2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay ben Zaten arayıp randevu almaya üşengecim benim doktor öyle olsaydı ben Doğuma kadar 2-3 kere görürdüm muhtemelen :)))

yok kız o Aslan'ın özelliği bende Aslan'ım.cidden çorap takıntım vardır.kış gelince kardeşlerim bana senin çorap mevsimin geldi derler.çok severim değişik değişik çorap giymeyi

Kızlar şeker yüklemesi 75 yaptıranlar sonuçlarınız nasıldı?
açlık 84
1. saat 198
2. saat 163 çıktı benim.

Normal değerleri kaçtı bilen var mı? Doktora henüz ulaşamadım çünkü ameliyattaymış.

Ya bi'de ekstradan fiyat falan düşüyor alınca. Hediye mediye gönderiyor sürprizli.
Abla da izmir'li bu zara'nın, indietext'in, rodini'nin tekstillerini rotex üretiyor hep. Oradan alıyor herhalde diye düşünüyorum sormadım henüz.

Rodini'nin normal satışta 200'ün altında tek parçası yok. Ben 4 tane tulum, 1 tane battaniyeyi 160'a aldım yanında hediye ve çorap falan da göndermiş. Zara'lardan kombin yaptım, onları da indirdi. Kargosu da kendinden hep.

Yanisi kaçırılacak gibi değil ürünleri.

cordeliac mustelanın setini nerden aldın. hepsiburada'dan buldum bir tane http://www.hepsiburada.com/mustela-merhaba-bebek-cantasi-p-SGBESGBEMUSTELA89 internetten alınırmı bu tür şeyler acep

Ben de oradan aldım canım, faturalı falan geldi hepsiburada adına. Gayet orijinal. Koruma kapakları falan da var şampuanların üzerinde. Qr kodlu ürünlerin hepsi ayrıca.

Temsili hâli de bu. Çantanın içinde alt açma var bir de ama epey minik bir şey. Çantayı da uzun yola falan gidersek bez için kullanırım muhtemelen. Çantasının kumaşı güzel.

Eklentiler

• 1476884170435.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 77
Çok güzelmiş bende alayım o zaman. teşekkürler resim için rahatlıkla alacağım güle güle kullanalım

kızlar biz erkek bebek bekliyoduk, bugün kız olduğunu öğrendik sürpriz yapmış meleğim
nasıl yanii 28. haftada cinsiyeti mi değişti..aman Allahım ben her şeyini aldım..öyle bir şey olursa şok olur benim için bende 28. haftaya gircem canım nasipse..bebişinin kilo ve boyu ne kadarmış? benimki baya minik bişey olcak sanırım..babası da baya boylu poslu bizim tarafa çekti kesin bu çocukk:)

hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsunlarda kıyafet, cinsiyet önemli değil, 1050 gr 35 cm dedi dr iriymiş biraz

Çok güzelmiş bende alayım o zaman. teşekkürler resim için rahatlıkla alacağım güle güle kullanalım

Rahatlıkla alabilirsin kuzum. Çok hızlı da geliyor. Mutlulukla bitirsin minnoşun.
Vücut losyonundan denemek için kendime iki pıs pıs yaptım bu arada harika.
Ben bizim bebeye ortak olucam galiba.

uyku setlerini nerden siparis verdin?
nasi alarm veriyo? odadaki oksijeni mi olcuyormus anlamadim??
Bırını mybabyhome dan dıgerını nilshandsbaby den istedım canım
Yok bu bebek boğulmaları ıle ılgılı
Bı sorun olursa ayak bılege takılı nefes almazsa alarm verıyo

B bugza canim 1.ve 2. saat tokluklarin yüksek çıkmış. 1. saat en fazla 180 2. saatte 140 olmali diye biliyorum

avm de zaten ya, uzaydan bakmadim :))

kalin bisey tam hirka gibi degil, bunun bi uzun modeli :)

Eklentiler

• IMG_0367.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 88
Bırını mybabyhome dan dıgerını nilshandsbaby den istedım canım
Yok bu bebek boğulmaları ıle ılgılı
Bı sorun olursa ayak bılege takılı nefes almazsa alarm verıyo

kiz tovbe de nie bogulsun :) allah korusun
oyle seyler getirme aklina, yorgana sarip birakmicaz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…