2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bizim Evde durup duruyor doğal pekmez var bal var ama yiyen içen Yok hala dogurcam yakında ama :))
Yok yok sen çok iyi gidiyorsun bundan sonra 10kilo almazsın heralde

Bende sevmiyorum bal pekmez.sütle anca bal tüketiyorum onunda anlamı yok.
Valla hep ilk üç ay almayayım son aylarda toplam 10 olayım 10 la bitsin diyordum artık kaç olurum bilmiyorum iştahım bir gelip bir gidiyor resmen :/

İyi bari fazla kâr koymamışlar üzerine bizimkiler süper alaşımlı, antialerjik mem. Medikalcilerle aynı fiyattan satıyorlar sağım takımını.
Cinslik yap, meme ucuma göre seçeceğim ben de zamanı gelince.

Ayy hemmen.inceleyeyim ben anca secerim =) bu arada the cat in the hat kitabını bebegine mi.istedin canim turkcesini neden tercih etmedin meraktan.soruyrm tamamen: )

Kentsel dönüşüme mi sokacaklar binayı? Bizde verelim bi fiyat
kentsel donusumde canim haberim olsa daha onceden ne iyi olurmu
artik basladi isler bina filan bosaldi da
bizim daire de sıkınti oldu zamaninda tapuda ayri projede ayri evraklarda ayri gosterilmis m2
onla ugrasiyoruz:/

Teşekkürler kızlar kaç emzik almak kazım bu gün bir tane A101'den nuk aldım bir de bu natursutten kelebek s beden alacağım aventler içinde iyidiyorlardı almışken bir de ondan da alsam avent alanlar varsa onlardan da model alabilir miyim

Kale kenti çok güzel yapmışlar beylikdüzünde canım acayip güzelleşti bizim bu taraflar

cordeliac bu arada eczaneye Wind-Salbe N gaz merhemini sordum canım, çok güzel bi üründü ama 1 yıldan fazladır hiçbir ecza deposunda bulamıyorum satışı yok dedi. İnternette buldum ama ben deyince de, o şekilde almanızı tavsiye etmem ithal bi ürün ve size gelecek nasıl bir ürün olur bilemem dedi. Ne yapıcaz şimdi veriyim mi internetten sipariş?

Kızlar annedükkandan emziklere bakıyordum bu natursutten bir sürü model var alanlar hangisini aldınız acaba

Natursutten Rubber Ortodontik S BF - Kelebek Yuvarlak Küçük Boy Emzik - bundan almışım ben.

Bence 2 tane yeter şimdilik, bende farklı iki marka aldım hangisini emerse artık. İkisini de emmezlerse o zaman üçüncüyü alırsın. Ama natursutten için hiçbir emziği emmeyen bebek bile bunu emiyor diyorlar. İnş üçüncüye ihtiyaç kalmaz.

kentsel donusumde canim haberim olsa daha onceden ne iyi olurmu
artik basladi isler bina filan bosaldi da
bizim daire de sıkınti oldu zamaninda tapuda ayri projede ayri evraklarda ayri gosterilmis m2
onla ugrasiyoruz:/
Tapudaki değil, belediyedeki onaylı projede yazılı olan metrekare esas baz alınıyor canım.
Yani adam önce belediyeye bi proje verip tapuları çıkartır, sonra gider belediyeye tadilat projesi verir onu son onaydan geçirir tapudaki metrekarenin bi hükmü kalmaz. Sende evraklar varsa özelden at fotolarını bana canım baktırıyım eşime.

cok sagol canimm evraklar annemde suan ama ozelden yazicam biseyler

Ayni durum bende de var. Oğlan hep sag tarafta. Sag kaburgam ve sirtimin sag tarafi aciyor artik. Kafasi yukarda henuz dönmedi donse artik bugunlerde iyi olur.

Basasagi pozisyona dondurme hareketi bilen varsa paylasabilir mi?
Canım 36. Haftaya kadar dönebiliyor bebekler daha erken yani şimdi dönse bile tekrar geri dönebilir baş yukarı oğlum 32. Haftada dönmüştü baş aşağı ve ondan sonra hep öyle kaldı ve normal doğdu

cok sagol canimm evraklar annemde suan ama ozelden yazicam biseyler
Gönder gelsin canım :)
Yalnız Bakırköy'de kentsel dönüşüm sonrası dairenin fiyatı acayipp değerleniyor. Sen annene bak torunun kısmetiyle geliyor de eksik listeni ver ufaktan eline

iyi akşamlar canlar kaç gündür giremedim aklım burda kaldı selamlar
biz bugün prensesimizi gördük 1 hafta önden gidiyormuş 25 hafta 4 günlük ve 827 gr geldi

Kuzum onun ithalatını çocuğu kolik olmuş bir anne yapıyormuş bizzat. O da artık yapmıyor onu ben de duydum. O satan siteyi de gördüm. Tek bir yerde var. Normalde yurtdışından getirenler 80-90 lira istiyor ona. O satan sitede 35 civarı olması lazım. 6 euro zaten. Tl'ye çevirip kâr koyduğun zaman bu sebeplerden bana da şaibeli gelmişti fiyatı. Sahte değildir ama muhtemelen elinde kalmıştır ya da satış güncel değildir. Alırsın, ürün gelmez vs.

Benim beyin ailesi getirecekti gelirken sözde ama onlar gelene kadar çocuğun kolik dönemi geçer herhalde. Kargoya vermek gibi bir opsiyonu yok bunların. Biraz çağdışılar maalesef. :/

Sen bi' alma ben beye söyleyeyim, bakayım bi' yeğenini sıkıştırsın. Gönderirse sana da sipariş veririm.

Olmadı bulana kadar bulabildiğimiz Nurse Harveys'le, kiraz çekirdeği torbasıyla idare ederiz doğal yoldan. Aktardan kimyon yağı falan alırız masaj için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…