2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Katılıyorum canım bizimkilerin içerde durmaya niyeti yok gibi en azından hazır olsun.

Hastaneler diger bolumleri kapayip direk hamieler uzerine yogunlassalar daha iyi kuafor hizmeti falan iyiymis haha

Sizi ikincide görecem ben biz bebeğe bir şey almaya kalkınca abla 10 şey isteyince bebeğin her şeyi az oluyor.

yok hastane pijama ve geceligim duz neyseki
gece yatarken ayicikli seyler giyerim ama hamilelikte yumurtali civcivli tisortler boyutunda degilim :)))

cordeliac o değil de aklıma ne geldi :) şimdiki aklım olsa evlenirken giderdim bi kuaföre akşam kuzenin nişanı var yap bi topuz makyaj derdim ucuza getirirdim. Doğururken de yapamaz mıyız öyle birşey

Aslında doğuma girmeden kontrole gitmiş gibi sazanlarsak açık kuaför bulamadım ayağına ama doğumda zaten pert olur saç.
Bence yemezler. Doğumdan hemen sonra korumacı anne güdüsüyle "çekiiil, elleeme saçımı. Uzak tut o maşayı çocuğu yakacaksıın. " diye kuaförü dövmeyelim?

Düşünsene memede bebek, elinde maşayla kafanda kuaför fotoğraf çekimi için saç yapıyor. Hastane sıcağında hayal ettim de daral geldi şu an bana.

Ya zaten sonradan o kollarindaki gupuru soker, evde de giyerim diye şey ettim ben. Emzirirken de rahat olur. Hastaneler feci sıcak oluyor zaten.

Umarım daha güzeldir ya. Aslında bu rengi de hoşuma gitti ama hastaneye koyu kaçar diye ekrusunu seçtim.

Zaten fotoğrafı yatalak pozisyonda çekileceğiz çokça. Onun içinde bi' perdenin içine girmek istemiyorum açıkçası.[/QUOTE]
Fotoğraflarda açık renk daha iyi çıkar diye düşünüyorum ama dediğin gibi yatarken çekileceğiz otururken fln onda da kolumuz boynumuz kafamız gözükecek ya
Güpürü çok az ya evde böyle de giyilir bu zaten sökme bence

Kızlar annedükkandan emziklere bakıyordum bu natursutten bir sürü model var alanlar hangisini aldınız acaba

Butterfly S beden canım yenidoğan için. Kutunun üst köşesinde kelebek resmi var. S yazar.

unnado da 100tl uzerı kargo bedava ya farklı dukkanlardan alabıllıyor muyuz,ben kıtap kıyafet oyuncak almayo dusundum bır de normalde kargo ne kadar unnado nun

Son anda b*kunu çıkartırım ben şimdi yavaş yavaş gitsemde saate aldırmadan yer içer oldum
Tatlıyı seviyorum kalori umrumda olmazda pekmez bir kaşık zor yuttum ben sabah,bayıyor ya
Bizim Evde durup duruyor doğal pekmez var bal var ama yiyen içen Yok hala dogurcam yakında ama :))
Yok yok sen çok iyi gidiyorsun bundan sonra 10kilo almazsın heralde

unnado da 100tl uzerı kargo bedava ya farklı dukkanlardan alabıllıyor muyuz,ben kıtap kıyafet oyuncak almayo dusundum bır de normalde kargo ne kadar unnado nun

Hiç kargo ödemedim canım ben. 4.5 tl normalde kargosu da. Evet farklı dükkanlardan ücretsiz kargo olduğu sürece alabiliyorsun. Unnado'nun en güzel yanı bütün siparişlerini tek pakette gönderiyor. Eve esir etmiyor paket paket ayrı kargo için insanı. Yani bana şimdiye kadar farklı dukkanlardan da alsam tek kargo geldi toptan.

Aha benim bebişte hep seninkinin pozisyonunda :) Hatta doktor kağıda cin Ali çizer gibi çizdi duruşunu çok tatlıydı :) Bazen aynı anda hem tekmeleyip hem kollarıyla vuruyor, sağlı sollu zıplıyorum
:))) buaralar benimde oyle iki uc yerden birden saldiriyo kafayla tekmeyi ayni anda atiyo
ama acitiyolarda artik

Valla gel kız komşu oluruz sen nerdeydin şimdi
Bahçelievler canım. Bu hafta sonu gelicez o taraflara ev bakmaya. Ay sonuna kadar bulayım bi yerde vakitlice taşınıyım. En geç 32.hafta her işim bitsin çantam hazır olsun, diğer ayların anneleri çatır çatır doğurdukça panik oldum valla.

Buldum bile, alıyorum bi Deroşuma bi Cinoma.
Yaaaaaaaaaa. Seni şu an çılgınca öpmek istiyorum. Nasıl mutlu oldum ya. Tabii kendi salaklığıma da hayret ediyorum nasıl bulamadım ve sen nasıl bu kadar hızlı buldun diye! Harikasın yemin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…