Yok be öyle bakan olsa ben tam tersi ne var be ne var hiç mi altına işeyen görmediniz derim.
Ped sorun değil ya. Ben her seferinde kan gövdeyi götürecekmiş gibi düzinelerce ped yığıyorum kasaya. Hâlâ evde 7-8 paket hamilelik öncesinden pedim var. Doğumda lazım olmayacak gibi atacaktım çöpe üstüne birara.
Aman ben kimseye bakmıyorum ne almış diye onlar da bana bakmasın bakan da baksın napim
Ped sorun degil hatta bize hiç degil :)) senin rahmin arkada diye akmıyordu bile dimi öyle konuşmuştuk benimde öyle çünkü çok gelmez ama aynen hala çekmecemde kalabalık eden pedler var Allah tan büyükleri kalmış Doğum sonrası işime yarayacak
Ben de sordum bunları instagramda hep pahalı söylüyorlar dediğin gibi aliexpressten daha önce hiç denemedim alışveriş yapmayı ama artık bi denemeliyim bence :)
Merhaba. A101'de bebekler için bi şeyler var. Nuk emzik, cam biberon, kova, maşrapa gibi. Bebek askıları var 6lı, 2.50 TL. Oyuncaklar var yüzen ördekler gibi. Ben kova ve maşrapa aldım bir de askı. Haberiniz olsun :)
Merhabalar herkes son.duzenlemeleri yapiyor galiba artik =)ben mislinbez ig den denizliconsept magazasindan aldim bir tane 120 ye 120 bambu muslin carsaf ,uclu de muslin aldim fiyat cok uygundu orda da yine buradan bir arkadas tavsiye etmisti bu vesileyle yeniden.tesekkurler, annem.bebek battaniyesi almak istiyorum dedi english home da begenmis ama uyku tulumları daha kolay diye burada konuşulmuştu sanirim,english home.battaniyesini bilen kullanan var mi
Aman ben kimseye bakmıyorum ne almış diye onlar da bana bakmasın bakan da baksın napim
Ped sorun degil hatta bize hiç degil :)) senin rahmin arkada diye akmıyordu bile dimi öyle konuşmuştuk benimde öyle çünkü çok gelmez ama aynen hala çekmecemde kalabalık eden pedler var Allah tan büyükleri kalmış Doğum sonrası işime yarayacak
İşte ondan sorun ya. Zaten işime yaramıyor ped. Boş boş atıyorum çıkarıp çoğunu ama almayı seviyorum garip bir şekilde.
Evde tuz bitsin ped bitmesin.
Hakikaten Aysel ya bak ben yine ne güzel unutmuştum onu hatırlattın. Doğumdan sonra rahim ağızları yine normale dönecek ya. Malum bizimki eğri. Bakalım o zaman neler olacak bi'de. Akmıyooo diye feryat etmezsek iyi.
Candy meme ucu için masajlar var.dogumdan önce yaptiginda çıkmasına yardımcı oluyormuş onları bi denesen canım. Birde uc çıkartıcı aparat var ama ne kadar faydalı olur bilemiyorum.
Eltimin gogus ucu hiç abartmıyorum nerdeyse 1 cm icerdeydi.5 ay oldu doğum yapalı benimkinden disarda simdi:)Manuel süt pompası uyguladık gün içinde birçok kere o çıkarttı. Ama ilk iki hafta çok zorlandı. Benimde haberim yoktu icerde olduğundan. Yoksa öncesinde yapılan masajın çok faydası oluyor.doktoruda yapsaydın keşke dedi.hicbir zararı yok uyarılmasi bakimindan
Aldim cnm bi tane gogus ucu cikartici ama dogumdan once gogus ucu ile nasaj islem gibi seyler iyi degil diye duymustum
Aventin siringa gibi aparati var ondan aldim
Bu yasa kadar yedigimiz hormonlardanmidir nedir durmuyolar icerde bizimkiler vakitli gelirminsallah prematürler cok hassas oluyor toplayana kadar sikinti. Arkadasimda kasim annesiydi gecen hafta 35 hafta dogdu suan küvezde sarilik oldu mamayi kusdu vs
Merhabalar herkes son.duzenlemeleri yapiyor galiba artik =)ben mislinbez ig den denizliconsept magazasindan aldim bir tane 120 ye 120 bambu muslin carsaf ,uclu de muslin aldim fiyat cok uygundu orda da yine buradan bir arkadas tavsiye etmisti bu vesileyle yeniden.tesekkurler, annem.bebek battaniyesi almak istiyorum dedi english home da begenmis ama uyku tulumları daha kolay diye burada konuşulmuştu sanirim,english home.battaniyesini bilen kullanan var mi
İşte ondan sorun ya. Zaten işime yaramıyor ped. Boş boş atıyorum çıkarıp çoğunu ama almayı seviyorum garip bir şekilde.
Hakikaten Aysel ya bak ben yine ne güzel unutmuştum onu hatırlattın. Doğumdan sonra rahim ağızları yine normale dönecek ya. Malum bizimki eğri. Bakalım o zaman neler olacak bi'de. Akmıyooo diye feryat etmezsek iyi.
40 gün lohusalıktan sonra hiç akmayadabilir bizimki :)))
Bi zararı yokmuş nasılsa eğri dursun napalım :)
Ben de kanamam oldu diye hastaneye giderken eşimi markete yolladım en büyüğünü al gel dedim hastaneye yatar yatmaz da kesildi zaten evde bi kaç paket hazır bekliyor beni :))
Rahim ağzının direkt karşıya değil sağa veya sola ya da arkaya bakması durumu.
Normalde adetliyken rahim ağzı aşağı iner ve düz karşıya bakar. Rahim eğriliği olanlarda bu durum olmuyor.
Yok hiç akmıyor Melina. 3-5 ay içimde biriktirip sonra belediyeden vidanjör çağırıyorum çeksin diye.
Tuvalette falan ya da emmi pozisyonunda oturunca rahim ağzı normale döndüğü için o zaman daha rahat akıyor bizim. Akmıyor daha doğrusu kan gövdeyi götürüyor.
40 gün lohusalıktan sonra hiç akmayadabilir bizimki :)))
Bi zararı yokmuş nasılsa eğri dursun napalım :)
Ben de kanamam oldu diye hastaneye giderken eşimi markete yolladım en büyüğünü al gel dedim hastaneye yatar yatmaz da kesildi zaten evde bi kaç paket hazır bekliyor beni :))