2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Hiç bilmediğim ürünler cordi bi anlatmışsın iki defa okumak lazım anlamak için türkçe kelimeler var aralarda Allahtan.. o kadar reklam yaptın nereden uyguna alırız bu eco nuts ve moms green i onuda deyiver bari

He birde size birşey sorayım bio belinda diye bir marka var bende daha önce duymamıştım oda doğarmış ne derece doğru acaba bilgisi olan var mı? Görümcem kullanıyor bayada memnun.

Benim kafamkarıştı ikizcanım... ben levotiron içiyom decavit içiyom bi tane calsiyum magnesium takviyesi içiyom bi de demir hapı içiyom... Nasıl içicem o vakit

sabah aç - levotiron
sabah kahvaltidan sonra - decavit
öğlen - calsium+mg
yatarken de - demir

bu sekilde kullanabilirsin canim.. oglen ca-mg alirsan yogurt-sut tuketme 2 saat..

Benim kafamkarıştı ikizcanım... ben levotiron içiyom decavit içiyom bi tane calsiyum magnesium takviyesi içiyom bi de demir hapı içiyom... Nasıl içicem o vakit

sabah aç - levotiron
sabah kahvaltidan sonra - decavit
öğlen - calsium+mg
yatarken de - demir

bu sekilde kullanabilirsin canim.. oglen ca-mg alirsan yogurt-sut tuketme 2 saat..

oglen calsiyum -mg alirsan sut yogurt tuketebilirsin bisey olmaz..
benim de kafam karisti :))
sutu yogurdu demirle almicaksin..

benim de akıntım var 2 hafta önce gitmiştim söyledim hiç birşey vermedi ben anlamadım ya senin doktorun bizim düşmanımız diyor benim doktorum dikkate almıyor hangisi normal şimdi?
Bence kıyaslama canım herkesin durumu farklı bebeğin duruşu suyu bizim durumumuz farklı doktorun ne diyorsa senin durumuna göre diyordur.

evet canim hep fotodan :))
tulum 175
şapka 45
eldiven 35
battaniye 180
önlük-omuz bezi 110 :))

yani 1 takim 545tl..
ikiz = 1090tl :)
hadi önlük almayalim -220= 870tl cik :)))
Battaniye fln hiç hesaplamadım valla Yok yok sen kesinlikle almamalısın daha uyguna buluruz bi şeyler dur daha :)))

Çook güzelmiş kuzum bunlar. Çok sade.
Attım köşeye dursun bu da.
Ya bohem olan ipek olunca gönlümü çaldı açıkçası. Alacağım zaten kaçışı yok.
Hastaneye gider mi kısmı vardı. Böyle alternatifler görünce de karışıyorum.
Yalnız fiyatlar I ikizcan2016 'nın dediği gibiyse çocuğun babasının Ednan Ziyagil olması lazım herhalde. Ben organicera'ya pahalı diyordum. O yanında bedava kaldı şu an.

Bio Belinda'yi hiç denemedim kuzum. Bilmiyorum ne desem yalan olur.

Mom's Green'in kendi sitesinde de satışı var ama hepsiburada'da daha uygun sanki. 9'lu setini indirimden 90 tl civarına aldım. Indirimsiz hâli de maksimum 125 falan oluyor. Bulaşık makinesi jelinden, çamaşır temizleyici, bebek temizleme sıvısına kadar var sette. Bayağı da uzun süre gider yani. Kullandığın zamana bölünce domestos'lardan, aspirinlerden uyguna geliyor.

Eco nuts da sabun cevizi olanı Joker'de var. 100 yıkama 43. 90 tl + Kargo. Başka markaların da sabun cevizleri var 500 gramlık paketlerde 35 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…