Bende çok çektim bu konuda ohal yüzünden ancak bi kere 10 günlük verdiler sonra 2 kere 3-er gün gerçi biriside gripden almışdım. 4 hafta ücretsiz kullandım şükür doğum iznine ayrıldım sonunda. Kolay gelsin sanada. Bu arada raporlar hep farklı hastane olmalıBen eylülden beri raporluyum, haftaya dogum iznim baslayacak. 15 martta bitecek dogum iznim sonrasi ben de heyet düşünüyorum inşallah. Seminere kadar rapor, olmazsa ucretsiz artik
Ohal durumunda heyet icin sanirim yatis gostermek gerekiyor
Eğilince acayip canım acıyor canım bebişide sıkıştırmış oluyorum ona üzülüyorum darlıyorum onuda diyeAynı dert bendede varhala iki kat çorap giyip bez ayakkabı giyiyorum o kadar rahat geliyorki. dün botumu deneyeyim dedim. yok hiiiç rahat gelmedi.ee karda kışda da bez ayakkabı giyilmezki.sen alırsan foto at banada
Canım bana link atabilir misin çantanı nereden sipariş verdiysen ben bi baktım ama göremedim.Bundan aldım canım açıkçası fazla para vermek istemedim.
Canım 2 hafta önden gidiyor Dr un verdiği tarihi baz alıyorum bende bugun 31 hafta 4 günlük tu mesela, ama 23 nisan baz alsam 29 haftalik oluyor oyüzden Dr verdiği tarihi yazdım bendeBenim de son adet 23 nisan ama, senin neden muhtemel doğum tarihin 16 ocak gözüküyor acaba?
bende kendim giyerken rahatsız oluyorum eşim giydiriyor..o dediğin botların benzerinden var bende direk giyilen onları çıkarmadım henüz iyice zorlanmaya başlayınca onları giycem..dediğin gibi o tarz bi bot almak en mantıklısı..Yaa kızlar bişi sorucam ayakkabı bot giyerken artık baya zorlanıyorum siz napıyorsunuz? Deichmann dan gidip ucuz bu fake yarım bot ugglardan almayı düşünüyorum. Hiç eğilmeden giyebileceğimiz ne olabilirki başka? Yaz mevsimi değilki babetleri giy çık
Osman Gürsel erkilinc ti canım 2 sezeryanimda da takibindede fakat bu gebelikte kadın doğuma gidiyorum mehmet kayaydi fakat Gürsel beyin tavsiyesiyle basar dolmuş a devam ediyorum çift rahim olunca 2 Dr a birden devam ediyorum hayırlısı bakalım sen hangi hastane hangi Dr gidiyorsun canımHangi dr a gidiyorsun mersinde?
8 Haftadan sonra 2 yıla kadar ücretsiz izniniz yok mu canım ?
ben memur olsam 2 yılımı da kullanırdım
Diğerleri sol rahimdeydi bu sağ rahim olunca diğerleri gibi rahat gecmeyebilir ameliyat dedi fazla kanama olabilir dedi . hemde yeri çok dar suyun sancin gelirse hemen gel dedi diğer doğumlarda makat gelistiler bebekler çok rahat geçirdim yatarakta olsa rahattim . bu baş geliş bakalım kısmet hayırlısı rabbim yinede zamanında gelmesini nasip etsin .zaten benim eşim her işi kendi yapıyordu 3 gebeliktede bundan sonrada bende yatarım 1ay daha kalir bence .eşim sağolsun diğer yavrucuklarimda onun sayesinde zamaninda doğdu bu da öyle olcak inşallah, elimi birşeye surdurmuyor eşim sağolsun. sen naptin canım kontrol ne zaman bu ay ilk defa 3.5 kilo almışım bakalimCanim masallah ogluna. Stres yapma 2 taneyi saglikla dogurdun 3.yude dogurmaman icin bir sebep yok ama tabuki doktorunun yonlendirmesi dogrultusunda ne gerekiyorsa yapmalisin. Insallah sorunsuz alirsin yavrunu kucagina.
Sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu söylüyolar. Ben de sırt çantası bakayım canım sağ ol.Canım benim oğlumdan vardı yandan askılı ama diğer forumlarda da okuduğum kadarıyla sırt çantası daha kullanışlı diyorlar bebiş 5-6 aylık olduğunda yaz da gelmiş olacak gezmelere başlayınca bir tane de sırt çantası düşünüyorum ben...
Peki doktorun bu konuya ne diyor? Sata göre mi bekleyecek, yoksa ultrasona göre mi?Canım 2 hafta önden gidiyor Dr un verdiği tarihi baz alıyorum bende bugun 31 hafta 4 günlük tu mesela, ama 23 nisan baz alsam 29 haftalik oluyor oyüzden Dr verdiği tarihi yazdım bende
Güle güle kullan canım. n11'de de varmış. Herkes iyi yorum yapmış bu çantaya.ben yeni aldım, sırt çantası aldım bebekle birlikte taşıması daha kolay olur diye, birde etrafımdaki yeni anneler hep sırt çantası tavsiye etti, stylo nun Trek modelini aldım, 120 tl ye, ben çok beğendim, termal gözü, alt açma örtüsü, termal biberon kılıfı var içinde, irili ufaklı bir sürü gözü var, ne çok büyük ne çok küçük, benim bebeğime babaanne bakacak hergün o çanta evden eve taşınacak onun için sağlam bi kumaşı olsun istedim, bunun kumaş kaliteside gayet iyi, su geçirmez leke tutmaz bi kumaşı var ama zaten makina da da yıkanabiliyomuş.
ben derimod da bir iki tane beğendim çok gözü yok ama çocukla dışarda gezmek için yeterli gibi geldi bana, hem işe gelip giderken yanımda süt sağma makinasını taşıyacağım o amaçla da kullanılabilir sanki.Biz ananeyi eve getirdik getir gotur olmayacak ama günlük icin olmaz diyosun di mi sen deyenisi bakilacak o zaman skip hoplar guzel ama cok pahali geldi bana. Nike in cok gozlulerinden alsak ince kumas olur mu ki?
Bugün erken doğum olmazsa ne zaman sezeryan olurum diye sordum Dr ların elinde takvim oluyor ya böyle yuvarlak ondan baktı son adet sordu 23 nisan dedim ve gelisime göre 10 ocakta olur ama 14 ocak 18 ocak arası nöbet gününde alabilecegini söyledi ama büyü ihtimal erken dogacak dedi çift rahim ve rahim darlığından dolayıPeki doktorun bu konuya ne diyor? Sata göre mi bekleyecek, yoksa ultrasona göre mi?
Kuzuma puset örtüsü örüyorum canımGüle güle giysin paşa inşallah. Gözümden kaçmadı ip var yerde ne örüyorsun?
Bencede çok heyecanlı bebiş fotoları bekliyoruz ilk doğacak bebeklerden. Merakla beklemedeyiz. Bizim ocak sonuna doğru görünüyor ama ne zaman gelecek bizim sıramız bakalım.
Canım hiç bozma psikolojini ya... Ayy o günler geldi aklıma sana nasıl ulaşmaya çalışmıştıkMerhaba herkese,
benim de 21 inde dr kontrolüm var. en son 10 Ekim de gitmiştim. uzun zaman oldu. Acaba ne kadar büyüdü merak içindeyim :)
Henüz hiç alışveriş yapmadım. 25. haftadan sonra bi heveslendim herkes erken dedi. şimdi hadi diyorlar ben bekliyorumOğlum 36. haftada doğmuştu. Herkes o erken olduysa bu da öyle olur diyor. son zamanlarda sürekli rüyamda doğum yapıyorum psikolojimi bozdular sanırım..
umarım tüm bebişler zamanında sağlıcakla gelir
Masallah esine. Bizim kontrol 28 inde gun sayiyoruz. Ben haftada1 kilo aliyordum 2 haftadir hic almadım sukur :)Diğerleri sol rahimdeydi bu sağ rahim olunca diğerleri gibi rahat gecmeyebilir ameliyat dedi fazla kanama olabilir dedi . hemde yeri çok dar suyun sancin gelirse hemen gel dedi diğer doğumlarda makat gelistiler bebekler çok rahat geçirdim yatarakta olsa rahattim . bu baş geliş bakalım kısmet hayırlısı rabbim yinede zamanında gelmesini nasip etsin .zaten benim eşim her işi kendi yapıyordu 3 gebeliktede bundan sonrada bende yatarım 1ay daha kalir bence .eşim sağolsun diğer yavrucuklarimda onun sayesinde zamaninda doğdu bu da öyle olcak inşallah, elimi birşeye surdurmuyor eşim sağolsun. sen naptin canım kontrol ne zaman bu ay ilk defa 3.5 kilo almışım bakalim
ayy çok duygusallaştım nerde bebek görsem doğumla ilgili bişey okusam ağlayasım geliyor..bir değişikim ben bile böyle olduysamm..kendi yavrumu kucağıma alınca nasıl olurum artık Allah bilirkızlar bugun arkadasım dogurdu hastaneye gttım cok duygusallastım ya kucucuk cok guzel bı varlık agzı burnu mınnacık ya=) emıyor cekınce aglıyor sıpa cok da aglıyamıyor yoruluyor hemen=) bı an önce bızde kavusuruz ınsallah yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?