2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

I ikizcan2016 soothie'lerin arkasındaki boşluktan kızları parmaklama hayali kurduğu için bizimkilere b*k atıyor Derin.

Ayrıca bu Natursutten'lere deri ipten emzik zinciri örmüşler ya instagram hesabına fotoğraf paylaşan anneler. Çok şirin durmuyor mu?

senin alisveris performansin dusmus o yuzden depresyondasin :))
dogumu fln dusunme simdi, cik biraz dolas, cikamiyorsan netten al :))

benim ruyalarim cok karisik, hem entrika hem alisveris temali :)

ruyamda eski sevgilimi gordumbu gece, daha dogrusu bi davetiye geldi bana, iste
"bilmemne delil" butik bebek magazasi acilis yapiyormus, gelin fln..
adi delil idi, boyle mariposa gibi bi magaza aciyormus :))
neyse attim davetiyeyi, aradi beni, gel mutlaka cok guzel organik bebek takimlarim var diyo :)))
ya dedim sen eczaci diil miydin, ne alaka?
yok ben tuhafiyeci oldum sana lazim olur diye dedi :))
gulmekten yazamiyom :)
neyse
yaa yok gelmiym ben uygun olmaz, sana basarilar dedim, yari fiyatindan daha ucuza vericem, uyku setlerim var organik, gel ne istiyosan al deyince dayanamadim, ok geliym bari dedim..
o arada uyanmisim :))

bilinc altim beni nerelere surukluyor :)
hem eski sevgili fln entrika, hem de annelik icgudusu de gelmis, organik uyku setini duyunca ikna olmalar fln :)))

bi bana gelmedi şu evekonomisici anne halleri :)))

orjinal olsa hala kokardi, feyk demekki :))))

Cimri değilim diyorsun da son 7 aydır kendine ne aldın Ikizcan? Haydi itiraf et arkadaşlar da duysun.

hicbisey
o cimrilikten degil ki, fakirlikten :))
dun bi hirka begendim, dedim bari kendime de bi hirkacik aliym.. 1029tl imis..
yok benim hirkam var bu sene idare ederim dedim ciktim magazadan :)))

Şirin duruyor da ben almıyım bacım, bi tane zincir almışım zAten idare ediversin onunla :) zaten akşam bi çılgınlık edip 17 TL ye emzik kutusu aldım ciğerim yanıyor hala

Şirin duruyor da ben almıyım bacım, bi tane zincir almışım zAten idare ediversin onunla :) zaten akşam bi çılgınlık edip 17 TL ye emzik kutusu aldım ciğerim yanıyor hala

Ben de suavinex'in düz kayış gibi olanını aldım. Deri ip bulursam onu kendim örecegim.

Emzik kutusu kaç tane alıyor? Hangi marka? 2 emzik sığıyorsa iyi almışsın bence.

E ecrinny
bebek 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alinabiliyor canim. Bunu da bütün alabilecegin gibi parca parca da alabilirsin. Ben öyle yapicam :) seminer döneminde okula bebekle gider yaz tatilindede maaşımı alırım.

hicbisey
o cimrilikten degil ki, fakirlikten :))
dun bi hirka begendim, dedim bari kendime de bi hirkacik aliym.. 1029tl imis..
yok benim hirkam var bu sene idare ederim dedim ciktim magazadan :)))

O aradaki sıfırı yanlışlıkla mı yazdın? Ben mi binyirmidokuz tl okuyorum? Şaka mısın sen Ikizcan? Angora yünü mü neymiş o hırka öyle.

Valla bu fakirlik değil bacım. Sen yanlış aileye doğmuşsun. Soyadın sabancı, koç falan olmalıymış.

Git bi' avm mağazasından 150-200 liralık hırka al, neyine yetmiyor. Etiketiyle birlikte mi giyeceksin bin liralık hırkayı n'apacaksın allaaan delisi.

Ben de suavinex'in düz kayış gibi olanını aldım. Deri ip bulursam onu kendim örecegim.

Emzik kutusu kaç tane alıyor? Hangi marka? 2 emzik sığıyorsa iyi almışsın bence.
Bak nasılda işini biliyorsun, benim emzik kutusu da Suavinex
Valla tipini çok beğendim, bpa içermiyor falan deyince bastım siparişi. Tek mi çift mi bilmiyorum bile ahanda fotosu

işin kötü kısmı alınacak o kadar az şey kaldı ki :) onları da bitirirsem şimdi tam girerim depresyona. :/

hahahhahahahahahah çok şeker yawf, senin için tuhafiyeci olmuş eksik ne varsa onu saymış bi de kıyamam, organiklerle ikna etmiş.

Ayyy sen beni öldürüyorsunnnnn
Azcık yakın oturaydık ya hiç çıkmazdım senin evden. Sen anlat ben güleyim

Bak nasılda işini biliyorsun, benim emzik kutusu da Suavinex
Valla tipini çok beğendim, bpa içermiyor falan deyince bastım siparişi. Tek mi çift mi bilmiyorum bile ahanda fotosu Eki Görüntüle 1900147

Suavinex'in tasarımları hem çok uygun, hem çok tatlı ya. Bunu görmüştüm. 1 mi, 2 mi bilemedim diye almadım. Gelince ölç bana haber ver, ona göre şey edeyim.

Kızlar daha önce de bahsetmiştim. Instagram'da @gunesingardrobu var. Ikinci, el sıfır karışık satıyor.

Sıfırlardan 4 tane organik mini rodini tulum, organik badiler falan aldım. Garantisini verebilirim. Sıfır etiketli Zara sweatleri, eşofman altlarını falan 20 tl'ye satıyor. Erkek bebeler için.

Muhtemelen İzmir'den rotex'i boşaltıyor üretimden.

Ben battım, siz de batın reklamı olsun bu da.

evet canım bende aynen böyle yapmayı düşünüyorum..hayırlısı ile alalım da yavrularımızı kucağımızaa..

Ben de gülmekten okuyamadım:)))
Ne senaryo ama
Ben de bugünlerde hep kabus gibi rüyalar görüyorum galiba çok normal

Çook beğendim ben bu ablayı. Acayip güzel kombinler yapmış, satış sunumu konusunda gayet başarılı. Normalde sadece alt alacaksan bile o kombini görüp üstünü de alırsın aferin :))
Fiyatlarda çok iyi.. Bak mesela bu setin fiyatı 100 TL. Sırf sepetini I ikizcan2016 50 TL ye ördürür :))

27.hafta da olan anneler bebişlerinizin boy ve kiloları nasıl? kilo 993 gr çıktı direk boyu söylemedi ama ca ve fl değerlerini söyledi de tam hatırlamıyorum..bebeğim haftasına göre minik mi yoksa normal mi acaba?burdakilerin bebişlerinin kiloları genelde daha yüksekti diye hatırlıyorum..kilo önemli değilde fl haftasını söylerken 25+3 felan dedi galiba..diğer değerlerinin haftası hep 26-27lerdeydi..ondan aklıma takıldıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…