2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya genelde oyle oluyor takilma ben hic kocaman burunla dogan bebek gormedim kardesimin burnu oklava kadar ama bebekken dugme gibiydi sonradan oluyor da dogustan zor :)))

Bende girdim canim malesef Değişik kabuslar. Hep kaybetme korkusu. Sanki.hic buyumedi gibi hissediyorum. Cuma 1 ay olacak en son kontrole gittigimden beri. Randevu aldim ogleden sonrasi icin nasil sabredeceğim bilmiyorum

yok onlar yay veya oglak olcaklar, cimri olcaklar yani :))
mayista dogsalar yanmistik gercekten :))
aman kacsin, anasini ve bacisini da alip gitsin buralardan :)
Kıııız benım nerem cımrı
Oğlağım ben

Kızlar tetanozun ikinci dozunu oldunuz mu?
İlki 4 gün sızı yaptı bende 26 sında gitmem gerek ikinci için.

Bu arada 31 gibi de şeker yüklemesi için aç karna gideceğim tam olarak nasıl bir şey?

Asimi yaptirdim canim. Agri sizi sonrasinda olmadi hic bu sefer. Seker yuklemesi de 75 lik yapti doktorum. Elmali gazoz tadinda kutukola gibi hazir asitli bir içecek ictim. Ac karnina tabi midem bulandi biraz ama cok sikinti olmadi.

Bende girdim canim malesef Değişik kabuslar. Hep kaybetme korkusu. Sanki.hic buyumedi gibi hissediyorum. Cuma 1 ay olacak en son kontrole gittigimden beri. Randevu aldim ogleden sonrasi icin nasil sabredeceğim bilmiyorum

ya kizlar bi sakin olun, hic buyumedi gibi hissediyorum ne demek, olur mu oyle sey..
kafanizda kuruyorsunuz..
hareket etmiyo mu kuzular? 1ay uzun gercekten, ben max.2hafta dayaniyorum.. e cok daraldiysan cumayi bekleme kalk git bi hastaneye karnim agriyo de baksinlar :)
boyle stres olunca bebek de etkileniyor..

Kızlar tetanozun ikinci dozunu oldunuz mu?
İlki 4 gün sızı yaptı bende 26 sında gitmem gerek ikinci için.

Bu arada 31 gibi de şeker yüklemesi için aç karna gideceğim tam olarak nasıl bir şey?

şeker yüklemesi , 50gr dı benim. aç ve su içmeden gel demişti dr.
oyle glikozla ıslatılmış baklavadan daha hafif bir tat.
laboratuvarda 1 bardak 250-300 mg suya şeker karıstırılıp veerilmişti . toz şeker gibi ama farklı bi şeker.
agıza alıp yuttuktan sonra agızda acayip kimyasal bi tat bırakıyor , sankı detarjan yemişim gibiydi ama içerken zorlanmadım

haklisin canim yaa. Hareket ediyo tabi cok sukur. Yine de huzursuzum oyle. Baska doktora da gitmek istemiyorum. Bundan sonra zaten 2 haftada bir cagirir. Bi gitsem yuk kalkicak uzerimden. Cabuk gecsin su iki gun

Benımkı ılk aylar park yatakta benım Yanımda yatıcak ama bızımkı bı park yatak almış ana kucagımsı besıgı fılan da var ustune monte edılen
O park yatağa 2-3 Çarşaf yeter
Kendı yatağına da sımdılık ıkı uyku setı sıparış ettım
Ama gözüm doymadıda
Bı araba bı de ucak sekıllı uyku setı yaptırdım
Kuzu yada baykuşlu ıstıyorum ama kımse yanaşmıyo
Kalıp çıkartmak zorlarına gıdıyo
4 kenarı makınadan gecıcek bı carsaf ıçın bıle havalarından gecılmıyo abıye dıkıyolar sankı
Ikiz bu arada bı yerde bışey gördüm ama nerde hatırlamıyorum
Ayak bılege küçük bı cırt cırtlı kumaş baglanıyo
Tansıyon aletı gıbı
Oksıjen sensörü
Allah korusun bışey olursa alarm verıyo

senin yukselenin bogadir kesin :)))
ne biliym canim, benim kardesim ve annem oglak, baya tutumlular.. bana kiziyolar hep :)
kuzenim yay, o da kombiyi yakmiyor battaniyeyle oturuyor evde :)))

Ya benim eşim yay,yükselen oğlak hesap kitabı seviyor ama pinti değil örneğin kaç gündür kombi yansın diye bekliyor :)))

Senin kuzenin öğrenci mi yoksa :))

B Beyaz Kamelya canım elbet büyüyorlar sıkıntı etme kendine.
Tekmeleri bile ne kadar güçlendi artık.
Beni de 1 ay sonra çağırıyordu hep ama şeker yüklemesi için 2 hafta sonra çağırınca sevindim.
Bundan sonra da bir ay sonra derse de 3 hafta isteyeceğim.
Zaman uzun olunca insan merak ediyor süreyi kısa tuttur :)
Kendine sıkıntı etme

:) sagol canim. Elimden geldigince sakin olmaya calisiyorum. Bu kontrolden sonra 2 haftada gidicem. 32. Hafta Raporumu alip biraz evde kafa dinleyeyim. Ozaman bol bol.takilcam sizinle

uyku setlerini nerden siparis verdin?
nasi alarm veriyo? odadaki oksijeni mi olcuyormus anlamadim??

24. hafta öncesi kaybımız varsa "kaybım yok" mu işaretlenmeli yani? Gebelere yapılabilecek en acımasızca anket olmuş.

senin yukselenin bogadir kesin :)))
ne biliym canim, benim kardesim ve annem oglak, baya tutumlular.. bana kiziyolar hep :)
kuzenim yay, o da kombiyi yakmiyor battaniyeyle oturuyor evde :)))
Benım yukselenım aslan
araştırır ucuzu bulurum ama savaş çıkacakmış gıbı her seyden 1000 tane alırım
Bekarken ceyızıme Çorap almışım sankı evlenınce Çorap alamıycam
Hala bı çekmece Çorap çamaşır var paketı acılmamıs

Ya benim eşim yay,yükselen oğlak hesap kitabı seviyor ama pinti değil örneğin kaç gündür kombi yansın diye bekliyor :)))

Senin kuzenin öğrenci mi yoksa :))

yok kiz, 4 cocugu var, bronsit oluyolar diye beni sikistiriyodu ne kullaniym da bu cocuklarin bagisiklik sistemini guclendiriym diye :)
ben de buna ozel kombinasyonlu receteler hazirliyodum, anam gecen kis istanbula gittigimde evine bi gittim ki buz gibi, cocuklara patik giydirmis, elleri ayaklari buz gibi..
bi kizdim buna, bagisiklik sistemi guclendirecegine şu evini isit diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…