2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
casamaa çok geçmiş olsun canım , bol bol gebelikle ilgili duaları araştırıp oku , inşallah sağlıkla kucağına
alırsın bebişini yarıdan fazlasını atlattın artık

Çok sağol canım inşallah Allah razi olsun duanizi eksik etmeyin bir 30 -32 olsaydık Allah in izni ile

nmine evet 240'lık setini al kuzum. Kendi üzerinde yavaş akış başlığı ve ısıtıcı+mikrodalga kabıyla şu turuncu kutuda geliyor. Parçalar aynen şu şekilde. Ekstra yedek emziklerini dışarıdan alıyorsun. Çünkü emzik mekanizması farklı görüldüğü üzere.

O kadar viral reklamını yaptım. En son dadanacam firmaya bana o isiticili kuzucuklarından ya da renkli biberon kapaklarından hediye göndersinler.

Eklentiler

• IMAG0104_1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMAG0103_1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 82
  • IMAG0102_1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMAG0101_1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 90
yoomi nin icinden ben de cikamadim, her sette farkli bisey var gibi resimlerde..
soyle yedek uclu isitma cihazli microdalgali neyse nesi gerekiyorsa iceren
kapsamli bi link istiyorum
cordeliac cim :))

yoomi nin icinden ben de cikamadim, her sette farkli bisey var gibi resimlerde..
soyle yedek uclu isitma cihazli microdalgali neyse nesi gerekiyorsa iceren
kapsamli bi link istiyorum
cordeliac cim :))

Attım kuzum, bi' üstündeki mesajda. Bebekform'dan alın kesinlikle satıcısı oymuş zaten. Hattâ mebusevlerinde orada dükkanı varmış sizin orada. Git bizzat görerek al. Onların sattığı woombie kundaklara göz diktim şimdi de. Git birer tane de onlardan al. Sana girsin.

Biberon temizleyiciyi ben görmedim
Yazan da bendim güle güle kullanın :)

ay pek teşekkür ederim şekerim. bence tek tek ekran görüntülerini yolla valla, bi tane set hediye etsinler, çoktan hak ettin. :)

okee aldım bakalım, tabi ayten durur mu, bunu alırken bir sürü şey daha aldım. n11 den. bu arada derincan senin bu emzik kutuları 17 tl de n11'e, onu da aldım.

bi de reflü yastığı aldım da farklı amaçlar için kullancak sanırım. :) altıa battaniye falan koyum aldığım tiny love ana kucağına koymayı planlıyorum sığarsa. yorgancı var mıdır buralarda hiç bilmiyorum. bi de özdileğin çarşaf takımlarından beğendim 2 tane . %100 koton diyor, gelsin bakalım. daha hiç çarşaf takımı bişe almadım. kumaşı beğenirsem söylerim.

hepsi farklı farklı günlerde gelecek yine, haftaya da evde kargo beklicem. çıkıp da tetanoz aşımı olamıyom yawf bu kargolar yüzünden :/

Hâlen siparişi tamamlamadıysan n11'den chicco basic line ağız mendili almıştım 5'li kargo dahil 9.90'di. Şimdi geldi. Ağız bezi de olur da mermerşahı kumaştan yapmışlar bunu. Banyo bezi yapalım diyorduk ya. Hıh, tam onun için ideal boyutu, inceliği falan. Aha şu.

Lastikli mi aldın çarşafları düz mü? English Home'un bebek çarşafı kalitesi çok güzel diyorlar, oraya da bak istersen.

n11'de Chicco Ağız Mendili 5li Basic Line Krem seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! http://urun.n11.com/mama-onlukleri-ve-agiz-bezleri/chicco-agiz-mendili-5li-basic-line-krem-P131755330

a
Ne ettin canım sen şimdii
Neyse nurum sağolsun verdi bana tioyu, pırasa vericem ben bebişime yok zürafa mürafa :)
anaaam nolmus benim sophie me yaa
yine de senin o kucukten alicam sanirim derin

Bu hafta çocuk teması gelmiş ama bebekler için hiçbir şey yoktu. Olanların çoğunu da almıştım zaten önceden.

Zaten karabatak gibisin. Bi' kayboluyorsun. 20 gün sonra ortaya çıkıyorsun. :/ Seni bulana hak getire Sunrişkom.

Yaaaa unuttuğun bebek eşyaları bir yerlerden çıkıyor ya sanki bedava gelmiş, geçen kıştan kalma montun cebinde para bulmuşum gibi seviniyorum onları görünce ben. <3

O çoraplardan her seferinde bir sürü gönderiyor. Çorap koleksiyonu yaptım sayesinde. :)

Canım ben de oğlumu doğururken epidural normal doğurdum hiçbir ağrı hissetmedim doğum anında da etkisi geçmemişti en ufak bir adet sancısı kadar bile sancı çekmedim çok rahat bir doğumdu çok şükür bir zararını da görmedim doktor ıkın deyince ıkınıyordum zaten öyle uzun da sürmedi doğumum toplam 3 saatte doğdu
Bu arada ben de ilk oğluma hamileyken gebelik kontrollerinde epidural istemem demiştim doktora sancım gelince 4 cm açıklık olunca isterim dedim hemen iyi ki de istemişim yani o anda insanın kararı değişebiliyor

Bende istedim ama açıklık 8e gelmiş anestezi uzmanı gelene kadar yaptı ama hiç fayda etmedi 6 cmden az olmalıymış açıklık

Benim burda her şey doluydu valla demek ki hamile yok çevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…