2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Valla kızlar ben çantamı hazırladım. Daha doğrusu azıcık erken ama benimki şöyle olduuu:)

Aldıklarımı yıkayip utuledim ki son aylarda çok zorlanacagimi biliyordum.simdiden öyle oldu.bu kaburga agrisiyla eğilip dogrulamiyorum.utulediklerimi yerlestirirkende dolaba konulacaklar dolaba,çantaya konulcaklari çantaya.boyle gelisti durum yani :)

Hicbirsey almayan arkadaşlara da sesleniyorum ki çok ağırlasmadan kar kapıya dayanmadan halledin.son aylardada çok fazla hareket etmezsek bebeklerimiz güzelce beslenir zamanında gelir.ufak yürüyüşler hariç tabi

Kız kar kapıya dayansa ne olacak. 3 gündür kar yağıyor bizim burada. Internetten alıyoruz çoğunlukla zaten. Çocuğun ihtiyacı da nankörmüş yalnız. Biri bitiyor, öteki çıkıyor.

Kız kar kapıya dayansa ne olacak. 3 gündür kar yağıyor bizim burada. Internetten alıyoruz çoğunlukla zaten. Çocuğun ihtiyacı da nankörmüş yalnız. Biri bitiyor, öteki çıkıyor.

O ihtiyaçlar artık hiç bitmeyecek kii:) yinede disarilik işi oluyor canım.ben herşeyi internetten yapamıyorum. Kar yağdığında da cikmamki korkudan.her kış 2 sefer falan düşerim. Bu haldede hiç cesaret edemem.hazirlayin çantayı rahat etsin kafanız:)

Sag kaburgam ve sirtim ayni dedigin gibi. Sag tarafima hic yatamiyorum. Gece farkinda olmadan donuyorum nerdeyse aglayarak uyaniyorum
Ayni durum bende de var. Oğlan hep sag tarafta. Sag kaburgam ve sirtimin sag tarafi aciyor artik. Kafasi yukarda henuz dönmedi donse artik bugunlerde iyi olur.

Basasagi pozisyona dondurme hareketi bilen varsa paylasabilir mi?

Ayni durum bende de var. Oğlan hep sag tarafta. Sag kaburgam ve sirtimin sag tarafi aciyor artik. Kafasi yukarda henuz dönmedi donse artik bugunlerde iyi olur.

Oyle bir hareket yoktur canim yaa. Keyfi nezaman isterse ozaman doner artik Yarin randevum var sorarim doktora bakalim ne dicek.

cordeliac yoomi ısıtıcılı sette buz çözme de var mı ki? Bir de 110 tl uygundur değil mi?

Buzluktan çıkmış soğuk sütü ısıtıyor kuzum evet. Gece diyelim sütü koydun. Şarj doluysa 60 saniye içinde düğmesine basınca ısınıyor. Anne sütü sıcaklığına getiriyor.
En uygunu o. Bebekform'da var n11'de. 10 tl'lik daha bir şey alıp 120'ye tamamlarsan n11 bir sonraki 125 tl'lik alışveriş için 20 tl hediye çeki de veriyor alışveriş tamamlanınca. Alışveriş 100, biberon 90 tl'ye gelmiş oluyor mantıken. Tabii daha sonra tekrar alışveriş yaparsan.

İnternetten baktım denedim o hareketi ama sabahına benimki daha fena ağrıdı. 1 buçuk aydır ilk kez bugün rahatım. Çok az ağrıyor.

Dönmüştür diye unut ediyorum ama ağrı yine gelcek diyede korkuyorum.
O hareketi yinede anlatayım;
Kanepeye oturuyorsun.asagi tarafta koca bekleyecek ama:)poponu tam kanepenin ucuna yerlestiriyorsun.govdeni aşağı salıyorsun yani kocanın kollarına:) popo yukarıda gövde aşağıda duracak 15 dk diyor internette ama ben 5 dk dayanabildim.
Sabahada ağrım fazlalasti

Ama buzu kesinlikle dene rahatlatıyor canim

Kız ben de tam tersi kar yağdığı zaman atıyorum kendimi sokağa. Yazdan nefret ediyorum. Bu sene bebeyle de çıkarım o yüzden karpatik alacağım ayakkabının altına. Karda değil de buzda fena düşüyor insan. :/

Ben buradan Koton'la, Boyner harici çöp bile almadığım çocuğa dışarıdan. Hiçbir şey yok ki zaten. Hep iğrenç şeyler var bebek dükkanlarında. Internetten alıyorum hep o yüzden.

Hastane çıkışını da halletsek, benim çanta tamam gibi. Bi depend hasta bezi alıp, yıkayıp yerleştireceğim her şeyi. Yarım günlük iş o da.

Öyle sakarım ki balkona çıksam yine düşüyorum ben.kisin nerdeyse cikmiyorum kar olduğu sürece.
Hazırlaması kolayda çamaşırları utuleyip dolaba yerleştirmek bayağı zor oldu benim için. Minik minik bitmek bilmedi :)

Anneler bende inşallah Ocak'ta ikinci kez anne olacağım ilk bebeğimde 2015 ocak doğumlu yani tam iki yaş oluyor araları. Epidural normal Doğum konuşulmuş, benim doğumum çok uzun sürmüştü normal oldu ama 2 gün sancı çektim bişeyde yiyip içemiyordum bir yandan kusuyordum pek kolay bir Doğum olmadı, ebe bana zor uzun doğumlarda anne dinlensin diye epidurali tavsiye ettiklerini söylemişti birkaç saat rahatlamıştım, uyuyabilmiştim ,tabiki kasılmaları hissediyordum ama daha sonra etkisi geçti epiduralın. Peşpeşe hamilelik yaşayınca zaman çok hızlı geçiyor ilki kadar heyecan yaşanmıyor :)

Ben üçüncüyü doğurcam ama hiç doğurmamış gibi heyecanlı ve meraklıyım :)
Korku endişe heyecan hepsi var.sanki daha önce hiç doğurup büyütmedim.

Çok ilginç geliyor duyunca ilk tecrübe olacak çünkü inşallah biz de kolay Doğum yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…