2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah canım her şeyi temiz çıktı. Hiç bir sorunumuz yok.
Sadece 1 hafta geri çıktı niyeyse halbuki daha 5 gün önce gittim uyumluydu.
Hadi gözün aydın benimki de 1 hafta geri çıkıyor geç döllenme ya da geç yumurtlamaydı zaten... 1 hafta çok önemli değil canım zaten sorun teşkil ettiğinde dr lar söylüyor sağlıkları iyi olsun da takma kafana boşver

Can'ım senin bu böbrek sancın ne oldu merak ettim geçti mi

Sol taraf pert hâlen. Taşı düşürdüm kan işeme olayları falan bitti şükür. Akıntı falan olmadığı için enfeksiyon tahliline de gitmiyorum bir süredir. Temiz çıkıp duruyordu zaten. Su içiyorum paso. Bi' de zırt pırt hastaneye gitmekten bıktım resmen artık. Usg'ye gire çıka paso çocuğu rahatsız ediyorum artık diye düşünüyorum. Son haftalar zaten gerekli tetkikler de yapıldı bitti. Daha rahatım eskisine göre. Doğuma kadar herhalde maksimum 2 kere usg'ye girer, son haftaları da nst ile kapatırım diye düşünüyorum.

Canım ne yaptın memnun kaldın mı doktordan. Nasıldı Bebek ayrıntı ver bakalım

Canım Gülhiz hanımdan çok memnun kaldım kesinlikle. Çok ilgili.
Pek bekletmedi bizi hemen aldı.
İlk önce bebeğin fotoğraflarını çekti sonra tek tek kalbini,omurgasını el ayaklarını her yerini gösterdi detaylı anlattı.Her şey çok güzel dedi hiç sorun yok.

Cd,2 tane 4 boyutlu fotoğraf,rapor verdi. Birde e postamızı aldı oraya da video atacakmış.

İyiki buna gitmişim.Aydan hocaya kalsa pazar gününe salladı beni yok ameliyat var dediler 6dan 9a çekti sonra doğum var dedi pazara attı. Gülhiz hoca iyiydi biz eşimle memnun kaldık baya.

Bizim oğlan bi de çok kıpırdak iyi güldürdü bizi :))

Gozun aydin bu ileride geride olayina takilma hic mmlik olcum yapiliyor o bile cok etkiliyor

Doktorda öyle dedi canım. Dedim daha 5 gün önce gittim uyumluydu belki benim cihazla da alakalı olabilir 1 hafta bir şey değil.Plesantası beslenmesi çok iyi dedi.

Canım benim hep uyumluydu ama takılmıyorum ya hiç bir sorunu yok ya şükür :) o an biraz bozuldum sonra rahatlattı kadın beni

Oh taş düşmüş neyse ki! Darısı benim kumlarla burun akıntısının başına :)

Memnun kalmana çok sevindim yaaaa sarra13

Valla sağol canım. Tatlı bir kadın.Soru işareti bırakmıyor akılda.Zaten Aydan hocaya kendimizi kassaydık eşimle birbirimizi yerdik kesin.
Tam izin al diyorum sürekli 3-4 kere saat değiştirip iptal ettiler.

Biz memnun kaldık,teşekkür ederim :)

Çok şükür Can'ım ben de daha önce iki kere taş düşürmüş biri olarak hamilelikde tahmin edemiyorum düşürdüysen biraz rahatlarsın inşallah

Oh taş düşmüş neyse ki! Darısı benim kumlarla burun akıntısının başına :)

Amiiiiiin.
Kuzum o burun akıntısı geçecek gibi değilse virüsün kaynağı yüzünden tekrar tekrar enfekte oluyorsan ya o kaynağı evden kov! ya da bi' doktora git kuzum ya. Kaç gün oldu böyle.

Kuma bir şey diyemiyorum. 3-4 günde bi' damacana su bitiriyorum tek başıma. Serum olarak damardan mı alsam direkt hiç içmekle uğraşmadan diye düşünür oldum artık ben de. :/

Çok şükür Can'ım ben de daha önce iki kere taş düşürmüş biri olarak hamilelikde tahmin edemiyorum düşürdüysen biraz rahatlarsın inşallah

Doktorum ağrısı için doğum yapıyorsun ama bebeğin doğmuyor gibi düşün demişti sancısı için. Ben de aaa doğum böyle mi olacak iyiymiş diye sevinmiştim. Şakası bir yana çok berbat bir şey ya. Kimse yaşamasın hele hamileyken. Ağrıyan böbreği idare ediyorsun da, idrar olayı bambaşka bir şey.

Ay ne kadar net çıkmış bizim hiç böyle bir resmimiz yok sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

İnşallah canım :)
Bizimkinde utanma yok pek,direkt yüzünü,poposunu her yerini gösteriyor:)
Bizde baya yarımsaat net gördük :)

Gerçekten öyle hatta Doğumdan beterdir sen şimdiden provasını yapmışsın
Hamileyken yaşatmasın gerçekten

de mi cordi bende seninle aynı düşüncedeyim.ben bu kadar kurcalayan doktorların insanın psikolojisini bozduğunu düşünüyorum.birazda olura bırakmak lazım yawf

Vallahi şu 28. içine girdim ya. Karada ölüm yok daha bana Aslı. Gidiyorsun her seferinde ayrı bir şey çıkartıyorlar. Hem kendimi kurcalatıyorum diye bebeği rahatsız etmekten vicdan azabı duyuyorsun, aksinde de bir şey mi oldu paniği. Usg'ye girmekten ben tiksindim artık. Baksın iyi desin bir an önce çıkayım şeyindeyim. Acaip bi' meraksızlık hasıl oldu bende. Böbrek şeyinde girdiklerimde hiç boyunu kilosunu falan da takip etmedik. Bu ara kontrolüm vardı. Doğum yapacağım hastanede gideceğim zaten diye ona da gitmedim. Bilmiyorum sende de durumlar böyle mi. Doğunca göreceğiz zaten yea modundayım bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…