2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bilmiyorum nasıl olacak. maddi sıkıntımız eee ben çalışmayacağım için düşecek ama şuanlık iyiyiz ve kenara atıyoruz bebek için birşeyler çok yalnız kalıyorum eşim yoğun çalışıyor. onsuzda olmuyor bir çok şey ankarada avm ye gideyim desem dünyanın yolu.

Sağol canım yarın gidip rossmann da bakayım.
Çok kıl problemim yok. Ama ne yapsam diye düşünüyordum ağdayı da öneremiyor doktor kaldıydım öyle.
Normal jiletler de iki güne çıkarıyor hiç hoş değil

Doktorlar agdayi neden onermiyor ki dogumu one alir diye mi

Benimde en düşündüğüm konu.Doğuma giderken ne yapacağım diye düşünüyorum.Bir araştırayım bende o ürünü :/
Ben geçen sefer sezeryan olacağım belli olduğu için pazartesi seZeryanıö vardı cumartesi ağda yaptırdım. Bu seferde Doğumdan bir bilemeden iki gün önce yine ağdaya giderim. Zaten lazerin baya faydası oldu daha rahatsız edici bi duşum yok

Ya bir sıkıntı olmazsa sezaryen istemiyorum. Şimdi bu sıpa ha bugun ha yarın doğacak diye beklerken kıl tüy derdine düşmek gerekçek bi de.

sarra13 benim kızın kafası göğüs kafesime sıkışık olduğundan 35. Haftadan belliydi sezeryan o yüzden kıl problemim olmadı ama bu iş cidden sıkıntı normal Doğum yapacak olana

Normal jilete hiç yaklaşma zaten kuzum. Deriyi de alıyor tüyle beraber. Canına okursun.

Birini bulamazsan ötekini muhakkak bulursun Rossmann'da zaten. Gilette'ler de yedek başlıklı uzun ömürlü oluyor.

kizlar instagramda bi halıcı buldum, isim fln yaziyor, antiallerjikmis..
hoşuma gitti, henuz almayan varsa inceleyebilir, ben bi tane de bunlardan aliym diyorum :)
cicili bicili :))
Eki Görüntüle 1897653
İkizcan ben bunlardan 1-2 yerde daha gormuştum
Oradakiler halıdan cok paspas gıbı ınceydı hatta makınaya atılıyordu
Eğer alacaksan aklında olsun eve ınce bışey gelırse şaşırma canım
Benım o bın lıra fıyat aldığım halıda bu modelın yenı zelanda yününden olanı işte

o kadar para vereydim onu salona süs olarak koyardım valla. galiba philips ağır basıyor benim içinde reklamlarında ççıkan hatununda etkisi olabilir tabikisi
kız sorma bundan 3,5 sene önce 1650 tl vermiştim bir süpürgeye.ama bence o paranın Hakkı'nı vermiyor sen Philips al

sarra13 benim kızın kafası göğüs kafesime sıkışık olduğundan 35. Haftadan belliydi sezeryan o yüzden kıl problemim olmadı ama bu iş cidden sıkıntı normal Doğum yapacak olana
Eee sonda takılmadı mı sezeryan sonrası ??

cordeliac
canikom, sut sagma makinesi aldin mi?
bugun gidip aliym diyorum, telsiz, sut sagma, termometre, terazi vs..
ne aliym sut icin acep?
kullanan herkesten medela yı çok övüyorlar.çevremde kullananlar çok var medelayı.leeeyynn bugün bende Philips ve medelanın satış pazarlamacısı gibi oldum

kız sorma bundan 3,5 sene önce 1650 tl vermiştim bir süpürgeye.ama bence o paranın Hakkı'nı vermiyor sen Philips al

Aslı sen Dyson'ı mı aldın bu paraya? Rowenta'ya neredeyse o kadar verdim ben 2.5 sene önce ne kadar enayi hissettim şu an kendimi. Tek kuruşuna değmedi o da gerçi.

Dyson v8'de gözüm var bu aralar ama bebekten sonrasını bekliyorum adamın belini bükmeyeyim iyice diye. Bebekle hantal süpürgeyle uğraşamam dikey ve güçlü olsun peşindeyim. Işe yaramıyor dyson deme düşer bayılırım burada.

ay kocamdan biliyorum boş konuşmam kız ben.kocam oğlak kızım boğa birmiyi anlaşıyorlar ki sorma.mesela kocam canı isteyince sigara paketi taşır içer Allah içer kafası eser daha içmiyom ya der aylarca ağzına sürmez garip valla onun gibi olmak isterdim.bende sigara içebilmek için doğuma gün sayıyom yaaawwff

Normal jilete hiç yaklaşma zaten kuzum. Deriyi de alıyor tüyle beraber. Canına okursun.

Birini bulamazsan ötekini muhakkak bulursun Rossmann'da zaten. Gilette'ler de yedek başlıklı uzun ömürlü oluyor.

Valla kendimi kesmekten korkuyorum ben jiletle not aldım yazdıklarımı yarın alayım teşekkür ederim canım :)

Bende oyleyım
Bi muhabbet bışey olsun canım isterse 1 paket bıle içerım
Ama içmiyceksemde aylarca içmem :))

gerçekten işe yaramıyor ilk 1 sene filan ok vaaaavvvv ne süpürge filan diyorsun sonra tırt oluyo vall ama garantisi 5 sene o yanı iyi mesela geçen yıl garantiye gönderdim nerdeyse sıfır gibi gönderdiler bana geri tüm parçalar değişmiş 1 lira da para ödemedim.bana sorarsan ben Philips alırım bende çok eski bir marathon var ben onu kullanıyorum dyson ı kullanmıyom.dedimya onu da eşimin ofise göndercem aha bende ki bu

Valla kendimi kesmekten korkuyorum ben jiletle not aldım yazdıklarımı yarın alayım teşekkür ederim canım :)
doktor neden önermıyor agdayı ya ben gıdıourm agdaya doguma kadarda gıderım dıye dusunuyorum benım gıttıgım yerde gelıp dogum agdasını yaptıran kadınlar var noluyomsku

kızlar eski usamarkabebe şimdi sweetmarkabebe diye satışlara devam ediyor ilgilenenler olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…