2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bunlar totosu bezli sıpamın şalvarları :)

Kızlar buda carters modeli polar tulum
Bu 3 lü takım üstünde ki polar yelek
3 lü badi kızlar buda evin sıcaklık durumuna göre üstüne yelek hırka veya içine uzun kollu zıbınla giyer
Bunlar badi değil de swetshirt kızlar bunları içinde kısa kollu zıbınla tel parça giyer çok rahat
Bu kadar ürünün hepsine 190 lira verdim bana hesaplı geldi açıkcası
sarra13 canım ekledim aldıklarımı.
Ben biraz papyon be askı desenli seylere gıcık oluyorum niyeyse o yüzden bunlar bana epey sempatik geldi :)

Sabah websitesinde gordum ben de. Acaip minnoş seyler gelmisti. Gecen deneme amacli corap falan siparis vermistim. Acaip kaliteli cikinca, aslanli 2'li body takimini kaptim ben de. Fiyatlari da epey uygundu.

Zara'nin erkek bebek koleksiyonu da sahane. Lcw'dekileri begendiysen, bunlara dibin duser kesin.

Zara'yı teyzesine bıraktım :)) kızımda Zara'dan aldığım pantolonlar 3 sene geçti taş gibi hala. Bide online satış başladı ki Zara da ocağa incir ağacı niyetine :)))

Alışveriş demeyin avm ye koşmak istiyorum
Fotoğraf eklesene aldıklarına bakalım :)
lcw demişken kızlar açıkcası ben hep ordan aldım yakınlarımdakilerde gayet memnundu her persembe haftanın ındırım gunlerı oluyır cuma bellı saate kadar devam edıyor ve kargo ucretsız calıştıgım ıcın oyle cok gezemedım bılgınız olsun
bırde bı yerde okumustum bebek bezlerının ınterney sitelerine girip iletişim bölümüne numune bebek bezı gönderırımısınız dıye maıl atarsanız gönderıyırlar
su ana kadar huggıes ve sleppy gönderdi eşimin işyerinde daha bana ulaşmadıgı ıcın kac tane oldugunu bılmıyorum prıma göndermıyoruz dedı bılgınız olsun
bırde beledıyeler yenı dogan cantası verıyorlar muhtevıyatını tam bılmıyorum muhtarlıgınıza basvuruursanız alabılırsınız
kendı ıhtıyacınız olmasa bıle ıhtıyacı olanlara verılebılır dıye düşünüyorum

Papyon kusucam artık bende.
Valla çocuğu takım elbiseyle gezdircez bu gidişle.
Bizde bi bakalım bu tarz şeyler istiyorum zaten çok güzeller :) güle güle giysin :)

Sadece şeyi sorucam sen bilirsin 70-130 yatak alıcaz nasıl alsak?

güle güle giyinsin hepsi çok şeker

her ailede oluyor demekki canim..
biz yeni evlendigimizde de kizkardesi para istemisti, hemen bi sonraki ay verecekti guya, 10bin kusur tl, bizimkinde birak birikmis para olmayi, bi ton borc vardi esyalar fln.. biz de kendimiz aldik herseyi..
bizim sazan kredi kartindan nakit cekip bunlara verdi.. gidis o gidis.. :))
yani bosver bunlari dusunme, gelemez size nereye geliyomus.. kizinda koksun :)))

açken nasi tatli yiyonuz yaaw :))
fenalik gecirir insan :)))
tarcin fln tuketin azcik, tatli krizini azaltir..
yazik o bebelere, tokken yiyin bari :)

Can'ım ben günde 2,5 lt su tüketiyorum.ödem şimdilik yok ama dört aylıkken ödem vardı.
Haftaya kontrolüm var o zaman bir idrar tahlili isteyeyim doktordan.
Çok teşekkürler Can'ım işte elimde değil
ve baş ağrım enteresan bir şekilde akşam altı gibi kendiliğinden geçti.ama çok anormal bir ağrıydı.

Kizlar iki gundur bebekte birsey var karnimi sallandiriyo titresim gibi asureden olabilri mi hiç ara vermeden dun gece uykusuzluktan öldum heo uyandim salla salla sabah 8 de uyudum yeni kalktim bizimki de uyuyor şimdi ben nasil uynadirayim onu :)

canim yanik kremi yara kremi hep ayni seyler zati..
korurken earth mama veya burts dedigin gibi..
aktif pisikte oksizinc %40 basmayi planliyorum..
cinkoyla tedavi etcem pisikleri napiym..
pisik olduysa earth mamayi kesip oksizincle sudokrem kullanirim bikac gun..
mustelanin barrieri de baya kalin bi krem.. bembeyaz kalip gibi yapisiyo..

Sağol Can'ım benim
İnşallah geride kalır Can'ım güzel günler görürüz
Bir de ben dikişli olunca hep erken Doğum olur mu var.üç dört ay sonrada inşallah bebişlere hakkında konuşuruz.

Çok güzel hepsini sağlıkla güle güle giysin
Şalvarlara bayıldım tuluma da :))
Ben de papyon kravat istemiyorum hiç almadım hatta daha önceden söylemiştim burda bana kızmıştı biri.senin o beğenmediklerine içi gidenler var diye ona göre yani gıcık deme pilizzz :)))

Sağol Can'ım benim
İnşallah geride kalır Can'ım güzel günler görürüz
Bir de ben dikişli olunca hep erken Doğum olur mu var.üç dört ay sonrada inşallah bebişlere hakkında konuşuruz.
Kiz bende dikis yok ben bile acaba erken dogum olurmu diyorum anneligin dogasi sanirim endiselerimiz hic bitmez ama mumkun mertebe en aza indirip o minnagida strese sokmamak lazim sen iyi dusun iyi olsun.

Bugn bende de oldu titreşim gibi acayipti şaşırdım

hepside çok güzelmiş güle güle giydir inşsllah

:)))) ben de dün arkadaşlarla otururken bi tekme bi hareket Allah ım bi türlü muhabbete odaklanamadım ya aklım hep ondaydı öyle tekmeliyordu ki dışardan belli olmuştur hatta herkes konuştuğu için görmemiştir ama tam video çekilmelikti :)) uyandırma uyusun :))

yaa evet bu gavurlarin cocuklari cok acayip oluyor :))
rabbim bi ayri ozenip yaratiyor onlari niyeyse :)))
bakmayla benziyor mu ki, ben de bakayim resimlere
yok kiz severiz, yani insallahh :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…