- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Kilotlu çorabı giydir gitsinbende sevmiyorum papyon askı falan ama işin kötüsü şalvarda sevmiyorum benim oğlum ne giyecek merak içindeyim.
Benım doktor eğer karatayın dedıgı gıbı beslenıyosan yaptırma ama beslenemıyosan yaptırmamız gerek zaten 1 büyük dılım Havuç baklava dedıŞeker yüklemesi yapalım dedi bugün doktor. Ben de şart mı dedim. İstemezsen yapmayiz dedi. İki dilim baklava yediğin kadar şeker veriliyor dedi. 75lik. Ben uç gün önce koca bi topak tahin helvası goturmustum. Düşününce daha çoğunu da yemisim aslında.
Bilemedim ne yapmalı. Yapanlar da vardı yapamayanlar da aramızda. Bi akıl verin.
Benım doktor eğer karatayın dedıgı gıbı beslenıyosan yaptırma ama beslenemıyosan yaptırmamız gerek zaten 1 büyük dılım Havuç baklava dedıŞeker yüklemesi yapalım dedi bugün doktor. Ben de şart mı dedim. İstemezsen yapmayiz dedi. İki dilim baklava yediğin kadar şeker veriliyor dedi. 75lik. Ben uç gün önce koca bi topak tahin helvası goturmustum. Düşününce daha çoğunu da yemisim aslında.
Bilemedim ne yapmalı. Yapanlar da vardı yapamayanlar da aramızda. Bi akıl verin.
Kilotlu çorabı giydir gitsin
belki tatmayız pişiği ya benim hayallerimi niye bozuyosun :))
belki hic gaz sancisi olmicak, hic pisik olmicak, belki annem uyanmasin diye sessizce icli icli aglicaklar fln..
sudo da oyle kalin bi krem..
altina oksizinc ya da mantari surcen, ustunu sudoyla ya da barrierle kapatican..
travocort "mantar ilaci+kortizon", kortizonlulari hemen şeyetmemek lazim, onun yerine dermotrosyd daha tercih edilebilir bi krem..
Arzum'dan çok memnununm ben.kızlar acil öneri istiyorum.tost makinem bozuldu.önereceğiniz bir marka var mı?kızım okula giderken tost yiyor o yüzden acil almam lazım önerilerinizi bekliyorum
B bugza ben açken 75 lık yaptırdım tek seferde kurtuldum en temızıBenim doktor ille de yaptır dedi.. 25.000 gebe kadın üzerinde yapılan çalışmalar ile 2008 yılında bu konuya son nokta konmuş. gebelik şekeri olup olmadığı en doğru ve kesin şeker yüklemesi ile netleşiyormuş. Ben onun yalancısıyım tabi :)
Bana ilk 50 lik yapıldı, tokluk sınırın biraz üzerinde çıktı. Öyle olunca da kesin teşhis için bu sefer de 100 lük yapıldı. Şekerim falan yokmuş. Birçok kişiden daha duydum benzer durumu. 50 lik yüksek çıkıp 100 lükler ne hikmetse hep normal. Keşke en baştan 100 lük yaptırsaymışım diyorum şimdi. Naçizane tavsiyem yaptıracaksan direk 100 lük yaptır.
Aynen ya yazık bizeAmanıııın şimdi beni dövecek o kişi kimse :) ben şahsen kendi adıma gıcık oluyorum başkası da şalvara gıcık olur mesela. Ama ben neden gıcık oluyorum kız çocuk reyonuna git zibilyon farklı şey var. Erkek reyonu için tasarımcı herhalde şey diyor,ney yapsak ney yapsak hak buldum bi papyon bi askı koyalım olsun bitsin deyip dayıyorlar aynı modeli. Sonra bizim bebeler düğüne gidecek gibi geziyor :)))
amin canım allahtan eşler destekaynen canım naparsan yap içinden atılmıyor evleneli 4 yılı geçti ama silemiyorum yapılanları bi türlü..eşimi çok seviyorum yoksa düğün günü beni caycak seviyeye getirdiler..ama eşimi seviyorum onlardan banane dedim..sağolsun eşimde yanımda neyin ne olduğunu görüyor artık o da..Allahım hepimizin yuvasına huzur versin..
bende rahatıma özgürlüğüme fazla düşkünüm canım evde başkası zor oluyor..en güzeli kendimizin büyütmesi bebişleri..
Hahahahah ahdım olsun diyorsun yani :)Aynen ya yazık bize
bizde tulum güzel şalvar güzel diye gezelim
Ben de sıkıldım papyon görmekten demiştim ama haksız mıyım hep öyle yapıyorlar günün birinde evde kalmış görümcem evlenirse oğluma papyon takıcam ama
Heh yavrum temizlik dedin kalbimden vurdun tam. Ben evimde Amway gibi Ecolinn diye bir markanın urunlerini kullaniyorum. Bu da Amway gibi eco-sert'li, odullu biodegradable bi' urun. Yani ekolojik dogada diger habis kimyasallardan daha cabuk cozunen kimyasallar. Konstrante yani yogunlastirilmis urunlerde kimyasal faktoru de yogunlasir. Ekolojik olsun olmasin fark etmiyor. Saniter alan, gida sanitasyonu egitimleri almis bir insan olarak soyluyorum bunlari. Amway bulamadigin yerde marketten aldigin Frosch da ayni isi gorur.
Mom's Green'e gelince yesil anne'yi sadece blogger oldugu evdeki malzemelerle temizlik malzemesi urettigi donemlerden daha bekarken biliyordum. Daha once ev temizliginde kullandim evet. Bebegim olunca da alacagim diye ahdetmistim. :)
O yuzden hic dusunmedim.
Bunun yani sira vegan society sertifikasina sahip tum urunleri.
Usda ve vegan society sertifikalarini alabilmek icin urettigin urunlerin iceriklerinin tamamen bitkisel olmasi gerekiyor. Ekolojik-biodegradable degil yani. Turkiye gibi bir yerde yerli urunde bunu bulabilmek nimet resmen.
Ben camasirlari icin usda onayli Eco nuts kullanacagim. Temas edecegi tum yuzeyler ve bakimi icin de mom's green. Yani anlayacagin Tr'nin earth mama'si gibi bir sey mom's green.
Ne reklam yaptim bee. :))
Süpersin canım, alayım o halde ben bunu :) Eco nuts 'ı da araştırırken görmüştüm. Sıvı deterjanları vardı sanki hep. Bebek için acaba toz mu iyi olur sıvı mı? Bu konuda da aydınlat bakiim bizleri :)
Can'ım bende bir sene önce aldım ve şiddetle fakir tavsiye ederim diğer modellemede hep bakmıştım özellikle benim aradığım takıp çıkarmasıydı bunun çok kolay takması çok da kullanışlıkızlar acil öneri istiyorum.tost makinem bozuldu.önereceğiniz bir marka var mı?kızım okula giderken tost yiyor o yüzden acil almam lazım önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?