cordeliac nmine
Kızlar şaka gibiii, şimdi gidip kutusunu açtım tekrar kokladım, kokudan eser kalmamış
Bu neydi ki şimdi böyle yaa
Neyse iyi bari hepimizin ki orijinal yoksa hep bu I ikizcan2016 yüzünden oldu, gözü kaldı ucuza aldığım emziğimde diyecektim
unutup geçmeye çalışıyorum da çıkmıyo ki aklımdan görüntü. bu hafta biraz evde fazla kaldım sanırım. onun da etkisi var. bi de burda dün doğum konuşmuşsunuz, heralde ondan da etkilendim. en büyük korkum zaten erken doğum. hemen yazdım senaryoyu oynadum. alışveriş yapayım da az kendime geleyim. liliiden siparişlerim geldi de açmadım daha. o kadar depresifim. :/
Ben de yayım şekerim, cimrilik bana hamile kaldıktan sonra geldi valla :))
Bu yaşıma kadar ne alışveriş yaparken, ne yemek siparişi verirken doğru düzgün fiyatına bakmazdım desem yeridir. Ama şimdiii öyle miii 5 TL kargo parası fazladan vermiyim diye yaptığım fizibilite çalışmalarım göz doldurur
bi bana gelmedi şu evekonomisici anne halleri :)))
cordeliac nmine
Kızlar şaka gibiii, şimdi gidip kutusunu açtım tekrar kokladım, kokudan eser kalmamış
Bu neydi ki şimdi böyle yaa
Neyse iyi bari hepimizin ki orijinal yoksa hep bu I ikizcan2016 yüzünden oldu, gözü kaldı ucuza aldığım emziğimde diyecektim
Cimri değilim diyorsun da son 7 aydır kendine ne aldın Ikizcan? Haydi itiraf et arkadaşlar da duysun.
Şirin duruyor da ben almıyım bacım, bi tane zincir almışım zAten idare ediversin onunla :) zaten akşam bi çılgınlık edip 17 TL ye emzik kutusu aldım ciğerim yanıyor halaI ikizcan2016 soothie'lerin arkasındaki boşluktan kızları parmaklama hayali kurduğu için bizimkilere b*k atıyor Derin.
Ayrıca bu Natursutten'lere deri ipten emzik zinciri örmüşler ya instagram hesabına fotoğraf paylaşan anneler. Çok şirin durmuyor mu?
Şirin duruyor da ben almıyım bacım, bi tane zincir almışım zAten idare ediversin onunla :) zaten akşam bi çılgınlık edip 17 TL ye emzik kutusu aldım ciğerim yanıyor hala
E ecrinnybenim işe gidip gelmem sıkıntı biraz uzak bir yerde okulum onun için olabildiğince erken izne ayrılcam malesef..sonrasında bebekle ancak 4 hafta iznim olcak..yıllık izinde yok bizde yaza kadar artık bişeyler ayarlamayı düşünüyorum...bide 2 yıl değil mi ücretsiz izin süresi 6 ay olduğunu duyunca üzüldüm bak şimdi.
hicbisey
o cimrilikten degil ki, fakirlikten :))
dun bi hirka begendim, dedim bari kendime de bi hirkacik aliym.. 1029tl imis..
yok benim hirkam var bu sene idare ederim dedim ciktim magazadan :)))
Bak nasılda işini biliyorsun, benim emzik kutusu da SuavinexBen de suavinex'in düz kayış gibi olanını aldım. Deri ip bulursam onu kendim örecegim.
Emzik kutusu kaç tane alıyor? Hangi marka? 2 emzik sığıyorsa iyi almışsın bence.
senin alisveris performansin dusmus o yuzden depresyondasin :))
dogumu fln dusunme simdi, cik biraz dolas, cikamiyorsan netten al :))
benim ruyalarim cok karisik, hem entrika hem alisveris temali :)
ruyamda eski sevgilimi gordumbu gece, daha dogrusu bi davetiye geldi bana, iste
"bilmemne delil" butik bebek magazasi acilis yapiyormus, gelin fln..
adi delil idi, boyle mariposa gibi bi magaza aciyormus :))
neyse attim davetiyeyi, aradi beni, gel mutlaka cok guzel organik bebek takimlarim var diyo :)))
ya dedim sen eczaci diil miydin, ne alaka?
yok ben tuhafiyeci oldum sana lazim olur diye dedi :))
gulmekten yazamiyom :)
neyse
yaa yok gelmiym ben uygun olmaz, sana basarilar dedim, yari fiyatindan daha ucuza vericem, uyku setlerim var organik, gel ne istiyosan al deyince dayanamadim, ok geliym bari dedim..
o arada uyanmisim :))
bilinc altim beni nerelere surukluyor :)
hem eski sevgili fln entrika, hem de annelik icgudusu de gelmis, organik uyku setini duyunca ikna olmalar fln :)))
Ayyy sen beni öldürüyorsunnnnnsenin alisveris performansin dusmus o yuzden depresyondasin :))
neyse attim davetiyeyi, aradi beni, gel mutlaka cok guzel organik bebek takimlarim var diyo :)))
neyse
yaa yok gelmiym ben uygun olmaz, sana basarilar dedim, yari fiyatindan daha ucuza vericem, uyku setlerim var organik, gel ne istiyosan al deyince dayanamadim, ok geliym bari dedim..
hem eski sevgili fln entrika, hem de annelik icgudusu de gelmis, organik uyku setini duyunca ikna olmalar fln :)))
Bak nasılda işini biliyorsun, benim emzik kutusu da Suavinex
Valla tipini çok beğendim, bpa içermiyor falan deyince bastım siparişi. Tek mi çift mi bilmiyorum bileahanda fotosu Eki Görüntüle 1900147
Tamam canım gelince haber ederim ben sanaSuavinex'in tasarımları hem çok uygun, hem çok tatlı ya. Bunu görmüştüm. 1 mi, 2 mi bilemedim diye almadım. Gelince ölç bana haber ver, ona göre şey edeyim.
evet canım bende aynen böyle yapmayı düşünüyorum..hayırlısı ile alalım da yavrularımızı kucağımızaa..
Ben de gülmekten okuyamadım:)))senin alisveris performansin dusmus o yuzden depresyondasin :))
neyse
Çook beğendim ben bu ablayı. Acayip güzel kombinler yapmış, satış sunumu konusunda gayet başarılı. Normalde sadece alt alacaksan bile o kombini görüp üstünü de alırsın aferin :))Kızlar daha önce de bahsetmiştim. Instagram'da @gunesingardrobu var. Ikinci, el sıfır karışık satıyor.
Sıfırlardan 4 tane organik mini rodini tulum, organik badiler falan aldım. Garantisini verebilirim. Sıfır etiketli Zara sweatleri, eşofman altlarını falan 20 tl'ye satıyor. Erkek bebeler için.
Muhtemelen İzmir'den rotex'i boşaltıyor üretimden.
Ben battım, siz de batın reklamı olsun bu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?