2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu gittiğimde ben de hastaneye soracağım bakalım fotoğrafçı izin veriyorlar mı yoksa kendi fotoğrafçıları kimdir necidir nasıl çeker
Oda süslemelerine izin vermeyen hastaneler varmış ille bizimkiler yapacak diyenler.öyleyse benimkiler boşa gitcek :/

ayy ne de iyi olurdu annemin ev icin mutahitle gorusme vardi esinde gelse super olurdu
cikista sende gelirdin yanimiza :)

Ekrusu daha iyidir bunun heralde güzel görünüyor ince gibi rahat olur
benimkinin de güpürü bundan azıcık fazla gibi ben alışkın olmadığımdan abartıyorum sanırım çok kafama taktım ama bu işi ya boydan boya full dantel güpür olanlar var tabi zevk meselesi diyelim de dayagı yemeyelim

Dugun organizasyonu gibi bu ne ya :)

Dugun organizasyonu gibi bu ne ya :)
Valla ben en son evlenirken bir daha böyle bir furya olmaz herhalde demiştim. Hani o zaman da normal topuz 20 TL dir de gelin başı dedin mi 250 TL ye yaparlar ya :) Ama maalesef son değilmiş.. Doğururken de lanet kapitalizmin kucağındayız, bu son olur mu ki acaba.

mrs_aysel Ekrusu daha iyidir bunun heralde güzel görünüyor ince gibi rahat olur
benimkinin de güpürü bundan azıcık fazla gibi ben alışkın olmadığımdan abartıyorum sanırım çok kafama taktım ama bu işi ya boydan boya full dantel güpür olanlar var tabi zevk meselesi diyelim de dayagı yemeyelim [/QUOTE]

Ya zaten sonradan o kollarindaki gupuru soker, evde de giyerim diye şey ettim ben. Emzirirken de rahat olur. Hastaneler feci sıcak oluyor zaten.

Umarım daha güzeldir ya. Aslında bu rengi de hoşuma gitti ama hastaneye koyu kaçar diye ekrusunu seçtim.

Zaten fotoğrafı yatalak pozisyonda çekileceğiz çokça. Onun içinde bi' perdenin içine girmek istemiyorum açıkçası.

Ay zaten ala ala 2kilo almışsın eksiğin var fazlan Yok iç gitsin biraz bize benze

Son anda b*kunu çıkartırım ben şimdi yavaş yavaş gitsemde saate aldırmadan yer içer oldum
Tatlıyı seviyorum kalori umrumda olmazda pekmez bir kaşık zor yuttum ben sabah,bayıyor ya

Aaa niye öyle diyorsun kuzuuum! Hastanelerin de var artık kuaför hizmeti. Pakete dahil değilse lohusa anne başı gelin başından pahalı neredeyse. :)
Bizim hastanemiz çok insaflı paketle birlikte hediye ettikleri hizmetlerden biriymiş.
Ne kadar nazikler değil mi? :)
Paketi kıvırdık, büktük size iteledik... Bunu da üzerine boncuk gibi kondurduk demek istediler galiba. :/

Buluruz ya niye bulamayalım. Çok zoru hemen yaparım imkansız biraz zaman alır :) Bakıyorum hemen :)

Aynen canım bizimki de bedava verdiğimiz hizmetlerimizden biri deee diyerek kuaförden bahsediyor :)
Süt sağma makinesini sordum, merak etmeyin biz burda o hizmeti de veriyoruz en fazla 35-40 TL hijyenik parçaları için bi ödeme alıyoruz ama sizden onu da almayız artık diyor lütfetti paşam :)

Buldum bile, alıyorum bi Deroşuma bi Cinoma.

cordeliac o değil de aklıma ne geldi :) şimdiki aklım olsa evlenirken giderdim bi kuaföre akşam kuzenin nişanı var yap bi topuz makyaj derdim ucuza getirirdim. Doğururken de yapamaz mıyız öyle birşey

Benimde 8 oldu valla hamileliğide unutmuşum hele bebeğe nasıl bakacam diye düşünüyorum açıkçası

Kızlar annedükkandan emziklere bakıyordum bu natursutten bir sürü model var alanlar hangisini aldınız acaba

Ayy canım benimde enlemesine yatıyor iki yanım çürüdü artık

bilmiyorum ki anlamadım ben de bişi. benimki hep yan duruyordu, ilk defa dedi böyle bişi. döner yawf daha 30ları görmedik. :)
ister donsunler ister donmesinler keyifleri nasil isterse oyle dursunlar
ben zaten normal dogumdan korkuyorum sezeryan istiyorum hemde belımden ciddi saglik problemim var belimde disk yirtilmisti
tuvalette bile ikinamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…