2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

:))))
süt ineği gibi olcam evet :)))

bugun kizilayda ikiz bebek gordum erkek, nasi tatlilar, annesini sikistirdim koseye hemen,8 aylikmislar, 38haftalik dogmuslar, guvende dogum yapmis :))
38i duyunca bi mutlu oldum kiii
insallah biz de goruruz 38i..

son durumumuz budur :))

Eklentiler

• IMG_0422.webp
    11 KB · Görüntüleme: 99
derinn83 yemekte seni dusundum az once:)aklıma şey geldi.4 günde bebeğin çok güzel kilo almış özel birşey yaptın mı.
Gebeliğimin başından beri normalde 3 gün ilerden giderdi ama kilosu gözüme az geliyordu. Son bir aydır faydalı ne varsa yedim valla :) Çoğumuz yazacaklarımı zaten tüketiyordur da, ben sanırım düzenli tüketmenin faydasını gördüm.

Hergün düzenli tükettiklerim;
1 bardak günlük Süt, 1 adet haşlanmış köy yumurtası, beyaz ve kaşar peynir, 1 kase yoğurt, 3-4 tane ceviz, 1 şişe limon sıkılmış soda

haftanın 1 günü balık, 2 günü tavuk, 4 günü kırmızı et

Omega 3 haftada 3 gün falan - gün aşırı magnezyum- her gün de Demir hapı kullandığım ilaçlarım

hepsinden alalim :))))

Bence de eşim saklamaya çalıştığı için komik oluyor ben bile gülüyorum haline sürekli gözü alışveriş arabasında örtüp duruyor

Kılıf ne ya hakkaten çocuk nerden duymuşsa normal adını söyleselerdi bari :))
Benim bi arkadaşım da eczacı kuzeninin yanında bazen yardıma gidiyordu bi gün adamın biri okey var mı diye sormuş ama o tabi alışkın olmadıgından adamı terslemiş ne okeyi kahve mi burası diye

Ya gecelik her durumda giyilirde pijama sezeryanda zor olur dedi burada kizlar yoksa bende pijama alacaktim dedim madem oyle ne olur ne olmaz ikisindende alayim bir tane :)
En iyisini yapmışsın her ihtimali düşünüp ikisini de koymak lazım çantays normal der gideriz sezeryana döner belli mi olur

hahahhahahaha, çok iyiymiş

Aaa büyümüş bu minnoşlar ya maşallah ama sen hala kendine kilo almamışsın aferin :)
ikiz çok tatlı oluyor tabi erkek de olsa kız da uzaktan severken tabi daha bi tatlıdır heralde :)))
Darısı sana olsun sen de görürsün bence 38 ya sorun olmadıkça almasın doktor da madem

Ya gecelik her durumda giyilirde pijama sezeryanda zor olur dedi burada kizlar yoksa bende pijama alacaktim dedim madem oyle ne olur ne olmaz ikisindende alayim bir tane :)

ben bugun sordum saticilara, hastanelerde gecelik tercih ediliyormus, hem sezeryan hem normal dogumda gecelik daha rahat oldugu icin hastaneler gecelik getirin diyomus.. pijamayi indirip tekrar cekmek zor oluyormus, bi gecelik bi de pijama aliyolar, geceligi hastanede pijamayi evde giyiyorlar dediler.. mantikli geldi..

bir siparişimde kargo parası ödemeyeyim diye almıştım ben. bana mantıklı geliyor çünkü önce anne rahat oturmalı,böyle arkaya yaslayarak, iki büklüm oturmadan, sonra çocugu o pozisyona göre ayarlamalı. ilk başlarda da küçük olacağı için kol havada kalır, ağrır da ağrır gibime geliyor.

doktor izin verse ucmasina azcikta dolasabilse gider amerikaya da ikizi 32 den sonra ucagada almiyolar:/

ulen biri bana abla dese kafasına geçiririm o kılıfı

Hapşırinca alttan kaciyor mu az birsey

Hapşırınca değil de bi' kere acaip sıkışıktım, öyle böyle değil... Arabada eşim güldürünce altıma işedim. Hattâ sıkışık olduğumu biliyordu, bilerek yaptı pislik. Kaçırmadım yani işedim baya baya. Bi' kere de asansörde eve yetişmeye çalışırken kaçtı hafif.

O kadar çok su içiyorum ki geceleri nasıl altıma yapmıyorum o garip geliyor bana asıl.

eee benimkide hep yan hatta kafa ve popo sagda ayaklari solda bildigin oturuyo ama dr hisey demiyo bana hic :/

Esra seninki çok komik olmuş ama erkekler genelde bizden daha düşkün uykuya benimki de eskiden yapardı şimdi azaldı gibi uyandırırken bana "bi git başımdan anne-abla yeeaaa" dediği çok olmuştur
Yeni evliyken pazar sabahları çok güzel kahvaltı hazırlayıp bi heves uyanırmaya çalışırdım ama romantiklik nerdeee üstüne küsüp daha beter kavga ederdim kahvaltı da hiç güzel geçmezdi tabi benim surat beş karış

saol canim, evet uzaktan cok tatlilardi :)))

ben kilo almiyorum artik, 3-4 haftadir sabit..
67-68 arasi sabitlendi..
28.hafta toplamda 10 kilo aldim..
ilk zaman ekmek makarnayla aldigim kilolardan veriyorum sanirim, onun yerine bebekler kilo aliyor, sabit kaliyor :))

gozun aydin bu arada sen ne taraflarda oturuyosun sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…