2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

benim parasini odedigim kok hucremi benim onayim olmadan baskasina veremezler..
orda bi yanlis anlasilma vardir canim :)

benimde kilo 1kg30 grdı ama bacak boyu 4-5gün gerideydi önemli değil dedi doktor seninde bir problem olmadığını düşünyorum. Hergün 1adet muz yiyorum ve yediğim günde itibaren fark etttiğine inanıyorum

Kizlar iki gundur koltuk altimin hizasinda sag tarafta bebek hareketleri o taraf yogun o kadar kenarda olmasi normal mi
Olduğu yerde sınıre denk gelıyosa hareketı sınirın diğer ucunda hıssedersın dedı Dr bana

Ayyy yerım onlarııı
Ikiz bu ara ben Sophie ye taktım Kafayı galıba alıcam sonunda :))

Canım iyi oldu bu liste bende şeker çıkmadı ama fena ıvır zıvır yiyorum

<3 tesekkürler zep'cim. bi de sana zahmet sakıncası yoksa, boy/kilo nedir. boya göre alınması gereken kalori artıyor, tabi yine de çok değil ama. :)

benimde kilo 1kg30 grdı ama bacak boyu 4-5gün gerideydi önemli değil dedi doktor seninde bir problem olmadığını düşünyorum. Hergün 1adet muz yiyorum ve yediğim günde itibaren fark etttiğine inanıyorum
muz ben de yiyorum canım inşallah faydası oluyordur..doktor bana da bir problem yok bebiş gayet iyi dedi..ama işte biz birazda kuruntu yapcak yer arıyoruz sanırım..sağlıkla gelsin inşallah tosuncuklarımız..

Katılımınız için çok teşekkür ederim

24. hafta öncesi kaybımız varsa "kaybım yok" mu işaretlenmeli yani? Gebelere yapılabilecek en acımasızca anket olmuş.
Elbette kayıp kayıp olmaz olur mu? Sadece anketin araştırma alanı dışında kalıyor hanımefendi. Acımasız kavramı biraz acımasız olsa da katılımınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Sabah aksam neyle olcuyorsun?

Endokrine yonlendirdi beni. Orda troidime bakicaklar sanirim. Troidde sorun yoksa -ki yok hep duzgun cikiyor sonuclarim- diet ve egzersiz vericekler oleyse. Di mi?

Bir hafta onde gidiyor oglan. Diyette neler var sende?

Endokrine git dedi. Troid bakicaklar muhtemelen. Troid sorunum yok benim. Orda problem cikmaz. Kaynak troid diilse diyet verir diye tahmin ediyorum. Bakalim ne dicek. Aslinda iyu olur basta cok kontolluydum son zamanlarda biraz civitmistim.

D vit dusuk cikmis. Eczaneden d vit al yarim bardak suya 6 damla ic dedi doktor. Ne alayim?

Canım geçmiş olsun küçük bir diyetle halledersin inş

Ya tamam bu göbek büyüyorda afedersiniz totoya noluyor onu anlamadım. Resmen yarışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…