Ben de kendime hayret ediyorum ama durum bu gercekten. Haftanin 2-3 gununu boyle geciriyorum.kız Nasıl dayanıyorsun bu kadar gezmeye.ben dün bi tost makinesi almak için carefour a gittim anam anam diye diye geldim eve.ben yaşlanmışım heralde yaw
Tinyminidesign.blogspot adresinde tavsanin orulusu var canim. Dur link bulup atayim sana. Orgu biliosan cok rahat yaparsin. Ben iki aksamda yaptim. Gunduz de yapilsa bi gunde biter.Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum bundan örgü biliyorum ama böyle bir şey yapmadım hiç. videolu anlatımları gördüm internette. Bakarak yaparım diyordum. şimdi senden de görünce tekrar heveslendim. Hangi iplerden alcaksın bir de ne kadar sürdü bunu yapman zor mu oluyor
http://tinyminidesign.blogspot.com.tr/2013/11/amigurumi-tombik-tavsan-yapls-amigurumi.html?m=1Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum bundan örgü biliyorum ama böyle bir şey yapmadım hiç. videolu anlatımları gördüm internette. Bakarak yaparım diyordum. şimdi senden de görünce tekrar heveslendim. Hangi iplerden alcaksın bir de ne kadar sürdü bunu yapman zor mu oluyor
cordeliac canım bi ara sen Wind-Salbe N adında bi gaz kreminden bahsetmiştin. Alınacaklar listeme not etmiştim. Tam şimdiden alıyım diyordum ki, Aguline Bitkisel Şurup'u buldum. Bu şurup hakkında bir bilgin var mı? Bitkisel deyince direk can evimden vurdu beni arada kaldım.
Wind-Salbe N'nin içeriğinde kimyon yağı ve vazelin var.
Aguline şurupta ise, iyi bilinen Karminatifler olan Rezene Yağı,Zencefil yağı, Dere otu Yağı, Anason Yağı, Karaman Kimyonu Yağı, Nane ruhu var.
Her ikisinin de tüketici yorumları iyi aslında. Şurup bitkisel diyince arada kaldım ne yapsakI ikizcan2016 canım sen eczanende falan satıyor musun bu iki üründen? Ya da herhangi bir bilgin var mı?
Tinyminidesign.blogspot adresinde tavsanin orulusu var canim. Dur link bulup atayim sana. Orgu biliosan cok rahat yaparsin. Ben iki aksamda yaptim. Gunduz de yapilsa bi gunde biter.
Io olarak bikac marka not etmistim ama bulamadim simdi. Kafa iyice gitti unutuyorum herseyi yorgunluktan. Onları da bulayim dur.
cordeliac hangi ip demistin. Himalaya miydi? Spagetti yarn puf vs icin mi kullanılıyordu?
braun thermoscan 3 var 7 i var e bebekte sizinki hangisi acaba arasında ne fark var anlayamadım acelemiz vardı tam inceleyemedim de
Ben şimdi elma armut doğmadım minik minik yoğurtla karıştırıp yedim hoşuma gitti tavsiye ederim açlığını keserse tabi.Şu saate kadar kilo almadan gittim diye sevinirken bugün anladım ki benim iştahım açılıyor yeni yeni
Şimdi bugün düzgün kahvaltı ettim,öğle,akşam yemeğini yedim.
Çayımı içtim,çikolatamı yedim.
Sütlü tatlı yedim.
Şuan açım
Sandviç mi yesem,yemek mi,meyve mi bilmiyorum
Midem kazınıyor iyice napayım
cordeliac canım bi ara sen Wind-Salbe N adında bi gaz kreminden bahsetmiştin. Alınacaklar listeme not etmiştim. Tam şimdiden alıyım diyordum ki, Aguline Bitkisel Şurup'u buldum. Bu şurup hakkında bir bilgin var mı? Bitkisel deyince direk can evimden vurdu beni arada kaldım.
Wind-Salbe N'nin içeriğinde kimyon yağı ve vazelin var.
Aguline şurupta ise, iyi bilinen Karminatifler olan Rezene Yağı,Zencefil yağı, Dere otu Yağı, Anason Yağı, Karaman Kimyonu Yağı, Nane ruhu var.
Her ikisinin de tüketici yorumları iyi aslında. Şurup bitkisel diyince arada kaldım ne yapsakI ikizcan2016 canım sen eczanende falan satıyor musun bu iki üründen? Ya da herhangi bir bilgin var mı?
Ben şimdi elma armut doğmadım minik minik yoğurtla karıştırıp yedim hoşuma gitti tavsiye ederim açlığını keserse tabi.
Bir de gebelikte propolis (arısütü de deniyor sanırım) kullanımı hakkında bilgisi olan var mı acaba? 1 ayda 2. kez nezle geçiriyorum çevremde propolis kullanıp memnun olanlar var ama hamileyken bilemedim
braun ya da beurer alicam canim, beurerin toptancisi var burda, direkt eczaneye aliyorum ordan baya uyguna veriyor..
bebek terazisi ve kulaktan ölcer termometreyi ordan bakicam, telsize de bakarim..
telsizde cok kafam karisti..
kameralilar cok janjanli, talk back fln var, konusuyosun bebis de seni duyuyor :)
hos ben yanlarinda biterim aninda, sanki telsizden ne konuscam el kadar bebeyle :))
benim alicam duz telsizdi..
avent aldim sut sagmayi, zaten cok sagip da saklayacak yerim olmayacak, 2 bebe birden fokur fokur somurecekler beni :)
sterilizator mamajoo aldim.. hem kurutuyomus hem isitiyomus.. iste saklama kabi, gogus pedi..vs
2 adet de maxi cosi aldim.. pempe :))
Ben pek hakim değilim zaten bu konuya. Doğrudur yani bilemiyorum. Bir arkadaşım yayladan getirttiriyor kendine sıvı şeklinde olanını alkolde çözdürerek falan hazırlanıyormuş dedi 1 senedir kullanıyormuş kullandığından beri de hasta olmamış belki de plasebo etkisidirEğer dayak yemeyeceksem ben propolis denen şeyin arı sütü olduğuna inanmıyorum. Organik arıcılıkla uğraşan tanıdıklarımız var, hepsi de arı sütünün kovandan alınıp anında tüketilmediği sürece hiçbir etkisi olmadığını ve zaten kovan başına çok az/gramlık miktarlarda çıktığını söylüyorlar.
Hani aksini iddia eden olursa da mucize pahalı bir şey olması lazım arı sütünün.
Hadi yavera2017 canım eşim spor yaptığı için arısütü,zencefil bal karışımlı bir şey hazırlıyor hep kendine.
Adam 15-20 gündür grip.Bir etkisi yok bence
Yok canım ben doğalsa dandiktir demiyorum ben sadece dogallığindan nasıl emin oluruz onu bilemiyorum tamam doğal diyorlarda. Sonuçta en kimyasal leke çıkarıcı çoğu lekeyi çıkartmıyor oda doğru. Kullanmaz mıyım sirke karbonat filan kullanıyorum bende evde.
Bir belindanın wc banyosunuda aldım çamaşır suyu kokusu mideme iyi gelmiyor diye dur içeriğine bi bakim.
Gel kızımı lora yap bekleriz bana kalırsa anası gibi erkek Fatma olur tabi tam tersi olmazsa şimdikiler pek zilli oluyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?