Ayy gözümden yaş geldiii
Deli para lazım daha bize canım, adama da yazık valla üç beş liranın hesabını yapıyorum artık.
Bugün hastaneye gitmişken şu Doğum odalarını bi geziyim hele dedim gezmez olaydım.. Sınırsız Doğum poliçesi yaptırdım, Doğum parası ödemiycem diye bi havalarda yürüyorum kiii, 10.katı vip katı yapmış uyanıklar gıcır gıcır bi Doğum katı. Standart odaları ç.k kadar. Mecbur a ya da b tipi süit odaya yönleniyorsun. A tipinin fiyatını sormadım bile. B tipi de sağolsun geceliği ekstradan 1.300 TL, sezeryanda 2 gece kalıcan etti mi 2.600 TL. 750 TL kadar da yenidoğan bebek masrafı var. 990 TL fotoğrafçısı, allahtan ille de bizimki demiyor kendi fotoğrafçını da kabul ediyor. 1.000 TL de oda süsleme organizasyoncuya versen 5.350 TL
Bedava hizmetleri de doğumun ikinci günü kuaför, anne ve baba için yine 2.gün özel akşam yemeği, lohusa şerbeti, bebek bakım çantası paketi, bebiş için ilk anı defteri, taburcu sonrası eve hemşire ziyareti. Ama zaten onca parayı ödedikten sonra bu bedavalar hiçte bedava gelmiyor yaniii. Anlayacağın tam senlik buralar bacım, Doğuma bekleriz seni de