Kızlar bu çanta hazırlama konusunda söyle deyim son 3 Doğum yapan arkadaşım biri 35 biri 37 sonundaki 33. Haftasında Doğum yaptı. 3 ü de normal kontrole gitti açılmaları vE nst de kasılmaları farkedilimce Doğum yaptı. 3 üde 38. Haftayı bekledikler için çanta hazırlamak için biraz sıkıntı oldu. Hatta son 33. Haftada doğuracak olana diğer arkadaş 30 da hazırla mutlaka falan derdi bende dalga geçerdim oldu olacak çift çizgiyi görünce hazırlayalım diye.oda benim aklıma uydu :). Kız 33 de doğuruverdi :) p yüzden 30-31 de hazır etmeyi düşünüyorum ben
Valla ben en son evlenirken bir daha böyle bir furya olmaz herhalde demiştim. Hani o zaman da normal topuz 20 TL dir de gelin başı dedin mi 250 TL ye yaparlar ya :) Ama maalesef son değilmiş.. Doğururken de lanet kapitalizmin kucağındayız, bu son olur mu ki acaba.
Aynen canım bizimki de bedava verdiğimiz hizmetlerimizden biri deee diyerek kuaförden bahsediyor :)
Süt sağma makinesini sordum, merak etmeyin biz burda o hizmeti de veriyoruz en fazla 35-40 TL hijyenik parçaları için bi ödeme alıyoruz ama sizden onu da almayız artık diyor lütfetti paşam :)
Tulum sapığı olduk çıktık hepimiz.
Hayır sırf çocuk giyebilmiş olsun diye günde 10 posta üstünü değiştireceğiz herhalde bu gidişle.
Çocuk bahane aslında bizim gözümüz doymuyor.
3'lü iki takıma göz diktim. Alırsam ekstra 6 tulum daha olacak. Kendimle inanılmaz bir mücadele veriyorum bu yüzden.
ben şık olmasını fotoğraflar için istiyorum. kokoş hiç değilim, genelde sadelikten yanayım. ben de hiç sevmem, mikili, hayvanlı baskılı şeyleri. bi daa düşün, kuzularla foto çekilcen birsürü. al bi tane bence.
cordeliac
o değil de aklıma ne geldi :) şimdiki aklım olsa evlenirken giderdim bi kuaföre akşam kuzenin nişanı var yap bi topuz makyaj derdim ucuza getirirdim. Doğururken de yapamaz mıyız öyle birşey
Aslında doğuma girmeden kontrole gitmiş gibi sazanlarsak açık kuaför bulamadım ayağına ama doğumda zaten pert olur saç.
Bence yemezler. Doğumdan hemen sonra korumacı anne güdüsüyle "çekiiil, elleeme saçımı. Uzak tut o maşayı çocuğu yakacaksıın. " diye kuaförü dövmeyelim?
Düşünsene memede bebek, elinde maşayla kafanda kuaför fotoğraf çekimi için saç yapıyor. Hastane sıcağında hayal ettim de daral geldi şu an bana.
mrs_aysel Ekrusu daha iyidir bunun heralde güzel görünüyor ince gibi rahat olur
benimkinin de güpürü bundan azıcık fazla gibi ben alışkın olmadığımdan abartıyorum sanırım çok kafama taktım ama bu işi ya boydan boya full dantel güpür olanlar var tabi zevk meselesi diyelim de dayagı yemeyelim
Ya zaten sonradan o kollarindaki gupuru soker, evde de giyerim diye şey ettim ben. Emzirirken de rahat olur. Hastaneler feci sıcak oluyor zaten.
Umarım daha güzeldir ya. Aslında bu rengi de hoşuma gitti ama hastaneye koyu kaçar diye ekrusunu seçtim.
Zaten fotoğrafı yatalak pozisyonda çekileceğiz çokça. Onun içinde bi' perdenin içine girmek istemiyorum açıkçası.[/QUOTE]
Fotoğraflarda açık renk daha iyi çıkar diye düşünüyorum ama dediğin gibi yatarken çekileceğiz otururken fln onda da kolumuz boynumuz kafamız gözükecek ya
Güpürü çok az ya evde böyle de giyilir bu zaten sökme bence
C) Geceyarısını bekle. Son gün zaten. 12'ye beş kala tutuşur alırsın.
Bu arada unnado'da çocuk kitaplarında da indirim var. Isbankasi yayınlarının güzel kitapları vardı.
Ya bu arada kitap demişken unutmayayım diye buradan yazıyorum. Yavrucan sen kitap işlerine vakıfsın. The Cat in the Hat'i bulumlandıramaz mıyız yaaa. Tr çevirisi zaten yok. Ölüyoom ben ona. Pandora da temin edebilirse 1 aydan önce getirmiyor.
Bi' bakınsana hayrına tanıdıklara.
Valla sana keçeden quiet book'unu yaptırmak gibi türlü işkencere girişçem en son!
unnado da 100tl uzerı kargo bedava ya farklı dukkanlardan alabıllıyor muyuz,ben kıtap kıyafet oyuncak almayo dusundum bır de normalde kargo ne kadar unnado nun
Son anda b*kunu çıkartırım ben şimdi yavaş yavaş gitsemde saate aldırmadan yer içer oldum
Tatlıyı seviyorum kalori umrumda olmazda pekmez bir kaşık zor yuttum ben sabah,bayıyor ya
Bizim Evde durup duruyor doğal pekmez var bal var ama yiyen içen Yok hala dogurcam yakında ama :))
Yok yok sen çok iyi gidiyorsun bundan sonra 10kilo almazsın heralde
unnado da 100tl uzerı kargo bedava ya farklı dukkanlardan alabıllıyor muyuz,ben kıtap kıyafet oyuncak almayo dusundum bır de normalde kargo ne kadar unnado nun
Hiç kargo ödemedim canım ben. 4.5 tl normalde kargosu da. Evet farklı dükkanlardan ücretsiz kargo olduğu sürece alabiliyorsun. Unnado'nun en güzel yanı bütün siparişlerini tek pakette gönderiyor. Eve esir etmiyor paket paket ayrı kargo için insanı. Yani bana şimdiye kadar farklı dukkanlardan da alsam tek kargo geldi toptan.
Aha benim bebişte hep seninkinin pozisyonunda :) Hatta doktor kağıda cin Ali çizer gibi çizdi duruşunu çok tatlıydı :) Bazen aynı anda hem tekmeleyip hem kollarıyla vuruyor, sağlı sollu zıplıyorum
Bahçelievler canım. Bu hafta sonu gelicez o taraflara ev bakmaya. Ay sonuna kadar bulayım bi yerde vakitlice taşınıyım. En geç 32.hafta her işim bitsin çantam hazır olsun, diğer ayların anneleri çatır çatır doğurdukça panik oldum valla.
Yaaaaaaaaaa. Seni şu an çılgınca öpmek istiyorum. Nasıl mutlu oldum ya. Tabii kendi salaklığıma da hayret ediyorum nasıl bulamadım ve sen nasıl bu kadar hızlı buldun diye! Harikasın yemin ediyorum.