- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Sonraki haftasonu başlarız belki eşim çok yoğun çalışıyor. gece 10 da ancak geliyor. o olmadanda açıkçası bişi yapmak istemiyorum. bir gün yanımdaydı ondada beşik aldık zaten. bakalım bir daha ne zaman yanyana olcazikizcan 27 haftadir ise bile gidemiyor kuzum, paso yatis, ne enerjisi :))
bak masallah sen calisabiliyorsun :)
yaparsin panik olma, haftasonu baslayin hafiften..
Artık az zamanımız kaldı hayırlısıyla bı geçse su zamanlarda:) saol canım, artık bi süre yatarım :/
amwaya baktım da şimdi normal müşteri olarak mı kayıt oldun yoksa girişimci olarak mı kayıt oldun sen? gittigidiyordan sipariş verdim, güya çarşamba göndercekti, adamdan ses yok hala. bugünde cevap vermezse iptal etcem.
ye olayım da kendi sitelerinden alayım daha mantıklı.
Şekerım bak aklıma ne geldı benım Dr şunu demıştı kasılma olup olmadığını anlaman için sertlık olduğu an ıkı elınle karnını avuçlabenden bi tane daha, nolceek bizim bu halimiz ikizcanim.
hamileliğin başından beri 2 tane battaniye yarım kaldı, içimden de yapmak gelmiyor valla. en az duyduğum 6 kişi battaniye yapmış. şimdi ben yapcam da bitcek de ona sıra gelcek de, meeh. uğraşamıcam sanıırım.
Buna keskinlikle KatılıyorumCanım çok dikkat edince psikolojikte yapıyoruz galiba
cordeliac
canikom, sut sagma makinesi aldin mi?
bugun gidip aliym diyorum, telsiz, sut sagma, termometre, terazi vs..
ne aliym sut icin acep?
Evet ben oğlağım aslı ve bağımlılığım hıç yokturben biraz da burçlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.aynen benim büyük kızım da boğa Burcu rahattır.2,5 yaşında birkaç günde parmak emmeyi bıraktı ki parmağı bırakmak emzikten daha zor derler.hiç bir şey de sorun yaşamadık ama inatçıbazen aha böyle kafamı duvarlara vuruyorum.oğlak burcu olacak yavrularımız onlarda duygusal değiller ben bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Heeh cok ıyı oldu bende bugun bışey almadım nasıl batsam dıyodumtrendyolda carters indirime girmiş yaaaa yine batıcam galiba çok hoş şeyler var. ben batıyorum sizde batın bari
canım ben şimdi baktım 175 TLye var braunun. Ustelik şu an amazondan baktığında da o fiayat denk geliyor. kızlar dolar, euro kuru bu ara çok yükseldiğinden iyi araştırırsanız bazı ürünleri eski kur üstünden satanları bulabilirsiniz. bilginiz olsunBraun ateşölçer fiyat olarak oldukça pahalı 250 tl civarı. Ama Weewell'e baktığımızda e-bebek'de dün 80 tl idi. Aradaki fark uçurum olunca merak ediyor insan. WeeWell kullanan var mı?
Şekerım bak aklıma ne geldı benım Dr şunu demıştı kasılma olup olmadığını anlaman için sertlık olduğu an ıkı elınle karnını avuçla
Ellerının içinde karnının Büyüyüp küçüldüğünü hıssedıyosan kasılmadır.
Tam anlatsbıldım mı bılmıyorum
Evet ben oğlağım aslı ve bağımlılığım hıç yoktur
İnatcıyım ama bırazda basıma buyruğum
Oğlağın o halı korkutuyo benı de
Ben okula 1 yıl erken başlamama rağmen sınıfın annesını ıstemeyıp,sen gıt ben Akşama eve gelırım dıyen tek tıpıydım
Bence bızımkıler de böyle bağımsız özgüvenli tıpler olur :))
Kızlar ağdayı yaptırmayın diyorlar.
Son haftalarda ne yapıcaz?
Ağda mı jiletle mi halledeceksiniz?
benim doktor da yaptırma didiydi.
valla en zorlandığım ve utandığım konu gerçekten, artık göbeemden kesinlikle birşey görmüyorum. ayna ile kendimi kesicem diye korktum. bi arkadaşımın tavsiyesiyle Philips Satinelle Serisi HP6423/00 Epilatör aldım, henüz kargoda , denemdediğim bişeyi tavsiye ediyo olacağım ama jilet başlığı varmış, baya kolay kullanılıyomuş. isteyen varsa bi bakın derim.
Fıyat makul dıyemem ama Çok memnunum dysonKizlar bu arada elektrikli supurgem ölüyor sanirim. Cekisi guzel bir supurge almam lazim malum kedilerde var. Masrafli donemde hem uygun hem iyi bir supurge onerisi olan var mi biliyorum cok sey istiyorum ama tamamen duygusal
canım ben şimdi baktım 175 TLye var braunun. Ustelik şu an amazondan baktığında da o fiayat denk geliyor. kızlar dolar, euro kuru bu ara çok yükseldiğinden iyi araştırırsanız bazı ürünleri eski kur üstünden satanları bulabilirsiniz. bilginiz olsun
Kızlar ağdayı yaptırmayın diyorlar.
Son haftalarda ne yapıcaz?
Ağda mı jiletle mi halledeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?