2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynen canım yedim içtim yattım hep valla.... :) kişiden kişiye doğumdan doğuma değişiyor dediğin gibi... o çatlaklar buruşukluğa dönüşüyor göbek gidince aynı sönmüş bir balon gibi görünüyor ama hiç gelmiyor insanın aklına bebeğinden başka bişey gözün görmüyor isterse komple çatlak olsun vücudun...

terramycin gebelikte kullanilmaz canim,
zovirax, aklovir, vectavir, vs hicbiri kullanilamiyor malesef..
ısı uygulayabilirsin, sıcak suya metal kaşık batirip onu dudagina surebilirsin, ya da bardaga sicak su koyup dudagina degdirip cekersin fln..
ayrica bepanthol merhem surersen daha cabuk iyilesir.. ya da kullandigin meme ucu kremi de olur..
ama dudagina surdugun parmagi tekrar kreme surme, her seferinde baska parmakla sur..
gecmis olsun...

ilk bebişiniz 36 da doğmuş ya küveze ihtiyacınız oldu mu?

1 paketi 1 beden 1 paketi 2 beden cnm . kuzenim dogum yapti normal standartlarda bebegi 3 paket 1 beden kullandim su an 2 deyiz dedi ona istinaden aldm bende bakalim daha almam o zaman

Günaydın anneler,
dün bebeğime bez ıslak mendil tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü falan aldık. kasaya gittiğimizde alışveriş sepetine bakıp güldük bayağı. daha önceki alışveriş sepetlerimize pek benzemiyor.

1 paketi 1 beden 1 paketi 2 beden cnm . kuzenim dogum yapti normal standartlarda bebegi 3 paket 1 beden kullandim su an 2 deyiz dedi ona istinaden aldm bende bakalim daha almam o zaman
Tam denk gelir o zaman canım iyi yapmışsın gayet hesaplı oluyor 2 ay gider sana rahat rahat...

Uçugu olan arkadaslar,ucuk iyice cikmadan kasinmaya basladigi zamanlarda soguk kompres yaparsanız oldukça iyi geliyor.
Gun icinse akliniza geldikçe yapın,dayanabildiginiz kadar tutun buzu.
Hem kasintisini aliyor hem de ici su dolu kucuk kabarciklar haline gelmeden daha cabuk iyileşmesini sağlıyor

Günaydın kızlar
Uykusuz 3. Günün sabahından kızım kulak iltihabı olmuş sabaha kadar inliyor yavrum

Günaydın kızlar
Uykusuz 3. Günün sabahından kızım kulak iltihabı olmuş sabaha kadar inliyor yavrum
Oyyy kiyamam cok gecmis olsun.
Beni cok korkutur kulak enfeksiyonu.
Kizim da gecirdi bir kere 1 ayda iyilestiremedik ne atesi düştü ne agrisi dindi, hastaneye yatiracaktik artik.
O yuzden duyunca icim hop ediyor.
Allah sifa versin tez zamanda insallah.

Çok sağol canım aciklaman icin.ben 4 senedir sadece 6 ayda bir kontrolüm var ve pek bilgim yok bu hastalikla ,sadece 4 sene önce doğumdan sonra göğsümde batmalarla kardiyolojiye gitmistim kalp kan kaçırıyor dendi kaç Dr gittim sadece gözetim altında tutalım dediler 2 sene öncede kan kaçırdığı için buna bağlı kapaklarda kireclenme olusmus dendi böyle yani tedavi görmüyorum gerek yok diyorlar Dr lar ama geçen hafta göğsümde olusan ağrı batma dan nefes alamadim ve 10 dk kadar sürdü ve artik elim ayagim bosalmisti resmen kalbimin sesini annemler duyuyordu cok hizli attigini biliuorum .annemler yanimda ydi zaten yengem bile az nefes aldigim için sanırım morarmistin resmen diyor.inslah ameliyat anında olmaz o ağrı sıkışma .sanırım doğumdan sonra tedavi başlatacak Dr um ama önce emzirebildigim kadar Bebeğimi emzirme istiyorum sırf tedavi başlamadan bir yavrum daha olsun istedim sonra tedaviden sonra sıkıntı olmasın gebelikle ilgili diye dogurayimda neyse çaresine bakacam artik

Son düzenleme:
Sağol canım benim o ağrı çektikçe benim içim gidiyor. Birde inatla okula gidiyor derslerini kaçıramazmış. İnş biran önce geçerde rahatlar yavrum

Benim arkadaşımda bir kaç ay önce doğum yaptı 1 numara bezden baya çok kullandık biz dedi. Ben bir paket yeter mi dedim güldü. Ama bir paket şimdilik almayacağim başka doğsunda inşallah nasılsa duruma göre alırız yetmezse.

Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun çocukken banada çok olurdu kulak ağrısıda fena oluyor gerçekten.

Bu arada benim antibiyotik bitti tekrar idrar kültürü vermiştim enfeksiyon yine üremiş tekrar kullanın antibiyotikten dedi doktorum. Verdiği krem kaşıntıyı baya geçirdiğinden geçti diye sevinmiştim bende I ikizcan2016 ne yapsam ben bu enfeksiyona var mı bi tavsiyen diocid antibiyotik kullanıyorum ikinci kutuyu alacağım mecburen.

Merhaba arkadaşlar rapor hakkında bildiklerimi yazayım istedim.
24. Haftadan beri raporluyum devlet memuruym.
Ohal durumu artık rapor almayı etkilemiyor.
Temmuz ayında kurumlara yazı gelmişti raporlar ile ilgili şartlar konusunda. Rapor için illaki yatış istiyorlardi. Tek doktor raporunu kabuk etmiyorlatdi falan. O yüzden doktorlarda yazamuyordu.
Daha sonra tekrar ağustos ayında yeni bi yazı geldi. Eski haline geri döndü şartlar kaldırıldı diye.
Benim doktorum ilk başta 10 ar günlük rapor verdi. Sıkıntım gecmeyince Heyet raporu verdi. Ne verirken o bi sıkıntı yaşadı ne de ben iş yerimlr ilgili bi sorun yasadim.

Bebeğin Pozisyonu ile ilgili stres yasayan arkadaşlarim 29. Haftaya kadar baş aşağı pozisyonunda olan oğlumun dün ki kontrolde tekrar döndüğünü ve makat geliş olduğunu öğrendim.
Yani herşey olabiliyor .
Hayırlısı diyelim. İnşallah pozisyonumuz düzelecek oğlum annesini mutlu edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…