unutup geçmeye çalışıyorum da çıkmıyo ki aklımdan görüntü. bu hafta biraz evde fazla kaldım sanırım. onun da etkisi var. bi de burda dün doğum konuşmuşsunuz, heralde ondan da etkilendim. en büyük korkum zaten erken doğum. hemen yazdım senaryoyu oynadum. alışveriş yapayım da az kendime geleyim. liliiden siparişlerim geldi de açmadım daha. o kadar depresifim. :/
benim de yarın. çok şükür psikolojik bozukluğum dışında bir şikayetim yok. bi kontrol et kendini, eğer duramıyosan erkene al doktoru git bi gör. arayı uzatınca yiyoruz hepimiz kafayı valla. yurt dışında oturanları düşünemiyorum. kıyamam iyi duruyonuz valla.
aynne, oyalanacak şeyler bulmak gerek sanırım. 3 ay diyorum, düşününce de depresif oluyorum.
kız bu oğlaklar kadar cimri insanlar görmedim ben. hepinize toptan diyeyim. gerçi cimrilikleri sadece kendilerine. eşim mesele, bi kot 10 tisort ver yeter ona. ben deli olup alıyom sürekli ona bişeyler. hani çok şükür maddi sıkıntımız da yok. ama gidip de almaz kendine bişey. anca o kot patlar o zaman bi tane daha alır ona kalsa. ama başkası para istese asla saklamaz, gider en iyisini de alır, lafını da etmez. düşününce galiba bu cimrilik değil. bilemedim tam olarak ne :)
tanıdığım neredeyse tüm oğlaklar böyle. ben de yengecim ama tuhaf bi yengecim. alırım acımam ama bende nedense kampanya, indirim kovalamayı severim. bir şeyi normal fiyatına aldığım azdır. aynı şekilde başkasına alırken hiç üzülmem en iyisini alırım. tencere kapak olmuşuz sanırım