2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım bişey sorcaktım sana omega 3 kapsül alcam da hangi markayı önerirsin en iyisi hangisi sence

canim efa daily guzel bence..
ben guvenerek kullaniyorum, agir metal ve civa icerigi yonunden who-ifos sertifikali, yani dunya saglik orgutu onayli..
icerigi de gunluk alim icin yeterli..

canim burdaki hersey cok guzel evet ama cok ucuk rakamlar..
tek bir tulum (sapka-eldiven haric) 175tl..
lohusa pijama 825tl :))
olay olmustu burda :)))

bıde ne dıcem kızlar ya hanı su bebıslerın urunlerı konuyor ya bı sepete yagıydı kremıydı falan ben osepetı cok tullu falan bıse ıstemıyorum sevmıyorumda nasıl bıse yapabılırım aklıma bıse gelmıyor

kıxlar TLC diye bi kanal var, food hostipal diye bi program başladı şimdi. hastalıkları yemeklerle doğal yoldan tedavi önererek tedavi ediyorlar. güzel bilgiler paylaşıyorlar. işiniz yoksa izleyin.

canim burdaki hersey cok guzel evet ama cok ucuk rakamlar..
tek bir tulum (sapka-eldiven haric) 175tl..
lohusa pijama 825tl :))
olay olmustu burda :)))
Ay o sayfa bu sayfaydı Di mi ya :)))
Ben takipten çıkacaktım hatta unutmuşum
Tek tulum 175 evet çok tabi kaç kat kıyafet alınıyor o parayla hele senin lohusa takımın fiyatına :)))

Ay o sayfa bu sayfaydı Di mi ya :)))
Ben takipten çıkacaktım hatta unutmuşum
Tek tulum 175 evet çok tabi kaç kat kıyafet alınıyor o parayla hele senin lohusa takımın fiyatına :)))

ya 6-9ay fln olsa anlicam da yenidogan tulum alt tarafi.. kac gun giyebilecekler? alasim var hala tam vazgecmis degilim ama :)) 2 ser tane aliyorum bi de ben.. 2 hastane takimi yapmaya kalksam 1000tl ye yaklasiyor..

ya 6-9ay fln olsa anlicam da yenidogan tulum alt tarafi.. kac gun giyebilecekler? alasim var hala tam vazgecmis degilim ama :)) 2 ser tane aliyorum bi de ben.. 2 hastane takimi yapmaya kalksam 1000tl ye yaklasiyor..
otur oturduğun yerde gördün yüne pahalı şeyleri rahat duramıyorsun

Travocort hem mantar hemde pisik icin banada vermisti dr 2~3 ay once :)

Evet büyük ihtimalle sadece hastanede fotoğraf çektircez sonra belki giydiremeyecegiz bile öyle hatıra diye saklıcaz biri bana ay çok güzelmiş mutlaka al dese alıcam :))) ama birbirimizi gaza getirmeyelim hele senin durum daha vahim sakın alma o takımı boşver çok çirkinmiş o :)) :))

Canım Kalın penye iplerden sepet örebilirsin yada öremezsen satın alabilirsin
Yada hazır al çok tatlı şirin kutular oluyor

çok cici gercekten ben de sunu cok begeniyorum

bi daha fiyat aliym dur belki biseyler degismistir :)))
benim tek olsa alirdim.. ikiz olunca bisey alirken 5kez dusunmem gerekiyor

su sepetlerden örebilirsin, ya da ördürebilirsin :)
ben ikisini de yapamadim henuz :))

Eki Görüntüle 1897276
Haklısın ama ikisi eldiven şapka derken 500ü geçecek internet siteleri var oradaki fiyatlar aynı instagramdan sorunca indirim yapar mı ki :))
Aslında bunlara benzer tulumlar çok var ama bu fotoğrafları mı çok güzel çekmiş bunlar daha albenili :)))

bence para toplayip 1 tane alalim o pijamadan, sirayla giyeriz doguma giderken, ayni gun doguracak degiliz ya :)))
belkıde aynı gun olur bellımı olur=))ekım annelerını okuyorum bazen gunde doguran dogurana=))
Canım Kalın penye iplerden sepet örebilirsin yada öremezsen satın alabilirsin
Yada hazır al çok tatlı şirin kutular oluyor
su sepetlerden örebilirsin, ya da ördürebilirsin :)
ben ikisini de yapamadim henuz :))
Eki Görüntüle 1897281
örmek gıbı becerım yok malesefde alabılırım guzelmıs valla saolun kızlar cokda seker bıseymıs bu

Eki Görüntüle 1897276
bu ayakkabının aynısı h&M de var=)

evet canim hep fotodan :))
tulum 175
şapka 45
eldiven 35
battaniye 180
önlük-omuz bezi 110 :))

yani 1 takim 545tl..
ikiz = 1090tl :)
hadi önlük almayalim -220= 870tl cik :)))

Omega3 bende kullandım ilk başlarda sonra tekrar kullanayım mı dedim iki ayrı doktora onlarda gerek yok dedi neyi yemiyorsan onun vitaminini mi kullanacaksın dediler ben de anlamadım ben solgar omega3 kullanıyordum.
canim efa daily guzel bence..
ben guvenerek kullaniyorum, agir metal ve civa icerigi yonunden who-ifos sertifikali, yani dunya saglik orgutu onayli..
icerigi de gunluk alim icin yeterli..
teşekkürler kızlar efa daily alayım o zaman fiyatı ne kadar peki canım aile hekimine yazdırsam daha mı hesaplı olur yoksa farketmez mi

Benim kafamkarıştı ikizcanım... ben levotiron içiyom decavit içiyom bi tane calsiyum magnesium takviyesi içiyom bi de demir hapı içiyom... Nasıl içicem o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…