2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ayyy kuzucum cok sagol icimi rahatlattin gercekten
ooo tombis olmus kuzucuk ya super manken olucak boya bak masallah artik haftada 150-200 gr aliyolar cok sukur
bugun ayni yerlerdeymisiz nerdeyse
annemin ev icin gorusmemiz vardi kircicegindeydim butun gun

parise gitmisken sophie mi de alir gelirdik yaa:))

Peki bebekler kuvözde kaldı mı

mebusevleri neresi ki :))
evet woombie leri biliom bizim burdaki avmde var, adam baya ovdu ama, biraz dar gibi geldi bana, o da doktorunuza sorun dedi, ok dedim ama doktora gidip kuzulari gorunce ben kim oldugumu unutuyorum,
nerdeyim, bugun gunlerden ne..
hipnoz modunda cikiyom dr dan :))
aklima kundak mundak gelmiyor..
sorucam bicok seyi sonradan hatirliyorum..

kizilaya indim yine bugun, tovbeliydim ama, mecbur :)
gecelik bakiym diye.. baya bi gezdim, yok..
her yerde ayni model, nena bi de marilyn..
alamicam galiba..
ninocin o trendyoldaki siyah inci miydi, onlar geldi, fena degil, fiyatina gore baya iyi hatta..
ama evde giymeye uygun,hatta gitiyorum suan :) hastane icin ayri guzel bisey almamiz lazim..

Tandoğan'da yavrum.
Onlar kese mantığıyla aynı minnoşum. Sıkmaz. Beden beden zaten. La ben onları Tiflis'te avm'de görmüştüm hamile değilken 40 lari mi neydi bedavaydı resmen canına yandığım. Sonradan internette denk gelince hatırladım. Niye hamile değilmişsem.. Valla şimdi olsa boşaltırdım orayı. Biz burada hep kazık yiyoruz.

Boyner'e de bak miss claire'in guzel gecelikleri vardi ama sen firdevs yoreoglu tabiatli oldugun icin onlari da begenmezsin kesin.

Aaa ayni benimki diyecegim ama benimki uyanik gibi gorunur, konusur, sabaha hatirlamaz.
15 günlük evliyken yatakta ustume tukurmustu, rüyasında hayvanat bahcesinde maymun buna tukurmus bu da karsilik vermis sözde.
Romantik bir evlilik hayal ederken bununla karsilasinca bir hayli sarsilmistim

trendyolda ebru diye bi markadan aldım ben, beğendim de bayaaa. dışardan hakkaten cok zor, her cıktıgımda bakıyorum bi tur daha yok yok. ya nine pijamaları ya da aşırı sexy. 3 kere farklı zamanlarda gördüm ebru markası yapıyor kampanya trendyolda.

toplama bilgisayar gibi olmuş annemde küvet oyuncak oturak maşrapayı bi yerden kova emzık bıberon baska bi mağazadan aldı ki annem 8.30 da marketteydı
Evet aynen oyle oldu ama en azindan basardik voltrani olusturduk :) annen masallah erkenden gitmis benim burada yazilinca haberim oldu. babamiz evin oradan kesandan kuveti yesil alinca bizde yesil tamamladik buradan ben olsam pembe alirdim ama o geriden erkek gelirse oda kullansin derdinde :)

A)
Al gitsin yaaa! Sonra ihtiyacı olan kişilere bağışlarız ya da satarız ne bileyim :))
B)
Boş ver kuzum ya alma, var nasılsa. Başka şey alırsın

Seç bi şıkkı :)))

Ben de englishhomedan bunu aldım yeri fena degil gibi ben modeli beğendiğim için aldım ama üstüne örtmesem de yatağında kullanırım dedim
Bunu.intetnette gordum.ben de cok.sirin duruyor gule gule kullanin annemin söylediği hafif ama yün yorganmis 50tlye düşmüş fiyati,desenli degil yani Ama kullanabilit miyim iste emin.olamadim hevesi kalmasin alsin bari ben de yatak altina sererim

Bende denizliconcept den aldim 120 ye 120 mor ve gul kurusu 2 tane malini cok begendim.
Terletmez diye aldim ama bambulu olan biraz naylonumsu gibi mi.diye düşünmüştüm deneyip göreceğiz

Doktor randevusu icin sonraki haftayi bekliyorum ama enfeksyon geçmedi sanirim ya koyu renk akinti oluyor yine idrar tahlili versem mi.ilcede hastaneye diye düşündüm bilemedim,karin ve toto yarisi bende de var esofmanim tayt gibi olmaya basladi :/

ikisini de al :)))

Melan kolik dimi canim ya bende gordum uzuldum mesaj yazicam da biraz zaman geçsin dedim tek prenses aralikta dogurcakti sanırım diimi
Aynen canim gittim gördüm bizde ayni hastanede dogumu yapacagiz sorunlari cikdi alternatif hastane bakin dedi suan kafam karisik. Suan iyiler baska bi hastaneye gectiler ordan cikis yapacakdi bugün. Tekprensesin daha var galiba evet

Bak kırçiçeği dedin Manisa kebabı geldi gözümün önüne
bizde nerdeyse bütün gün hastanedeydik, eşimin zaten hastane fobisi var 2,5 saatin sonunda adam fenalaştı en sonunda bileydim sizin yanınıza gönderirdim

Allah gönlüne göre verir inşallah Cordi vajinal doğumu çok istiyorsun ona gore hazirlaniyorsun biliyorumda

Bence dogumun sezeryan olacak.icimdeki ses öyle diyor valla ne yapayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…