valla bende iki doğum yaptım hep te ağda yaptırdım ilk aydan son aya kadar.hiç bir sorun yaşamadım önceden analarımız da hep ağda yaparmış hemde kendileri yaparlarmış benim anam derki aynayı koyar ona bakarak yapardım ağdayıdoktor neden önermıyor agdayı ya ben gıdıourm agdaya doguma kadarda gıderım dıye dusunuyorum benım gıttıgım yerde gelıp dogum agdasını yaptıran kadınlar var noluyomsku
Eki Görüntüle 1897755
gerçekten işe yaramıyor ilk 1 sene filan ok vaaaavvvv ne süpürge filan diyorsun sonra tırt oluyo vall ama garantisi 5 sene o yanı iyi mesela geçen yıl garantiye gönderdim nerdeyse sıfır gibi gönderdiler bana geri tüm parçalar değişmiş 1 lira da para ödemedim.bana sorarsan ben Philips alırım bende çok eski bir marathon var ben onu kullanıyorum dyson ı kullanmıyom.dedimya onu da eşimin ofise göndercem aha bende ki bu
Eşimin arkadaşı 27.haftada erken doğum yaptı zorlandılar o yüzden bizde dün gidip bebek arabamızı aldık, 1 paket bez, temizlik mendili filan aldık yatak da hazır uyku seti arayısındayımbir sorum olacak benim. hazırlıklarınız nasıl gidiyor. ben pek bişi yapmadım sayılır. işte kıyafet falan aldım birde beşik aldım. eşimde bende yaparız yea modundayız. umarım patlamaz bir tarafımızda. hafiften tırsmaya başladım. sadece bebek masrafı için kenarda biraz paramız var.
Yargılamak için demiyorum, bilmiyorsan araştırman için uyarmış olayım; doğum sonrası sigara içen annelerin bebeklerinde ani bebek ölümü sendromu görülme oranı içmeyenlere göre çok yüksek.ay kocamdan biliyorum boş konuşmam kız ben.kocam oğlak kızım boğa birmiyi anlaşıyorlar ki sorma.mesela kocam canı isteyince sigara paketi taşır içer Allah içer kafası eser daha içmiyom ya der aylarca ağzına sürmez garip valla onun gibi olmak isterdim.bende sigara içebilmek için doğuma gün sayıyom yaaawwff
braun thermoscan 3 var 7 i var e bebekte sizinki hangisi acaba arasında ne fark var anlayamadım acelemiz vardı tam inceleyemedim deI ikizcan2016 kuzum diğerlerini atlamışım. Ateşölçer diyorsan braun thermoscan kulak içi kesinlikle. Zaten makattan ateş ölçecek kadar cesur değiliz herhalde hiçbirimiz. Makattan sonraki en net veren yer kulak içi.
Weewell'in Anne bebek tartısı var gramaj hassasiyetli. Küvet tipi tartıya hiç bakma, bi çoğunun küvet kısmı çıkmıyor sonradan işe yaramıyorlar.
Oda termometresi alacaksan da hem suya dayanıklı su derecesi, hem ortam sıcaklığı ölçen bir şey al. İki kere masraf etme.
kızlar birde örgüyle ilgilenipte benim gibi tembellikten evden çıkışta ip alamayan arkadaşlar instagramda ceyhunyun var bol çeşit ip var bi bakın isterseniz
Onceki dogumumda doguma kadar agda yaptim kendim. Hatta ilk aylar kanamam vardi o zamanlarda da yaptim. Dr ozel olarak uyarmamisti ben de deliydim herhalde hep yaptim yani :)Kızlar ağdayı yaptırmayın diyorlar.
Son haftalarda ne yapıcaz?
Ağda mı jiletle mi halledeceksiniz?
@melina19900 benim kızın kafası göğüs kafesime sıkışık olduğundan 35. Haftadan belliydi sezeryan o yüzden kıl problemim olmadı ama bu iş cidden sıkıntı normal Doğum yapacak olana
kullanan herkesten medela yı çok övüyorlar.çevremde kullananlar çok var medelayı.leeeyynn bugün bende Philips ve medelanın satış pazarlamacısı gibi oldum
Valla gelir yaparım bak! Bizim oğlana güllü battaniye örüyorum şimdi de. Eşim diyor bu çocuğa etek de giydirirsin sen doğunca kız hevesinden bu gidişle.
Bio Belinda'nın ambalajında içerik kısmına bak. Benim kullandığım Ecolinn'in en doğal en başarılı ürünü wc&banyo temizleyici yanılmıyorsam limon tuzu ile sirkeyi karıştırmışlar. Kutu bitince dibinden limon tuzu parçaları çıkıyor resmen. En güzel temizleyine de o. Benim ek gıdaya ihtiyacım yok yavru. Sağolsun çamur, kan, ilaç lekeleriyle eve gelen bir adet bey var. Bütün pisliğini doğal yoldan çözdürüyorum. 2 tane çocuğum olmuş olacak anlayacağın bebe doğunca. Bizim buranın en büyük problemi kireç, musluğun altında bardak yıkasan 2-3 yıkamadan sonra o bardaktan kireçten öteki tarafı göremezsin herhalde. Dehşet bir kireç var ve malum kireçli sular lekeleri kalıcı hâle getiriyor, çözündürmüyor.
Makine musluğunun başında manyetik aparat var o bile yetmiyordu kireci kırmaya ekstra kireç topu kullanıyorum. Bi' de bizim toplumda lekeliyse yıka 90 derecede çıkar mantığı var. Şeftali, kan lekesinin üzerine ütü basmak neyse, sıcak suyla yıkamak da o. Şeftali, kan lekesinin üzerine bas buzu ya da karbonatı bak nasıl çıkıyor. Doğal tertemiz çözüm. Bedava neredeyse.
Ben çok uzuuun zaman önce bıraktım o Arielleri, domestosları, oxi'leri, yumoşları.
Ya bi' de evde hiç mi sirkeyle, karbonatla, limon tuzuyla falan temizlik yapmadın kuzum allasen? Doğalsa dandiktir mantığı ne anlamıyorum onu yani.
Canım ben belediyenin kursunda mefruşata gitmeye başladım bugünde örgü sınıfını bi yoklayayım dedim amirugumi örenler vardı yanaştım hemen onlarda silikon elyaf koyuyordu bencede en iyisi o olur yıkanır sorun olmaz silikon olunca çöküp kalmaz içindeki elyaf eski halini alır kuruyunca. Şansıma o sınıfta bi bayan varmış hamile tabi benden baya küçük ama baya muhabbet döndü bebeğe şunu yaptım bunu yaptım diye ben ona bişiler göstereceğim onlarda bana amirugami gösterecek kaplumbağa yapıyorlardı şirindi netten video da bulurum herhalde. Bende deneyeceğim yani. Sen pembeyiYillar oldu yapmamistim elisi. En son kirkyama battaniye ormustum 7-8 sene olmustur.
Bu uyku oyuncaklarini arastirirken dedim kendi kendime orerim ne gerek var 40-50 lira vermeye. Free pattern var internette baya bi. Denedim becerdim de. Ama rengi pembe oldu iste bi o var :) yarin ip alip asil hedefimi orucem.
Bi arkadas demisti bikac ay once yatarken atletime koyuyorum kokum sinsin diye @Anneoldumben miydi acaba. Haftaya amigurumiyle yatmaya baslarim. Oğlan anasi sanar davsani artik.
Bi de sana sorayim mavi. Icine silikon elyaf koy dediler. Nasil sence saglikli mi? Yikanir mi? Alternatif ne olabilir?
İkizcan ben bunlardan 1-2 yerde daha gormuştum
Oradakiler halıdan cok paspas gıbı ınceydı hatta makınaya atılıyordu
Eğer alacaksan aklında olsun eve ınce bışey gelırse şaşırma canım
Benım o bın lıra fıyat aldığım halıda bu modelın yenı zelanda yününden olanı işte
Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum bundan örgü biliyorum ama böyle bir şey yapmadım hiç. videolu anlatımları gördüm internette. Bakarak yaparım diyordum. şimdi senden de görünce tekrar heveslendim. Hangi iplerden alcaksın bir de ne kadar sürdü bunu yapman zor mu oluyorEki Görüntüle 1897497
Kızlar nasıl olmuş?
Amigurumi ormeyi denedim. Rengine laf söylemeyin evde bu varmış. Deneme olduğu için oruverdim. Beceremezsem zebil olmasın diye. Daha dikilmedi parcalari.
Ogluma ip alıp orucem haftasonu.
I ikizcan2016 kuzum diğerlerini atlamışım. Ateşölçer diyorsan braun thermoscan kulak içi kesinlikle. Zaten makattan ateş ölçecek kadar cesur değiliz herhalde hiçbirimiz. Makattan sonraki en net veren yer kulak içi.
Weewell'in Anne bebek tartısı var gramaj hassasiyetli. Küvet tipi tartıya hiç bakma, bi çoğunun küvet kısmı çıkmıyor sonradan işe yaramıyorlar.
Oda termometresi alacaksan da hem suya dayanıklı su derecesi, hem ortam sıcaklığı ölçen bir şey al. İki kere masraf etme.
ben 8,5 senelik evliyim elimden her türlü süpürge geçti dikey de kullandım.ama o Zaman su bazlı süpürgem vardı her seferinde temizlemesi zor oluyo diye dikey almıştım.bana sorarsan dikey veya yatay süpürgenin pratikliği bununla alakalı değil bi süpürgede dikkat ettiklerim iyi çekiyor mu temizliği kolay mı bunlarda yatay maratonlar da var.bence dikey süpürge Sevda'sından vazgeç iyi çeken normal kablolu bir süpürge alAslı hayallerimi suya düşürdün resmen. Marathon'ın dikeyi olsa düşünmeden alırdım. Ondan memnun olan çok. Dikeyde en iyi çeken buydu. O da bi' sene sonra elimizde patlayacaksa ne alemi var yani.
kız Nasıl dayanıyorsun bu kadar gezmeye.ben dün bi tost makinesi almak için carefour a gittim anam anam diye diye geldim eve.ben yaşlanmışım heralde yawSelam kizlar,
Bu gidisle yollarda gezerken doguracam ben artik kendimden korkmaya basladim.
Bulduğum her firsatta it gibi geziyorum resmen.
Sabah okula gidip 12de ciktim.
O saatten beri sokaklarda magaza magaza gezdim.
Simdi eve girdim ayak tabanlarim delinmis gibi aciyor resmen.
Bir haftadir da karnim top top oluyor surekli kasilma midir nedir.
Su halime bakmadan bir de böyle manyak gibi disarilardayim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?