2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben de ona bakiyodum simdi :))
bu iyi gibi, biraz daha uyguna bulabiliriz ama..
Eki Görüntüle 1900090

Hepsiburada'yla epey sorun yaşadım, çirkeflik yaptım. Sana yazmadan önce mail atmışlar telafi etmek için size hediye gönderelim ya da hediye çeki verelim gibisinden.
Hediyelerden birinde bu termometre var. Nedir, ne değildir bilemedim.

Beurer daha sağlam olur diyorsan bunlara rest çekip onu alayım?

Eklentiler

• Screenshot_20161019-132442_1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 60

Yazık ya çocuklara ne pintiymiş

B Beyaz Kamelya bişey yoktur canım sure uzayınca bız stres oluyoruz işte
Ama gıt için rahat etsın
Yıne 1 ay ıyı dayanmışsın
Ben ıkı haftadan sonra başlıyorum delırmeye
Ptesı Dr dan çıkarken eşım Dr a hadı bız ıkı haftaya gelırız yıne dıyo
Onemlı olan kafan rahat olsun
Iyı haberde alacaksın gıdınce

yok canim ne gerek var, belese yolluyolar iste al gitsin :))
weewell de iyidir, bozulursa o zmn baska bisey alirsin, zaten bozulsa da garantisi vardir 2 sene :)

Insallah canim :) Neden bekledim bukadar ben de bilmiyorum.

24. hafta öncesi kaybımız varsa "kaybım yok" mu işaretlenmeli yani? Gebelere yapılabilecek en acımasızca anket olmuş.

O anketin kendini cezalandırmayla alakalı bir kısmı vardı. O çok garip gelmişti bana. Hani kendini cezalandırmamakla ilgili bir seçenek yoktu.

-cezalandırıldığımı düşünüyorum'la başlayan seçenekler vardı.

E -ecem- hanım kusura bakmayın, anketin o kısmını cezalandırılmakla alakalı herhangi psikolojik bir çıkarımım ya da hissiyatım olmadığı için salladım ben. :'(
Umarım işinize yarar sonuçlar.

Pis kadın. Ben de Oğlak burcuyum. Cimri miyim şimdi ben?!!!

Kiranın iki katı doğalgaz ödüyorum ben iki kişi halimizle.

Ya o ne biçim insanmış ayrıca. Yazık o çocuklara. Keşke çocuklara kombiyi açmayı falan öğretseydin. Pis cimri kadın.

ya Can'ım valla bu hormonlar bizleri mahvetti.al benden de o kadar bende senin gibiyim sapur supur rüyalar görüyorum.üzülme

senin yukselenin bogadir kesin :)))
ne biliym canim, benim kardesim ve annem oglak, baya tutumlular.. bana kiziyolar hep :)
kuzenim yay, o da kombiyi yakmiyor battaniyeyle oturuyor evde :)))
kız yok oğlaklar cimri olmaz ki senin anan da bi gariplik var onun genetik faktörle alması vardır belki ananen filan cimriyse.benim kocam oğlak ben Aslan sözde Aslan'a savurgan derler ama kocam benden daha savurgandır.bazen zor zaptediyorum Ada'mı yawf

Cimri değil oğlaklar Aslı ya. Eşinde de var mı bilmiyorum. Kendiyle alakalı başkasına göre çok gereklilik olan bir şeyden "ne gerek var ya" diye kısabilir ama bambaşka bir şeye saçmasapan paralar dökebilir. Hiç para tutamaz cebinde. Hele ailesi için.
Cimriliğin aksine bende beğendiğim bir şeyin farklı renklerini ya da desenlerini alma huyu var koleksiyon yapar gibi. Kurtulamıyorum bundan. Istifcilik hastalığı var biraz oğlak burcunda gibi bu yüzden.
Gerçi benim yükselen ikizler. Ötekiler nasıl bilmiyorum. :/

senin yukselenin bogadir kesin :)))
ne biliym canim, benim kardesim ve annem oglak, baya tutumlular.. bana kiziyolar hep :)
kuzenim yay, o da kombiyi yakmiyor battaniyeyle oturuyor evde :)))
Ben de yayım şekerim, cimrilik bana hamile kaldıktan sonra geldi valla :))
Bu yaşıma kadar ne alışveriş yaparken, ne yemek siparişi verirken doğru düzgün fiyatına bakmazdım desem yeridir. Ama şimdiii öyle miii 5 TL kargo parası fazladan vermiyim diye yaptığım fizibilite çalışmalarım göz doldurur

unutup geçmeye çalışıyorum da çıkmıyo ki aklımdan görüntü. bu hafta biraz evde fazla kaldım sanırım. onun da etkisi var. bi de burda dün doğum konuşmuşsunuz, heralde ondan da etkilendim. en büyük korkum zaten erken doğum. hemen yazdım senaryoyu oynadum. alışveriş yapayım da az kendime geleyim. liliiden siparişlerim geldi de açmadım daha. o kadar depresifim. :/

Bende girdim canim malesef Değişik kabuslar. Hep kaybetme korkusu. Sanki.hic buyumedi gibi hissediyorum. Cuma 1 ay olacak en son kontrole gittigimden beri. Randevu aldim ogleden sonrasi icin nasil sabredeceğim bilmiyorum

benim de yarın. çok şükür psikolojik bozukluğum dışında bir şikayetim yok. bi kontrol et kendini, eğer duramıyosan erkene al doktoru git bi gör. arayı uzatınca yiyoruz hepimiz kafayı valla. yurt dışında oturanları düşünemiyorum. kıyamam iyi duruyonuz valla.

Kıııız benım nerem cımrı
Oğlağım ben

ya Can'ım valla bu hormonlar bizleri mahvetti.al benden de o kadar bende senin gibiyim sapur supur rüyalar görüyorum.üzülme

aynne, oyalanacak şeyler bulmak gerek sanırım. 3 ay diyorum, düşününce de depresif oluyorum.

kız bu oğlaklar kadar cimri insanlar görmedim ben. hepinize toptan diyeyim. gerçi cimrilikleri sadece kendilerine. eşim mesele, bi kot 10 tisort ver yeter ona. ben deli olup alıyom sürekli ona bişeyler. hani çok şükür maddi sıkıntımız da yok. ama gidip de almaz kendine bişey. anca o kot patlar o zaman bi tane daha alır ona kalsa. ama başkası para istese asla saklamaz, gider en iyisini de alır, lafını da etmez. düşününce galiba bu cimrilik değil. bilemedim tam olarak ne :)

tanıdığım neredeyse tüm oğlaklar böyle. ben de yengecim ama tuhaf bi yengecim. alırım acımam ama bende nedense kampanya, indirim kovalamayı severim. bir şeyi normal fiyatına aldığım azdır. aynı şekilde başkasına alırken hiç üzülmem en iyisini alırım. tencere kapak olmuşuz sanırım

I ikizcan2016 oda termometresini ne alacaksın sen yavrum bu arada?
Dün tam ben de oda termometresini düşünüyordum. Bu bendeki temassız ateş ölçer aynı zamanda bebeğin banyo suyunu, biberonu, oda sıcaklığını falan da ölçüyor. Sanırım dün sizin aldığınız Braun ateş ölçerler de yapıyor. Yine de oda termometresi alalım mı? Eşim her seferinde cihazla mı uğraşıcan, hep komidinin üzerinde gözünün önünde durabilecek birşey daha alalım diyor. Ay cimriliğim tuttu yine

Bedava baldan tatlıdır bacım hiç duymadın mı göndersinler gelsin

Braun da yapıyormuş evet ama temas edebildiği yerlerde yani duvara tutuyorsun orayı ölçüyor total bir sıcaklık vermiyor, oda için olmayanlar nem ölçümü yapmıyor kuzum. Nem ölçümü de önemli. Hepsiburada'nın verdiğini aldım ben. Normal civa termometre mantığıyla ölçüyor demiş çoğu kişi. Bir de her termometre aynı sonucu vermiyormuş. Onun kıyaslamasını da yapabiliriz.

Ateşölçeri hastaneden itibaren kullanmaya başlayacağım ben. Bebeğin doğru vücut sıcaklığını yakalayıp, stabil tutabilmek için.
Odanın ısısını ve nemini de onun sabit vücut sıcaklığına göre ayarlayabiliriz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…