2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oda hazırlama telaşında Kıyafet fılan yıkarkende gecıcek ınsallah zamanımız o da oyalar bızı

kiz tovbe de nie bogulsun :) allah korusun
oyle seyler getirme aklina, yorgana sarip birakmicaz ki..
Allah korusun cok korkuyorum bende paranoyaklık yapıp abartmıyım dıyorum
Arka blokta yaşandı öyle bışey atamıyorum uzerımden :/

Kimsenin bebisini kiyaslama yapma hepsi farkli donemlerde farkli hizlarda gelisim gosteriyor benim kizim 26+5de 1100gr di ama doktor tombul olacak haftasina gore ileride dedi yani 800 de normal 900 de hic bunlarla ilgili kafani bulandirmamalisin bence hersey yolundaysa bosver gerisini

Rahatlıkla alabilirsin kuzum. Çok hızlı da geliyor. Mutlulukla bitirsin minnoşun.
Vücut losyonundan denemek için kendime iki pıs pıs yaptım bu arada harika.
Ben bizim bebeye ortak olucam galiba.
Ben şu deneme şampunanıyla yıkanayım seboreik dermatit'im var bir de iyi gelir belki. beraber kullanırız minik oğlumla

Allah korusun cok korkuyorum bende paranoyaklık yapıp abartmıyım dıyorum
Arka blokta yaşandı öyle bışey atamıyorum uzerımden :/

haftasonu inci tuncele gittigimde bisey gordum tam adini bilmiyorum, boyle pamuk dolu ici, alt kismi uzun, onun icine sokuyosun bebegi, bi tarafi dikilmis, bi tarafi fermuarli, boyle kundak gibi ama ustu tam kapanmiyo.. uyku tulumu gibi boynuna kadar degil.. oyle bisey mi diktirsek

Ayyy sen beni öldürüyorsunnnnn
Azcık yakın oturaydık ya hiç çıkmazdım senin evden. Sen anlat ben güleyim

hihi belki tasiniriz istanbula :))
ya da senin koca ankaraya gelir insaat isleri burda da cok :))

yaaa oyle iste adamcaaz askindan istanbuldaki eczaneyi kapatmis yerine tuhafiyeci butik acmis :)))

sorma icine mi dogmus nedir, butun eksiklerimi saydi :))))
kafayi bebek alisverisiyle bozdugumun kanitidir bu ruya :)

haklısın canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil..kilodan ziyade boyuna takılmıştım bundan 15 gün önce yine doktora gitmiştim onda verdiği kağıtta 25 haftayla uyumlu yazıyordu bugün sekretere fl değerini yazdırırken 25+3 deyince ona sıktım canımı..15 günde hiç uzamadı mı diye..ama çok kıvrık bir şekilde duruyordu düzgün ölçemedi bencee:) aman ben de fazla takıntılıyım hiç sevmiyorum bu huyumuu..hayırlısı ile alsaydık bebişlerimizi kucağımızaa:)

kordon kanı icin bilgi aldim bugun, saklatmayi dusunen varsa..
bir kit yolluyorlarmis önden, dogumu yaptiracak doktora veriyormusuz..
dogumda ilk 10dk icinde aliniyormus.. 5e bolup saklaniyormus, 5 kez kullanilabiliyor yani..
400tl kit, saklama icin 2000tl, yani 2400 tl..
sakladigimiz her yil icin arti 100euro oduyormusuz..

Ya mm lik farkediyor ben 26+5 de kendi druma gittim benimle ve geriye donuk takibiyle tutuyor haftasi ama ertesi gun devlete gittim 24+5 dedi hic takilmadim kendi dr um boylu boyunca uzatip olcemiyoruz bunlar takribi rakamlar demisti sende hic dusunme bunlari

Esim boyle vakalari duydukca umudunu surduruyor belki dogumhaneden erkek bebek cikar diye kazayla erkek verseler kucagina bu benim degil demez
ultrason cihazlarına çok güvenmemek lazım bence boyuda iyidir ne kadar kısa olabilirki takılma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…