2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim sabun cevizlerim de şimdi geldi kargodan. Hem çamaşırda hem de kaynatarak yüzey temizliğinde kullanmayı düşünüyorum. Hatta şampuan sabun olarak da kullananlar varmış ama gözleri falan yaktığı için şimdilik o aşamaya mesafeli bakıyorum. İlk kez kullanacağım ama baya umutluyum beni çok cezbetti bu olay hatta neden daha önce bilmiyordum diye kızdım kendime. Bebek bu yönden de iyi geliyor sanki sayesinde yeni keşifler yapıyoruz

Eklentiler

• IMG_6300.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 84
kız Nasıl dayanıyorsun bu kadar gezmeye.ben dün bi tost makinesi almak için carefour a gittim anam anam diye diye geldim eve.ben yaşlanmışım heralde yaw
Ben de kendime hayret ediyorum ama durum bu gercekten. Haftanin 2-3 gununu boyle geciriyorum.
Bir yandan kiziyorum kendime fazla oluyor diye ama bir yandan da bakiyorum disardayim:)))

Bir de gebelikte propolis (arısütü de deniyor sanırım) kullanımı hakkında bilgisi olan var mı acaba? 1 ayda 2. kez nezle geçiriyorum çevremde propolis kullanıp memnun olanlar var ama hamileyken bilemedim

Tinyminidesign.blogspot adresinde tavsanin orulusu var canim. Dur link bulup atayim sana. Orgu biliosan cok rahat yaparsin. Ben iki aksamda yaptim. Gunduz de yapilsa bi gunde biter.

Io olarak bikac marka not etmistim ama bulamadim simdi. Kafa iyice gitti unutuyorum herseyi yorgunluktan. Onları da bulayim dur.

cordeliac hangi ip demistin. Himalaya miydi? Spagetti yarn puf vs icin mi kullanılıyordu?

http://tinyminidesign.blogspot.com.tr/2013/11/amigurumi-tombik-tavsan-yapls-amigurumi.html?m=1

Link bu eger cikmadiysa Tinyminidesign.blogspot tombik tavsanin yapilisi diye bulunur

canim niye arada kaliyorsun ikisini de al :)
gaz derdiyle ugrasirken neler alip neler denicez hicbi fikrin yok sanirim :))
wind salbe yi surer surmez gecicek mi sence :)
yorumlari guzel ama benim 10yildir eczanede gordugum, bi bebegin gazina iyi gelen digerinde ise yaramiyor..
deneyip bulcaz :)

Sağol B bugza canım. Link açılmadı ama dediğin gibi buldum yalnız bu tavşan bana üzgün gibi geldi biz kaşlarını daha değişik mi yerleştirsek yüzü gülse biraz ipleri de öğrenip aldık mı tamamdır cesaretlendim vala

Amigurumi icinse Himalaya Deluxe Bamboo
ya da yine puf icin spagetti alirken, amigurumi icin de spagetti jeans alabilirsin.

braun thermoscan 3 var 7 i var e bebekte sizinki hangisi acaba arasında ne fark var anlayamadım acelemiz vardı tam inceleyemedim de

3'unu bilmiyorum kuzum muhtemelen sene, sürüm farkı vardır sadece. Yeğenimde kullanmıştık ama o kaçtı inan incelemedim. 7'nin çocuğun yaşına göre ateş baz alma özelliği var. Yaşına göre değerlendirip sonuç veriyor ateşte.

Şu saate kadar kilo almadan gittim diye sevinirken bugün anladım ki benim iştahım açılıyor yeni yeni

Şimdi bugün düzgün kahvaltı ettim,öğle,akşam yemeğini yedim.

Çayımı içtim,çikolatamı yedim.
Sütlü tatlı yedim.

Şuan açım
Sandviç mi yesem,yemek mi,meyve mi bilmiyorum

Midem kazınıyor iyice napayım

Ben şimdi elma armut doğmadım minik minik yoğurtla karıştırıp yedim hoşuma gitti tavsiye ederim açlığını keserse tabi.

Aguline'i duydum ama hiç araştırmadım kuzum. Babystrends yanılmıyorsam üzüm çekirdeğinden doğal bir damla satıyordu abd menseili gaz için hem anneden bebeğe geçmesin diye anne de kullanabiliyordu. Bayagi delicesine yorum istek almıştı o damla ama markası aklımda değil. Eşekler gibi pişmanım onun yüzünden. Sonradan sipariş veririm diye aklımda tutmadığım için. I ikizcan2016 'a ya katılıyorum. Aklına yattıysa ikisini de al.

İkizcan yavrum benim mustela'lar geldi bu arada. Bariyer kreme baktım. Üç katmanlı, %98 doğal artı oksizinc de varmış içinde. Ekstra oksizinc almama gerek var mı sence yine?

Ben şimdi elma armut doğmadım minik minik yoğurtla karıştırıp yedim hoşuma gitti tavsiye ederim açlığını keserse tabi.

Canım ben elma yiyemiyorum.
Elma soyamıyorum,yanımda soyulmasına tahammül edemiyorum.
Onun o çıkarttığı sesi düşününce bile ağlayasım geliyor.

Çocukluktan beri elma,armut yiyemiyorum içim üşüyor. Elma görünce ağlayasım geliyor. Aşırı sinir basıyor.

Muzla mı bastırsam,muz,süt tüketsem.

Bir de gebelikte propolis (arısütü de deniyor sanırım) kullanımı hakkında bilgisi olan var mı acaba? 1 ayda 2. kez nezle geçiriyorum çevremde propolis kullanıp memnun olanlar var ama hamileyken bilemedim

Eğer dayak yemeyeceksem ben propolis denen şeyin arı sütü olduğuna inanmıyorum. Organik arıcılıkla uğraşan tanıdıklarımız var, hepsi de arı sütünün kovandan alınıp anında tüketilmediği sürece hiçbir etkisi olmadığını ve zaten kovan başına çok az/gramlık miktarlarda çıktığını söylüyorlar.
Hani aksini iddia eden olursa da mucize pahalı bir şey olması lazım arı sütünün.

vera2017 canım eşim spor yaptığı için arısütü,zencefil bal karışımlı bir şey hazırlıyor hep kendine.

Adam 15-20 gündür grip.Bir etkisi yok bence

Yavrişkom o beurer tartıların sonrasında normale dönüşebilenlerinden varsa bizi de kazıklamayacaksan şayet sorsana bi' olmadı senden alalım. :))

Talkback yani sadece telsiz formuna sıcak bakıyorum da. Su aplikasyonlarla çalışan kameralı modüllere pek sıcak bakamıyorum açıkcası ağ güvenliği açısından. O yüzden çok lazımsa telsiz diyorum.

Aslında doktorunla konuşsan izin verirse sezaryenden bir iki gün önce sağma egzersizleri yapsan, doğumda seni sömürseler falan? İkiz bebek olunca hastanede mama dayama yüzdeleri tek bebekten daha yüksek.

Maxi cosi araba mi aldın? Oto koltuğu mu?

Ben pek hakim değilim zaten bu konuya. Doğrudur yani bilemiyorum. Bir arkadaşım yayladan getirttiriyor kendine sıvı şeklinde olanını alkolde çözdürerek falan hazırlanıyormuş dedi 1 senedir kullanıyormuş kullandığından beri de hasta olmamış belki de plasebo etkisidir

Ya nasıl tarif edeyim şimdi kuzum. Çok karışık bir mevzu zira. Hepsinin kendini pazarladıkları alan farklı. Bio Belinda, Ecolinn vs. bunlar insan algısında bitkisel olarak kodlanmış olsa da ekolojik ürünler yani domestos doğada 100 yılda çözünüyorsa bu 1 yılda çözünüyor misal. Daha çabuk çözüldüğü için toprağın, suyun kirlenmemesini sağlıyor. Geri dönüşümlü yani. İçindeki kimyasallar masum, iyi niyetli, temiz kalpli diyelim. :)

Şimdi sana iç zehirlenmiyorsan doğaldır demeyeceğim. Sirkeyi de haddinden fazla içsen doğal olsa bile miden delinir ya da hasar alır. Her gün dibine çamaşır makinesi artığı giden ağaç da ertesi gün ölmüyor. Öyle olsa bizim artıklarımız yüzünden doğanın şu anda çoktan yokolmuş olması lazımdı. Etkilenmiyor mu, deli gibi etkileniyor da uzun uzadıya o kısma girmeyeceğim.

Yani neticede tamamen doğal olsa da bunları üretenlerin bir denetim süreçleri var. Hele ki uluslararası sertifikaları olan ürünler daha titizler bu konuda. Onları tercih edebilirsin.

Önceden olsa evde bukaşi kompostu bile yapıyordum bitkisel ev artıklarından temizlik için şimdi o kadar takatim yok yani kendimde görmüyorum. Yine elimden geldiği kadar dikkat etmeye, deneye yanıla güvenmeye çalışıyorum. Bu dünyada bizden sonra çocuklarımız da yaşayacak, doğayı koruma kültürünü de bizden alsınlar ki onlardan sonra, onların çocukları da yaşasın. İşin özü sadece bir şeyleri temizlemek olmasın benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…