ben de ona bakiyodum simdi :))
bu iyi gibi, biraz daha uyguna bulabiliriz ama..
Eki Görüntüle 1900090
yok kiz, 4 cocugu var, bronsit oluyolar diye beni sikistiriyodu ne kullaniym da bu cocuklarin bagisiklik sistemini guclendiriym diye :)
ben de buna ozel kombinasyonlu receteler hazirliyodum, anam gecen kis istanbula gittigimde evine bi gittim ki buz gibi, cocuklara patik giydirmis, elleri ayaklari buz gibi..
bi kizdim buna, bagisiklik sistemi guclendirecegine şu evini isit diye :)))
Hepsiburada'yla epey sorun yaşadım, çirkeflik yaptım. Sana yazmadan önce mail atmışlar telafi etmek için size hediye gönderelim ya da hediye çeki verelim gibisinden.
Hediyelerden birinde bu termometre var. Nedir, ne değildir bilemedim.
Beurer daha sağlam olur diyorsan bunlara rest çekip onu alayım?
B Beyaz Kamelya bişey yoktur canım sure uzayınca bız stres oluyoruz işte
Ama gıt için rahat etsın
Yıne 1 ay ıyı dayanmışsın
Ben ıkı haftadan sonra başlıyorum delırmeye
Ptesı Dr dan çıkarken eşım Dr a hadı bız ıkı haftaya gelırız yıne dıyo
Onemlı olan kafan rahat olsun
Iyı haberde alacaksın gıdınce
24. hafta öncesi kaybımız varsa "kaybım yok" mu işaretlenmeli yani? Gebelere yapılabilecek en acımasızca anket olmuş.
yok kiz, 4 cocugu var, bronsit oluyolar diye beni sikistiriyodu ne kullaniym da bu cocuklarin bagisiklik sistemini guclendiriym diye :)
ben de buna ozel kombinasyonlu receteler hazirliyodum, anam gecen kis istanbula gittigimde evine bi gittim ki buz gibi, cocuklara patik giydirmis, elleri ayaklari buz gibi..
bi kizdim buna, bagisiklik sistemi guclendirecegine şu evini isit diye :)))
ya Can'ım valla bu hormonlar bizleri mahvetti.al benden de o kadar bende senin gibiyim sapur supur rüyalar görüyorum.üzülmeİki gundur korkunc ruyalar gorup tum gunumu aglayarak geciriyorum.
Dun ruyamda cocuum yanimda koltukta uyuyakaliyordum. Sonra bi uyaniyodum, cocuum suratini kapamis battaniyeyle nefes almiyodu. Nasil sicrayarak uyandim anlatamam.
Bugun de ondan asagi kalmadim. Bu hafta doguruyodum. Hemsilerler vs yuzunu gostermiyordu. Kalkiyordum hemen masadan. Hastanede cocuum nerde hangi kuvezde diye ariyordum. Kimse cevap vermiyordu. Yasiyo mu onu soyleyin bari diye agliyodum. En sonunda birisi goturuyordu beni, al bak bu seninki diye, o kadar minikti ki , kedi yavrusu gibi agliyordu, dokunamiyordum cani aciyacak diye. Ay Allah korusun. Boyle uyandim.
Dogum oncesi depresyonu varsa ben ona girdim sanirim.
kız yok oğlaklar cimri olmaz ki senin anan da bi gariplik var onun genetik faktörle alması vardır belki ananen filan cimriyse.benim kocam oğlak ben Aslan sözde Aslan'a savurgan derler ama kocam benden daha savurgandır.bazen zor zaptediyorum Ada'mı yawfsenin yukselenin bogadir kesin :)))
ne biliym canim, benim kardesim ve annem oglak, baya tutumlular.. bana kiziyolar hep :)
kuzenim yay, o da kombiyi yakmiyor battaniyeyle oturuyor evde :)))
kız yok oğlaklar cimri olmaz ki senin anan da bi gariplik var onun genetik faktörle alması vardır belki ananen filan cimriyse.benim kocam oğlak ben Aslan sözde Aslan'a savurgan derler ama kocam benden daha savurgandır.bazen zor zaptediyorum Ada'mı yawf
Ben de yayım şekerim, cimrilik bana hamile kaldıktan sonra geldi valla :))senin yukselenin bogadir kesin :)))
ne biliym canim, benim kardesim ve annem oglak, baya tutumlular.. bana kiziyolar hep :)
kuzenim yay, o da kombiyi yakmiyor battaniyeyle oturuyor evde :)))
hayrolsun sabah niyetine canim, normal bu korkunc ruyalar, ben de goruyorum..
hic uzerinde durma, niye agliyorsun butun gun??
ruya yaa..
bilincaltimiz karmakarisik, korkular yasiyoruz, hormonlar alt ust..
biz gormeyelim de kim gorsun korkunc ruya :))
sakin ciddiye alma, unut gec git..
Bende girdim canim malesefDeğişik kabuslar. Hep kaybetme korkusu. Sanki.hic buyumedi gibi hissediyorum. Cuma 1 ay olacak en son kontrole gittigimden beri. Randevu aldim ogleden sonrasi icin nasil sabredeceğim bilmiyorum
Kıııız benım nerem cımrı
Oğlağım ben
Benım yukselenım aslan
araştırır ucuzu bulurum ama savaş çıkacakmış gıbı her seyden 1000 tane alırım
Bekarken ceyızıme Çorap almışım sankı evlenınce Çorap alamıycam
Hala bı çekmece Çorap çamaşır var paketı acılmamıs
ya Can'ım valla bu hormonlar bizleri mahvetti.al benden de o kadar bende senin gibiyim sapur supur rüyalar görüyorum.üzülme
kız yok oğlaklar cimri olmaz ki senin anan da bi gariplik var onun genetik faktörle alması vardır belki ananen filan cimriyse.benim kocam oğlak ben Aslan sözde Aslan'a savurgan derler ama kocam benden daha savurgandır.bazen zor zaptediyorum Ada'mı yawf
elmalıydı benimkisi. eşim oooo bana yokmu gazoz dediTadı güzeldi yani
Dün tam ben de oda termometresini düşünüyordum. Bu bendeki temassız ateş ölçer aynı zamanda bebeğin banyo suyunu, biberonu, oda sıcaklığını falan da ölçüyor. Sanırım dün sizin aldığınız Braun ateş ölçerler de yapıyor. Yine de oda termometresi alalım mı? Eşim her seferinde cihazla mı uğraşıcan, hep komidinin üzerinde gözünün önünde durabilecek birşey daha alalım diyor. Ay cimriliğim tuttu yineI ikizcan2016 oda termometresini ne alacaksın sen yavrum bu arada?
Büyüyoruz yavaş yavaş :))
54 olmuşum bu aradaEki Görüntüle 1900098 2 kilo almışım
Valla canım çok yorgun hissediyorum. Birde kahvaltıda tereyağı yemiştim kafam böyle kocaman sanki hafifde sancım varhayirdir? neyin var canim?
Bedava baldan tatlıdır bacım hiç duymadın mı göndersinler gelsinHepsiburada'yla epey sorun yaşadım, çirkeflik yaptım. Sana yazmadan önce mail atmışlar telafi etmek için size hediye gönderelim ya da hediye çeki verelim gibisinden.
Hediyelerden birinde bu termometre var. Nedir, ne değildir bilemedim.
Beurer daha sağlam olur diyorsan bunlara rest çekip onu alayım?
Dün tam ben de oda termometresini düşünüyordum. Bu bendeki temassız ateş ölçer aynı zamanda bebeğin banyo suyunu, biberonu, oda sıcaklığını falan da ölçüyor. Sanırım dün sizin aldığınız Braun ateş ölçerler de yapıyor. Yine de oda termometresi alalım mı? Eşim her seferinde cihazla mı uğraşıcan, hep komidinin üzerinde gözünün önünde durabilecek birşey daha alalım diyor. Ay cimriliğim tuttu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?