2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Can'ım senin de erkek mi?diyorlar ki erkek çocuk daha sert vurur ben katılıyorum.iki kızım var onlar bana hiç aaayyy diye çığlık attırmadılr valla.bunda ni garip oluyorum
Yok canim benim kiz masallah titretiyor gobegimi ama ilk cocukta hissetmedim pek bi bi cazgir çıktı hareketler falan ilk kez yasiyorum :)
cok pahali bisey de degil yaa :)
aldiriym ben bunu amerikadan gelecek vardi bi sorayim :))

Bende bakayim uygub fiyati ama amazon.de satilmiyor:)

cordeliac ya mama yapma makineleri bile cikmis :) benden daha tembelleri var

Var kuzum onlar da var. Philips'in çorba yapma makinesi var hatta. Atıyon içine malzemeleri o kendi kafasına göre takılıyor, yapıyor çorbayı sen ellemeden. Onda muhallebi falan yapanlar var.

Ben bugün bi' de mutfağa ekstradan sterilizator sokmayayım tezgah panayıra dönmesin iyice diye tembellikten süzgeçli makarna tenceresi, emsan füzyon falan alayım diye düşündüm ya resmen emzik, biberon şey etmek için. Mikrodalgaya kap almıştım, buhar zımbırtılı ama. Mikrodalga olayı dandik geliyor bana. N'apçam bilmiyom, çok üşeniyorum bu konuda.

Ben de tembelim anlayacağın.

Benimde tezgah dolacak gibi :)
Sterilize makinesi bi tane buldum ben reer marka ucun ince fiyatida dusmustu ona bakicam aventler falan cok kaba ama gercekten gerekli bi icat :) mikrowelle de olanalr bana da dandik geldi

Kizlaaaar hiç sterilizator falan almayın. Hiic kasmayın. İnanın doğunca herşey kendiliğinden gelişecek. Haftada bir steril etmek yeterli.cocuk çok hijyene alısmasın. Alısmasın derken elbette kirli malzemeler olmayacak yani yanlış anlaşılmasın.pasakli degiliim

1 hafta doldu mu,çelik bir tencereyi alıyorsunuz malzemeleri basacak kadar su ve bir kaç damla Ace. Bunu 5 dk kaynatıyor sonrada duruluyoruz.bu kadar yani

Ace mii diyenlere sirkede olur.ama ben hep ace ile yaptım yine aynısını uygulayacagim

Sterilize makinesi bi tane buldum ben reer marka ucun ince fiyatida dusmustu ona bakicam aventler falan cok kaba ama gercekten gerekli bi icat :) mikrowelle de olanalr bana da dandik geldi
Valla ilkte her şeyi aldım ama hüç kullanmadım. Kaynatmak daha rahat geldi. O yüzden alamayacam. Biberon emzik konusunda da kızım sadece nuku kullandı diğerlerini almadı.

Ace mi diyecektim sen mesajı düzeltmişsin. Ace ne hakikaten kuzum ya. Biberon temizleyici bitkisel jeller var. Olmadı sirke. Olmadı tuz ruhu. Plastik bu neticede içine işleyecek.

Elime tüküreyim. Tuz ruhu ne yaa. Limon tuzu olacak o.

Ben gunluk biberonlarini yapiyordum canim sabaha hepsi tertemiz oluyordu icim rahat oluyordu en azindan :)

Ecrin ne güzel doktordan negatif birşey duymadan gelmişsin. Kilosu da bence gayet güzel. Kilo o kadar değişken ki.ilerde giderken duruyor,uyumlu giderken atak yapıyor. Önemli olan zamanında sağlıklı doğsun inşallah.

Benimki 27 de 1 kilo 90gr di.27+4 de 1170 dedi doktor.bir kaç gün öndeyiz.ama değişiyor her ay gelişimi. Ben hiic süt yoğurt muz yemedim.bu hafta günde 1 bardak içmeye çalışıyorum sütü. 1 tanede muz yemeye çalışıyorum. Ama o kadar zor gidiyor ki

Ben sirke ile kaynatıyordum

O cidden kibarmış ama buradakiler bildiğin dombili. Ben süzgeçli spagetti tenceresi aramaya devam edeyim o zaman. Dolaba falan kaldırır arada tembel avrat makarnası yaparım işe yarar hiç değilse. Suda kaynasın istemiyorum plastikler, buharda şey olsun. O yüzden süzgeç olayı mantıklı geliyor. :/

Canım 1 2 damla sadece.hic zararinin olacağını düşünmüyorum. Ben bazen yesilliklerde bile kullanıyorum damla şeklinde tabi.ama limon tuzun dan da şirketin daha etkili olacağına inanıyorum.
Tencereden vazgecmeyin:)

bende muz yiyemiyorum kabızlıktan dolayı... geçen gün acillik oldupumda bebişim tam 1 hafta önde çıktı. Kendi drumuza gittiğimizde haftasıyla uyumluydu. Yani sürekli değişebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…