2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu arada decaviti hetgün alma kan hapını al decavit kilo aldırır dedi

canım fitilin adı ne acaba

benim de akıntım var 2 hafta önce gitmiştim söyledim hiç birşey vermedi ben anlamadım ya senin doktorun bizim düşmanımız diyor benim doktorum dikkate almıyor hangisi normal şimdi?

Ben vajinal olarak kullanıyorum canım,yaklaşık 36.haftaya kadar da kullanacağım.
ben ıkılı teste gıdınceye kadar lkullanmıstım crınone jel. salı gunu acıllık olunca dr verdı kasık agrım vardı gebelık haftana göre erken başlamıs dedı progestan 200mg . ben acılde ozel dr a gıtmıstım uns hastanesınde acılde bakmadılar sımdı yukarı cıktım dr a ulasamadım asıstanı bırakın ılacı dedı kızdı bıde nıye buuraya gelmedın dıye arad kaldım ullansam mı kullanmasam mı bıde ınternette okudum bebekte gerılık yapabılıyırmus korktum

Bebişine maaşallah tatlım da bu doktor ne kadar kurcaladı seni yavrum be. Psikolojini bozacak bu gidişle.

benim de akıntım var 2 hafta önce gitmiştim söyledim hiç birşey vermedi ben anlamadım ya senin doktorun bizim düşmanımız diyor benim doktorum dikkate almıyor hangisi normal şimdi?
Drların hiçbirisi normal değil bence... gitğim druma inanmamın sebebi arkadaşım 2 doğumunu bu bayanda yaptı hemde 2 yaş var bebeklerinin arasında çok memnun kaldı.

Bebişine maaşallah tatlım da bu doktor ne kadar kurcaladı seni yavrum be. Psikolojini bozacak bu gidişle.
Bu drum çok sorun çıkaran değil Allahtan cordimde benim sıkıntım çok sorun yaşayınca acile falanda gidyorum çok drla görüştüm.

Benim drum progestanın hiçbir zararı olmaz doğum anına kadar kullanılabilir dedi

Benim dr unda ilk basta banada vermedi hamilelikte olur dedi su iç bol bol dedi 1 ay sonra kontrole gittiğimde zorla fitil yazdırdım kendime çok rahatsız olmaya başladım çamaşır kıyafet değiştirmekten bıktım artık

de mi cordi bende seninle aynı düşüncedeyim.ben bu kadar kurcalayan doktorların insanın psikolojisini bozduğunu düşünüyorum.birazda olura bırakmak lazım yawf

canım bişey sorcaktım sana omega 3 kapsül alcam da hangi markayı önerirsin en iyisi hangisi sence

Kızlar bebişlere üst kıyafet alırken kapüşonlu olması bebekleri rahatsız ediyor ona dikkat edin pusete felan koyunca sırtında fazlalık oluyor

Crinone jel ben de kullanıyorum Doğuma kadar kullanıcam Can'ım ve tüp tedavilerinde en baştan veriyorlar sonuçta hormon ve korkmana gerek yok zararı olsa kullandırtmazlar zaten

canım bişey sorcaktım sana omega 3 kapsül alcam da hangi markayı önerirsin en iyisi hangisi sence
Omega3 bende kullandım ilk başlarda sonra tekrar kullanayım mı dedim iki ayrı doktora onlarda gerek yok dedi neyi yemiyorsan onun vitaminini mi kullanacaksın dediler ben de anlamadım ben solgar omega3 kullanıyordum.

Crinone jel ben de kullanıyorum Doğuma kadar kullanıcam Can'ım ve tüp tedavilerinde en baştan veriyorlar sonuçta hormon ve korkmana gerek yok zararı olsa kullandırtmazlar zaten
tamam canım karar verdım progestanı kullanmaya devam edıcem endol fıtılı agrım oldugunda kullanıcam ne yapayım kasık agrısı olursa olsun
siinir oluyorum bı dr un dedıgı bırıne uymuyorbıde kızıyorlar bana nıye gelmedın dıye sankı baktılarda ben gelmedım

Ben de sormuştum bu soruyu.
oğlum için özel olsun yıllarca saklayayım diyorum ama hala bulmuş değilim
Bohem olan çok güzelmiş ama hastane için bilmiyorum..sonra fotoğraf çektir onla azıcık ele avuca geldiği zaman :)
Bunlar da hoşuma gidenlerden bu sayfada da güzel şeyler var bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…