2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar iki gundur koltuk altimin hizasinda sag tarafta bebek hareketleri o taraf yogun o kadar kenarda olmasi normal mi

Kizlar iki gundur koltuk altimin hizasinda sag tarafta bebek hareketleri o taraf yogun o kadar kenarda olmasi normal mi
Normaldir herhalde kuzum benim de tam aksi sol tarafta aynı hizada aşağı yukarı. Ben oturunca falan poposu mu neresiyse meme dayanıyor neredeyse. Enlemesine yatıyordur muhtemelen. Bir de hareketleri daha kuvvetli şimdi o vurunca sen vurduğu yerden daha da yukarıda hissediyorsundur.

Neresi ile vuruyorsa cok net hissediyorum hareketlerini o hizda iki gundir vuruyo arada pozisyon degistiriyo ama l bolgeye gelince cosuyor rahatsiz oldugu icin mi raha oldugu icin mi anlamadim :) iyi sende de varsa normal demek kk hahaha

Neresi ile vuruyorsa cok net hissediyorum hareketlerini o hizda iki gundir vuruyo arada pozisyon degistiriyo ama l bolgeye gelince cosuyor rahatsiz oldugu icin mi raha oldugu icin mi anlamadim :) iyi sende de varsa normal demek kk hahaha

Yan taraflarımız daha boş ya kuzum o yüzden daha net hissediliyordur. Yerleri daraldıkça rahat edebildikleri yere kaçıyor uyanıklar.

Ben mesela bu anne karnından ayak izi görülme olayına inanmazdım hiç. Dün akşam kol mu bacak mı anlayamadığım bi yerinin dirseğiyle karnımı ittirdi çadır gibi havalandı resmen ittirdiği yer. Öyle bi' boşluğuma denk geldi ki bağırdım. Bugün de yaptı aynısını. Hani ayağını dayasa beş parmağını sayardım herhalde.

B bugza benim sadece 1. tokluk yüksek çıkmıştı. diyet yaptim 3 hafta yinede bazi saatler yüksek seyretti şimdi insüline başladık. insülin bebegede de anneye de zarar vermiyor doğum sonrası bırakıyorsun. gebelik şekeri çok önemli bebegin 2 hafta kdr önden gidiyordu diyetle düzeldi simdi haftasindan 3 gün önde herşey yolunda dedi dr. Kadın doğumcun ammiyon sivina bakar o da normalse sıkıntı olmaz. Kilo almiyorsun o yani güzel

Evet o boslukta vurdugu zaman cikincti oliyor elimle hissediyorim ama eli mi kolu mu bacagi mi bilemedim bende ilk cocuk gibi bu ilk kizmda hic hissetmedim dogru düzgün birsey

evet normalde 120 sinir canim ama 140in altina da olur veriyor doktorlar..
kilodan da ziyade kese suyunu arttiriyor, erken dogum riski artiyor, vs vs bebek icin de anne icin de istenen bi durum degil..

B bugza
canim moralini bozma hemen, oyle cok korkulacak bisey degil seker olayi..
ölçmesi, takibi kolay inan bana..
100luk yukleme isteyebilir de istemeyebilir de..
doktoruna guven, diyet verip yemene icmene dikkat ettirecek, bi sure ölçmeni isteyebilir..
zaten arada ölcmemiz takipte olmamiz gerekiyor..

kizlarim uslu diye seviniyordum, 2 gundur haşat ettiler beni, sağa yatsam sagdaki vuruyor, sola donsem soldaki, sirt ustu de uyuyamiyorum, çok maadurum :))
disardan goruluyor tekmeleri, cok komik :) gidiklaniyorum kikirdeyip duruyorum :))

kizlarimin kizlari bitmis, bugun geldi :))

Benimki de yatınca vuruyor ama çok dönüyor galiba ne zaman nerden vurduğu belli değil... onların kızlarını seveyim ben çok güzel olmuşlar

Kizlar cok guzeelll

Gebelik eğitiminde istanbuldan bi kordon bankası tanıtım için gelmişti fiyatları tam hatırlamıyorum şuna dikkat çekmişlerdi ilk 5 yıl sadece sizin için saklanıyor 5 yıldan sonra genel kullanıma açılıyormuş

Aaa anladım galıba ne oldugunu ig da bırısı köpekbalığı şeklinde dıkmış
Sankı belden yukarısı balığın ağzının dışında duruyo
Öy

hihi belki tasiniriz istanbula :))
ya da senin koca ankaraya gelir insaat isleri burda da cok :))

yaaa oyle iste adamcaaz askindan istanbuldaki eczaneyi kapatmis yerine tuhafiyeci butik acmis :)))
Kıız IST a gel bende burdayım

Kızlar şekeri çıktığı için doktordan diyet alan varsa bize de yazsa ya
Vasfiyeteyzeniz kızlar benim diyetim 1950 kalorilik
sabah: 1 haşlanmış yumurta
60 gr tam bugdag ekmegi
30gr peynir
domates salatalık serbest
5 zeytin
ara öğün :1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt
Öğle: 2 porsiyon et (60gr) 1 porsiyon sebze 1.5 kepçe çorba
60 gr ekmek
yağsız salata
ara öğün 1 porsiyon meyve 1 su bardağı süt
akşam: Öğle ile ayni
ara öğün 1 porsiyon meyve 1 su bardagi süt
2 tam ceviz veya 10 findik veya 10 badem
meyvelere netten bakabilirsiniz örnegin 100gr elma 150 gr mandalin 100 gr kivi 120 gr armut gibi
süt değişimi: 1 bardak yogurt =1 bardak ayran
pilav makarna unla yapilan şeyler yasak patates her türlüsü yasak
dr sizi endokrin ve ya diyabet uzmani ile diyetisyene yönlendirir. Kişiye özel hazırlanıyor. ama dra gidene kadar bu listeden faydalanabilirsiniz bir de günde 10 kere ölçüm yapıyorum

Ikızcan bende dusunuyodum
Eşim amerıkada bunla ılgılı yazılı makalelerı okumuş
Yanı saklayın da saklamayın da demıyo
Ama su bı gercekmış
Allah korusun kordondan alınan kanın tutup tedavı etmesınden cok donorlerden alınan daha uyumlu oluyomuş
Başarı yuzdelerı daha fazlaymış
Ama mılyonda 1 dahı faydası olan bişeyse çöpe gıtmemelı bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…