Kız ben de tam tersi kar yağdığı zaman atıyorum kendimi sokağa. Yazdan nefret ediyorum. Bu sene bebeyle de çıkarım o yüzden karpatik alacağım ayakkabının altına. Karda değil de buzda fena düşüyor insan. :/
Ben buradan Koton'la, Boyner harici çöp bile almadığım çocuğa dışarıdan. Hiçbir şey yok ki zaten. Hep iğrenç şeyler var bebek dükkanlarında. Internetten alıyorum hep o yüzden.
Hastane çıkışını da halletsek, benim çanta tamam gibi. Bi depend hasta bezi alıp, yıkayıp yerleştireceğim her şeyi. Yarım günlük iş o da.
ninocin
canım bugün kendi doktorumla rutin kontrolüm vardı, karında sertleşme ve bebişin bir yerde toplanmasını sordum. Günde 10 kereyi geçmemek kaydıyla normal dedi. Braxton Hicks kasılmaları onlar, bu haftalardan sonra olması artık normal dedi. Ama 10 dan fazla olursa, ağrısı sancısı çok şiddetli olursa, beraberinde kan ya da su gelirse hemen hastaneye gelinmeli dedi.
Bu arada bebişim 4 günde 170 gram daha almış, 1433 gram 40 cm olmuş. Muhtemel doğum tarihi 01.01.2017 çıktı. Bu gidişle yeni yılı bekleyemeden gelicek sanırım
Anneme alıyorum de açıklama yap bakanlara
Biz de markette ped günlük ped vs alırken ben alıp atıyorum direk aman görsünler nolcak diyorum ama eşim sürekli üstünü kapatmakla uğraşıyor sepete hemen bi şeyler atıyor
İnternetten alsana canım, zaten her gün illaki bi hepsiburada, n11 falan yapıyoruz maşallah :) kargo ücreti bedeva olan bi satıcıdan bas siparişi gitsin.
Benim bekletme sebebim beden olayı. Bi orta boyu birde büyük boyu var. Sitesinde hesaplama kısmı var, bel ölçünü yazıyorsun sana hangi beden alman gerektiğini hesaplıyor. Ama işte doğumdan sonra göbek aynı kalmıyor ki, hangi ölçüyü girip alıyım bilemedim?
Bende istanbulda annemdeyim buradakinde sadece masrapa kalmis yesil aldim. Esimi aradim kesandaki magazada yesil yikama legeni tek kalmis onu aldi :) avcilardaki kardesimde kovayi aldi imece usulu oldu biraz ama hallettik :)
İnternetten alsana canım, zaten her gün illaki bi hepsiburada, n11 falan yapıyoruz maşallah :) kargo ücreti bedeva olan bi satıcıdan bas siparişi gitsin.
Benim bekletme sebebim beden olayı. Bi orta boyu birde büyük boyu var. Sitesinde hesaplama kısmı var, bel ölçünü yazıyorsun sana hangi beden alman gerektiğini hesaplıyor. Ama işte doğumdan sonra göbek aynı kalmıyor ki, hangi ölçüyü girip alıyım bilemedim?
Aslında bunlar bir ara numune gönderiyordu Derin. Kk'nin üst kısmında reklamları çıkıyordu. Numune istesek ona göre alsak? Genelde hasta bezleri kocaman oluyor. Bu da öyleyse elimizde patlar gibime geliyor.
Gerçi numune demişken bebeklerle ilgili markalar önceden numuneler verirdi deneyip alabilmek için biz niye hiç böyle şeyleri araştırmıyoruz acaba grupçanak?
Anneme alıyorum de açıklama yap bakanlara
Biz de markette ped günlük ped vs alırken ben alıp atıyorum direk aman görsünler nolcak diyorum ama eşim sürekli üstünü kapatmakla uğraşıyor sepete hemen bi şeyler atıyor
Yok be öyle bakan olsa ben tam tersi ne var be ne var hiç mi altına işeyen görmediniz derim.
Ped sorun değil ya. Ben her seferinde kan gövdeyi götürecekmiş gibi düzinelerce ped yığıyorum kasaya. Hâlâ evde 7-8 paket hamilelik öncesinden pedim var. Doğumda lazım olmayacak gibi atacaktım çöpe üstüne birara.
Evet bugzacım müslin bez,ben üç tane aldım tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla çok kullanılıyormuş hatta kayınvalidem düz beyazdan ağız bezi ve yine biraz büyük omuz örtüsü yapıyor.Bizde bolca olmuş olacak