2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kaynak iyileşti ya kuzum. Ben devam ediyorum... 4. gün bugün...

Suyu içmek sorun değil, kalkıp işeyecek halim kalmadı artık. Sonda taktırmak istiyorum :))

Yok canım bende talep gönderdim direk kabul etmişler alma günahlarını
Hoş beni takip etmek isteseler de takip edilecek birşeyim yok, anca bebeklerle ilgili sayfaları takip listeme ekleyip duruyorum :))

İlk mahsüllerim en güzeli mor olacak sanırım. sonuncusu oydu, kıvamı onda tutturdum gibi geldi. eger kırmadan da çıkartmayı başarabilirsem paylaşırım resimleri :) bi de mavi olanı damalı renk olcak sanırım. ilkiydi, doldurdum bi ama yetmedi suyu, ayrı bir daha hazırlayıp üstüne döktüm , sonrada kasıgın yettiği yere kadar karıstırdım =)

Bızımkı daha da abartıp bana aldığı bılezıgın aynısını kızının ozaman 4 yasında olan kızına Aldı düğününü goremezmiş dıye
Ama düğünden sonra bana taktığı bılezıgı kefen paramdı dıye geri ıstettı, bende ölürse ortada kalmaz merak etmesin gömerız dıyıp vermedim
Düğünde dıger taktıkları takıyı da benım kı Alıp verdi onlara

Kaynak iyileşti ya kuzum. Ben devam ediyorum... 4. gün bugün...

Suyu içmek sorun değil, kalkıp işeyecek halim kalmadı artık. Sonda taktırmak istiyorum :))

O iyileşti değil kuzum ona hastalık satmak denir. Bi' an önce iyileş umarım sen de.

Öf o da ayrı bir dert. Bir de gece! Ictiginin 3 mislini falan tuvalete bıraktığını hissediyor musun sen de?

Ya bi' de ne soracağım bak unutup duruyorum. Bi' 10 gün falan önce Etsy'de kuş evi tarzında bi' avize görmüştüm. Böyle bildiğin minyatür ev dışına çiçekler böcekler falan eklemişlerdi. Karanlıkta ışığı yakınca pencerelerinden ışıklar çıkıyordu. Çok minnoş bir şeydi. Şimdi aradım bulamadım. Kaydetmedim de o zaman. Sen etsy'cisin kuzum ya, denk gelirsen hayrına şey etsene bana. :/

ay bende de oldu. bu haftalarda olması gereken bişi mi ki acaba :) maşallahımız var zaten, sürekli hareket halinde.
Bende de dun aksam ve bugun oldu karnımın altında ama iç kısımda ve altkısımdanda hıssettım

Öyle soruya böyle cevap :))
Doktoru kesin diyememiş biz mi göreceğiz? Doktordan iyi biliyor olsak burada takılmayız herhalde :)))
Bana da soru değil de, senin cevabın pek bi nahoş geldi.. Ne çabuk unutuyor insan acaba bebeğim kız mı erkek mi dediği günleri. Herkesin heyecanı merakı bir değil ki. Hem herkesin duygularını anlamlandırmak çözmek zorunda da değiliz ki. Bu sitede ne saçma sapan yazılar okumuşumdur şimdiye kadar, hep çok faydalı çok anlamlı şeyler mi yazılıp çiziliyor sanki. Hepimiz yetişkin insanlarız, hiç tanımadığımız birinin saçma ya da değil kendince heyecanı ile latife yapmak burdan bakınca pek güzel durmuyor. Arkadaşı tanımam etmem, avukatı da değilim. Sadece tepkilere çok iğreti oldum ve iki kelam etmeden geçemiycem.

Şimdi hemen profiline çok elit bi foto koyuyorsun sonra tekrar istek yolluyorsun onlar sana bakıp ona göre kriterlerine uygunsan alıyorlar
Bence yanlışlıkla yapmıştır sen istegi al bi daha yolla :)))
Acaba diyorum bir kaç kişi sipariş vericez abla son fiyat ne olur mu desek

Canım benim bildiğim hamilelik için çatlak kremi Zaten bu

Gobek etrafim cok aciyor. Tatli tatli kasinma donemi bitti. Esim eczaneden almis ama bilemedim. Uzerinde gebelik oncesi ve sonrasi diyor. Gebelik sirasinda yazmamislar tereddut ettim ben de. Tesekkur ederim :) Deniyelim bakalim nolucak..

Nasıl bı akıntın var kı canım ? Beyaz mı

Varoşluk yapıp trolleyelim.

Biz o kadar fakirdik ki bi' çorabı beş kişi giyerdik. 20 lira olma mı bu?

Yalnız sende de 23 nisan kıyafeti için konfeksiyoncuyla pazarlık yapan çirkef öğretmen potansiyeli gördüm Aysel.

benim de akıntım var 2 hafta önce gitmiştim söyledim hiç birşey vermedi ben anlamadım ya senin doktorun bizim düşmanımız diyor benim doktorum dikkate almıyor hangisi normal şimdi?
Benımkıde normal demıştı

kızlar yawf, doktora yakın zamanda gidip çocuğun top gibi bi yerde kasılmasını soran olmdu mu? bugün iyice huzursuz oldum. gündüz migrenimle yarı zombi dolaştığım için doktoru aramayı akıl edemedim. yarın sabah ilk iş arayacağım. iki hafta öcne gittim kontrole, bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. kararsız kaldım gideyim mi, gitmeyeyim mi diye

Tam üstüne bastın tam olarak o çirkef benim
Küçük bi mahallede okul öncecisi öğretmeniyim kaç senedir her 23 Nisanda ucuz kıyafet bulmak için gezip pazarlık yapıyorum

Ben normal diye düşünüyorum açıkçası bu durumu bende de oluyor göbeğim hemen solunda toplanıyor bazen
benim randevu haftaya o zaman sorabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…