- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Erkek analarıııııııı koşuuuun :))) kızlar waikikiye gittim sabah çok güzel erkek bebek seyleri gelmiş yani benim zevkim en azından baya bişey aldım. Kız anaları zaten hep güzelini buluyorda bulmuşken size de söyleyim dedim :)
Zara'yı teyzesine bıraktım :)) kızımda Zara'dan aldığım pantolonlar 3 sene geçti taş gibi hala. Bide online satış başladı ki Zara da ocağa incir ağacı niyetine :)))Sabah websitesinde gordum ben de. Acaip minnoş seyler gelmisti. Gecen deneme amacli corap falan siparis vermistim. Acaip kaliteli cikinca, aslanli 2'li body takimini kaptim ben de. Fiyatlari da epey uygundu.
Zara'nin erkek bebek koleksiyonu da sahane. Lcw'dekileri begendiysen, bunlara dibin duser kesin.
lcw demişken kızlar açıkcası ben hep ordan aldım yakınlarımdakilerde gayet memnundu her persembe haftanın ındırım gunlerı oluyır cuma bellı saate kadar devam edıyor ve kargo ucretsız calıştıgım ıcın oyle cok gezemedım bılgınız olsunAlışveriş demeyin avm ye koşmak istiyorum
Fotoğraf eklesene aldıklarına bakalım :)
Eki Görüntüle 1897111 Bunlar totosu bezli sıpamın şalvarları :)
Eki Görüntüle 1897112
Eki Görüntüle 1897113 Kızlar buda carters modeli polar tulum
Eki Görüntüle 1897116 Bu 3 lü takım üstünde ki polar yelek
Eki Görüntüle 1897118 3 lü badi kızlar buda evin sıcaklık durumuna göre üstüne yelek hırka veya içine uzun kollu zıbınla giyer
Eki Görüntüle 1897121 Bunlar badi değil de swetshirt kızlar bunları içinde kısa kollu zıbınla tel parça giyer çok rahat
Bu kadar ürünün hepsine 190 lira verdim bana hesaplı geldi açıkcası
sarra13 canım ekledim aldıklarımı.
Ben biraz papyon be askı desenli seylere gıcık oluyorum niyeyse o yüzden bunlar bana epey sempatik geldi :)
güle güle giyinsin hepsi çok şekerEki Görüntüle 1897111 Bunlar totosu bezli sıpamın şalvarları :)
Eki Görüntüle 1897112
Eki Görüntüle 1897118 3 lü badi kızlar buda evin sıcaklık durumuna göre üstüne yelek hırka veya içine uzun kollu zıbınla giyer
Eki Görüntüle 1897121 Bunlar badi değil de swetshirt kızlar bunları içinde kısa kollu zıbınla tel parça giyer çok rahat
Ben biraz papyon be askı desenli seylere gıcık oluyorum niyeyse o yüzden bunlar bana epey sempatik geldi :)
aynen canım sevip sevmemesi açıkcası hiç umrumda değil..yapmacık davranıp seviyor gibi yapacağına uzak olsun gölge etmesinler gerçekten..bizimkininde hep bize yerleşme planları var:) ama öyle bir girişimde bulunursa benim söyliceklerim hazır..kimden desteğini çekmiyorsa gitsin ona yerleşsin..yaptıklarını anlatsam kadının bitmez..bana düğün yapılırken her şeyi eşimin üstüne yıktı..sadece altınları kendisi yaptı..bana altın yaptı diye o zamanın parası ile 7 binlik bilezik alıp kızının koluna taktı..kızımın düğününde çok bişey takamamıştım şimdi zoruna gitmesin diye..biz borç harçla evlendik tüm altınlarım gittii..şimdi kızı gözüme soka soka o bileziği takıyor nasıl zoruma gidiyor hakkımı helal etmiyorum 2 yıl borç ödedik biz..eşimin babası yok eşyalrı eşim yapcak diye çok pahalıya kaçmadım yemek takımını felan ucuz bişey aldım..biz evlendikten 2 ay sonra kızı ev aldı onlara ev hediyesi yemek odası takımı aldı bilmem kaç binlik..(ve görümcem öyle bencil bir insanki eşim ilk çalışmaya başladığında birikim yapmış biraz bunlarda borca girmiş eşimde dayanamamış 6 bin lira vermiş öderken zorlanırlar diye de istememiş..onlarda o paranın üstüne yatıp bir kuruşunu bile geri ödemediler onu geçtim babası yok sonuçta nasıl abla anlamıyorum evlenirken 1 kuruş yardımı olmadı kardeşine) daha bunun gibi bir sürü şey..artık zerre kadar bişey yaptırmıyorum eşime onlar için..anne kız birbirleriini memnun etsinler benden uzak dursunlar yeter..o yerleşme planını gerçekleştirmeye çalışırsa da git kızında kal derim..fazlasıyla hakketti bunu..
Açken iki dilim baklava ne ki. Geçen gece uyandım sabah 5te dolapta kallavi bi tatlı vardı. Misafir getirmiş kocam almaz eve tatlı. Bana yasak diye. Gozum kapalı dolabın kapağı bile açıkken sildim supurdum ya ben onu!!!! Sabah adam tabağı bos görünce niye biraktin onu da yiyiverseydin dedi haklı olarak!!!
Aç 75 yapılacak haftaya Çarşamba.
Can'ım ben günde 2,5 lt su tüketiyorum.ödem şimdilik yok ama dört aylıkken ödem vardı.Canim benim endiselenme tansiyonun cok guzel. Preeklampsi tek bulgusu tansiyon olan bir rahatsizlik degil. Preeklamps olmadan da tansiyonun yukselebilir. Su an korkma bunun icin.
Sivi alimin nasil? Cok ya da az su tuketmek de bas agrisi yapabiliyor. Zaten bu donemde kan basincimiz yuksek ara ara olur oyle bas agrilari.
Sen yine de onlem olarak tansiyonunu, odemini takip et. Alt bacaginin herhangi bir noktasina parmaginla bastirip cektiginde bastirdigin yerde cukur kaliyorsa, sabah siskinligin ilerleyen vakitlerde gecmiyorsa odem var demektir. Bunlari takip et, icine sinmezse gider bi' tam idrar ve kan tahlili verirsin. Simdilik icini rahat tut ama.
Yağlar daha geç emiliyor Minoşum. Yani daha uzun süre bir tabaka kalıyor cildin üzerinde. Kışın daha fazla yağ üretiyoruz insan olarak ama cilt kuruluğu ihtimali hava sıcaklığından ötürü daha fazla. E yazında terleyince vücudumuzdaki yağlar da ısınıp terle birlikte cildin üzerine çıkıyor. Muhtemelen o sebeptendir. Gerçi ben ikisini de aldım Ekşi'de yere göğe sığdıramadıkları için. Bebe yağı yağ hissi yaratmıyormuş Mustela'nın.
Ben kendim için bebe yağını banyo suyuna koyuyorum. Daha kolay emiliyor. Bebişte de aynısını yapacağım kozmetiklere geçince.
Bana kalırsa asıl problem pişik kremleri. Dün bizim Denas'la da konuştuk bunu tecrübeli anne olduğundan. Ben bariyer krem almıştım ama bazı pişik kremleri bildiğin alçı gibi o bölgeyi korusun, çiş kaka vs değmesin diye öyle kalıp gibi kalıyor orada silmekle falan çok zor çıkıyor yeğenimden biliyorum. O kalıbın altında çocuğunun cildinin hava alıp almadığı konusunda şaibelerim var. Iyileştirelim derken çocuğa mantar enfeksiyonuna davetiye çıkarmaktan korkuyorum.
Mantar da feci bir şey yani çoğu kez pişik yanığı sanıp yanık kremiyle tedavi edilmeye çalışılıyor.
Gerçi bu konularda o cici farmakoloji bilgisiyle bizi I ikizcan2016 aydinlatirsa daha verimli olacak. Ben de pişik kremi almadım daha bu sebeplerden. Usda onaylı olduğu için earth mama, bi' de burt's bees yatıyor aklıma şimdilik. E bunlar da bitkisel önlem amaçlı. Medikal bi' durumda n'apariz bilmiyorum.
Sağol Can'ım benimAma bu bebeginede zarar verir iyi şeyler düşün o zorluklarla kal insallah bundan sonrasi guzel olur. Bende 3.5 ay kanamayla yattim heran kaybetme korkusuyla ama kizimiz bizimle o çok güçlü o bu kadar gucluyken onu strese sokmak hak mi ? Sende stresi bir kenara koy herseyin yolunda gitmemesi icin hicbir sebep yok.
Çok güzel hepsini sağlıkla güle güle giysinEki Görüntüle 1897111 Bunlar totosu bezli sıpamın şalvarları :)
Eki Görüntüle 1897112
Kiz bende dikis yok ben bile acaba erken dogum olurmu diyorum anneligin dogasi sanirim endiselerimiz hic bitmez ama mumkun mertebe en aza indirip o minnagida strese sokmamak lazim sen iyi dusun iyi olsun.Sağol Can'ım benim
İnşallah geride kalır Can'ım güzel günler görürüz
Bir de ben dikişli olunca hep erken Doğum olur mu var.üç dört ay sonrada inşallah bebişlere hakkında konuşuruz.
Yaşamıyorum da Can'ım galiba bu kan basıncıyla ilgili Bişeydi diye düşündüm ama garip bir ağrıydıeger ist da yasiyosan dun hava durumu ruzgardan uyari yapti basagrisina neden olur diye
bugun kimle konussam basi agriio canim
Bugn bende de oldu titreşim gibi acayipti şaşırdımKizlar iki gundur bebekte birsey var karnimi sallandiriyo titresim gibi asureden olabilri mi hiç ara vermeden dun gece uykusuzluktan öldum heo uyandim salla salla sabah 8 de uyudum yeni kalktim bizimki de uyuyor şimdi ben nasil uynadirayim onu :)
hepside çok güzelmiş güle güle giydir inşsllahEki Görüntüle 1897111 Bunlar totosu bezli sıpamın şalvarları :)
Eki Görüntüle 1897112
:)))) ben de dün arkadaşlarla otururken bi tekme bi hareket Allah ım bi türlü muhabbete odaklanamadım ya aklım hep ondaydı öyle tekmeliyordu ki dışardan belli olmuştur hatta herkes konuştuğu için görmemiştir ama tam video çekilmelikti :)) uyandırma uyusun :))Kizlar iki gundur bebekte birsey var karnimi sallandiriyo titresim gibi asureden olabilri mi hiç ara vermeden dun gece uykusuzluktan öldum heo uyandim salla salla sabah 8 de uyudum yeni kalktim bizimki de uyuyor şimdi ben nasil uynadirayim onu :)
Bugn bende de oldu titreşim gibi acayipti şaşırdım
Ben bir kere sırf meraktan nasıl ibadet yapıyorlar görmek için Ankarada kiliseye gittim.Bir pazar günü ayinine.
Orda iki çocuk vardı bir erkek bir kız,allam yok böyle tatlılık. Bildiğin sapsarı bembeyaz taş gibi çocuklar.Ana babaları da cidden iyiydi valla bayılmıştım.
Çocuk bizim tarafa çekerse renkli gözlü,sarışın ya da kumral olur. Baba tarafına çekerse ela göz,esmer ten olur hepsi öyleler.
Valla kime çok bakarsan benzer diyorlar ya arada kendi bebeklik fotoğrafıma,erkek kardeşime ve bilgisayarımda ekran kağıdı olan maviş çocuğa bakıyorum. Olmuşken ben doğurdum moduna iyice sokabilecek bir çocuk olsun biraz
Eşimde bizimki böyle mavi,sarışın olmazsa sen sevmezsin de iyice kaptırdın kendini diyor,bişeyin b*kunu çıkarmakta üstüme yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?