2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
nmine sarra13 eşimle beni çok fazla benzetirler hatta kendi kardeşlerimden çok eşime ve görümceme benziyorum :) görümcemle bi yete gidince kardeşin mi diyorlar. Erkek sarı olsa ben sarı çocuk çok seviyorum ya

Bende sarı istiyorum. Ama bizden sarı bir çocuk çıkar mı bilmiyorum. Babasına benzerse esmer bişey olur :)

Ne güzel ya biz eşimle benzemiyoruz tip olarak hatta zıttız.Ben beyaz sarıyım yeşil gözlüyüm o esmer ela gözlü.Kaş göz burun yapımız bile farklı

İnşallah gönlümüzdeki gibi olur yoksa da ikizin dediği gibi kıllı karabişeyde olsa sevicez

Hadi bakalım sağlıkla gör kuzuyu inşallah. Benim ki doğrundüzgün göstermemişti suratını. Hatta gülhiz hanım sağolsın bayaaaa bi uğraştı sağ yatırdı sola yatırdı artık ben sıkıldım da birazcık anca açtı yüzünü. Kızım da poz verirdi ultrasona resmen vesikalık gibi çıkardı :) erkekler amca bi taraflarını gösteriyor :) saat 4 olmaz sana şimdi :)

Ya zaten bide doğduğu ana bakmamak lazım benim kız bi doğru kapkara bi kafa. Odaya giderken eşime direk onu demişim kafası siyah diye :))) sonra sonra açıldı baya açık kumral gibi su an hatta güneşte baya sarı. Umudu kaybetmemek Lazım :)

Kızlar şöyle olsa şuna benzese buna benzese diyenlere bir tespitimi ileteyim bebekken güzel olan çocuklar genelde büyüyünce çirkin oluyor küçükken çirkin olanlarda büyüdükçe güzelleşiyor benden demesi.
İnşallah hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklarıda yerinde olsunda gerisi önemli değil zaten dünyanın en çirkin bebeğide olsa bize güzel gelecek yavrularımız halde ne farkeder. .

Sorma ya her ultrasona gittiğimizde doktor dalga geçiyor bizimle.Çocuğun ilk gösterdiği yer pipisi.Hiç zorlaştırmadı cinsiyetini öğrenmemizi,hep meydanda edepsiz

Bakalım bizimki gösterecek mi yüzünü,ben gene rahattım ya son anda heyecan yaparım genelde de eşim geceden beri oğlumu görcem diye dolanıyor,strese soktu beni yoksa bu saatte uyuyor olurdum hazır işede gitmemişken

Birde bizimki anne karnında uyumuyor herhalde sabah akşam göbeğim kıpırdanıyor dışardan iyice belli oluyor oynadığı,çıkıp gidecek ondan korkuyorum

Kara bu çocuk he

O değişiyor ya ben bebekken fıstık gibiymişim.

Tombik,sarışın kıvır kıvır saçlı,maviş gözlü bir çocukken ergenlikte kilolu,sivilceli,gözaltıları kara bi çirkine dönüştüm.

16-17de birden zayıfladım sivilce şu bu yok oldu.Şükür şuanda sarışın renkli beyazım.

Ama o ergenlik dönemimi hatırlamak istemiyorum. Hala ortason fotoğraflarına bakmam.Sanki ben değilmişim

26+0 950 Gr dedi bugün ogluma. 3600 den çok mu olur acaba?
Seninkinin de maşallahı var canım ne yiyonuz ne içiyonuz böyle tosuncuk bebeler :)) seninki de geçebilir bence canım bir de şöyle bişey var benim oğlan 37 de 3600 dü 39+3 de doğurdum son 2 hafta kilo alnadan 3600 doğdu plesanta çürümüş son 2 hafta besleyememiş yoksa 4 ü geçer diyordu doktorum...

Buranın sıska çocuğunu ben taşıyorum.
23+2. 533 gramla en sıskası benim oğlan
23+5 iz bugün bakalım kaç olmuş

Buranın sıska çocuğunu ben taşıyorum.
23+2. 533 gramla en sıskası benim oğlan
23+5 iz bugün bakalım kaç olmuş
Yok canım benim de 24+2 de 624 dü tam ortalamada bence bizimkiler şişko olan diğerleri :)) hem asıl kilo alma olayı 30 dan sonra başlıyor tam yağ depolama zamanı bi yüklenicez bizimkiler de tosuncuk olacak inşallah :)) şaka bir yana toplu çocuğa bakmak kolay oluyor altını alırken giydirirken yıkarken hiç zorlanmamıştım ben normalde kucağıma çocuk alamazken...

Toplu istiyorum aslında ben şöyle 3800 falan doğacak )

Ama sanmıyorum o kadar olacağını 3200/3400 olsa şükür :)

öyle tabikim, demin tam bunu düşünüyodum, çirki olursa fark eder miyim acaba diye. :) sağlıklı olsun valla farketmez. :)

Toplu istiyorum aslında ben şöyle 3800 falan doğacak )

Ama sanmıyorum o kadar olacağını 3200/3400 olsa şükür :)
İnşallah canım sağlıkla doğsunlar da 3 ü geçse de kafi diyorum ben aslında hem bebişler şiş doğuyor 200-300 gr kilo veriyorlar ilk haftalarda sonra bir almaya başlıyor günü gününe uymuyor...

Ya ergenlik dönemi herkesin en kötü en rezil zamanı zaten kesin ya :)

Benim Bebek 36-37 haftalarda plasentadan beslemeyi bırakmıştı 38 dolduğu gün sezeryanla alınmıştı yoksa benimkide 4 ü geçerdi. Ama oğlan daha tosun olacak bence :)

Kız sizinkiler duyunca benim oğlan gözümü korkutuyor 23+6 da 880 gr dı

Ya ergenlik dönemi herkesin en kötü en rezil zamanı zaten kesin ya :)

Benim kardeşim hala dalga geçiyor benimle dombili kara bişeydin diye.
Hayır sarı beyazken nasıl karardım öyle birden sonra nasıl rengim açıldı anlamıyorum.

Kilo zaten şükür 65 ten aşağı inmezdim tartılmaya korkardım.Boy zaten yok :)
Kilo verince tövbe ettim aç gezerim almam artık diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…