2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bedava baldan tatlıdır bacım hiç duymadın mı göndersinler gelsin

Derin dur bak şimdi çemkireceğim taaa ayın 12'sinde sipariş verdim. Hâlen kargoya verilmemiş ürün, 3-5 gün sonra diye salladılar hep. Bugün baktım satıştan da kaldırmışlar. Muhtemelen iptal edecekler hâlen size haber vereceğiz diyorlar. Aynı siparişte gelen temizlik malzemeleri de kargoda patlamış. Ben firmayı aramasam hasarlı kargo tutanağı tutmayacaklardı daha bekleyecektim. Ee tabii ben çıldırdım haliyle.

Son zamanlarda bebek alışverişi yaptığım için bu termometreyle beraber hediye çeki de ittirdiler yine alışveriş yapayım diye herhalde. :/ Termometreyi aldım. Çeki de sağma makinesinde kullanırım diye bekliyorum. Şu lanet problemlerini çözerlerse şayet.

Hayret benim dün b.k attığım ateş ölçerim iyi birşeyler yapıyormuş yani desene :)))
test ettik, direk odanın içinde tuşuna bastık 22 derece hesapladı. Duvar teması olayı falan yok. Vücut ve obje kullanımı diye iki farklı ayarı var. Kanım ısındı bak şimdi birden :))
Ama nem ölçmüyor tabi. O zaman ben ayrıca bi oda termometresi de alıyım.

Bütün terslikler üst üste gelmiş canim yaa üzüldüm valla. Ben ne zaman sipariş versem (ki genelde akşamları veriyorum) sabah hemen kargoya vermiş oluyorlar. Yalnız bu gecikme sıkıntıları ürünü aldığın mağazadan kaynaklanıyor biliyorsun değil mi? Hepsiburada sadece aracı. Ne ürünü görüyor ne paketlemesini. Ben o yüzden ürün alırken satışı yapan mağazanın müşteri yorumlarını da okuyup öyle seçim yapıyorum.

Evet cimriliği bırak, bi' tane termometre al. Weewell gelsin bekle. Evdeki termometreyle kıyaslayayım. Doğru sonuç veriyorsa ona göre alırsın onu. Özelliği çok fiyatı da uygun.

Bi'de Derin sen bu natursutten kauçuk kokuyor demiştin ya. Ben hiç açıp kutusuna bakmamıştım açıkçası. Bugün eşyaları toparlarken açtım. Hiç kauçuk kokusu yoktu? Aksine çok tatlı, nasıl desem böyle odunumsu bir tütsü kokusu vardı çok hoş. Emziği yiyesim geldi o derece. Benim emzikte bir anormallik mi var acaba ya?

Ayy ne diyosunn kokmuyor mu?? Yoksa sahte mi benim ki cidden??? Keşke kokulu video olsa da atsam :)
Benimki bildiğin kauçuk kokuyor leş gibi. Hatta benim burnum 100 beygir gücünde koku alır, acaba abartıyor muyum diye eşime de koklatmıştım, o da çok fena kauçuk kokuyor demişti. Geçen gün, şimdilerde hamile bi oyuncu kadın var adını hatırlayamadım, instagramda baktım o da benim aldığım yerden aynı emziği almış fotosunu koymuş sayfasına. Napsam arıyım mı aldığım yeri? Sen nerden aldın?

@melina19900 , cordeliac , mrs_aysel , sarra13
teşekkür ederim arkadaşlar evde yatıyorum en son bir perinatologa gittim bebekle ilgili bir ssıkıntı çıkmadı çok şükür detaylı ultrasonda suyu da yeterli seviyede var normalden az olsada denildi. Kanama ya da ağrı olmadıktan sonra önemli değil incelme demişti ama dünden beri kahverengi bir akinti gelmeye başladı korkmaya başladım yine 26+1 olduk biraz daha sabredebilsek hayırlısı ile dualarinizi eksik etmeyin bizden bebişlerinizlei.

Yok kuzum ya. Sahte değildir. O zaman instagram'dan alacaktım ben. Sen ürünü atınca ben de annedukkan.com'dan aldım. Instagram'dakinin gelmesi uzun sürecek diye iptal edip. Irsaliye falan da göndermişlerdi. Duruyor hattâ. Ürün barkodlu da. Acaba ben açmayınca kokusu mu uçtu ki? Kokuyor ama kauçuk değil ağaç gibi kokuyor dediğim gibi yağ gibi bir emzik zaten.

Öteki mesaja istinaden Joker batacak herhalde. Satıcısı hepsiburada olan ürünleri alıyorum hep, hızlı da geliyor. Eco nuts'in tr distributoru joker olmasına rağmen satıcısı hepsiburada idi. Joker acaip sıkıntılı bu aralar ithal ürünler konusunda. Alırken temkinli yaklaş bence. :/

bayanlar bebek şampuanı falan ne aldınız. sebamed falan mı alsam yoksa mustela gibi bir şey mi. aslında güneş kremi alırken küçük boy bir mustela bebek şampuanı hediyesi vardı acaba ben yıkanıp denesemmi

Ay varya üşendim üşendim aramadım randevu için doktoru şimdi aradım ahada hep dolu :) zaten bir aydır görmüyordum oğlanı ta Salı'ya çarşambaya kaldı bakalım :)

Ben mustela aldım Papatya. Çantalı set halinde bariyer krem, vücut losyonu, masaj yağı, şampuan epey ucuza geldi tekleme almaktan. Atopik dermatit'te falan doktorlar Mustela tavsiye ediyor diye bunu aldım. Bi'de bitince eczanelerden daha kolay bulurum diye. Epey epey uzun gidiyormuş bu set.

Bunun haricinde de arkadaşımın tavsiyesiyle Töpfer'in su içermeyen pişik kremini alacağım. Belki banyo ürünlerini de alırım denemek için. Bu da doğal %95 üzeri organik içerikli.

Şampuanı dene bence bu arada. Kofre vermişler zaten.

derinn83 şekerler, merak ettim açtım ikisini de merak ettim bende , çok az bi kauçuk kokusu var benimkilerde. ama annedukkandan aldım bende, sahte ürün satacaklarını düşünmüyorum. ünlülere gönderip reklam yapmaya da başlamışlar gördüğüm. natursutten beğenmişti,ben de şaşırdım kim bu türk insanı diye baktıydım , ordan gördüm.

ağzını açık birak geçer kokusu, zaen her türlü streril etcez bi şekilde. koku konusunda ben de çok hassasım. migrenimi tetikliyor her şey. aldığım hiç bişeyi paketli bırakmıyorum, sürekli camlar da açık. çocuk rahatsız olmayacaksa bile kesin be olurum.

evet aslinda dogru soyluyosun, ananem cimri benim :))
ona cektiler o zmn :)))

Ay varya üşendim üşendim aramadım randevu için doktoru şimdi aradım ahada hep dolu :) zaten bir aydır görmüyordum oğlanı ta Salı'ya çarşambaya kaldı bakalım :)

iyiymiş şansılsın, yine çok ertelememişler. benim doktorlar 2 hafta sonraya randevu veriyorlar en erken. :/ bi de üstüne acil ameliyatları falan çıkıyor, sonra erteliyorlar bi de :) e mecbur acil operasyon çıkınca bişey de diyemiyosun.

Ben bi deniyim bence evdekini set halinde almak mantikli tektekten daha uyguna gelir.

O zaman bizimkilerin kokusu bekleye bekleye uçtu Mine. Ben de hiç açmamıştım çünkü dün muhabbeti olunca bugün açtım öyle elime denk gelince. Zaten dediğin gibi steril edeceğiz de.

cordeliac nmine
Kızlar şaka gibiii, şimdi gidip kutusunu açtım tekrar kokladım, kokudan eser kalmamış
Bu neydi ki şimdi böyle yaa
Neyse iyi bari hepimizin ki orijinal yoksa hep bu I ikizcan2016 yüzünden oldu, gözü kaldı ucuza aldığım emziğimde diyecektim

Canım ben şampuanı, pişik kremini ve ısla mendilnii sebamed aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…