2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ekmek pilav makarna yeme artık yada azalt öğünlerini az az sık sık yap madem sürekli yeme ihtiyacı hissediyorsan.ara öğünlerde hafif ama faydalı şeylerle atlatmaya çalış canım toplamda kaç kilo aldın ?

canım bende çok kötüydüm karnım ağrıyodu öksürmekten antibiyotik yazdı dr ve kullandım ama 4 gün ilaç bitene kadar devam etmedim ne olur ne olmaz diye
24 tablet var ben de bitirmem heralde biraz toparlayınca bırakırım canım karnım acıyor öksürürken kendimi sıkmaktan...

Al bi tombik daha maşallah canım

Kızlar kasılmada bütün katın mı sertleşir yoksa bir bölge mi.. birde bugün nabzım 90-100 arası bugün normal midir
nur_84 Nabzının yüksek olduğunu kast ediyorsan, evet yüksek, ama gebelikte normal. Benim daha reglim gecikmediği günlerden beri 90-100lerde.

ben pastılını aldım ememıyorum tadı cok kötu mıdemı blandırıo toz al bence

+ 8,700 gr aldım ((((

kızlar kokulu taş yapıyolarya emzik şeklinde olanından yapmak istiyorum aranızda yapan varmı??

ay ebn bunları yeni keşfettim. çok eğlenceli geldi yapması. siparişini verdim. bugün gelecek inşallah. doğum hediyesi olarak bunu da hazırlayacağım. yapabilirsem paylaşırım resimlerini. accayip kolay. youtube da her yerde videoları var. herkes yapabilir. :)

+ 8,700 gr aldım ((((
Yani çok da fazla kilo almamışsın sadece bundan sonra daha çok alınır dedikleri için Daha dikkatli olursun ama ben canım bi şey istediğinde yiyorum
Doğumdan sonra istersek veririz çünkü buna inanıyorum kendimi kasmıyorum toplam 10kilo diyordum ama 29dayım şu an 7buçuk almışım 12-13le bitirebilirsem iyi :)) zaten 5-6 kilosu Doğumda gidiyormuş böyle düşün :)) sağlıklı olsunlar da biz bir iki kilo fazladan alalım

aynen canım sevip sevmemesi açıkcası hiç umrumda değil..yapmacık davranıp seviyor gibi yapacağına uzak olsun gölge etmesinler gerçekten..bizimkininde hep bize yerleşme planları var:) ama öyle bir girişimde bulunursa benim söyliceklerim hazır..kimden desteğini çekmiyorsa gitsin ona yerleşsin..yaptıklarını anlatsam kadının bitmez..bana düğün yapılırken her şeyi eşimin üstüne yıktı..sadece altınları kendisi yaptı..bana altın yaptı diye o zamanın parası ile 7 binlik bilezik alıp kızının koluna taktı..kızımın düğününde çok bişey takamamıştım şimdi zoruna gitmesin diye..biz borç harçla evlendik tüm altınlarım gittii..şimdi kızı gözüme soka soka o bileziği takıyor nasıl zoruma gidiyor hakkımı helal etmiyorum 2 yıl borç ödedik biz..eşimin babası yok eşyalrı eşim yapcak diye çok pahalıya kaçmadım yemek takımını felan ucuz bişey aldım..biz evlendikten 2 ay sonra kızı ev aldı onlara ev hediyesi yemek odası takımı aldı bilmem kaç binlik..(ve görümcem öyle bencil bir insanki eşim ilk çalışmaya başladığında birikim yapmış biraz bunlarda borca girmiş eşimde dayanamamış 6 bin lira vermiş öderken zorlanırlar diye de istememiş..onlarda o paranın üstüne yatıp bir kuruşunu bile geri ödemediler onu geçtim babası yok sonuçta nasıl abla anlamıyorum evlenirken 1 kuruş yardımı olmadı kardeşine) daha bunun gibi bir sürü şey..artık zerre kadar bişey yaptırmıyorum eşime onlar için..anne kız birbirleriini memnun etsinler benden uzak dursunlar yeter..o yerleşme planını gerçekleştirmeye çalışırsa da git kızında kal derim..fazlasıyla hakketti bunu..

Alışveriş demeyin avm ye koşmak istiyorum
Fotoğraf eklesene aldıklarına bakalım :)

Kesin bize bırakmadın

Aldıklarını paylaşır mısın

Haftasonu alış veriş yapalım diyorduk bari muayene sonrası gidelim bugün

bende öyleyim canım..hiç bize gelmesini istemiyorum oğlumu sevmesini de istemem heralde ama yapcak bişey yok sanırım:) bebeğe bakmak için çok uygun kayınvalidem annem gelemez küçük kardeşim var..ama sırf gelince bize yerleşir daha gitmek istemez diye bide açıkcası sürekli aynı evde yapamam diye ücretsiz izne çıkıp kendim bakcam oğluma..zerre taammülüm yok o kadına.

Ben turuncu turkuaz yaptım duvarları. Böylece sarı, mavi, yeşil her ton uyuyor odaya.

Canım bnmki de dedi 50 gr yapalım diye ben de kendi ölçümlerimi söyledim son zamanlarda rutin 85-90 civarı olunca madem takip ediyosun gerek yok dedi yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…