2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
doktor neden önermıyor agdayı ya ben gıdıourm agdaya doguma kadarda gıderım dıye dusunuyorum benım gıttıgım yerde gelıp dogum agdasını yaptıran kadınlar var noluyomsku
valla bende iki doğum yaptım hep te ağda yaptırdım ilk aydan son aya kadar.hiç bir sorun yaşamadım önceden analarımız da hep ağda yaparmış hemde kendileri yaparlarmış benim anam derki aynayı koyar ona bakarak yapardım ağdayı

kızlar birde örgüyle ilgilenipte benim gibi tembellikten evden çıkışta ip alamayan arkadaşlar instagramda ceyhunyun var bol çeşit ip var bi bakın isterseniz

Aslı hayallerimi suya düşürdün resmen. Marathon'ın dikeyi olsa düşünmeden alırdım. Ondan memnun olan çok. Dikeyde en iyi çeken buydu. O da bi' sene sonra elimizde patlayacaksa ne alemi var yani.

Eşimin arkadaşı 27.haftada erken doğum yaptı zorlandılar o yüzden bizde dün gidip bebek arabamızı aldık, 1 paket bez, temizlik mendili filan aldık yatak da hazır uyku seti arayısındayım

Yargılamak için demiyorum, bilmiyorsan araştırman için uyarmış olayım; doğum sonrası sigara içen annelerin bebeklerinde ani bebek ölümü sendromu görülme oranı içmeyenlere göre çok yüksek.
Tabii ki en doğru kararı sen verirsin bebeğin için.

braun thermoscan 3 var 7 i var e bebekte sizinki hangisi acaba arasında ne fark var anlayamadım acelemiz vardı tam inceleyemedim de

kızlar birde örgüyle ilgilenipte benim gibi tembellikten evden çıkışta ip alamayan arkadaşlar instagramda ceyhunyun var bol çeşit ip var bi bakın isterseniz

Yavrum onlar biraz geç gönderiyor. Geçen pazartesi sipariş ettim ben önümüzdeki pazartesi ancak gelir artık herhalde. Ama ithal ipleri süper. Bi' de çok uygunlar diğerlerine göre.

ankara anneleri hiç sitelere giden oldu mu bebek odası için bir tanıdık bir sokağın boydan boya bebek mağazası olduğunu söyledi.

Selam kizlar,
Bu gidisle yollarda gezerken doguracam ben artik kendimden korkmaya basladim.
Bulduğum her firsatta it gibi geziyorum resmen.
Sabah okula gidip 12de ciktim.
O saatten beri sokaklarda magaza magaza gezdim.
Simdi eve girdim ayak tabanlarim delinmis gibi aciyor resmen.
Bir haftadir da karnim top top oluyor surekli kasilma midir nedir.
Su halime bakmadan bir de böyle manyak gibi disarilardayim hep.

Kızlar ağdayı yaptırmayın diyorlar.
Son haftalarda ne yapıcaz?

Ağda mı jiletle mi halledeceksiniz?
Onceki dogumumda doguma kadar agda yaptim kendim. Hatta ilk aylar kanamam vardi o zamanlarda da yaptim. Dr ozel olarak uyarmamisti ben de deliydim herhalde hep yaptim yani :)
Dogumdan sonra lazer yaptirdim. Su an epilatorun ustten kisaltan basligiyla idare ediyorum ama dogum icin bir yere gidip agda yaptiririm artik.

M MinikPapatyacik , canim elektrikli supurgeyi sen mi sordun , gecmise dogru bakarken okudum ama isimden emin olamadim.
Ben 3-5 ay once Philipsin su reklamlarda cikan son marathon serisi var ya, ondan aldim. En ust modeli kahverengi-altin gibi rengi olani almistim, iade ettim.koldan kumandali olusu kullanirken pratik ama yorumlarda bu kumanda turunun sık bozuldugu yazıyordu. Onun yerine elle kumanda edilen bir alt modelini aldim. Koyu gri gibi olan.
Cok memnun kaldim, gercekten piril piril yapiyor halilari falan.
Fiyati 1000 lira gibiydi ben alirken ama su an biraz daha dusmus sanirim.

kullanan herkesten medela yı çok övüyorlar.çevremde kullananlar çok var medelayı.leeeyynn bugün bende Philips ve medelanın satış pazarlamacısı gibi oldum

filipis marka avent aldim canim :)
medela degil lansinoh diye tutturdu satici..
lansinohta ikili sagma varmis fln, inek miyim ben tek tek sagarim ne acelem var :))

Yok canım ben doğalsa dandiktir demiyorum ben sadece dogallığindan nasıl emin oluruz onu bilemiyorum tamam doğal diyorlarda. Sonuçta en kimyasal leke çıkarıcı çoğu lekeyi çıkartmıyor oda doğru. Kullanmaz mıyım sirke karbonat filan kullanıyorum bende evde.
Bir belindanın wc banyosunuda aldım çamaşır suyu kokusu mideme iyi gelmiyor diye dur içeriğine bi bakim.
Gel kızımı lora yap bekleriz bana kalırsa anası gibi erkek Fatma olur tabi tam tersi olmazsa şimdikiler pek zilli oluyor genelde.

Canım ben belediyenin kursunda mefruşata gitmeye başladım bugünde örgü sınıfını bi yoklayayım dedim amirugumi örenler vardı yanaştım hemen onlarda silikon elyaf koyuyordu bencede en iyisi o olur yıkanır sorun olmaz silikon olunca çöküp kalmaz içindeki elyaf eski halini alır kuruyunca. Şansıma o sınıfta bi bayan varmış hamile tabi benden baya küçük ama baya muhabbet döndü bebeğe şunu yaptım bunu yaptım diye ben ona bişiler göstereceğim onlarda bana amirugami gösterecek kaplumbağa yapıyorlardı şirindi netten video da bulurum herhalde. Bende deneyeceğim yani. Sen pembeyi bitirseydin kızı olanlarda var veri verirdin.
Bu arada bende kızıma organize dikiyorum bugün başladım hani şu cep cep oluyorsa eşya koymaya.

yeni zellanda yununden olmassa ayak basmam zaten :)))
ya aldigim griyi cok begenerek aldim, agir bi model o..
bi tane de boyle daha sade, cicili bisey aliym diyorum.. ben sik sik yikamaya yolluyorum halilarimi.. degistire degistire sererim diye dusundum ama, oyle incecik dandik bisey gelicekse istemem.
ilmek sayisini fln bi sormak lazim o zaman..
sen o zellanda zimbirtisina nerde baktin? internet siteleri var mi?
ben bugun baya para harcadim gerci daha bu ay bisey alamam :)))

Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum bundan örgü biliyorum ama böyle bir şey yapmadım hiç. videolu anlatımları gördüm internette. Bakarak yaparım diyordum. şimdi senden de görünce tekrar heveslendim. Hangi iplerden alcaksın bir de ne kadar sürdü bunu yapman zor mu oluyor

braun ya da beurer alicam canim, beurerin toptancisi var burda, direkt eczaneye aliyorum ordan baya uyguna veriyor..
bebek terazisi ve kulaktan ölcer termometreyi ordan bakicam, telsize de bakarim..
telsizde cok kafam karisti..
kameralilar cok janjanli, talk back fln var, konusuyosun bebis de seni duyuyor :)
hos ben yanlarinda biterim aninda, sanki telsizden ne konuscam el kadar bebeyle :))
benim alicam duz telsizdi..

avent aldim sut sagmayi, zaten cok sagip da saklayacak yerim olmayacak, 2 bebe birden fokur fokur somurecekler beni :)
sterilizator mamajoo aldim.. hem kurutuyomus hem isitiyomus.. iste saklama kabi, gogus pedi..vs

2 adet de maxi cosi aldim.. pempe :))

cordeliac canım bi ara sen Wind-Salbe N adında bi gaz kreminden bahsetmiştin. Alınacaklar listeme not etmiştim. Tam şimdiden alıyım diyordum ki, Aguline Bitkisel Şurup'u buldum. Bu şurup hakkında bir bilgin var mı? Bitkisel deyince direk can evimden vurdu beni arada kaldım.

Wind-Salbe N'nin içeriğinde kimyon yağı ve vazelin var.
Aguline şurupta ise, iyi bilinen Karminatifler olan Rezene Yağı,Zencefil yağı, Dere otu Yağı, Anason Yağı, Karaman Kimyonu Yağı, Nane ruhu var.

Her ikisinin de tüketici yorumları iyi aslında. Şurup bitkisel diyince arada kaldım ne yapsak I ikizcan2016 canım sen eczanende falan satıyor musun bu iki üründen? Ya da herhangi bir bilgin var mı?

Aslı hayallerimi suya düşürdün resmen. Marathon'ın dikeyi olsa düşünmeden alırdım. Ondan memnun olan çok. Dikeyde en iyi çeken buydu. O da bi' sene sonra elimizde patlayacaksa ne alemi var yani.
ben 8,5 senelik evliyim elimden her türlü süpürge geçti dikey de kullandım.ama o Zaman su bazlı süpürgem vardı her seferinde temizlemesi zor oluyo diye dikey almıştım.bana sorarsan dikey veya yatay süpürgenin pratikliği bununla alakalı değil bi süpürgede dikkat ettiklerim iyi çekiyor mu temizliği kolay mı bunlarda yatay maratonlar da var.bence dikey süpürge Sevda'sından vazgeç iyi çeken normal kablolu bir süpürge al

kız Nasıl dayanıyorsun bu kadar gezmeye.ben dün bi tost makinesi almak için carefour a gittim anam anam diye diye geldim eve.ben yaşlanmışım heralde yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…