2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende çok çektim bu konuda ohal yüzünden ancak bi kere 10 günlük verdiler sonra 2 kere 3-er gün gerçi biriside gripden almışdım. 4 hafta ücretsiz kullandım şükür doğum iznine ayrıldım sonunda. Kolay gelsin sanada. Bu arada raporlar hep farklı hastane olmalı

Aynı dert bendede var hala iki kat çorap giyip bez ayakkabı giyiyorum o kadar rahat geliyorki. dün botumu deneyeyim dedim. yok hiiiç rahat gelmedi.ee karda kışda da bez ayakkabı giyilmezki.sen alırsan foto at banada
Eğilince acayip canım acıyor canım bebişide sıkıştırmış oluyorum ona üzülüyorum darlıyorum onuda diye sosyete pazarlardada vardır yada kızılayda metro altı çarşılara baksamda bulurumda gidemiyorum birtürlü.
Alınca yollarım resim

Benim de son adet 23 nisan ama, senin neden muhtemel doğum tarihin 16 ocak gözüküyor acaba?
Canım 2 hafta önden gidiyor Dr un verdiği tarihi baz alıyorum bende bugun 31 hafta 4 günlük tu mesela, ama 23 nisan baz alsam 29 haftalik oluyor oyüzden Dr verdiği tarihi yazdım bende

bende kendim giyerken rahatsız oluyorum eşim giydiriyor..o dediğin botların benzerinden var bende direk giyilen onları çıkarmadım henüz iyice zorlanmaya başlayınca onları giycem..dediğin gibi o tarz bi bot almak en mantıklısı..

Hangi dr a gidiyorsun mersinde?
Osman Gürsel erkilinc ti canım 2 sezeryanimda da takibindede fakat bu gebelikte kadın doğuma gidiyorum mehmet kayaydi fakat Gürsel beyin tavsiyesiyle basar dolmuş a devam ediyorum çift rahim olunca 2 Dr a birden devam ediyorum hayırlısı bakalım sen hangi hastane hangi Dr gidiyorsun canım

Canim masallah ogluna. Stres yapma 2 taneyi saglikla dogurdun 3.yude dogurmaman icin bir sebep yok ama tabuki doktorunun yonlendirmesi dogrultusunda ne gerekiyorsa yapmalisin. Insallah sorunsuz alirsin yavrunu kucagina.
Diğerleri sol rahimdeydi bu sağ rahim olunca diğerleri gibi rahat gecmeyebilir ameliyat dedi fazla kanama olabilir dedi . hemde yeri çok dar suyun sancin gelirse hemen gel dedi diğer doğumlarda makat gelistiler bebekler çok rahat geçirdim yatarakta olsa rahattim . bu baş geliş bakalım kısmet hayırlısı rabbim yinede zamanında gelmesini nasip etsin .zaten benim eşim her işi kendi yapıyordu 3 gebeliktede bundan sonrada bende yatarım 1ay daha kalir bence .eşim sağolsun diğer yavrucuklarimda onun sayesinde zamaninda doğdu bu da öyle olcak inşallah, elimi birşeye surdurmuyor eşim sağolsun. sen naptin canım kontrol ne zaman bu ay ilk defa 3.5 kilo almışım bakalim

Sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu söylüyolar. Ben de sırt çantası bakayım canım sağ ol.

Canım 2 hafta önden gidiyor Dr un verdiği tarihi baz alıyorum bende bugun 31 hafta 4 günlük tu mesela, ama 23 nisan baz alsam 29 haftalik oluyor oyüzden Dr verdiği tarihi yazdım bende
Peki doktorun bu konuya ne diyor? Sata göre mi bekleyecek, yoksa ultrasona göre mi?

Güle güle kullan canım. n11'de de varmış. Herkes iyi yorum yapmış bu çantaya.

Merhaba herkese,
benim de 21 inde dr kontrolüm var. en son 10 Ekim de gitmiştim. uzun zaman oldu. Acaba ne kadar büyüdü merak içindeyim :)
Henüz hiç alışveriş yapmadım. 25. haftadan sonra bi heveslendim herkes erken dedi. şimdi hadi diyorlar ben bekliyorum Oğlum 36. haftada doğmuştu. Herkes o erken olduysa bu da öyle olur diyor. son zamanlarda sürekli rüyamda doğum yapıyorum psikolojimi bozdular sanırım..
umarım tüm bebişler zamanında sağlıcakla gelir

Biz ananeyi eve getirdik getir gotur olmayacak ama günlük icin olmaz diyosun di mi sen de yenisi bakilacak o zaman skip hoplar guzel ama cok pahali geldi bana. Nike in cok gozlulerinden alsak ince kumas olur mu ki?
ben derimod da bir iki tane beğendim çok gözü yok ama çocukla dışarda gezmek için yeterli gibi geldi bana, hem işe gelip giderken yanımda süt sağma makinasını taşıyacağım o amaçla da kullanılabilir sanki.

Peki doktorun bu konuya ne diyor? Sata göre mi bekleyecek, yoksa ultrasona göre mi?
Bugün erken doğum olmazsa ne zaman sezeryan olurum diye sordum Dr ların elinde takvim oluyor ya böyle yuvarlak ondan baktı son adet sordu 23 nisan dedim ve gelisime göre 10 ocakta olur ama 14 ocak 18 ocak arası nöbet gününde alabilecegini söyledi ama büyü ihtimal erken dogacak dedi çift rahim ve rahim darlığından dolayı

Kuzuma puset örtüsü örüyorum canım

Canım hiç bozma psikolojini ya... Ayy o günler geldi aklıma sana nasıl ulaşmaya çalışmıştık

Masallah esine. Bizim kontrol 28 inde gun sayiyoruz. Ben haftada1 kilo aliyordum 2 haftadir hic almadım sukur :)

ayy çok duygusallaştım nerde bebek görsem doğumla ilgili bişey okusam ağlayasım geliyor..bir değişikim ben bile böyle olduysamm..kendi yavrumu kucağıma alınca nasıl olurum artık Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…