2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay hakikaten 4 tüp bebekle ne gezeriz :) tüplü ve öfkeli
Yalnız bu I ikizcan2016 nın Ankaradayım dediğine bakma, ağzının tadını da biliyor İstinyeparka gidelim diyorrr
hic aquaflorya mall of ist filan demiyo fark ettim
eee biliyo ordaki magazalari baksana

Numune gönderiyorlarsa kesinn isteyelim o zaman. Şimdi alırız beden uymaz değişimi de yok bunun.

Geçen eşimde söyledi aynı şeyi. Nasılsa evdesin açsana kendine bi blog, firmalarla iletişime geçersin ürün gönderin bana bloğumda bahsetçem sizden dersin diyo :))

Bugün hiç alışveriş yapmamıştım, tam da böyle bir haber bekliyordum :)) şimdi dışardayız eve bi gidiyim akşam keyifle uzandığım yerden alıcam :))

Kızlar bende bu konuya biraz gireyim. bugün küçük bir eğitim aldım epiduralle ilgili (çeviren bir arkadaşım vardı sağolsun) anestezist ağrınız dayanılmayacak gibi olursa kesinlikle tavsiye ederim, hiçbir sakıncası yok dedi. yalnız olay şu ki bu ilacın etkisi 2-3 saatte geçiyormuş, yani doğumun orta yerinde tekrar o acıyla baş başa kalabiliriz. yeniden veriyorlar mı bilemiyorum. ek olarak benim başka bir operasyonumda epidural sonrası 1 ay boyunca çok ciddi başağrım olmuştu. o zaman bana bilgi verirlerken baız baş ağrılaırnın geçici olduğunu bazılarının kalıcı olduğunu söylemişlerdi. kalıcı derken doktora gidiyorsunuz sırttan kan veriyorlamış galiba ve geçiyormuş. diyeceğim o ki, 2-3 günden fazla süren baş ağrınız olursa doktorlar onu hallediyorlarmış.

Çevremde duymadım daha önce de :)
Şeyi merak ettim ayakta falan dolanırken bulaşıcak derdi yok o zaman iyiymiş :))

Ben üçüncüyü doğurcam ama hiç doğurmamış gibi heyecanlı ve meraklıyım :)
Korku endişe heyecan hepsi var.sanki daha önce hiç doğurup büyütmedim.
Ben çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu, belki yaş farkı pek olmadığı içindir bilmiyorum henüz hiç bir çöp bile almadım bebişe :) daha iki sene önce aynı şeyleri yaşıyordum, tek heyecanı korkuyu Doğum sonrası için yaşıyorum acaba çok mu zor olcak diye :)

Müşteri hizmetleri numarası vardı sitede aldım. Arayıp bi' şansımı deneyeceğim. Ben hanüleyin, altuma işiyoom diye.

O zor iş be kuzum. Blog'unu belli bir hit sayısına ulaştıracaksın da onlara istatistiklerini vereceksin de.. Pehey. Sen bebe doğduktan sonra instagram'da onu meşhur edersin. O zaman markalar kendi geliyor. Deli para kazanıyor aldıkları ürünler hariç bu instagram'ın meşhur anaları tanıtımlardan.

Ya o ilk seceneklerde pembiş şapkalı bir kız tulumu vardı mamas papas butiğinde inanılmaz tatlıydı ya. Kızım olsa hastane çıkışı yapardım kesin.

O zaman seninki tam eğri benimki az eğri :)) çünkü arada bi pede de geliyor tuvalette de öyle korkutacak kadar olmuyor da ama lohusalık hakkaten zor olabilir oturduğumuz an pat diye :)))
Bizimki tamamen özenmekten işte çeşit çeşit stoklayıp hevesimizi alıyoruz :) hiç pedde bi şey olmuyor bazen sırf hijyen için yeniliyorum ben

hic aquaflorya mall of ist filan demiyo fark ettim
eee biliyo ordaki magazalari baksana

derinn83 cordeliac I ikizcan2016 ilahi kızlar ; zorluymuş, istinyeparkmış şaşırıyonuz hala, ben asıl istanbula kahveiçin gelir de hala alışveriş için ikizden bir paris, amerika organizasyonu neden gelmedi diye şaşırıyorum, ne zaman diyecek diye bekliyorum.

Ben biraz daha tulum alırsam dükkan açacağım. Sanarsın üçüzlere hamileyim :))) görmemişin çocuğu olmuş durumları

Evet dediğin olabilir. Benim 9 sene aradan sonra olacak inşallah. Kendi kendime hergün gözümde canlandiriyorum daha önce hiç yapmamış gibi.misafir geleceği zaman nasıl halledeceğim,ben hasta olursam ne olacak,bebek hasta olursa ne olacak gibi :)

Zor olur ama doğumdan 6 7 ay sonra belki aynı şeyi bile yiyecekler. Bir taşta iki kuş misali.gecenlerxe kızın okuluna gittim.ilk senesi 5.sinif.alisma süreci çok zor oldu.arkadas vardı dedim seninkide mi böyle. Yooo dedi.biri 2.katta biri 3.katta digeride karşı binadayalnız değiller dedi.imrendim araları uzun olmasaydı diye.
Bizimkilerin paylaşımları beklentileri farklı haliyle aralarında 8 sene falan var

doktor kontrolünde şimdi geldim. şükür yolunda herşey. bi benim sıpa yine her zamanki gibi normal yatmıyor. normalde dik durması gerekirmiş, benimki enlemesine yatıyormuş. çocuk için belki daha rahattır da sana zor olur dedi.

dedim totomda hissediyorum tekmelerini, bi de vajinada baskı hissei oluyo dedim. doktor da işte duruş pozisyonundan daha baskı yapar normal hepsi dedi.

bi on gün sonra bi daha gitcem, kan testi yapcaz tekrar, karaciğer değerlerime göre ilaçlara devam etcez.

cordeliac , müslinleri görmedim, verdim hızlı siparişi, sonra gördüm mesajını. artık bi sonraki siparişe.

tem konusu açılmış, ben de hazırlamak istiyorum doğum çantasını. hasta bezleri benim bildiğim kocaman oluyordu. diyorum nasıl kullanıcaz o koca bezleri diye, şaşırdım, ekleyeyim hemen listeye paylaştığınız hasta bezini, kaç paket almak gerekir ki?

Pede geliyor ama çok az tuvalettekinin yanında esamesi okunmaz. Aynen sırf değişsin diye boş ped atıyorum ben de.
Hiç öyle pantolonuma geçti, yatak battı durumu olmadı valla. Tam kapasite sola dönük benim rahim ağzı.

Gerçi tuvalette gelen pede gelse biri bu kadını şeyinden vurmuş der herhalde gören.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…