2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Iste o bariyer kremden yana korkum alttaki derinin nefes almamasi. Dedigin gibi aktif pisikte kullanilir zaten bu da kalkan amacli. Gunluk surulecek bir sey degil.

Sudo'yu hic gormedim ama o da bariyer gibi diyorlar, dogru mu?

Pisigi illaki tadacagiz. Dogru tedavi edelim ki mantara donmesin istiyorum. Yegende mantara donmustu. Travocort mu ne onunla gecmisti. O nasil bir sey?

kızlar aranızda bu gebelik haftasında progestan kullanan var mı?

Canım polar tulum nasıl güzel mi? 35 tl fiyatı uygun geldi bana. İnternetten sipariş vereceğim

bugün yine başım ağrıyo yawf. evdeyim de dışarıya çıkmıyorum ki rüzgardan desem. bi kahve içeyim, umarım geçer böyle başım ağrıyınca ogün sanki hiç yaşamamış gibi oluyorum. tam bir kayıp. tüm gün uyuyorum, uyanıp uyuyorum.

en büyük korkum zaten eskiden beri, benim sıpam doğduğunda başım ağrırsa napcam ben, sese katlanamıyorum hiç. annelik gücü dedikleri şey umarım doğrudur.

Can'ım ben pastilini aldım tadı berbat.kullanamadım.ama diasporal magnezyum direkt var onu al içimi de çok kolay tadıda güzel

Cordicim Mom's Green seti denedin mi hiç, nasıldır? Ben ev için kullandığım detarjanlarda da organik almaya çalışıyorum. Güvenilir midir ne dersin? İnternette bir yerde 9 lu paket buldum ama alsam mı bilemedim. Amway ürünleri ile kıyasla nasıldır acaba?

Sen yine de canini sikma kuzum. Bi' dahaki sefere verirsin tahlillerini.

Preeklampsi gebelerin cogunda cesitli seviyelerde olan bir sey. Tehlikeli olani buna bagli hellp sendromu. Benim cocukluk arkadasim 6 aylikken 1 ayda aniden 12 kilo aldi. Belki imkansiz gelecek ama. Neredeyse 20'ye vurmus tansiyonla normal dogum yapti. Tum surecinde yanindaydim. Dogumdan hemen sonra herseyi normale dondu. Bu cok cok nadir olan bir sey. Erken onlem almak disinda yapilabilecek bir sey yok. Her preeklampsi geciren gebe eklamps ya da hellp olacak diye bir sey yok.
Hem gebe hassasiyetinden hem de doktorlarin bu sebepten riske girmek istememesinden direkt yuksek tansiyonla preeklampsi tanisi vurup geciyorlar artik.
Bunlari dusunme yani su an. Hepsinin onlemi alinir. Arkadasim da bebegi de sapasaglam maasallah.

En önemlisi tahammül bence sana çok şey yaşatmışlar insan o günlerde yaşadıklarını maalesef içinden atamıyor sonra da tahammül kalmıyor işte.
Aynı evde ben kendi annemi bile istemem açıkçası hiç olmuyor alışmışım özgür takılmaya belki evde çıplak gezcem kimse karışmasın yani bi hafta on günden sonrası çok bence üçüncü şahıs için
En güzeli al iznini çocuk içinde en iyisi o zaten

Kesinlikle doğrudur benim annemin bitmek bilmeyen migreni vardı.üç kardeşiz üçümüze de yansıtmazdı eksik hissetmemişzdir hiç bi zaman
Limon iç iyi geliyor baş ağrısına bi de oksijensiz kaldığımızda baş ağrısı yapıyormuş su içip doğru nefes almaya çalış

belki tatmayız pişiği ya benim hayallerimi niye bozuyosun :))
belki hic gaz sancisi olmicak, hic pisik olmicak, belki annem uyanmasin diye sessizce icli icli aglicaklar fln..
sudo da oyle kalin bi krem..
altina oksizinc ya da mantari surcen, ustunu sudoyla ya da barrierle kapatican..
travocort "mantar ilaci+kortizon", kortizonlulari hemen şeyetmemek lazim, onun yerine dermotrosyd daha tercih edilebilir bi krem..

aynen canım kızında koksun:)) biz kendi eşimize yavrularımıza bakalım sağlıkla büyütelim inşallah:)

Amanıııın şimdi beni dövecek o kişi kimse :) ben şahsen kendi adıma gıcık oluyorum başkası da şalvara gıcık olur mesela. Ama ben neden gıcık oluyorum kız çocuk reyonuna git zibilyon farklı şey var. Erkek reyonu için tasarımcı herhalde şey diyor,ney yapsak ney yapsak hak buldum bi papyon bi askı koyalım olsun bitsin deyip dayıyorlar aynı modeli. Sonra bizim bebeler düğüne gidecek gibi geziyor :)))

Selam kızlar, 2 haftadır işlerimin yoğunluğu yüzünden giremiyorum doğru düzgün hamile kadın bu kadar çalıştırılır mı aaaaa diyesim var. nasılsınız herkesler iyidir inşallah. geçen hafta kontrolumuz vardı. 25. haftada 860 gr olmuştuk kocaman olmuş bebeğim. 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnemiz var umarım tetanoz gibi acıtmıyordur. bu arada ikinci olacaklara uyarı ilki gibi ağırmıyor. ben yaptırdıktan sonra unuttum bile olduğumu

aynen canım naparsan yap içinden atılmıyor evleneli 4 yılı geçti ama silemiyorum yapılanları bi türlü..eşimi çok seviyorum yoksa düğün günü beni caycak seviyeye getirdiler..ama eşimi seviyorum onlardan banane dedim..sağolsun eşimde yanımda neyin ne olduğunu görüyor artık o da..Allahım hepimizin yuvasına huzur versin..
bende rahatıma özgürlüğüme fazla düşkünüm canım evde başkası zor oluyor..en güzeli kendimizin büyütmesi bebişleri..

Heh yavrum temizlik dedin kalbimden vurdun tam. Ben evimde Amway gibi Ecolinn diye bir markanın urunlerini kullaniyorum. Bu da Amway gibi eco-sert'li, odullu biodegradable bi' urun. Yani ekolojik dogada diger habis kimyasallardan daha cabuk cozunen kimyasallar. Konstrante yani yogunlastirilmis urunlerde kimyasal faktoru de yogunlasir. Ekolojik olsun olmasin fark etmiyor. Saniter alan, gida sanitasyonu egitimleri almis bir insan olarak soyluyorum bunlari. Amway bulamadigin yerde marketten aldigin Frosch da ayni isi gorur.

Mom's Green'e gelince yesil anne'yi sadece blogger oldugu evdeki malzemelerle temizlik malzemesi urettigi donemlerden daha bekarken biliyordum. Daha once ev temizliginde kullandim evet. Bebegim olunca da alacagim diye ahdetmistim. :)
O yuzden hic dusunmedim.
Bunun yani sira vegan society sertifikasina sahip tum urunleri.

Usda ve vegan society sertifikalarini alabilmek icin urettigin urunlerin iceriklerinin tamamen bitkisel olmasi gerekiyor. Ekolojik-biodegradable degil yani. Turkiye gibi bir yerde yerli urunde bunu bulabilmek nimet resmen.

Ben camasirlari icin usda onayli Eco nuts kullanacagim. Temas edecegi tum yuzeyler ve bakimi icin de mom's green. Yani anlayacagin Tr'nin earth mama'si gibi bir sey mom's green.

Ne reklam yaptim bee. :))

bende sevmiyorum papyon askı falan ama işin kötüsü şalvarda sevmiyorum benim oğlum ne giyecek merak içindeyim.

Bugn bende de oldu titreşim gibi acayipti şaşırdım
Cnm bi seferlik degil sabaha kadar iki gundur boyle bende degisik olarak aşure yedim 29 haftalarda bu titresimler olurmus kuvvetli birde tatli yedigim icin hic durmadi :)
Evet artik oturur vaziyette ikende kiyafetlerden belli oluyor 32 haftadan sonra azaliyormus neyse artik vurup dursunlar bu gunleri ozliyecegiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…