2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cordeliac
canikom, sut sagma makinesi aldin mi?
bugun gidip aliym diyorum, telsiz, sut sagma, termometre, terazi vs..
ne aliym sut icin acep?

ikizcan 27 haftadir ise bile gidemiyor kuzum, paso yatis, ne enerjisi :))
bak masallah sen calisabiliyorsun :)
yaparsin panik olma, haftasonu baslayin hafiften..
Sonraki haftasonu başlarız belki eşim çok yoğun çalışıyor. gece 10 da ancak geliyor. o olmadanda açıkçası bişi yapmak istemiyorum. bir gün yanımdaydı ondada beşik aldık zaten. bakalım bir daha ne zaman yanyana olcaz

Artık az zamanımız kaldı hayırlısıyla bı geçse su zamanlarda
Bende akşamları kötü oluyorum gazmı sıkıştırıyo anlamadım tuhaf bı ağrım oluyo
Ben gırışımcı olarak sıparış verdım canım bıkac günde de geldı
Ben normalde dıger bıkac ürününü de kullanıyorum
Hemen üye olunuyo
Sadece sponsor no dıye bı Seçenek
Çevrende Amway uyesı bırı varsa onun nosunu yazıcan oraya
Yoksa bende soylerım numaramı
bebek deterjanı 3 kılo ama uzun sure gıdıyo dıyolar bıde lekeleri çıkartıyormış
Ayrıca su Hoşuma gıtmıştı,ben bı kere tanıtımına denk geldım
Kadın yerı fılan sıldıgın temızlık yaptıgın deterjanlı suyu çıceklere dokturmuştu
Istediğiniz kadar dokun solmaz cıcekler,içerıgı ekolojık dıyodu

Para varsa herşey bi günde hazır olur :) M MinikPapatyacik ama maddi olarak zamana yayacaksankz bi liste hazırlamak vE eksikleri almaya başlamak lazım. Arkadaşım 33. Haftada aniden doğurdu mesela ama para sıkıntıları olmadığından bi sorun olmadı :)

Şekerım bak aklıma ne geldı benım Dr şunu demıştı kasılma olup olmadığını anlaman için sertlık olduğu an ıkı elınle karnını avuçla
Ellerının içinde karnının Büyüyüp küçüldüğünü hıssedıyosan kasılmadır.
Tam anlatsbıldım mı bılmıyorum

Canım çok dikkat edince psikolojikte yapıyoruz galiba
Buna keskinlikle Katılıyorum
Dun gece evde tektım öyle bı kasık ağrım oldukı delırıcem sandım
Nerdeyse acıle gıdıyodum
Sonra o ağrıya rağmen tesbıh yapmaya zorladım kendımı
Bı baktım 1-2 saate geçmiştı

cordeliac
canikom, sut sagma makinesi aldin mi?
bugun gidip aliym diyorum, telsiz, sut sagma, termometre, terazi vs..
ne aliym sut icin acep?

Kuzucum almadım ben. Hastane tipi profesyonel kiralayıp, sağım takımını kendim için alacağım.

Biz bu konuyu arkadaşlarla da konuştuk. İlk bir iki ay performansı yüksek hastane tipi'leri kullanmak, ev tipi elektriklilerden daha mantıklı gibi. Süt düzene binince her cihaz çeker zaten memeyi. Sütü düzene bindirene kadar avent falan alıp çekmiyor bu diye kenara atmak riskli olur.

Senin medikalci tanıdıkların vardır ya da hastanenle görüş. Medela hastane tipiyi kiralayıp düzene binince çift başlı elektronik herhangi bir pompayla devam edebilirsin. 36. hafta sezaryeni olacaksın sen bir de yani vücudun süte hazır olmayacak henüz muhtemelen, o yüzden de bunu bir düşün bence.

Evet ben oğlağım aslı ve bağımlılığım hıç yoktur
İnatcıyım ama bırazda basıma buyruğum
Oğlağın o halı korkutuyo benı de
Ben okula 1 yıl erken başlamama rağmen sınıfın annesını ıstemeyıp,sen gıt ben Akşama eve gelırım dıyen tek tıpıydım
Bence bızımkıler de böyle bağımsız özgüvenli tıpler olur :))

I ikizcan2016 kuzum diğerlerini atlamışım. Ateşölçer diyorsan braun thermoscan kulak içi kesinlikle. Zaten makattan ateş ölçecek kadar cesur değiliz herhalde hiçbirimiz. Makattan sonraki en net veren yer kulak içi.
Weewell'in Anne bebek tartısı var gramaj hassasiyetli. Küvet tipi tartıya hiç bakma, bi çoğunun küvet kısmı çıkmıyor sonradan işe yaramıyorlar.

Oda termometresi alacaksan da hem suya dayanıklı su derecesi, hem ortam sıcaklığı ölçen bir şey al. İki kere masraf etme.

Braun ateşölçer fiyat olarak oldukça pahalı 250 tl civarı. Ama Weewell'e baktığımızda e-bebek'de dün 80 tl idi. Aradaki fark uçurum olunca merak ediyor insan. WeeWell kullanan var mı?

Braun ateşölçer fiyat olarak oldukça pahalı 250 tl civarı. Ama Weewell'e baktığımızda e-bebek'de dün 80 tl idi. Aradaki fark uçurum olunca merak ediyor insan. WeeWell kullanan var mı?
canım ben şimdi baktım 175 TLye var braunun. Ustelik şu an amazondan baktığında da o fiayat denk geliyor. kızlar dolar, euro kuru bu ara çok yükseldiğinden iyi araştırırsanız bazı ürünleri eski kur üstünden satanları bulabilirsiniz. bilginiz olsun

anladım tatlıcım , çok teşekkür ederim. sabahtan beri hiç olmadı hala :) aklımda olsun tabiki, ilk olduğu anda dediğini yapacağım. bence iyiki gittim dün gece valla devam edeydi kasılmalar teee iki hafta sonraydı randevum tedirginlik içinde yaşayacaktım. serum iyi geldi diye düşünüyorum.

yerim yaaa :) inşallah böyle olur valla ,

Kızlar ağdayı yaptırmayın diyorlar.
Son haftalarda ne yapıcaz?

Ağda mı jiletle mi halledeceksiniz?

benim doktor da yaptırma didiydi.

valla en zorlandığım ve utandığım konu gerçekten, artık göbeemden kesinlikle birşey görmüyorum. ayna ile kendimi kesicem diye korktum. bi arkadaşımın tavsiyesiyle Philips Satinelle Serisi HP6423/00 Epilatör aldım, henüz kargoda , denemdediğim bişeyi tavsiye ediyo olacağım ama jilet başlığı varmış, baya kolay kullanılıyomuş. isteyen varsa bi bakın derim.

Benimde en düşündüğüm konu.Doğuma giderken ne yapacağım diye düşünüyorum.Bir araştırayım bende o ürünü :/

Kizlar bu arada elektrikli supurgem ölüyor sanirim. Cekisi guzel bir supurge almam lazim malum kedilerde var. Masrafli donemde hem uygun hem iyi bir supurge onerisi olan var mi biliyorum cok sey istiyorum ama tamamen duygusal
Fıyat makul dıyemem ama Çok memnunum dyson

Fabiiişkoom nerelerdesin sen? Çok kaybolma.

Bu aralar en sevdiğim şey döviz kurunun düşüp fiyatların neredeyse yurtdışıyla eşitlenmesi.

Braun'un teknik desteğine daha kolay ulaşırsın hem. Bi' de medikal sektörde de bu cihaz kullanılıyor genelde.

Ben pahalı gözüken şeylere fiyat/performans açısından bakıyorum açıkçası. 1000 lira verip 1 ay kullanabileceğin bir şey almak var, 3 sene kullanabileceğin bir şey almak var.

Şimdi bu cihazı alsak 10 sene gideri var çocuk için. Senelik ücrete bölsen kendini amorti ediyor zaten, her sene bi' tane kalem uçlu dijital ateşölcer alma fiyatına denk geliyor.

Yavrişkom eğer Rossmann'a falan yolun düşerse orada Rossmann'ın kendi markası jiletli epilatör var. 10 euro'ya denk tl fiyatı. Kökünden almıyor ama jilet gibi uyarıp kılların fışkırmasına sebep olmuyor. Daha geç uzuyor. Eti kapma olayı da yok. Öyle tüy problemin yoksa ciddi kafi bir ürün. Ben meraktan alıp performansına inanamamıştım.

Genital bölgeye ağda yapmıyorum ben de. Çok az çıkıyor. Bunun yerine normal jilet kullanacaksan da sistem traş bıçağı al. Normal jiletler gibi uyarmıyor. Gilette venus razor var üç bıçaklı onu kullanıyorum şu an. 10. gün hâlen tık yok. Çıkan da aynı oranda çıkıyor artmıyor.
5 bıçaklı, jel barlıları falan da var bunun ama üç bıçaklı olanı daha başarılı bence, bunu da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…