ayyy kuzucum cok sagol icimi rahatlattin gercektenninocin canım bugün kendi doktorumla rutin kontrolüm vardı, karında sertleşme ve bebişin bir yerde toplanmasını sordum. Günde 10 kereyi geçmemek kaydıyla normal dedi. Braxton Hicks kasılmaları onlar, bu haftalardan sonra olması artık normal dedi. Ama 10 dan fazla olursa, ağrısı sancısı çok şiddetli olursa, beraberinde kan ya da su gelirse hemen hastaneye gelinmeli dedi.
Bu arada bebişim 4 günde 170 gram daha almış, 1433 gram 40 cm olmuş. Muhtemel doğum tarihi 01.01.2017 çıktı. Bu gidişle yeni yılı bekleyemeden gelicek sanırım
ben bunu bi yakinim icin almistim hastanede yatarken cok rahattiBen dependin emici külotlarından almayı düşünüyordum, sen niye hasta bezi almak istiyorsun? Vardır kesin bi bildiğin :)
Eki Görüntüle 1900570
parise gitmisken sophie mi de alir gelirdik yaa:))ya pariste bisey yok panpalar, ordaki hersey burda var zati.. hem orda fiyati 3le carpinca ben hoslanmiyom, geriliyom :)
bana 2000tl yazsin, 1000e versin.. ne satiosa alirim,ama 100€ yazan biseyin gercekte 300₺ oldugunu dusununce kalbim hizlaniyo, nefesim daraliyo :)))
amerika da uzak, 2çocukla zor olur o yuzden şeyetmedim..
paşa paşa kendi çöplüğümüzde takilalim dedim mantiksiz mi yaaane simdi?
Peki bebekler kuvözde kaldı mıKızlar bu çanta hazırlama konusunda söyle deyim son 3 Doğum yapan arkadaşım biri 35 biri 37 sonundaki 33. Haftasında Doğum yaptı. 3 ü de normal kontrole gitti açılmaları vE nst de kasılmaları farkedilimce Doğum yaptı. 3 üde 38. Haftayı bekledikler için çanta hazırlamak için biraz sıkıntı oldu. Hatta son 33. Haftada doğuracak olana diğer arkadaş 30 da hazırla mutlaka falan derdi bende dalga geçerdim oldu olacak çift çizgiyi görünce hazırlayalım diye.oda benim aklıma uydu :). Kız 33 de doğuruverdi :) p yüzden 30-31 de hazır etmeyi düşünüyorum ben
Ya millet somurmus hemen :) ben legeni kesandan, masrapayi sariyer, kovayi avcilardan buldum toparladim :)Biberon fırçasını bulamadım ben 2 yere baktık yok
Attım kuzum, bi' üstündeki mesajda. Bebekform'dan alın kesinlikle satıcısı oymuş zaten. Hattâ mebusevlerinde orada dükkanı varmış sizin orada. Git bizzat görerek al. Onların sattığı woombie kundaklara göz diktim şimdi de. Git birer tane de onlardan al. Sana girsin.
Ya millet somurmus hemen :) ben legeni kesandan, masrapayi sariyer, kovayi avcilardan buldum toparladim :)
mebusevleri neresi ki :))
evet woombie leri biliom bizim burdaki avmde var, adam baya ovdu ama, biraz dar gibi geldi bana, o da doktorunuza sorun dedi, ok dedim ama doktora gidip kuzulari gorunce ben kim oldugumu unutuyorum,
nerdeyim, bugun gunlerden ne..
hipnoz modunda cikiyom dr dan :))
aklima kundak mundak gelmiyor..
sorucam bicok seyi sonradan hatirliyorum..
kizilaya indim yine bugun, tovbeliydim ama, mecbur :)
gecelik bakiym diye.. baya bi gezdim, yok..
her yerde ayni model, nena bi de marilyn..
alamicam galiba..
ninocin o trendyoldaki siyah inci miydi, onlar geldi, fena degil, fiyatina gore baya iyi hatta..
ama evde giymeye uygun,hatta gitiyorum suan :) hastane icin ayri guzel bisey almamiz lazim..
Aaa ayni benimki diyecegim ama benimki uyanik gibi gorunur, konusur, sabaha hatirlamaz.Kız benim ki uyurken de konuşur:) evlendiğimiz beri deprem oluyor diye üstüme kapanmalar mı dersin,köpek saldırıyor diye beni çekip kurtarmaya çalışmalar,yatmakta böcek var diye yatağın her yanını bozmalar :))) ve hepsini yaparken gözler kapalı :)) benim kız da babasına çekmiş konuşur uyurken. Hatta eşim diyor ben seni mümkün değil aldatamam gece anlatırım yakalarsın diye. Hakikaten iş yerinde ne olduysa gece aynen naklen yayın :)
mebusevleri neresi ki :))
evet woombie leri biliom bizim burdaki avmde var, adam baya ovdu ama, biraz dar gibi geldi bana, o da doktorunuza sorun dedi, ok dedim ama doktora gidip kuzulari gorunce ben kim oldugumu unutuyorum,
nerdeyim, bugun gunlerden ne..
hipnoz modunda cikiyom dr dan :))
aklima kundak mundak gelmiyor..
sorucam bicok seyi sonradan hatirliyorum..
kizilaya indim yine bugun, tovbeliydim ama, mecbur :)
gecelik bakiym diye.. baya bi gezdim, yok..
her yerde ayni model, nena bi de marilyn..
alamicam galiba..
ninocin o trendyoldaki siyah inci miydi, onlar geldi, fena degil, fiyatina gore baya iyi hatta..
ama evde giymeye uygun,hatta gitiyorum suan :) hastane icin ayri guzel bisey almamiz lazim..
Evet aynen oyle oldu ama en azindan basardik voltrani olusturduk :) annen masallah erkenden gitmis benim burada yazilinca haberim oldu. babamiz evin oradan kesandan kuveti yesil alinca bizde yesil tamamladik buradan ben olsam pembe alirdim ama o geriden erkek gelirse oda kullansin derdinde :)toplama bilgisayar gibi olmuş annemde küvet oyuncak oturak maşrapayı bi yerden kova emzık bıberon baska bi mağazadan aldı ki annem 8.30 da marketteydı
A)Tulum sapığı olduk çıktık hepimiz.
Hayır sırf çocuk giyebilmiş olsun diye günde 10 posta üstünü değiştireceğiz herhalde bu gidişle.
Çocuk bahane aslında bizim gözümüz doymuyor.
3'lü iki takıma göz diktim. Alırsam ekstra 6 tulum daha olacak. Kendimle inanılmaz bir mücadele veriyorum bu yüzden.
Teşekkür ederim canım cümlemizin ki sağlıkla büyüsün inşDerin bebeğinin gelişimi çok iyi maşallah. Aksi birşeyde dememiş doktorun gözün aydın olsun
Selam kızlar B12 eksikliği yaşayan var mı
Ben totomdan gelmişim anacığım 3 günde doğurmuş beni :) ne ters birşey olacağın doğumundan belliydi daha diyorbu arada eğer pozisyonunu değiştirmezse doğumda totosundan gelebiliyormuş. mecburi sezeryan olurmuşum. sanırım canıma minnet olabilir
Bunu.intetnette gordum.ben de cok.sirin duruyor gule gule kullanin annemin söylediği hafif ama yün yorganmis 50tlye düşmüş fiyati,desenli degil yani Ama kullanabilit miyim iste emin.olamadim hevesi kalmasin alsin bari ben de yatak altina sererimBen de englishhomedan bunu aldım yeri fena degil gibi ben modeli beğendiğim için aldım ama üstüne örtmesem de yatağında kullanırım dedim
Terletmez diye aldim ama bambulu olan biraz naylonumsu gibi mi.diye düşünmüştüm deneyip göreceğizBende denizliconcept den aldim 120 ye 120 mor ve gul kurusu 2 tane malini cok begendim.
İnternetten alsana canım, zaten her gün illaki bi hepsiburada, n11 falan yapıyoruz maşallah :) kargo ücreti bedeva olan bi satıcıdan bas siparişi gitsin.
Benim bekletme sebebim beden olayı. Bi orta boyu birde büyük boyu var. Sitesinde hesaplama kısmı var, bel ölçünü yazıyorsun sana hangi beden alman gerektiğini hesaplıyor. Ama işte doğumdan sonra göbek aynı kalmıyor ki, hangi ölçüyü girip alıyım bilemedim?
Aynen canim gittim gördüm bizde ayni hastanede dogumu yapacagiz sorunlari cikdi alternatif hastane bakin dedi suan kafam karisik. Suan iyiler baska bi hastaneye gectiler ordan cikis yapacakdi bugün. Tekprensesin daha var galiba evetMelan kolik dimi canim ya bende gordum uzuldum mesaj yazicam da biraz zaman geçsin dedim tek prenses aralikta dogurcakti sanırım diimi
Bak kırçiçeği dedin Manisa kebabı geldi gözümün önüneayyy kuzucum cok sagol icimi rahatlattin gercekten
ooo tombis olmus kuzucuk ya super manken olucak boya bak masallah artik haftada 150-200 gr aliyolar cok sukur
bugun ayni yerlerdeymisiz nerdeyse
annemin ev icin gorusmemiz vardi kircicegindeydim butun gun
Aynen sezaryende problem olmaz da. Vajinal doğumda o kulodu indir, pedi değiştir. Otur, kalk işi sıkıntılı. Yırttığın gibi at çöpe o pedi. Ben sırf bu yüzden doğumda daha kolay olur diye 2 gecelik, 1 pijama bir de hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı götüreceğim. Epizyotomi yaparlarsa pijama giyip çıkarmak da sıkıntı olur gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?