2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kuzum kim bu

mavi mavi giydirirsin cnm oda bir renk

:) benim terbiyesiz her gittiğimizde bi tur ekrana yaslıyodu. doktor da tee temmuzda merak etmeyin kesin erkek dediydi ki demesine gerek yoktu. aynen kıza mavi giydirirdim her türlü de erkeğe pembe giydiremezdim yawf. kırmızı falan belki de, pembe giyen erkek beni bozuyo

Yavruşum hangi firmadan bilgi aldın?
Ben de yuzdebirmilyonbesyuzbin saklatacağım. Hastalık geçmişimiz malum.
En son teknolojiyle Babylife Akdeniz üniversitesi'nde saklıyor ama onların fiyatları bir tık daha yüksek azıcık.

Merak ettiklerim bu senin fiyat aldığın firma yabancı menşeili bir lab mı?
Hani olur da Türkiye'deki temsilcilikleri batar malum devlet desteği de yok. Bunun teminatını, sigortasını veren yer de yok. Alınırken bozulma, hücre yetersizliği riski de cabası. Saklanan kanı imha mı ediyorlar yoksa yurtdışındaki rezervlerine mi naklediyorlar? Bu kısım hepsinden önemli işte. :/

Bende bunu arastircam istiyordum fiyatlari bilmiyorum

Benim kocamda kız istiyordu dra sürekli sordu hatta ben tek dra değil 6-7 ayrı dra gittim her gittiğimizde bakarbakmaz dr cinsiyetimiz erkek diyor. Eşimde değişme ihtimali var mı diyordu. En son ayrıntılıda yaptı drda gel bak sence bu değişir mi dedi

Canım hiç takılma makinadan makinaya ölçen kişiye göre pozisyonuna göre bile değişiyor. Kısa olsa ne olacak zaten genetiksel olarak uzayaca

casamaa çok geçmiş olsun canım , bol bol gebelikle ilgili duaları araştırıp oku , inşallah sağlıkla kucağına
alırsın bebişini yarıdan fazlasını atlattın artık

http://www.kordonkanibankasi.com/m/

canim ankarada en eski bunlarmis, sen de bi bak konus istersen.. 13yildir sakliyolarmis.
daha fazla saklamak istemezsen imha ediyorlarmis.
bizim ikiz olunca 4200tl..

O kadar övdünüz ki valla çocuğuma ilk aldığım şey bu oldu :)
inşallah stoklarda kalmıştır, biz böyle yüklenirsek bitecek gibi geliyor

Demek yuksek benim degerlerim. Diet mi verecekler. Hergun olcum mu yapicam artik???
Canım 75 lik yaptırdım bende, olması gerekenden yüksek görünüyor değerlerin,benim de ilk saatim yüksek çıktı, uygun beslenme ve takip dedi doktorlar (-arkadaşım olan doktor daha üstüne durdu ama kendi doktorum düzgün besleniyorsun zaten bişe olmaz dedi ki kendisi prof,) sıkıntı yapacak bişe yok, ben sabah akşam ölçüyorum, ve karbonhidrata dikkat ediyorum sıkıntı olmadı şimdilik

Bu arada gebelikte açlık kan şekeri 95ten düşük, yemekten iki saat sonraki tokluk 120 den düşük olmalı diye bilgi verdiler bana, ben hep sınırdayım, I ikizcan2016 daha iyi bilir ama sanırım şekeri yüksek olması bebeğe çok kilo aldırıyormuş ki bu iyi bişey değil

B bugza canım muhtemelen doktorum 100'lük test isteyecek. yaptırırsan eğer ve değerlerin yine yüksek çıkarsa diyet verecekler. diyetle beraber yürüyüş ve şeker değerlerine dikkat etme de gerekecek.

bir buradaki şeker değeri yüksek çıkan arkadaşlar genelde 100lük olanı yapırmayayıp direk diyet+yürüyüs+ şeker kontrolüne başladılar. zaten doktorun da yönlendirir seni mutlaka.

diyete girmek de iyi oluyor bence. hem kilo almamış oluyorsun, hem de şeker kontrol altında oluor. şeker ölçmek de accayip kolay.

O kadar övdünüz ki valla çocuğuma ilk aldığım şey bu oldu :)
inşallah stoklarda kalmıştır, biz böyle yüklenirsek bitecek gibi geliyor

Sen dün asıl ateşölçeri kaçırdın Fabi. Nasıl yamyamlar gibi saldırdıysak bir tane kalmadı e-bebek'te. :/

Tükenmez herhalde ya. Tükenmesin. Çocuk doğmadan ben bitirmezsem iyi olacak gibi gözüküyor. Yağını da denedim, yapış yapış kalmıyor. Bildiğin bebek poposu gibi kokuyorum şu an. :/

yok kız o Aslan'ın özelliği bende Aslan'ım.cidden çorap takıntım vardır.kış gelince kardeşlerim bana senin çorap mevsimin geldi derler.çok severim değişik değişik çorap giymeyi
Hala mikili ördeklı çoraplarım
Bana okadar normal gelıyo ki bi yerde ayakkabımı çıkartınca bı tuhaf duruyo amaşu ayakkabıların içine rengarenk Çorap modası var ya ben doğuştan oyleyım
30 undan sonramı yükselen burca gecılıyodu ne 5 senedır Aslan oldum demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…