2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Derin bebeğinin gelişimi çok iyi maşallah. Aksi birşeyde dememiş doktorun gözün aydın olsun

Mine yürüyüş yapmayı denesen belki sonuçları etkiler.enzimlerde yürüyüş etkili oluyor

Yanılmıyorsam on tane var o paketlerin içinde kuzum. Günde 5 tane kullansak 1 paket yeter bence. Zaten ilk etapta hastane veriyormuş kalınca pedler birkaç değişim için. 2-3 gün içinde kanama normale döneceği için normal pede geçeriz. Zaten hastanede de biterse etraftaki eczanelerden bulunmayacak bir şey değil. Çok hamallık etmeye değmez ona bence.

bu arada eğer pozisyonunu değiştirmezse doğumda totosundan gelebiliyormuş. mecburi sezeryan olurmuşum. sanırım canıma minnet olabilir

Cordi genelde çevremde ve bende gördüğüm kadarıyla ilk günden sonra gerek bile olmuyor hasta bezine.ilk gün biraz oluyor kanama

Ama yanlış hatırlamıyorsam sende plasenta previa vardı. Seninki farklı olabilir

Mine yürüyüş yapmayı denesen belki sonuçları etkiler.enzimlerde yürüyüş etkili oluyor

doktorla da konuştuk, 32. haftadan sonra başlayacağım yürüyüşlere. benim ilk kanamamın başladığı gün uzun bir yürüyüş yapmıştım. ondan çok korkum var. mümkünse yürümeyeyim. :/ en azından 32 ye gelsin de en azından riski azaltırım, erken doğum olsa bile. doktor da mantıklı, nasıl rahat edersen dedi.

teşekkürler bu arada önerin için :) şaşırdım ama enzim değerlerini etkiler miymiş yürüyüş?

Kızlar bu çanta hazırlama konusunda söyle deyim son 3 Doğum yapan arkadaşım biri 35 biri 37 sonundaki 33. Haftasında Doğum yaptı. 3 ü de normal kontrole gitti açılmaları vE nst de kasılmaları farkedilimce Doğum yaptı. 3 üde 38. Haftayı bekledikler için çanta hazırlamak için biraz sıkıntı oldu. Hatta son 33. Haftada doğuracak olana diğer arkadaş 30 da hazırla mutlaka falan derdi bende dalga geçerdim oldu olacak çift çizgiyi görünce hazırlayalım diye.oda benim aklıma uydu :). Kız 33 de doğuruverdi :) p yüzden 30-31 de hazır etmeyi düşünüyorum ben

Ben biraz daha tulum alırsam dükkan açacağım. Sanarsın üçüzlere hamileyim :))) görmemişin çocuğu olmuş durumları

Tulum sapığı olduk çıktık hepimiz.
Hayır sırf çocuk giyebilmiş olsun diye günde 10 posta üstünü değiştireceğiz herhalde bu gidişle.

Çocuk bahane aslında bizim gözümüz doymuyor.
3'lü iki takıma göz diktim. Alırsam ekstra 6 tulum daha olacak. Kendimle inanılmaz bir mücadele veriyorum bu yüzden.

Eşimin çok yüksek oluyor.ilac kullanmadan yürüyüşle sonuçlar düzeliyor biraz.yinede çok uzun yürüme kısa ama düzenli olsun bence :)

Aa yan durus normal pozisyonu degilmiymis benim zillim her kontrolde yan duruyor sere serpe :)

Evet benim hâlen yukarı çekmemiş nurtopu gibi bir plasentam var. Çekmezse zaten sezaryen olurum muhtemelen ama dr'um bizi zorlamaz gözüyle bakıyor umutluyum o yüzden.

O kulotlar da ped gibi zaten. Yandan yırtıp çöpe atıyorsun. Bitene kadar kullanırız.

ninocin
sepetin pembesi boyle olmus, geldi az once :))
bi de emzik kutusu ne aldiniz?
ne markasi?
2 tane sigiyor mu? ben onu da mi 2tane alcam?
ayyy cok tatli bunlar ama :)) gule gule kullansinlar
suavinex canim ama buyuklugunu bilmiyorum acikcasi
ben onceden wee baby sapli emzik kutusu aldim o buyuk sanki iki tane sigar gibiydi

Aynen ya hani ortaokulda lisede olan " ben kalkınca arkama baksana leke var mı?" muhabbetini yapamadım
Aslında artıları da varmış bak hiç yatak batırmadık üst baş değişmedik :)))

Bende o kulotlardan alayım normal almıştım ben.ama daha kullanışlı pratik görünüyor

Bende o kulotlardan alayım normal almıştım ben.ama daha kullanışlı pratik görünüyor

Aynen sezaryende problem olmaz da. Vajinal doğumda o kulodu indir, pedi değiştir. Otur, kalk işi sıkıntılı. Yırttığın gibi at çöpe o pedi. Ben sırf bu yüzden doğumda daha kolay olur diye 2 gecelik, 1 pijama bir de hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı götüreceğim. Epizyotomi yaparlarsa pijama giyip çıkarmak da sıkıntı olur gibime geliyor.

ya pariste bisey yok panpalar, ordaki hersey burda var zati.. hem orda fiyati 3le carpinca ben hoslanmiyom, geriliyom :)
bana 2000tl yazsin, 1000e versin.. ne satiosa alirim,ama 100€ yazan biseyin gercekte 300₺ oldugunu dusununce kalbim hizlaniyo, nefesim daraliyo :)))
amerika da uzak, 2çocukla zor olur o yuzden şeyetmedim..
paşa paşa kendi çöplüğümüzde takilalim dedim mantiksiz mi yaaane simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…