2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
eee benimkide hep yan hatta kafa ve popo sagda ayaklari solda bildigin oturuyo ama dr hisey demiyo bana hic :/

bilmiyorum ki anlamadım ben de bişi. benimki hep yan duruyordu, ilk defa dedi böyle bişi. döner yawf daha 30ları görmedik. :)

Hattâ ikizcan ben bugün instagram'da bi' hamile sayfasında okudum. Dr'lar, ebeler bayağı bayağı pazardan pazen dandik gecelik alıp gelin, ilk gün pansumanlardan baticon'un lekesi çıkmadığı için çöpe gidiyormuş değerse gecelik ondan.

800 liralık geceliğe de baticon lekesi ne yakışır di mi. :))

yavrum onu alirsam zaten giymem askisiyla getirir hatira resmi cekerim odada :)))

evet oyleymis, pansumanda mahvoluyor dedi bugunku kadinlar da..
ya beni kimse anlamadi bugun, istedigim geceligi anlatamadim, yaani normal insanlar bunlari aliyo dedi biri :)))

ben normal degilim ki, benim butun pijamalarim kedili, mikili ya da spor, sade...
lohusa geceligi diyorum, bana tullu gupurlu dantelli seyler cikariyor..
ben hayatimda giymedim, hadi dogumda alip giydim desem o olur, bi daha giymem onlari..
ben evlenirken bile aldirmadim o saten dantelli tuhaf tahimlardan :))

bitanesini bende evde giyiyorum cok rahat oldu hatta
gecelik hastanede giyilebilir ama dogru diyosun 1 tane daha şik bisey iyi olur hastaneye
henuz istedigimi bulamadim ama :/

eşinle sen pek komiksiniz yawf beraber. edi ile büdü gib,. sabahtan akşama eğlence oooh

kusarken iseme neyse de, benim aklima takilan dogururken s.çma :)))

hele bi de epiduralliysen...
bittin ya..
ıkın ıkın diye bagiriolar, ıkınıosun haliyle ama.. nereye kadar ıkınıcanı nerden bilecen??
hissetmion ki :))
tamaaaaam ooffff s.ctin batirdin yaaa, alin bunu goturun burdan
nalet olsun sana da, dogurucan cocuga da!!!

bitanesini bende evde giyiyorum cok rahat oldu hatta
gecelik hastanede giyilebilir ama dogru diyosun 1 tane daha şik bisey iyi olur hastaneye
henuz istedigimi bulamadim ama :/

ben şık olmasını fotoğraflar için istiyorum. kokoş hiç değilim, genelde sadelikten yanayım. ben de hiç sevmem, mikili, hayvanlı baskılı şeyleri. bi daa düşün, kuzularla foto çekilcen birsürü. al bi tane bence.

hayir arada kaldim diyosun ya, kiyamiyorum icim gidiyo :))
ya medium ya large diyosun
icim eziliyo, ikisini de al iste :)))

hepsinden alalim :))))
Ayy gözümden yaş geldiii
Deli para lazım daha bize canım, adama da yazık valla üç beş liranın hesabını yapıyorum artık.

Bugün hastaneye gitmişken şu Doğum odalarını bi geziyim hele dedim gezmez olaydım.. Sınırsız Doğum poliçesi yaptırdım, Doğum parası ödemiycem diye bi havalarda yürüyorum kiii, 10.katı vip katı yapmış uyanıklar gıcır gıcır bi Doğum katı. Standart odaları ç.k kadar. Mecbur a ya da b tipi süit odaya yönleniyorsun. A tipinin fiyatını sormadım bile. B tipi de sağolsun geceliği ekstradan 1.300 TL, sezeryanda 2 gece kalıcan etti mi 2.600 TL. 750 TL kadar da yenidoğan bebek masrafı var. 990 TL fotoğrafçısı, allahtan ille de bizimki demiyor kendi fotoğrafçını da kabul ediyor. 1.000 TL de oda süsleme organizasyoncuya versen 5.350 TL
Bedava hizmetleri de doğumun ikinci günü kuaför, anne ve baba için yine 2.gün özel akşam yemeği, lohusa şerbeti, bebek bakım çantası paketi, bebiş için ilk anı defteri, taburcu sonrası eve hemşire ziyareti. Ama zaten onca parayı ödedikten sonra bu bedavalar hiçte bedava gelmiyor yaniii. Anlayacağın tam senlik buralar bacım, Doğuma bekleriz seni de

eee benimkide hep yan hatta kafa ve popo sagda ayaklari solda bildigin oturuyo ama dr hisey demiyo bana hic :/
Aha benim bebişte hep seninkinin pozisyonunda :) Hatta doktor kağıda cin Ali çizer gibi çizdi duruşunu çok tatlıydı :) Bazen aynı anda hem tekmeleyip hem kollarıyla vuruyor, sağlı sollu zıplıyorum

lağman mıdır nedir bişiler yapıyorlar yawf. TLC kanalında Call the midwife diye bi dizi vardı.onları izleye izleye öğrendim ben. :) doğumda yapmayasın diye önce bi tur boşaltıyolarlar merak etme :)

Valla aynen öyle benim de pijamalarım geceliklerim. Evlenirken de gittim çok sade bi şey aldım danteli yok :)
ama lohusa setini annem yanındayken gidince kollardan güpürlü bi şey aldım şimdi giymesem verdiğim paraya yazık bide annem o kadar dolandık diye başımın etini yer benden hevesli kadın :))

herkese ayni pijamayi satiyolar bacim, butun lohusa fotolari ayni gecelikle bak dikkat et :))
benim derdim de foto zaten, yoksa evdekileri giyerim nolcak..
oda susletcem, fotocu ayarlicam..
guzel bi gecelik lazim :))

Gülmekten öldüm
Şimdi şu an vazgeçebilirim normalden

kiiiiz aklima ne geldi ben yillardir mikili corap pijama filan giyerim
benimkinin is arkadaslarinin esleri dogum gunumdemi ne hediye gecelik takim almislar
saten sabahlik tulden askili gecelik
benimkine gostermek icin giydim
bak kizlar bunu almislar diye
bende hic gormemis ya o tülden geceligi pareo sandi plajda giymeye iyi olur dedi

sana takiliyorum canim, ben de dikkat ediyorum, netten aliyorum iste birileri indirim fln deyince..

vip oda isini hallettik biz canim :))
burda da gayet guzel geciriyolar :)
vi ay piisiz dogurmam, yedigimiz son kazik o olsun :))
ben vip mip bilmem normal odayi oderim, ustunu sen ayarla dedi esim :)))

Valla dayak yemeyeceksem eğer öyle tüllü güpürlü şeyleri sevmiyorum. Ortalıkta çeyizlik dantelli yatak örtüsü gibi gezmek istemiyorum.

Zaten ig'da yazan kadınlar da ince askılı penye gecelik götürmüşler doğum sonrası pansuman için. Batıp çöpe atacağımız için onu abartmayalım bence. Öyle sade bir şey alıp geçelim.

Ben bi' tek şunun ekrusunu aldım Boyner'den. Içi askılı emzirmek kolay olur, fotoğraf çekiminde de sırıtmaz diye. Bi' tane pijama da bazanın altında var. Hediye gelen. Sade bir şey. Caymazsam onu da koyarım. Mağazaya çağırttım, beğenmezsem iade ederim diye bunu da. Bi' ara üşenmezsem gidip alacağım inşallah.
O ara dandik bi' gecelik de bakarım boyner'den gitmişken.

Eklentiler

• Screenshot_20161020-202910_1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20161020-202807_1.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar e bebekte Philips aventte biberonda yüzde 20 indirim varmış bildirim geldi hangisinden alsam acaba

Son düzenleme:
Ayy evet bnde olduu
bende iki uc kez oldu :)))

Yooo :)))
Senin kaçıyorsa kegel egzersizi yapmanı tavsiye ederim tut bırak tut bırak yap tuvalette
Hahaah kacti iki uc kez oldu oyle soracaktim dize unuttum ay allahtan devamli hapsirmam
Bi daha olursa ped koyarım misafirliktr falan hpasirirsam sidikli durmiyim:)
Hahaha arabaya full iseseydin bi daha guldurmez bu durumda :)

ben hapsirinca degil de, kusarken kaciriyodum :))) biraz siddetli kusuyordum,
kusup dusa giriyodum, esim
"yine mi altina isedin" diye dalga geciyodu benimle :))
kusarkende demek ki baski oluyor ay ne hallerdeyiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…