• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gönder gelsin canım :)
Yalnız Bakırköy'de kentsel dönüşüm sonrası dairenin fiyatı acayipp değerleniyor. Sen annene bak torunun kısmetiyle geliyor de eksik listeni ver ufaktan eline :KK48:
Uçmuşlar resmen tamam yerı güzel ama düz apartman daıresı işte sıte degıl bışey degıl
O fıyata orda ben sıfırdan ev almam mılletın yerınde olsam

Kuzum onun ithalatını çocuğu kolik olmuş bir anne yapıyormuş bizzat. O da artık yapmıyor onu ben de duydum. O satan siteyi de gördüm. Tek bir yerde var. Normalde yurtdışından getirenler 80-90 lira istiyor ona. O satan sitede 35 civarı olması lazım. 6 euro zaten. Tl'ye çevirip kâr koyduğun zaman bu sebeplerden bana da şaibeli gelmişti fiyatı. Sahte değildir ama muhtemelen elinde kalmıştır ya da satış güncel değildir. Alırsın, ürün gelmez vs.

Benim beyin ailesi getirecekti gelirken sözde ama onlar gelene kadar çocuğun kolik dönemi geçer herhalde. Kargoya vermek gibi bir opsiyonu yok bunların. Biraz çağdışılar maalesef. :/

Sen bi' alma ben beye söyleyeyim, bakayım bi' yeğenini sıkıştırsın. Gönderirse sana da sipariş veririm.

Olmadı bulana kadar bulabildiğimiz Nurse Harveys'le, kiraz çekirdeği torbasıyla idare ederiz doğal yoldan. Aktardan kimyon yağı falan alırız masaj için.
Tamam o zaman o iş sende canım :)

Teşekkürler kızlar kaç emzik almak kazım bu gün bir tane A101'den nuk aldım bir de bu natursutten kelebek s beden alacağım aventler içinde iyidiyorlardı almışken bir de ondan da alsam avent alanlar varsa onlardan da model alabilir miyim
Ben tavsiye üzerine bunu aldım canım
images

kiiiiz aklima ne geldi ben yillardir mikili corap pijama filan giyerim
benimkinin is arkadaslarinin esleri dogum gunumdemi ne hediye gecelik takim almislar
saten sabahlik tulden askili gecelik
benimkine gostermek icin giydim
bak kizlar bunu almislar diye
bende hic gormemis ya o tülden geceligi pareo sandi plajda giymeye iyi olur dedi:KK70::KK70:

adam unutmus, yazik :))
bizim kocanin cok hevesi var, ama gariban kocacim, karisinda is yok :)
boyle topuklu giyiym fln bayilir, ama nerdee :)
dantelli ic camasiri fln da giyemem ben, kasiniyorum..
penye hep..

kizlar bu di mi simdi bizim biberon?
aliyorum buysa..

Eklentiler

• IMG_0428.webp
    IMG_0428.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 64
Kuzum onun ithalatını çocuğu kolik olmuş bir anne yapıyormuş bizzat. O da artık yapmıyor onu ben de duydum. O satan siteyi de gördüm. Tek bir yerde var. Normalde yurtdışından getirenler 80-90 lira istiyor ona. O satan sitede 35 civarı olması lazım. 6 euro zaten. Tl'ye çevirip kâr koyduğun zaman bu sebeplerden bana da şaibeli gelmişti fiyatı. Sahte değildir ama muhtemelen elinde kalmıştır ya da satış güncel değildir. Alırsın, ürün gelmez vs.

Benim beyin ailesi getirecekti gelirken sözde ama onlar gelene kadar çocuğun kolik dönemi geçer herhalde. Kargoya vermek gibi bir opsiyonu yok bunların. Biraz çağdışılar maalesef. :/

Sen bi' alma ben beye söyleyeyim, bakayım bi' yeğenini sıkıştırsın. Gönderirse sana da sipariş veririm.

Olmadı bulana kadar bulabildiğimiz Nurse Harveys'le, kiraz çekirdeği torbasıyla idare ederiz doğal yoldan. Aktardan kimyon yağı falan alırız masaj için.

Ya bende bunu niye kayit etmissim diye dusunuyordum sizin tavsiyleerden biriymis ;)

Eklentiler

• Screenshot_20161020-215405.webp
    Screenshot_20161020-215405.webp
    17 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bu arada su sıcaklığını ölçmek için termometre ararken aklıma geldi yıllaar yıllaar sonra. Ben milattan önce mutfakçıyken gıda ısılarını ölçmek için şu saplama termometrelerden kullanırdık. Cıvalı mantığıyla çalıştığı için pek yanılmaz saplayabildiğiniz her yeri (mama/süt sıcaklığı, mayalama, fırın içi ısı, banyo suyu) ölçer bunlar.

Cicili bicili bir banyo termometresi almayı düşünmüyorsanız bunu tavsiye ederim kullanma alanı fazlalığından ötürü. Yanılma payları 0'a yakın oluyor genelde.
Phmetre'li olanları falan da var bunların ama onunla karıştırmayın alırken. O işinize yaramaz.

Eklentiler

• Hirdavat_10820342.webp
    Hirdavat_10820342.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 58
cordeliac cordeliac canım bu Yoomi buzluktan çıkan sütü de ısıtıyor ya hani, sütün içinde olduğu kap yine Yoomi nin kendi süt saklama kabı falan mı oluyor? Ben Aventin süt saklama kablarından aldım, sütü bu kablarla buzluğa atıp sonra da yoominin ısıtıcısında ısıtabiliyor muyum?

sepet beşik alan anneler nevresim bulabildiniz mi beşiğinize? yan korumaları yorganı felan var beşiğin sadece nevresim takımı istiyorum ama bulamadım ben..

Back
X