2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Eki Görüntüle 1897312 Ben hastane çıkışı olarak bunu almayı düşünüyorum ya cordeliac

Çok güzel yavrucuğum da burada H&M mi var allasen. Zaten geçen çok güzel tulumlar gördüm sitesinde online satışı yok diye sövdüm bir sürü.

Senin yüzünden bugün bi' posta alışveriş yapmıştım bi' daha alışveriş yaptım Lcw'den kargo ödemedim diye avutuyorum kendimi. Çocuğun 20 tane falan uzun kollu zıbını oldu sırf.

Göstermeyin böyle şeyler, bunu günlük için bile alırdım safi

ultrason resmi yayinlanmadimi acaba
Fotoğraf yayınlandı, arkadaşlar ya kız ya da erkek kesin derken başka bi cinsiyet ihtimali yok zaten ikisinden biridir demek istiyorlar..

Heyecanını ve merakını anlıyorum, yanlış görmediysem 20 haftalık olmuş bebeğin. Bacak arası pozisyonu bu ve ben genital bölgede erkek uzvuna dair birşey göremedim. Çok yüksek ihtimal kız. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin, inş gönlündeki cinsiyet olur.

Yaaa deme öyle tamam ya tüh gideceğin bi şehirde Yok mu ay h&m

Babası asker kökenliydi yanlış hatırlamıyorsam, ikinci bi paşa geliyor belli ki sıkı dur canım

Evet asker eşim.
Zaten direkt kasıldı doktorun yanında bile işte benim oğlum babasına çekicek tabi diye. Sana hiç benzemiyor aynı ben diye böbürlendi

Aynen ya oradakilere göre tulumlar 3 katı fiyatı nerdeyse bire tane ednan lazımmış bize özellikle ikizcana

Gözün aydın canım
Geri olması da sorun degil zaten bi önde bi geride gidip duruyorlar :)

Öyle tabi canım sadece geçen gün gittiğimde öyle bir şey dememişlerdi o yüzden şaşırdım birden.

Sağlığı yerinde ya yeterli bize :)

Aynen ya oradakilere göre tulumlar 3 katı fiyatı nerdeyse bire tane ednan lazımmış bize özellikle ikizcana
Bu saatten sonra adamları boşayıp, bu halde kendimizi kakalayacak Ednan da bulamayız Aysel.

500 lira ne ya? Prenses bebe ismiyle ölmüştü zaten benim için.

I ikizcan2016 zaten isim arıyordu bebelere. Birine Bihter ötekine Nihal koyar. Belki sonradan piyango falan vurur.

Yaaa deme öyle tamam ya tüh gideceğin bi şehirde Yok mu ay h&m

Yok kuzum şakası o işin. Anama postalıyorum böyle şeyleri.

Yalnız elini çabuk tut. Geçen beğendiğim tulumlara baktırmıştım, mağazada kalmamıştı. H&m'i hortumluyorlar resmen.

mrs_aysel I ikizcan2016

Ya bu princesshomebaby'ye bakmak için takip isteği yolladım. O da bana yollamış ama isteğimi kabul etmemiş daha.

N'abiyo bunlar önce profile bakıp yeterince zenginse öyle mi kabul ediyor isteği?

Bizi aşağılık pis fakirler takip edemez sadece elitler girebilir der gibi oldu sanki bu.

sesli güldüm ilahi corde!

Yok kuzum şakası o işin. Anama postalıyorum böyle şeyleri.

Yalnız elini çabuk tut. Geçen beğendiğim tulumlara baktırmıştım, mağazada kalmamıştı. H&m'i hortumluyorlar resmen.
Ay elimi çabuk tutmak zor da işte bakalım. Burda 5-6 avm de var bulurum inşallah ya bu takım hoşuma gitti Çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…