2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benım doktor eğer karatayın dedıgı gıbı beslenıyosan yaptırma ama beslenemıyosan yaptırmamız gerek zaten 1 büyük dılım Havuç baklava dedı
Bende ınsulın dırencı var zaten ondan Karsi Çıkmayıp yaptırdım

Benım doktor eğer karatayın dedıgı gıbı beslenıyosan yaptırma ama beslenemıyosan yaptırmamız gerek zaten 1 büyük dılım Havuç baklava dedı

kızlar acil öneri istiyorum.tost makinem bozuldu.önereceğiniz bir marka var mı?kızım okula giderken tost yiyor o yüzden acil almam lazım önerilerinizi bekliyorum

Hatta bebeler içine içine sıçacak biz hiç bezlerini değiştirme zahmetlerine girmeyelim diye. Tabii canım. :)

Hah bu bilgiyi vermen şahane oldu. Oksizinc dayarız o zaman baz olarak ustune bariyer.

Bilmesen gecmeyen pisikle ugras, dur.
Sagol kuzum ya. Oksizinc alayim ben de dursun kenarda.

B bugza ben açken 75 lık yaptırdım tek seferde kurtuldum en temızı

Aynen ya yazık bize
bizde tulum güzel şalvar güzel diye gezelim
Ben de sıkıldım papyon görmekten demiştim ama haksız mıyım hep öyle yapıyorlar günün birinde evde kalmış görümcem evlenirse oğluma papyon takıcam ama

amin canım allahtan eşler destek
Bana sinir gelince bazen açıp bir derdim var bölümündeki kaynana görümce dertlerini okuyup halime şükrediyorum :)) tavsiye ederim :)))

Hahahahah ahdım olsun diyorsun yani :)

Kızlar bu arada hastane çıkışı için ne kıyafet aldınız bebeğe?

Ya benim halen netleyemediğim durum bu. Doğunca kanlı falan pis olur -çocuğu yıkatıp, temizletmeyeceğim. - diye tchibo'dan şunu almıştım doğar doğmaz giydirsinler diye. Hastane halledecekmiş kıyafetlerini vs'sini bebek için bir şey getirmeyin dediler. Fotoğraf çekimi için özel bir şey olsun. Sonra da görmemiş anne olarak çerçeveleyip saklayayım diyorum.

Taşlı fiyonklu hediye paketi gibi ya da fanatik taraftar gibi şeyler istemiyorum o yüzden.

Instagram'da bi' tasarımcı saf ipekten şu zıbınla, harem pantolonu yapıyor. Böyle bohem bi' sadeliği olduğu için çok hoşuma gitti ama hâlen emin değilim.

1. seçeneğim bu şu an. Kukuletası falan da olacak çok tatlı. İkinci organicera ya da little chakra.

Var mı bildiğiniz böyle sade/doğal hastane çıkışı satan yerler? Instagram hep taş, papyon. Ya da aldıklarınızı paylaşımlasanız da fikir olsa biz almayanlara. :/

Eklentiler

• IMG-20161013-WA0001_1.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20161013-141637_1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20161013-141640_1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20161013-141706_1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 100

Süpersin canım, alayım o halde ben bunu :) Eco nuts 'ı da araştırırken görmüştüm. Sıvı deterjanları vardı sanki hep. Bebek için acaba toz mu iyi olur sıvı mı? Bu konuda da aydınlat bakiim bizleri :)

Ben sıvısını almadım kuzum. Doğrudan sabun cevizi meyvesi olarak doğal formunda aldım. Sıvısını da ondan çıkartıyorlar zaten. Hatta evde genel temizlik için sabun cevizlerini kaynatıp sen bile çıkartabilirsin.

100 yikamalik paketi 45 liraydı. Yıkama başına 45 kuruşa geliyor yani. 100 yıkama da minimum sayı. 5 tane sabun cevizini tükenene kadar 3-4 defa kullanabiliyorsun. Marketten omo baby falan alsan daha pahalıya gelir yani.

Sivisina da güvenebilirsin o da aynı malzemeden çıkan doğal bir şey neticede.

Mom's Green'in ben de setini aldım komple. Içinde leke çıkarıcı sprey falan da var.

KIZLAR merhabalar bugün kendi drumuzda randevumuz vardı. 25+2 33 cm 840 gram dedi drumuz suyumuz ve beşim çok iyiydi şükür ama biz başaşağı pozisyondayız. Şeker yüklememizi haftaya yaptıracaz. Akıntım olduğunu söyledim fitil verdi ve 25indr tekrar çağırdı rahim ağzını ölçecem akıntı bizim düşmanımız dedi.

kızlar acil öneri istiyorum.tost makinem bozuldu.önereceğiniz bir marka var mı?kızım okula giderken tost yiyor o yüzden acil almam lazım önerilerinizi bekliyorum
Can'ım bende bir sene önce aldım ve şiddetle fakir tavsiye ederim diğer modellemede hep bakmıştım özellikle benim aradığım takıp çıkarmasıydı bunun çok kolay takması çok da kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…