2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aman ben kimseye bakmıyorum ne almış diye onlar da bana bakmasın bakan da baksın napim
Ped sorun degil hatta bize hiç degil :)) senin rahmin arkada diye akmıyordu bile dimi öyle konuşmuştuk benimde öyle çünkü çok gelmez ama aynen hala çekmecemde kalabalık eden pedler var Allah tan büyükleri kalmış Doğum sonrası işime yarayacak

Merhaba. A101'de bebekler için bi şeyler var. Nuk emzik, cam biberon, kova, maşrapa gibi. Bebek askıları var 6lı, 2.50 TL. Oyuncaklar var yüzen ördekler gibi. Ben kova ve maşrapa aldım bir de askı. Haberiniz olsun :)
annemde bana almış resmını attı güzel görünüyor bıberon fırçası da varmış ama annem bulamamıs

Merhabalar herkes son.duzenlemeleri yapiyor galiba artik =)ben mislinbez ig den denizliconsept magazasindan aldim bir tane 120 ye 120 bambu muslin carsaf ,uclu de muslin aldim fiyat cok uygundu orda da yine buradan bir arkadas tavsiye etmisti bu vesileyle yeniden.tesekkurler, annem.bebek battaniyesi almak istiyorum dedi english home da begenmis ama uyku tulumları daha kolay diye burada konuşulmuştu sanirim,english home.battaniyesini bilen kullanan var mi

İşte ondan sorun ya. Zaten işime yaramıyor ped. Boş boş atıyorum çıkarıp çoğunu ama almayı seviyorum garip bir şekilde.
Evde tuz bitsin ped bitmesin.

Hakikaten Aysel ya bak ben yine ne güzel unutmuştum onu hatırlattın. Doğumdan sonra rahim ağızları yine normale dönecek ya. Malum bizimki eğri. Bakalım o zaman neler olacak bi'de. Akmıyooo diye feryat etmezsek iyi.

Aldim cnm bi tane gogus ucu cikartici ama dogumdan once gogus ucu ile nasaj islem gibi seyler iyi degil diye duymustum
Aventin siringa gibi aparati var ondan aldim

Melan kolik dimi canim ya bende gordum uzuldum mesaj yazicam da biraz zaman geçsin dedim tek prenses aralikta dogurcakti sanırım diimi

Ben de englishhomedan bunu aldım yeri fena degil gibi ben modeli beğendiğim için aldım ama üstüne örtmesem de yatağında kullanırım dedim

Eklentiler

• IMG_6735.webp
    8 KB · Görüntüleme: 84

Eğri derken? Hiç akmıyor mu o ne ki ya nasıl bişey öyle

40 gün lohusalıktan sonra hiç akmayadabilir bizimki :)))
Bi zararı yokmuş nasılsa eğri dursun napalım :)
Ben de kanamam oldu diye hastaneye giderken eşimi markete yolladım en büyüğünü al gel dedim hastaneye yatar yatmaz da kesildi zaten evde bi kaç paket hazır bekliyor beni :))

Eğri derken? Hiç akmıyor mu o ne ki ya nasıl bişey öyle

Rahim ağzının direkt karşıya değil sağa veya sola ya da arkaya bakması durumu.
Normalde adetliyken rahim ağzı aşağı iner ve düz karşıya bakar. Rahim eğriliği olanlarda bu durum olmuyor.

Yok hiç akmıyor Melina. 3-5 ay içimde biriktirip sonra belediyeden vidanjör çağırıyorum çeksin diye.

Tuvalette falan ya da emmi pozisyonunda oturunca rahim ağzı normale döndüğü için o zaman daha rahat akıyor bizim. Akmıyor daha doğrusu kan gövdeyi götürüyor.

Ya normal regl'de tuvaletten korkuyorum ben görünce lohusalıkta düşünemedim. :/

He ben de hep öyleyim. Yağdırıyor ya hep gece boyu şu anne kız paketlerinden alıyorum orkid'in. Olmayınca demek ki insan özeniyorsa.

Bende denizliconcept den aldim 120 ye 120 mor ve gul kurusu 2 tane malini cok begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…