Coktan kastin ne bana doktorum 10~15dk da bir olmadigi surece sıkıntı yok dedi benim sahsen gunde toplasan 7~8 kez oluyor oda bilhassa aksam yemeklerinden sonra. Magnezyum eksikligindende oluyormus ama benm degerlerim normal magnezyum takviseyi aliyormusun. Almiyorsan kirmizi lahana ve soda onerebilirin dogal yoldan :)
Valla bende şaşırıyorum sülalede bir ilk oldumbirde rahatça doğuraydık,normal istiyorum çokta tırsıyorum
Ya tas gibi sanki elinin altinda yumru oluyor buyukce hatta o bolge o an soguk oluyor yada bana oyle geliyor 10~15 dk surmuyor zaten 1 dk bile anca. 10~15dk da bir tekrarlamiyor dimi dedim.10-15 - dakika sürmüyor da 7-8 den fazladır yawf. saymadım da yarın sayaım bakayım. başım ağrıyo diye bi ara uyumuştum, toplanmasına uykumdan uyandım. bir ağrı hissetmiyorum ama sanırım ondan saallamıyorum. ağrı yapmıyor da bir tarafta kendini sıkıştırıp kasıyormuş gibi oluyor. aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?
Benimki gayet içerde valla göbek deliğimin olduğu yer içine çökük ama yanlat acayip doluŞeyi sorucam göbek deliğiniz dışarı çıktı mı,
Benim ki normal ama sertleşme var orda çıkıyor sanki :)
Ya tas gibi sanki elinin altinda yumru oluyor buyukce hatta o bolge o an soguk oluyor yada bana oyle geliyor 10~15 dk surmuyor zaten 1 dk bile anca. 10~15dk da bir tekrarlamiyor dimi dedim.
kızlar doktoruna bebek yatağını soran var mı..her kafadan bir ses çıkıyor..visco,pamuk,latex hepsine olumsuz yorumlar yazanlar var..orta sertlikte sünger yatak alın diyorlar..o da benim kafama yatmadı..ne alıcam hala bilmiyorum..
Canım bebişler gelrne kadr geçsin sonra yavaşlasın. Çok şey istiyorum ama değil mi
nasi bisey gelcek bilmiyoz ki :)))
şundan geliyorsa gayet yavas da gecebilir :)))
Eki Görüntüle 1896964
yaaa maşallah yaawf, içim gitti. ayıptır demesi benim ufaklığıma benziyor.benim şansım yok ama, kesin eşime benzeyecek. tüm sülalecek karbon kağıtla çoğalmış gibiler.
valla bilmiyorum ki canım ama süngerlerinde sertlik numaraları oluyormuş 36 mı 34 numara mı ne öyle bişey alın yazıyordu..yaylı yaysız farketmiyor sanırım..ama aklıma o da yatmadı..pamuk nedense hep daha iymiş gibi geliyor bana..cidden biri şu yatağı alın dese de alsak:S analarımız bizi nerde yatırmış acaba bir sıkıntımızda yok Allaha şükür:)+1 ben de ben dee, biri bana şunu al desin de onu alayım yawf. karar veremiyorum. sünger yataktan kastı ne ki acaba? yaylısı var, yaysızı var, visco,pamuk,latexi var. pfff.
Ilk basta disari cikti. Artik delik melik yokEnteresan birsey oldu.
Hayirlisi canim yaa. Her anne normal dogum ister de bazen olmayinca olmuyor. Senin ve bebegin icin en iyisi olur umarim. Dusunup de kendini strese sokma yok yere. Planla programla olmuyor. Zamani gelince doktoruna da guveniyorsan en dogru ve saglikli bir sekilde alirsin bebisi kucagina.
Benimki gayet içerde valla göbek deliğimin olduğu yer içine çökük ama yanlat acayip dolu
nasi bisey gelcek bilmiyoz ki :)))
şundan geliyorsa gayet yavas da gecebilir :)))
İkiz bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri maviş gözlü oğlan çocuğuna bakıyorum bilgisayarda falanda. Bir umut çocuk bana veya benim tarafa benzerse maviş gözleri olsun istiyorum. Babasından zekasını alabilir hesap kitap işlerini kapabilir :)
Eki Görüntüle 1896964
Bende bugun n11 de kuvet takımı bulmuştum almamıştım iyiki söyledın annemı nöbetçi dikerımKızlar iyi geceler herkese. A101 e haftaya bebek ürünleri geliyor haber vereyim dedim. : )
Bendensin bende aynı öyleyim tırsmakla birlikte normal istiyorum.Valla bende şaşırıyorum sülalede bir ilk oldumbirde rahatça doğuraydık,normal istiyorum çokta tırsıyorum
Canım sen bugün yoğundun yazdım bir arada görmedin şu şeker cihazı varsa accu chek onun iki modeli arasında ne fark var siparişi sepete attım ama sana sormadan almayayım dedim. Birde videosunda iğnesini her seferde değiştirin diyor ama anladığım kadarıyla beraberinde tek iğne geliyor yedek iğneler mi almak gerekiyor tabi striptizci de almak gerekecek sanırım 50 tane var yanında oda çabuk biter sanırsam dimi. Çok sordum ama kusura bakma bilmeyince..:)) bıyrın efenim
Bendensin bende aynı öyleyim tırsmakla birlikte normal istiyorum.
Canım sen bugün yoğundun yazdım bir arada görmedin şu şeker cihazı varsa accu chek onun iki modeli arasında ne fark var siparişi sepete attım ama sana sormadan almayayım dedim. Birde videosunda iğnesini her seferde değiştirin diyor ama anladığım kadarıyla beraberinde tek iğne geliyor yedek iğneler mi almak gerekiyor tabi striptizci de almak gerekecek sanırım 50 tane var yanında oda çabuk biter sanırsam dimi. Çok sordum ama kusura bakma bilmeyince..
Benimde oyle iceri girdi ve ortasi bosaldi bas parmagim rahatca giriyo icineBenimki gayet içerde valla göbek deliğimin olduğu yer içine çökük ama yanlat acayip dolu
Benim kuzenimde eşinde esmer bildiğin karalar gözlerine kahverengi bebeklerini görmeniz lazım sapsarı masmavi gözlü kıvır kıvır saçları var zillinin. Aralıkta kardeşi olacak o erkek o nasıl olur merak ediyorum.o belli olmaz canim, cekinik vardir belki esinde, ne esmerlerin sapsari bebekleri oluyor :))
Kesin yün yatakta yatırmıştır nerede yatıracak analarımız bizi lateks mi vardı ki o zaman. Kaynanam sağlıklı diye bizim kızada yun döşek ve yorgan yapıyor ama ben yinede alıcam yatak onada kırılmasın diye bişey demedim. Heveslendi ilk babaanne oluşu ben tırsar ikinciyi yapmazsam tek olacak. Gerçi anneanne ama demekki farkediyor.valla bilmiyorum ki canım ama süngerlerinde sertlik numaraları oluyormuş 36 mı 34 numara mı ne öyle bişey alın yazıyordu..yaylı yaysız farketmiyor sanırım..ama aklıma o da yatmadı..pamuk nedense hep daha iymiş gibi geliyor bana..cidden biri şu yatağı alın dese de alsak:S analarımız bizi nerde yatırmış acaba bir sıkıntımızda yok Allaha şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?