2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

10-15 - dakika sürmüyor da 7-8 den fazladır yawf. saymadım da yarın sayaım bakayım. başım ağrıyo diye bi ara uyumuştum, toplanmasına uykumdan uyandım. bir ağrı hissetmiyorum ama sanırım ondan saallamıyorum. ağrı yapmıyor da bir tarafta kendini sıkıştırıp kasıyormuş gibi oluyor. aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?

Valla bende şaşırıyorum sülalede bir ilk oldum birde rahatça doğuraydık,normal istiyorum çokta tırsıyorum

Hayirlisi canim yaa. Her anne normal dogum ister de bazen olmayinca olmuyor. Senin ve bebegin icin en iyisi olur umarim. Dusunup de kendini strese sokma yok yere. Planla programla olmuyor. Zamani gelince doktoruna da guveniyorsan en dogru ve saglikli bir sekilde alirsin bebisi kucagina.

Ya tas gibi sanki elinin altinda yumru oluyor buyukce hatta o bolge o an soguk oluyor yada bana oyle geliyor 10~15 dk surmuyor zaten 1 dk bile anca. 10~15dk da bir tekrarlamiyor dimi dedim.

kızlar doktoruna bebek yatağını soran var mı..her kafadan bir ses çıkıyor..visco,pamuk,latex hepsine olumsuz yorumlar yazanlar var..orta sertlikte sünger yatak alın diyorlar..o da benim kafama yatmadı..ne alıcam hala bilmiyorum..

Ya tas gibi sanki elinin altinda yumru oluyor buyukce hatta o bolge o an soguk oluyor yada bana oyle geliyor 10~15 dk surmuyor zaten 1 dk bile anca. 10~15dk da bir tekrarlamiyor dimi dedim.

yok yanlış yazmışım. 10-15 dakikada bir olmuyor demek istemiştim de yanlış anlatmışım saatte bi oluyordur muhtemelen.

+1 ben de ben dee, biri bana şunu al desin de onu alayım yawf. karar veremiyorum. sünger yataktan kastı ne ki acaba? yaylısı var, yaysızı var, visco,pamuk,latexi var. pfff.

Bu arada bugün çok kötüydüm ben adet ağrısı gibi ağrım vardı ve bobrek ağrısı. Sonra gogus altı batmaya döndü ağrım. Ağrı kesici içtim yarın geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bu dönemde adet ağrısı gibi karin ağrısı normal mi acaba.

yaaa maşallah yaawf, içim gitti. ayıptır demesi benim ufaklığıma benziyor. benim şansım yok ama, kesin eşime benzeyecek. tüm sülalecek karbon kağıtla çoğalmış gibiler.

o belli olmaz canim, cekinik vardir belki esinde, ne esmerlerin sapsari bebekleri oluyor :))

+1 ben de ben dee, biri bana şunu al desin de onu alayım yawf. karar veremiyorum. sünger yataktan kastı ne ki acaba? yaylısı var, yaysızı var, visco,pamuk,latexi var. pfff.
valla bilmiyorum ki canım ama süngerlerinde sertlik numaraları oluyormuş 36 mı 34 numara mı ne öyle bişey alın yazıyordu..yaylı yaysız farketmiyor sanırım..ama aklıma o da yatmadı..pamuk nedense hep daha iymiş gibi geliyor bana..cidden biri şu yatağı alın dese de alsak:S analarımız bizi nerde yatırmış acaba bir sıkıntımızda yok Allaha şükür:)

Ilk basta disari cikti. Artik delik melik yok Enteresan birsey oldu.

Bende hala içerde ama yanları bir sert.Çıkıcak mı anlamadım

İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız :)

Benimki gayet içerde valla göbek deliğimin olduğu yer içine çökük ama yanlat acayip dolu

Benimde normal içerde ama yanları sert gibi dimi?

Valla bende şaşırıyorum sülalede bir ilk oldum birde rahatça doğuraydık,normal istiyorum çokta tırsıyorum
Bendensin bende aynı öyleyim tırsmakla birlikte normal istiyorum.
:)) bıyrın efenim
Canım sen bugün yoğundun yazdım bir arada görmedin şu şeker cihazı varsa accu chek onun iki modeli arasında ne fark var siparişi sepete attım ama sana sormadan almayayım dedim. Birde videosunda iğnesini her seferde değiştirin diyor ama anladığım kadarıyla beraberinde tek iğne geliyor yedek iğneler mi almak gerekiyor tabi striptizci de almak gerekecek sanırım 50 tane var yanında oda çabuk biter sanırsam dimi. Çok sordum ama kusura bakma bilmeyince..

aaaa ben cevap yazmadim mi ona, kusura bakma canim yazdim saniyordum

fiyat disinda bi farki yok, performa biraz daha ekzantirik, janjanli iste ekrani isikli fln.. biraz daha hafif..
olctugun degerleri kablosuz bilgisayara atiyosun..
omurluk seker hastasi olsan performa derim.. ama surda 3-4 ay kullanicaksin, o kadar bile degil..
active isini gorur cok rahat..
10 tane fln igne cikiyor.. ben biriyle 3-4 kez deliyorum, tek seferde atmiyorum.. dogrusu atmak tabi ama :)
max 2kez delip atilmali, 2 den sonra igne ucu bozuluyor acitiyor girerken..
igneyi de ayri alicaksin strip gibi..
50lik strip gunde 2 ölcsen 25 gun yeter..kac kez ölçmeyi planliyorsun? ona gore strip de al almisken.. cok da abartma ama :) ben olsam 1 kutu alip bi bakarim duruma..
çok sıkı takip gereken bi durum olursa devamini ona gore alirim..

o belli olmaz canim, cekinik vardir belki esinde, ne esmerlerin sapsari bebekleri oluyor :))
Benim kuzenimde eşinde esmer bildiğin karalar gözlerine kahverengi bebeklerini görmeniz lazım sapsarı masmavi gözlü kıvır kıvır saçları var zillinin. Aralıkta kardeşi olacak o erkek o nasıl olur merak ediyorum.

Kesin yün yatakta yatırmıştır nerede yatıracak analarımız bizi lateks mi vardı ki o zaman. Kaynanam sağlıklı diye bizim kızada yun döşek ve yorgan yapıyor ama ben yinede alıcam yatak onada kırılmasın diye bişey demedim. Heveslendi ilk babaanne oluşu ben tırsar ikinciyi yapmazsam tek olacak. Gerçi anneanne ama demekki farkediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…