyorum şimdi fena açıldım. Birde dün doktor şekeriniz yüksek sabah gelin diye mesaj attığında adını demeyeyim canı çeken olur bu haftanın tatlısı varsa mübarek olan ondan pisiriyordum hiç yiyemedim haberi alınca

aman canim bosver,
sevmezse sevmesinler, cok da fifi :))
gölge etmesinler, uzak dursunlar da.. sen de ona gore davranirsin..
bizimkinin ailesinden de 5kurus fayda yok..
anca kizinin cocuguna yedirsin :)
hic de umrumda degil walla.. hatta daha iyi, ordan torunu olmasa bize saracakti.. durmadan gelicek torunum torunum..
ben size yerlesicem fln diyordu bi ara ayarsiz kadin.. Allahtan kizi once dogurdu da rahatladik..

Aman benimki de oğlum mu olacak benim fln diye sevinç gösterisi yapıyor ama ben içimden 'hayır senin degil benim oğlum olacak' diyorum
Hiç gelmese ay niye gelmedin demem keşke de bi bahanesi olsa gelmese sevmese o dereceyim :)) halbuki hiç bi zararı yok daha doğmadan kıskanıyorum sanırım

:)
canım iki dilim baklavayla ayni tamam da, açken sabah iki dilim baklava yemiyoruz hicbirimiz :))
ben tokken 50lik yaptircam.. onun sonucuna gore bakicaz..
Ben açken baklava yerim hatta severek yerim :))
zararlı mıdır degil midir tartışılır ama riskli gruptayım ailede var bende polikistik over var diye yaptırdım emin olmak istedim sanırım B bugza

askolsun olur mu oyle sey :)
benim tatliyla aram yoktur, haftanin tatlisini da pek sevmem.. gebelikte seker duzensizliginin tatliyla cok alakasi yok canim yaa,
"ayy ben tatli yemiyorum seker yoktur bende" deme luksun olmuyor.. illa kontrol takip gerekiyor..
ben tatlilardan bi fistik sarmayi seviyorum hani şu yeşil yesil kimil kimil :)))
oyyy gece gece kotu oldum :))

Of benimki de ay gelsem de baksam nasıl yaparım ben onsuz ki fln diye hayal kuruyordu hiç boş hayal kurmayalım kafa yormaya gerek yok ben izne ayrılcam kendim bakıcam dedim
Hayır alınacak verilecek ne var demez hiç umrunda degil bi kere sadece biz üstümüze düşeni yaparız fln ddi bi daha da hiiççç üstüme ne düştü diye sormadı :)))
Ay son bir haftadır kaynanamla görümcemle içten içe kafayı bozmuş durumdayım bu msjlar hislerimi coşturdu

Sen birde şu çocuğa baksana instagramda fan sayfası bile var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…