canim yanik kremi yara kremi hep ayni seyler zati..
korurken earth mama veya burts dedigin gibi..
aktif pisikte oksizinc %40 basmayi planliyorum..
cinkoyla tedavi etcem pisikleri napiym..
pisik olduysa earth mamayi kesip oksizincle sudokrem kullanirim bikac gun..
mustelanin barrieri de baya kalin bi krem.. bembeyaz kalip gibi yapisiyo..
Bugn bende de oldu titreşim gibi acayipti şaşırdım
Canım polar tulum nasıl güzel mi? 35 tl fiyatı uygun geldi bana. İnternetten sipariş vereceğimEki Görüntüle 1897111 Bunlar totosu bezli sıpamın şalvarları :)
Eki Görüntüle 1897112
Eki Görüntüle 1897113 Kızlar buda carters modeli polar tulum
Eki Görüntüle 1897116 Bu 3 lü takım üstünde ki polar yelek
Eki Görüntüle 1897118 3 lü badi kızlar buda evin sıcaklık durumuna göre üstüne yelek hırka veya içine uzun kollu zıbınla giyer
Eki Görüntüle 1897121 Bunlar badi değil de swetshirt kızlar bunları içinde kısa kollu zıbınla tel parça giyer çok rahat
Bu kadar ürünün hepsine 190 lira verdim bana hesaplı geldi açıkcası
@melina19900 canım ekledim aldıklarımı.
Ben biraz papyon be askı desenli seylere gıcık oluyorum niyeyse o yüzden bunlar bana epey sempatik geldi :)
Can'ım ben pastilini aldım tadı berbat.kullanamadım.ama diasporal magnezyum direkt var onu al içimi de çok kolay tadıda güzelI ikizcan2016 bu magnesium diasporal ın bir pastil şeklinde olanı varmış bir de suda eriyen şekli. Arada fark var mı? Hangisini almak gerekir? Suda eriyen ilaçları pek içemiyorum içeriği aynı ise pastil olanı alsam olur mu?
Burt's Bees alirken gramajlarina dikkat et. Turkiye gramajlari daha dusuk. Indirim derken dusuk gramaj alma. Bazen hepsiburada'da da pisik kremi indirime giriyor. Ben de onu bekliyorum.
Ben atopik dermatit'e iyi geliyor. Sabun icermiyor, dr'lar da boyle durumlarda tavsiye ediyor diye mustela aldim. Bebek yagi da "yag icermeyen" bir urunmus. Gelsin bi' deneyeyim diye bekliyorum.
Dun butun deterjan bakim islerini tamamen hallettim, kurtuldum.
Ya kadin 75 tl fiyat cekti. Bi' de bu ay sonuna kadar gelmesini bekle! Oldu, gorusuruz dedim.
Babystrends de geri donseydi iyiydi ya. :/
Can'ım ben günde 2,5 lt su tüketiyorum.ödem şimdilik yok ama dört aylıkken ödem vardı.
Haftaya kontrolüm var o zaman bir idrar tahlili isteyeyim doktordan.
Çok teşekkürler Can'ım işte elimde değil
ve baş ağrım enteresan bir şekilde akşam altı gibi kendiliğinden geçti.ama çok anormal bir ağrıydı.
En önemlisi tahammül bence sana çok şey yaşatmışlar insan o günlerde yaşadıklarını maalesef içinden atamıyor sonra da tahammül kalmıyor işte.bende öyleyim canım..hiç bize gelmesini istemiyorum oğlumu sevmesini de istemem heralde ama yapcak bişey yok sanırım:) bebeğe bakmak için çok uygun kayınvalidem annem gelemez küçük kardeşim var..ama sırf gelince bize yerleşir daha gitmek istemez diye bide açıkcası sürekli aynı evde yapamam diye ücretsiz izne çıkıp kendim bakcam oğluma..zerre taammülüm yok o kadına.
Kesinlikle doğrudur benim annemin bitmek bilmeyen migreni vardı.üç kardeşiz üçümüze de yansıtmazdı eksik hissetmemişzdir hiç bi zamanbugün yine başım ağrıyo yawf. evdeyim de dışarıya çıkmıyorum ki rüzgardan desem. bi kahve içeyim, umarım geçerböyle başım ağrıyınca ogün sanki hiç yaşamamış gibi oluyorum. tam bir kayıp. tüm gün uyuyorum, uyanıp uyuyorum.
en büyük korkum zaten eskiden beri, benim sıpam doğduğunda başım ağrırsa napcam ben, sese katlanamıyorum hiç. annelik gücü dedikleri şey umarım doğrudur.
Iste o bariyer kremden yana korkum alttaki derinin nefes almamasi. Dedigin gibi aktif pisikte kullanilir zaten bu da kalkan amacli. Gunluk surulecek bir sey degil.
Sudo'yu hic gormedim ama o da bariyer gibi diyorlar, dogru mu?
Pisigi illaki tadacagiz. Dogru tedavi edelim ki mantara donmesin istiyorum. Yegende mantara donmustu. Travocort mu ne onunla gecmisti. O nasil bir sey?
aynen canım kızında koksun:)) biz kendi eşimize yavrularımıza bakalım sağlıkla büyütelim inşallah:)her ailede oluyor demekki canim..
biz yeni evlendigimizde de kizkardesi para istemisti, hemen bi sonraki ay verecekti guya, 10bin kusur tl, bizimkinde birak birikmis para olmayi, bi ton borc vardi esyalar fln.. biz de kendimiz aldik herseyi..
bizim sazan kredi kartindan nakit cekip bunlara verdi.. gidis o gidis.. :))
yani bosver bunlari dusunme, gelemez size nereye geliyomus.. kizinda koksun :)))
Baya yumoş yumoş ben beğendim açıkcası hatta başka rengi de olsa alacaktım benim fikrimi sorarsan alabilirsin canımCanım polar tulum nasıl güzel mi? 35 tl fiyatı uygun geldi bana. İnternetten sipariş vereceğim
Amanıııın şimdi beni dövecek o kişi kimse :) ben şahsen kendi adıma gıcık oluyorum başkası da şalvara gıcık olur mesela. Ama ben neden gıcık oluyorum kız çocuk reyonuna git zibilyon farklı şey var. Erkek reyonu için tasarımcı herhalde şey diyor,ney yapsak ney yapsak hak buldum bi papyon bi askı koyalım olsun bitsin deyip dayıyorlar aynı modeli. Sonra bizim bebeler düğüne gidecek gibi geziyor :)))Çok güzel hepsini sağlıkla güle güle giysin
Şalvarlara bayıldım tuluma da :))
Ben de papyon kravat istemiyorum hiç almadım hatta daha önceden söylemiştim burda bana kızmıştı biri.senin o beğenmediklerine içi gidenler var diye ona göre yani gıcık deme pilizzz :)))
aynen canım naparsan yap içinden atılmıyor evleneli 4 yılı geçti ama silemiyorum yapılanları bi türlü..eşimi çok seviyorum yoksa düğün günü beni caycak seviyeye getirdiler..ama eşimi seviyorum onlardan banane dedim..sağolsun eşimde yanımda neyin ne olduğunu görüyor artık o da..Allahım hepimizin yuvasına huzur versin..En önemlisi tahammül bence sana çok şey yaşatmışlar insan o günlerde yaşadıklarını maalesef içinden atamıyor sonra da tahammül kalmıyor işte.
Aynı evde ben kendi annemi bile istemem açıkçası hiç olmuyor alışmışım özgür takılmaya belki evde çıplak gezcem kimse karışmasın yani bi hafta on günden sonrası çok bence üçüncü şahıs için
En güzeli al iznini çocuk içinde en iyisi o zaten
Ben vajinal olarak kullanıyorum canım,yaklaşık 36.haftaya kadar da kullanacağım.kızlar aranızda bu gebelik haftasında progestan kullanan var mı?
Cordicim Mom's Green seti denedin mi hiç, nasıldır? Ben ev için kullandığım detarjanlarda da organik almaya çalışıyorum. Güvenilir midir ne dersin? İnternette bir yerde 9 lu paket buldum ama alsam mı bilemedim. Amway ürünleri ile kıyasla nasıldır acaba?
bende sevmiyorum papyon askı falan ama işin kötüsü şalvarda sevmiyorum benim oğlum ne giyecek merak içindeyim.Amanıııın şimdi beni dövecek o kişi kimse :) ben şahsen kendi adıma gıcık oluyorum başkası da şalvara gıcık olur mesela. Ama ben neden gıcık oluyorum kız çocuk reyonuna git zibilyon farklı şey var. Erkek reyonu için tasarımcı herhalde şey diyor,ney yapsak ney yapsak hak buldum bi papyon bi askı koyalım olsun bitsin deyip dayıyorlar aynı modeli. Sonra bizim bebeler düğüne gidecek gibi geziyor :)))
Cnm bi seferlik degil sabaha kadar iki gundur boyle bende degisik olarak aşure yedim 29 haftalarda bu titresimler olurmus kuvvetli birde tatli yedigim icin hic durmadi :)Bugn bende de oldu titreşim gibi acayipti şaşırdım
Evet artik oturur vaziyette ikende kiyafetlerden belli oluyor 32 haftadan sonra azaliyormus neyse artik vurup dursunlar bu gunleri ozliyecegiz:):)))) ben de dün arkadaşlarla otururken bi tekme bi hareket Allah ım bi türlü muhabbete odaklanamadım ya aklım hep ondaydı öyle tekmeliyordu ki dışardan belli olmuştur hatta herkes konuştuğu için görmemiştir ama tam video çekilmelikti :)) uyandırma uyusun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?