2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
A)
Al gitsin yaaa! Sonra ihtiyacı olan kişilere bağışlarız ya da satarız ne bileyim :))
B)
Boş ver kuzum ya alma, var nasılsa. Başka şey alırsın

Seç bi şıkkı :)))

C) Geceyarısını bekle. Son gün zaten. 12'ye beş kala tutuşur alırsın.

Bu arada unnado'da çocuk kitaplarında da indirim var. Isbankasi yayınlarının güzel kitapları vardı.

Ya bu arada kitap demişken unutmayayım diye buradan yazıyorum. Yavrucan sen kitap işlerine vakıfsın. The Cat in the Hat'i bulumlandıramaz mıyız yaaa. Tr çevirisi zaten yok. Ölüyoom ben ona. Pandora da temin edebilirse 1 aydan önce getirmiyor.
Bi' bakınsana hayrına tanıdıklara.
Valla sana keçeden quiet book'unu yaptırmak gibi türlü işkencere girişçem en son!

Ben bunu bugun aldim 70tl ye sabahlikli kisa kol gecelik. Mavi yada pembedense bu renk hosuma gitti :) mali ve durusu gayet guzel bir takimda pijama alacagim.

Eklentiler

• 20161020_193639-1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 85
Aynen canim gittim gördüm bizde ayni hastanede dogumu yapacagiz sorunlari cikdi alternatif hastane bakin dedi suan kafam karisik. Suan iyiler baska bi hastaneye gectiler ordan cikis yapacakdi bugün. Tekprensesin daha var galiba evet

Hastanede problem varsa sende baska yere bakin cnm insallah bir sorun olmadan dogururz bebiste insallah biran once sagligina kavusur

Ben bunu bugun aldim 70tl ye sabahlikli kisa kol gecelik. Mavi yada pembedense bu renk hosuma gitti :) mali ve durusu gayet guzel bir takimda pijama alacagim.
Ya ben de gecelik alsam mı diye düşünüyorum çok şirin şeyler gördüm hem lohusayken arkadaşım fln gelince elbise gibi giyilebilecek cinsten ama bilemedim hastane için illa gecelik al diyen de var pijama rahat diyen de

Bak bu fotoğrafı görmüşken aklıma geldi, emzirme yastığı almak lazım mı acaba? Teyzem görüp küçük bi emzirme yastığı almış, daha doğrusu bebeğin kafasının altına koymak için üretilmiş küçük bi boy. Bu ablanın karın bölgesini çevreleyen yarım ay şeklindeki büyük yastıklardan da alsak mı bi tane?

Ya gecelik her durumda giyilirde pijama sezeryanda zor olur dedi burada kizlar yoksa bende pijama alacaktim dedim madem oyle ne olur ne olmaz ikisindende alayim bir tane :)

ben hic utanmam walla, eczaneden aliskinim, utaninca daha komik gorunuyor :)
bi keresinde genc bi cocuk geldi, erkek kalfam mesguldu, bankoya yaslandi elini koydu, elinde koca bi telefon, "abla kılıf var mı?" dedi..
o kadar rahat sordu ki gozumun icine baka baka, ben algilayamadim,
telefon kilifi fln soruyor sandim ne biliym;
"ne kılıfı?" demisim gayri ihtiyari :)))
cocuk o zmn bi utandi, yaa iste hani oluyor ya fln :))))
ilk once de azcik utanarak dese mevzuyu çakicam :))

Annem de emzirme yastıgı yaptırıyormuş ama yarımay şeklinde olanlardan degil düz olacak
hep tecrübeli annelerden duyduğum yorum ille kolunun altından destek koymak gerekiyormuş emzirirken yoksa rahatsız ediyor sanırım ağırlık yapıyor özellikle ilk zamanlar sezeryan olanlar
Önemli olan kafasının altından destek olmasıysa yeterli olur bence teyzenin aldığı
bazen böyle her şeyi al al nereye kadar sonra koyacak yer kalmıcak bunları diyorum kendi kalabalığıma zor yer buluyorum zaten :)))

Esra İlahi çok güldüm hatta eşim neye gülüyorsun bu kadar diyince ona da okudum o da güldü baya çok yaşa E mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…